Binnaz Abla

Canim belki 20 defa fal baktirdigim ve cok guvendigim biri senin icin cok hayirli hic sorun yok super pembe tablolar ,sonra pat diye sebepsiz bitince acaba evlimiydi demesi gibi birsey iyide sen bunu 7 aydir goremediysen ben ne diyeyim ama ben neyseki evli olmadigina eminim ama bu lafta kl gekmisti bana

galen'e kahve atayım mı kızlar ne dersiniiiizzz
fal istiyoo canıııııııııım

Seni cok iyi anliyorum bitanem ayni yormcuysa bahsettigimiz son falinda boyle sacma bir yorumda bana yapti...tum guvenim gitti..o yorumcuya karsi...yok oyle biseyin varsa bile aylardir sana geliyorum niye daha once soylemiyorsun canim ablam ayip ettin gercekten bizleri uzdun:)
halbuki ne kadarda uymustuk..yorumcuyla...yok birde biliyor benim pembe tablocu degil negatifci oldugumu :))

Son düzenleme:

Canim benimmm :)
Aman falcilar bisi bilmiyorlar ne varsa bizde var ne ögrenebiliyosak onu biliyoruz yinede is olacagina variyor
Faci deseki asik sürünüyo askindan desin inanmam yani ..Bitti bende o isler

Sen onlara rakip olcaksin bu gidisle :)))

Son düzenleme:
Cherrycim yaa seruvene ben de yıldızname baktırmıştım tellwe günlerimde ama şaka gibi bir fal göndermişti. üstelik sorumu da yanıtlamamıştı.. isterseniz alcanzarla sana yollarım tabii demekki enerjin tutmuş :44:

Vallahi merak ettim sekerim gonderirsen okurum

Canim benim yere goge sigdiramadigimiz ayni kisiden bahsediyoruz maalesef abla gibi gordugumuz beni uzunde bu oldu zaten (

canımm benımm valla bızee bakabılırsın =))) yazık yanı o kadar paraya yazık paraları verıp oturdugumuzla kalıyoruzz valla bakarım dersen hayır demem

kım bu bıtanem aklıma bırısı geldı ama emın olamadım ona gore bızde 30 kısıye baktırdıgımız ıcın haberımız olsun en azından

kızlar ılkay'a baktırdınız mı fal sepetindeki ? melegı beklıyorum kac haftadır ama yokk o bılmıstı su andakı durumuma kadar herseyı ama devamının olcagını zannetmıyorum hep kotu seyler cıkıyo dıkkat ettımde ya da artık benım umudum kalmadı :/ılkay'acyolladım bende ama burc yorumu yapmıs dırek bıde kotu kotu seyler soylemıs azarlamıs resmen anlamadım kadını baktırıp memnun olan varmı sorun bendemı anlamadım cok sınırlendım

Yollarsan seve seve okurum tabiki Urminaacım,senin için çok özel bi yorum yoksa içinde yolla canım.
Hiç belli olmuyo ya işte.Ama tarotu epey iyiydi bende.Artık ne zaman özlersem falı Cherry'e sözüm var ilk Seruven yıldızname .Thalix'e adamın evli olduğunu bile bilemediler ya ,yuh yani."Kör göze parmak "denilebilecek kadar aşikar bir durum üstelik.Bu örneği hiç bi zaman unutmam ben ya, o kadar çuvalladılar hepsi.Bi adım daha uzaklaştım bu olayla ruhen fallardan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belkıde hepımıze ornek olmalı bu olay fallara kaptırıp durum olay beklıyoruz ben cok oncedende yasadım bu durumu sonunuz bır denırken sımdı farklı bı adam baskası cıkıcak karsına dıyenler neler neler aslında duruma yere ve olaya gore degıstırıyolar falları ve dun anladım ılkaya baktırdım o verdıgımız bılgıler varya yas ıs burc bılmemne hep onun ustunden gıtmıs ve zekı bı ınsan ztn onlar ustunden bıseyler elbette bulup cıkarabılır cok sınırlıyım hala daha dunkı faldan sonra Allah bıze gosterıyomu napıyo anlamadım valla bırakmak ıcın daha ne beklıyosak :S

Tellwe den Fatima ve SarayliHanim haric ben de sogudum, kimse mi tek kelime bilemez.......Yani biz eglencesine baktirmaktan coktan ciktik, iyice umut baglar olduk......bence de birakmaliyiz. Ben resmen muptela oldum dostlar

Binnazabla ve falsepetinde zaten baktirmiyorum. Falalemde Ester Kira disinda baktirmam.........boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…