Binnaz Abla

Canım öncelikle tebrik ederim gözün aydın, darısı bizlerin başına inşallahh Lebuda sayfası benim için kapanmıştır, 2 kez fal göndermiştim ilk falında çok ama çok saçmalamıştı, terk edilen ben iken terk eden benmişim gibi yorumlamış ve oh iyi yapmışsın havasında bir yorumu vardı ve benimle çok zıttı yorumu, bunu kendine iletince kabullenmedi 700 kişide bunu diyen 3. kişi sensin dedi .. yarım saate aynı falıma farklı bir yorum yazmış bu kez ilk yazdığının tam tersinden girmiş olaya ki bu uyumlu olmuştu :) hadi dedim aklımda kalmasın başka bir fal yolladım anam bu kez benim herifi kadın yaptı azgın teke neymiş de sırf cinsellik için başkasıyla birlikteymiş de bilmem ne de .. yahu adam benden bir kez bile böyle bir talepte ve yaklaşımda bulunmadı öyle cinsellik ağırlıklı bir adam değildir, sırf bunun için de biriyle ilişki kuracak adam değildir yaani o kadar da ezdirmem paşamı falcılara

Rezzan abla, yanilmiyorsam sekerim.

Benimde aklima o geldi valla ne yalan soyliyimmm ama bilmiyorum anlik durumlari bende cikan bi insan geneldede ztn akil verme danisma hafasinda baktigi icin kadina pek bisey diyemiyorum ama ilkay gurmudur nedir onaa bi daha hayatta baktirmam kimseyede onermem cok sinirliyim azar yedim bide hahah kadin bildigin bilgilerden yorum yapmis bana nasil hisleri kuvvetli insanlarsa bunlar anlamadim

Cikan bir fal yokmu yahuuuu (

kesinlikle çok haklısın ben de burdaki övgüler üzerine baktırmıştım ona ve bin pişman oldum

Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler telefondan hepiniZe alinti yapamiyorum. Darisi tum bekarlarin , isteyenlerin basina insallah.. Crayzwomen ve harun uzun sureli bir iliskim olacagini bildiler zaten hemen de evlenmiyoruz daha 22 yim ben :) ama ikiside ciddi bir iliskim ollacagini soyledilerse de kimse boyle birseyi direkt soylemedi.. Hele taha kendisine gore yilin 2. Doneminde karsima baska biri ckiyor goya onunla evleniyormusum falan iyice salladi.

allah mutlu mesut etsın bıtanemmmm senı mutluluklar sana, darısı basımızaa fallara ınanmayıp kalbının sesını dınlemıssın resmen aferınn sanaaa

Vallahi cok mutlu oldum adina sekerim, hayirlisi.

Crazywomen ve Harun a ne baktirmistn?

cıkan varmı pekı bıtanemm hıcc nedense hep olumsuz fallar cıkıyor bnm gelışmeler o yonde yanı umudumda yok acıkcası

tatlım dediğim gibi var ama öyle çok aman aman '' vaaay bunu nasıl bildi ooo yeeaaa '' diyeceğim türden değil açıkçası ..asıl sorularımla ilgili söylenenlerin de henüz vakti var o yüzden bekleme modundalar :)

canım benım mutlulklar...nedensee taha'ya hiç şaşırmıyorum birine falı çıkarsa ama gerçekten çok şaşıracağım....çünkü bugne kadar 108754654 tane onlıne fal baktırdım taha 1 rumi 2 salla salla bence bu kişiler bu işi yapmasın

Vallahi cok mutlu oldum adina sekerim, hayirlisi.

Crazywomen ve Harun a ne baktirmistn?
Crayz e su fali baktirmistim ama tam öneremiyorum da cunku aaa nasil bildi ya diyecegim bsey olmadi belkide o pembe tablo cizdi kendince ve sonradan gercekten boyle oldu. Ama haruna tarot atmistim tespitleri yerli yerindeydi sorumu da cevapladi. Barisacagimizi falan da söylemisti 5 lira galiba bir denemeni tavsiye ederim.

artık aşk hayatımda ablanın falı çıkmaması gbi bir durum sözkonusu bile olamaz...çünkü son yorumunda bütün olasılıkları söylemiş..mutlaka biri gerçekleşir canım bitli paklanında kör alıcısı olur:)))) çıkmaması mümkün değil...ayyy ama hakkını yiyemem olumsuz yorum yapıpda cıkmayan falı yoktur bende çoğunu yasadım:)))

Kızlar demin mesaj kutuma bakiyordum da alcanzar a rica etmistik oda bir acilim yapmisti bize tam tutturamadi ama karsi tarafta evlilik manasna gelen bir kart oldgunu soylemisti :)) bak suan hatirladim :)) en cok tutturan yine bu siteden olmus kızlar ahaha

neyyynn alzancar açılım mı yapıyooooo

bende uygun bir zamanımda burdan tarot açılımı yaparım bir kaç kişiye,olumlu olumsuz ne görürsem artık

harunu bende denedim ve beğendim deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…