Selam hala topigi okuyorum ama bir turlu yorum yapamamistim canim.. Galiba lebuda sana kotu seyler soylemisti ama hic uzulme kendisi beni de deli etmisti. Ona promosyon yolladim ve bana gunler sonra promosyon bakmadigini ama sırf(!!!!) bana yardim amacli olarak sorumu kartlarina sordugunu yazmis. Bana sacma sapan kafiyeli yok gururunu ayaklar altina alma zaman yarana care olacak yine yuzün gulecek tarzi bir cevap yollamisti. Eh bende uzuldum falan neyse sonra ben lebudanin dedigini sallamadim ve bir adim atttim baristigimizi yazmistim. Adam cumartesi gunu resmen evlilik teklifi etti ki persembe baristik :) benim ona dönmemi bekliyormus... demem o ki o kadin yuzunden kendini kotu hssetme bahtsiz falan degilsin Allaha ne kadar sukretsek az bozma moralini..
Rezzan abla, yanilmiyorsam sekerim.
Canım öncelikle tebrik ederim gözün aydın, darısı bizlerin başına inşallahhLebuda sayfası benim için kapanmıştır, 2 kez fal göndermiştim ilk falında çok ama çok saçmalamıştı, terk edilen ben iken terk eden benmişim gibi yorumlamış ve oh iyi yapmışsın havasında bir yorumu vardı ve benimle çok zıttı yorumu, bunu kendine iletince kabullenmedi 700 kişide bunu diyen 3. kişi sensin dedi .. yarım saate aynı falıma farklı bir yorum yazmış bu kez ilk yazdığının tam tersinden girmiş olaya ki bu uyumlu olmuştu :) hadi dedim aklımda kalmasın başka bir fal yolladım anam bu kez benim herifi kadın yaptı azgın teke neymiş de sırf cinsellik için başkasıyla birlikteymiş de bilmem ne de .. yahu adam benden bir kez bile böyle bir talepte ve yaklaşımda bulunmadı öyle cinsellik ağırlıklı bir adam değildir, sırf bunun için de biriyle ilişki kuracak adam değildir yaani o kadar da ezdirmem paşamı falcılara
Cikan bir fal yokmu yahuuuu(
Bende cok sinirliyim bide soyledim boyle boyle degil yanlis anlamissiniz diye bide azar yedim hahahaha fal iadeside istedim ilk dega bi orda zeustan istemistim buda ikinci oldu bildigimizden sasmiycazz saka gibi yaa cok sinirlendim demedigi laf kalmamis banadaa burc uzerinden bende yorum yaparim ve anladim o girdigimiz bilgilerden yola cikiyolar saka gibi gercektenn olan paramiza guvenimize oluyor salaklar
kesinlikle çok haklısın ben de burdaki övgüler üzerine baktırmıştım ona ve bin pişman oldum
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler telefondan hepiniZe alinti yapamiyorum. Darisi tum bekarlarin , isteyenlerin basina insallah.. Crayzwomen ve harun uzun sureli bir iliskim olacagini bildiler zaten hemen de evlenmiyoruz daha 22 yim ben :) ama ikiside ciddi bir iliskim ollacagini soyledilerse de kimse boyle birseyi direkt soylemedi.. Hele taha kendisine gore yilin 2. Doneminde karsima baska biri ckiyor goya onunla evleniyormusum falan iyice salladi.
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler telefondan hepiniZe alinti yapamiyorum. Darisi tum bekarlarin , isteyenlerin basina insallah.. Crayzwomen ve harun uzun sureli bir iliskim olacagini bildiler zaten hemen de evlenmiyoruz daha 22 yim ben :) ama ikiside ciddi bir iliskim ollacagini soyledilerse de kimse boyle birseyi direkt soylemedi.. Hele taha kendisine gore yilin 2. Doneminde karsima baska biri ckiyor goya onunla evleniyormusum falan iyice salladi.
cıkan varmı pekı bıtanemm hıcc nedense hep olumsuz fallar cıkıyor bnm gelışmeler o yonde yanı umudumda yok acıkcası
Hahhahah valla benim kabulummm aklimdaa bulundun ne zaman uygunsan bende uygunumm :)) pembe tablocu istemiyoruzz aman uzak olsun onlar bizdeennn :)
kııııız bak ilk gönüllün bendim unutma beni de taam mı nolar nolar :18::18:
tamam kızlar keyıflı oldugum birgün bakıyorum...
Crayz e su fali baktirmistim ama tam öneremiyorum da cunku aaa nasil bildi ya diyecegim bsey olmadi belkide o pembe tablo cizdi kendince ve sonradan gercekten boyle oldu. Ama haruna tarot atmistim tespitleri yerli yerindeydi sorumu da cevapladi. Barisacagimizi falan da söylemisti 5 lira galiba bir denemeni tavsiye ederim.Vallahi cok mutlu oldum adina sekerim, hayirlisi.
Crazywomen ve Harun a ne baktirmistn?
Geçen yaz benimde baştacım,gözbebeğimdi.En güvendiğimdi,en son falım eylüldeydi ona.Şu an bakıyorumda hem pembe hem olur yada olmaz ,son noktada da en başta söylemesi gerekeni en son söyleyen vasat bir falcı benim için.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ha bide o bilgiler var tabi,ben hiçbi zaman yüzyüze falda online fala verdiğim bilgileri vermemişimdir.O kadar bilgiye rağmen bide..İlkay ın iki falı bende de çıkmadı zaten.Kesinlikle ama zekî biri.Allah gòsteriyo canım böyle örneklerle daha ne bekliyoruz hakikaten?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar demin mesaj kutuma bakiyordum da alcanzar a rica etmistik oda bir acilim yapmisti bize tam tutturamadi ama karsi tarafta evlilik manasna gelen bir kart oldgunu soylemisti :)) bak suan hatirladim :)) en cok tutturan yine bu siteden olmus kızlar ahaha
Kızlar demin mesaj kutuma bakiyordum da alcanzar a rica etmistik oda bir acilim yapmisti bize tam tutturamadi ama karsi tarafta evlilik manasna gelen bir kart oldgunu soylemisti :)) bak suan hatirladim :)) en cok tutturan yine bu siteden olmus kızlar ahaha
Crayz e su fali baktirmistim ama tam öneremiyorum da cunku aaa nasil bildi ya diyecegim bsey olmadi belkide o pembe tablo cizdi kendince ve sonradan gercekten boyle oldu. Ama haruna tarot atmistim tespitleri yerli yerindeydi sorumu da cevapladi. Barisacagimizi falan da söylemisti 5 lira galiba bir denemeni tavsiye ederim.
Canim sakasina yazdim ya hatirlamiyor musun ikimize tarot gibi bisey bakmisti hatta ustune ozelden mesajlasmistik :))neyyynn alzancar açılım mı yapıyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?