Falcı aslı duvarına "hep soruyorsunuz erkek arkadaşım dönecekmi peki ben size soruyorum dönecek olsa gidermiydi işte bu soruya cevap verebiliyorsanız bana gelin" yazmışbizde saf gibi bekliyoruz işte
ya dönerse umuduyla geliyoz ya bacım
Falcı aslı duvarına "hep soruyorsunuz erkek arkadaşım dönecekmi peki ben size soruyorum dönecek olsa gidermiydi işte bu soruya cevap verebiliyorsanız bana gelin" yazmışbizde saf gibi bekliyoruz işte
falcıaslıya baktırdın mı sen bebek ya ben onu merak ediyorum aslında gene fal krizlerindeyim kimi denesem ki
dönen dönüyor işte hatta evleniyortellwenin %95i zaten eski sevgilisi için fal baktırıyor,hatun ben burda niye fal bakıyorum diye sorgulamıyor anlaşılan
bi de bize dönseler de kurtulsak şu fallardan be ya
falcıaslıya baktırdın mı sen bebek ya ben onu merak ediyorum aslında gene fal krizlerindeyim kimi denesem ki
sorma cnm yaa maddi manevi çöktüm ben aslında bugun kendime söz verdim ay sonuna kadar fal baktırmayacağım,umarım sözümü tutanilirimcidden bu kadar fal baktırmak normal değil,olacak varsada olmuyo olabilir
Onun duvarı öyle enteresan açıklamalarla dolu.Ben de denk gelmiştim,Muhteşem Yüzyıl ve Aşkî memnu tarzı ilişkisi olan bana fal atmasın diye yazmıştı.Sanki aylık dergilerde bir alıntının sonuna yazılmış dipnot gibi cümleleri,ilginç biri belliki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
hahaha aynen cnmburda birileri baktırmıştı aslıya falı nasıl aceba ? bu arada muhteşem yy ve ask-ı memnu tadında ilişki yasayan o kadar çok insan var ki,benm taksimde gittiğim bir falcım var en son gittiğimde benden önce fal baktığı kızdan bahsetti kızın 3 kişiyle birden ilişkisi varmış,adamlardan ikisi evli biri patronu falan adam şimdi ben bu kıza ne diyim falan dedi haklı olarak.
benim arkadaş da fal bakardı bana derdi hep çok sık bakılmaz buna yoksa fallar bozulur diye buna çok şahit oldum derdi
hayır cnm baktırmadım burda baktıran birileri vardı ama kimdi hatırlamıyorum.
biz resmen eşeğin kulağına su kaçırdıkonun çok sık demesi haftada bir falandır hatta :) bizimki çok sıklıktan çıktı adını koyamıyorum
2 kere yollamışım mesajı yanlışlıkla galiba şekerim.
işte değişik falcı umudu:))
cezvedeki nasıldı neleri bildi bakiyim:))
önemli değil cnm,vallahi ben cezveye promosyon fal attım tesadüf kahin diye biri baktı upuzun bir yorum yapmış ve hepside a'dan z'ye doğru şeyler fiyatlarıda uygun suanda offline ama hergün giriyor sisteme denenebilir benceeski sevgilimi,ilişkimi çok iyi yorumlamış adamın falı komple nokta atışıydı yani
Patlayan fallarim yiginla :))) bosa fal baktiriyoruz keske cikan bi tane olsaydi sacma sapan seyler disinda en ufak birsey bile tutmuyor
Hele bana yazdan beri tarif edilen bir insan var ki (o insani bulmustum üstelik onlarin tarifine göre )
Adam evli cikti
Hic kimse evli oldugunu bilemedi hic kimse hemde... Bir insanin evli oldugunu bile bilemiyorlarsa bence hic anlami yok...Cünkü bu tarz bilgiler cok sabitti degismez
Fala filan baglansam nolacak bosu bosuna ümit et sonra aa böyle olacak diye beklemeye basla hicbisi olmayincada olmadi dersin
Peki bizi böyle umutlandirmaya hayal kirikligini yasatmaya kimin hakki var ? ( tamam biz kendimiz fal baktirarak bunu baslatiyoruz yinede hissetmedigin bisiyi söyleme yani)
Pek inandiriciligi kalmadi benim acimdan
Buna ilk baktirdigim fallarda dahil rezzan abla ,kiraze, vs vs daha akla gelebilecek bir ton isim sayabilirim ve 1 sene oldu fal baktirali hepsi fos ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?