Binnaz Abla

Falcı aslı duvarına "hep soruyorsunuz erkek arkadaşım dönecekmi peki ben size soruyorum dönecek olsa gidermiydi işte bu soruya cevap verebiliyorsanız bana gelin" yazmış bizde saf gibi bekliyoruz işte

falcıaslıya baktırdın mı sen bebek ya ben onu merak ediyorum aslında gene fal krizlerindeyim kimi denesem ki

Falcı aslı duvarına "hep soruyorsunuz erkek arkadaşım dönecekmi peki ben size soruyorum dönecek olsa gidermiydi işte bu soruya cevap verebiliyorsanız bana gelin" yazmış bizde saf gibi bekliyoruz işte

Onun duvarı öyle enteresan açıklamalarla dolu.Ben de denk gelmiştim,Muhteşem Yüzyıl ve Aşkî memnu tarzı ilişkisi olan bana fal atmasın diye yazmıştı.Sanki aylık dergilerde bir alıntının sonuna yazılmış dipnot gibi cümleleri,ilginç biri belliki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma cnm yaa maddi manevi çöktüm ben aslında bugun kendime söz verdim ay sonuna kadar fal baktırmayacağım,umarım sözümü tutanilirim cidden bu kadar fal baktırmak normal değil,olacak varsada olmuyo olabilir

benim arkadaş da fal bakardı bana derdi hep çok sık bakılmaz buna yoksa fallar bozulur diye buna çok şahit oldum derdi

falcıaslıya baktırdın mı sen bebek ya ben onu merak ediyorum aslında gene fal krizlerindeyim kimi denesem ki

2 kere yollamışım mesajı yanlışlıkla galiba şekerim.
işte değişik falcı umudu:))
cezvedeki nasıldı neleri bildi bakiyim:))

önemli değil cnm,vallahi ben cezveye promosyon fal attım tesadüf kahin diye biri baktı upuzun bir yorum yapmış ve hepside a'dan z'ye doğru şeyler fiyatlarıda uygun suanda offline ama hergün giriyor sisteme denenebilir bence eski sevgilimi,ilişkimi çok iyi yorumlamış adamın falı komple nokta atışıydı yani

oow bi yarın deniyim promosyon atiyim bende o siteye ilk ya paralı baktırmiyim hemen:))

Ben buna katılmıyorum, bunalımlı bir dönemi olup gidebiliyor ve değerini anlayıp dönebiliyor.. Kendim de zamanında gidip çok pişman olduğum olmuştu.. Aşk bu iniş çıkışlarla da güzel, acısı beklemesi sonra kavuşması da güzel.. Dün karşıyakada bir broşür verdiler.. Yeni bir kahve falı sitesi açılmış.. www.thefal.com.. broşürde açılışa özel kampanya 5 ytl yazıyordu..

Patlayan fallarim yiginla :))) bosa fal baktiriyoruz keske cikan bi tane olsaydi sacma sapan seyler disinda en ufak birsey bile tutmuyor
Hele bana yazdan beri tarif edilen bir insan var ki (o insani bulmustum üstelik onlarin tarifine göre )
Adam evli cikti
Hic kimse evli oldugunu bilemedi hic kimse hemde... Bir insanin evli oldugunu bile bilemiyorlarsa bence hic anlami yok...Cünkü bu tarz bilgiler cok sabitti degismez
Fala filan baglansam nolacak bosu bosuna ümit et sonra aa böyle olacak diye beklemeye basla hicbisi olmayincada olmadi dersin
Peki bizi böyle umutlandirmaya hayal kirikligini yasatmaya kimin hakki var ? ( tamam biz kendimiz fal baktirarak bunu baslatiyoruz yinede hissetmedigin bisiyi söyleme yani)
Pek inandiriciligi kalmadi benim acimdan
Buna ilk baktirdigim fallarda dahil rezzan abla ,kiraze, vs vs daha akla gelebilecek bir ton isim sayabilirim ve 1 sene oldu fal baktirali hepsi fos ...

çok haklısın cnm ben dün itibariyle fal baktırmama kararı aldım,bence sizlerde bir süre kendinizi çekin bu böyle gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…