Valla benim hislerim o un yapms falcilardan cok cok kuvvetli....evlilik bagini iyi bir falci nasil bilemez hayret evliligi bilemeyen falci.hayatindan bir kadin varmi hic bilemez:)))
Bende hafiften tarot bakarim arkadaslarima...hatta topiktede baktigim arkadaslarim oldu..simdi tovbe ettim o ayri konuda..
bi arkadasima iliski acilimi yaptim hayatina yeni biri girmisti..kizda nasil biri diye merak ediyor tabi...bende bu adam evli karisida kiz cocuguna hamile dedim...anaaaa kiz uzun surmeden boyle oldugunu ogrendi...anam ofiste herkes fal bak fal bak yok anacim tovbe ettim dedim..fal baktigim gece korkutuyorlardi beni:)))...yani ben bile bildim ayol :))) keske kendimede bakabilseydim...hatta fal baktirdigim falcilarin nerdeyse hepsi hislerin cok guclu bir anda olmadik seyleri hissediyorsun ve gerceklesiyor diyorlar:))) bizde genetik anacim ablamda benim gibi..
bakkk burdan falcilara sesleniyorum sinirlenir rakip olurum size...butun musterilerinizi alirim:)))
Canim belki 20 defa fal baktirdigim ve cok guvendigim biri senin icin cok hayirli hic sorun yok super pembe tablolar ,sonra pat diye sebepsiz bitince acaba evlimiydi demesi gibi birsey iyide sen bunu 7 aydir goremediysen ben ne diyeyim ama ben neyseki evli olmadigina eminim ama bu lafta kl gekmisti bana
cnm cezvve'de ki kahine baktır,tavsiye ederim.
Valla benim hislerim o un yapms falcilardan cok cok kuvvetli....evlilik bagini iyi bir falci nasil bilemez hayret evliligi bilemeyen falci.hayatindan bir kadin varmi hic bilemez:)))
Bende hafiften tarot bakarim arkadaslarima...hatta topiktede baktigim arkadaslarim oldu..simdi tovbe ettim o ayri konuda..
bi arkadasima iliski acilimi yaptim hayatina yeni biri girmisti..kizda nasil biri diye merak ediyor tabi...bende bu adam evli karisida kiz cocuguna hamile dedim...anaaaa kiz uzun surmeden boyle oldugunu ogrendi...anam ofiste herkes fal bak fal bak yok anacim tovbe ettim dedim..fal baktigim gece korkutuyorlardi beni:)))...yani ben bile bildim ayol :))) keske kendimede bakabilseydim...hatta fal baktirdigim falcilarin nerdeyse hepsi hislerin cok guclu bir anda olmadik seyleri hissediyorsun ve gerceklesiyor diyorlar:))) bizde genetik anacim ablamda benim gibi..
bakkk burdan falcilara sesleniyorum sinirlenir rakip olurum size...butun musterilerinizi alirim:)))
galen'e kahve atayım mı kızlar ne dersiniiiizzz
fal istiyoo canıııııııııım
Cherrycim yaa seruvene ben de yıldızname baktırmıştım tellwe günlerimde ama şaka gibi bir fal göndermişti. üstelik sorumu da yanıtlamamıştı.. isterseniz alcanzarla sana yollarım tabiidemekki enerjin tutmuş :44:
galen'e kahve atayım mı kızlar ne dersiniiiizzz
fal istiyoo canıııııııııım
Seni cok iyi anliyorum bitanem ayni yormcuysa bahsettigimiz son falinda boyle sacma bir yorumda bana yapti...tum guvenim gitti..o yorumcuya karsi...yok oyle biseyin varsa bile aylardir sana geliyorum niye daha once soylemiyorsun canim ablam ayip ettin gercekten bizleri uzdun:)
halbuki ne kadarda uymustuk..yorumcuyla...yok birde biliyor benim pembe tablocu degil negatifci oldugumu :))
gönderdin mi bilmiyorum. bende bir ara göndermek istemiştim ama pahalı gelmişti bana
Bana cok olumlu konusmustu, cikmadi. Kahve baktirdim.
Canim benim yere goge sigdiramadigimiz ayni kisiden bahsediyoruz maalesef abla gibi gordugumuz beni uzunde bu oldu zaten(
O zaman vazgeçiyorum:)))
Seni cok iyi anliyorum bitanem ayni yormcuysa bahsettigimiz son falinda boyle sacma bir yorumda bana yapti...tum guvenim gitti..o yorumcuya karsi...yok oyle biseyin varsa bile aylardir sana geliyorum niye daha once soylemiyorsun canim ablam ayip ettin gercekten bizleri uzdun:)
halbuki ne kadarda uymustuk..yorumcuyla...yok birde biliyor benim pembe tablocu degil negatifci oldugumu :))
Yollarsan seve seve okurum tabiki Urminaacım,senin için çok özel bi yorum yoksa içinde yolla canım.Cherrycim yaa seruvene ben de yıldızname baktırmıştım tellwe günlerimde ama şaka gibi bir fal göndermişti. üstelik sorumu da yanıtlamamıştı.. isterseniz alcanzarla sana yollarım tabiidemekki enerjin tutmuş :44:
Yollarsan seve seve okurum tabiki Urminaacım,senin için çok özel bi yorum yoksa içinde yolla canım.
Hiç belli olmuyo ya işte.Ama tarotu epey iyiydi bende.Artık ne zaman özlersem falı Cherry'e sözüm var ilk Seruven yıldızname .Thalix'e adamın evli olduğunu bile bilemediler ya ,yuh yani."Kör göze parmak "denilebilecek kadar aşikar bir durum üstelik.Bu örneği hiç bi zaman unutmam ben ya, o kadar çuvalladılar hepsi.Bi adım daha uzaklaştım bu olayla ruhen fallardan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
belkıde hepımıze ornek olmalı bu olay fallara kaptırıp durum olay beklıyoruz ben cok oncedende yasadım bu durumu sonunuz bır denırken sımdı farklı bı adam baskası cıkıcak karsına dıyenler neler neler aslında duruma yere ve olaya gore degıstırıyolar falları ve dun anladım ılkaya baktırdım o verdıgımız bılgıler varya yas ıs burc bılmemne hep onun ustunden gıtmıs ve zekı bı ınsan ztn onlar ustunden bıseyler elbette bulup cıkarabılır cok sınırlıyım hala daha dunkı faldan sonra Allah bıze gosterıyomu napıyo anlamadım valla bırakmak ıcın daha ne beklıyosak :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?