Binnaz Abla

Bu topice ilk bakmaya basladigimda destinyx94 vardi acaba nerelerde oda epey fal baktirmisti..Cikanlar varsa simdiye dek yazardi heralde

Canim sakasina yazdim ya hatirlamiyor musun ikimize tarot gibi bisey bakmisti hatta ustune ozelden mesajlasmistik :))

Of ya ne garip çoğumuzun olduğu gibi benim fal baktırma sebebim geri dönüş le ilgiliydi, olumlu olan tüm fallarım tarihleriyle birlikte 3 aşağı 5 yukarı çıktı, yani tekrar bir araya geldik ve ilişkiyi kaldığı yerden devam ettirmeye karar verdik.

ama kesin sonuç için uzun süre var, su an sonuç umrumda değil açıkçası gittiği yere kadar deyip yürütmeye çalışacağım.

Canim en iyisi bu ya bende fala vurmustum kendimi ama yarisina gore baskasiylaydim bi ksmina gore adim atmasini beklemeliydim bi ismina gore ben konusmaliydim falan filan insallah gonlunden gecen hayirlisiysa olur ama fala bel baglmamak lazimmis ben bunu ogrendim. Kesin sonuc falan diye bakma hakkimizda nasil hayirliysa oyle olsun smdi evlensek de kesin sonuc olmaz ki bu sefer de bebek yok mu k.valide ile napcam diye fala dadanacagiz en iyisi kendini bundan soyutlamak yapamiyorsan da azaltmak ve umut baglamamak :))

aynen öyle çaresiz hissettiğimizde işin içinden çıkamadığımız durumlarda, fallara sarılıyoruz.

eskiden çok detaycı her şeyde mantık arayan, biriydim sonuçlar çok önemliydi benim için anı yaşamak diye bir şey yoktu ancak 1 ay öncesine kadar rahatsızlığım vardı (devam etmekte ama) biopsi yapıldı % 50 kanser riski vardı temiz çıktı ve sonucu beklediğim zaman içinde düşündüm ne için bu kadar uğraşıyorum ne için bu kadar sorguluyorum, toplum kuralları, aile , çocuk eski eş ve 43 yaşındayım kendim için hiç yaşamamışım bundan sonra da yapabilirsem şu an o insanla mutlumuyum sonu olur olmaz gittiği yere kadar deyip yaşamaya bakacağım.

Canim sakasina yazdim ya hatirlamiyor musun ikimize tarot gibi bisey bakmisti hatta ustune ozelden mesajlasmistik :))

Evet canım bakmîştım doğru Azize'nin sırrı açılımı.Ne oldu kaçırdım galiba ,okuyamadım geçmiş sayfaları,gelişmemi var?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kim fal bakiyor aslanlar, ben de isterim

Hahahha ben şekerim ben ,hiç tahmin etmezdin değilmi?Vallaha falım çıkmasada dürüstüm en azından,kimseyi avutmam,bu garanti bende.O yüzden ben falcı olsam hiç tercih edilmezdim.

Canım benim tüm samimiyetimle yazıyorum hiçbiri ne kötüsü ne iyisi çıkmadı.Bazı şeyleri iyikide çıkmamış,çünkü ben şu an çok daha alâsını yaşıyorum ama bu onun başarısızlığını değiştirmez,sonuç tutturamadı.

Bu topice ilk bakmaya basladigimda destinyx94 vardi acaba nerelerde oda epey fal baktirmisti..Cikanlar varsa simdiye dek yazardi heralde

Buradayim
Geçenlerde Falsepetindeki Defne Babüre kahve fali baktirdim. Ve herşey aynen onun dediği gibi ilerliyor. Kesinlike tavsiye ederim onu. 17 dk. sürdü fali ve sorduğum kişi ile ilgili herşeyi bildi. Yani gerçekten şaşirdim

Taha'ya da baktirdim.
Oda sorduğum kişinin geçmişini mükemmel analiz etti. Tahanin dediklerini sonra sorduğum kişinin kendi ağzindan duydum. Şok oldum valla.

Rezzan ve Merte de baktirim. Ancak sanki onlar biraz pembe tablocular ya. Çünkü onlar hep olumlu konuştular. Defne olumsuz konuştu ve maalesef o hakli çikti.
Taha ne olmumlu ne olumsuz du. Bekle ve gör dedi yani.

Canım öncelikle hayırlı olsun,Allah en iyi şekilde tamamına erdirsin.Sana gönderdiğim falda karşı tarafın bilinçaltı kartında evlilikle ilgili bi düşünce çıkmıştı.Kartın ya asa dörtlüsü yada kupa onlusuydu. Gerçi falların bi değeri olmadığını Thalix bence iyice anlattı bize.Önemli olan şu an mutlu olman,ve bu foruma böyle bi haber yakısırdı ancak,inşallah daim olsun canım.

Hmm hayirlisi canim yakin zamanda baktirmissin sanirim defneye
1 sene oldu hepsi foss diye düsünüyorum rezzanlar kirazeler sarayli hanimlar kimler kimler... bisiler bilen varsa hep olumsuzu bilen oldu
defneye baktirmadim gerci
tahaya baktirdim ama siteleri uctu falimi geri bulamadilar bende tekrar baktirmak icimden gelmedi

Ama haberlerini bekleriz canim :) iyi ki yazdin

Hmm hayirlisi canim yakin zamanda baktirmissin sanirim defneye
1 sene oldu hepsi foss diye düsünüyorum rezzanlar kirazeler sarayli hanimlar kimler kimler... bisiler bilen varsa hep olumsuzu bilen oldu
defneye baktirmadim gerci
tahaya baktirdim ama siteleri uctu falimi geri bulamadilar bende tekrar baktirmak icimden gelmedi

Ama mutlu haberlerini bekleriz canim :) iyi ki yazdin

:)) Allah mutlulugunu daim etsın...canım benım...walla yorumsuz basarılı desem olmaz basarısız desem olmaz anlayamadım gitti

:)) Allah mutlulugunu daim etsın...canım benım...walla yorumsuz basarılı desem olmaz basarısız desem olmaz anlayamadım gitti

Amin canım hepimize.Özgecim bide senin farklı bi ilişkin vardı ,dost gibiydiniz hakikaten.Yoksa hangi fal çıkıyoki?Bir sürü pembeci var yok değil,yani tek Rezzan diyemeyiz.Meral,Firuze,Mert,Serra,Kiraze,Elif,Madam,inci,Hülya daha niceleri yazamadığım.Ama Rezzan öyle bi iletişim kuruyoki insanlarla diliyle bağlıyo kendine.Sonrasında da bu dostluğun yıkımı bu saydığîm isimlere oranla çok daha fazla oluyo tabi.

pembe tablocu mu değilmi onuda anlamadım...bana olumlu olumsuz karısık yorum yaptıgı için....
evet benım fal falan umrumda değil...beni üzen o boyutu oldu....

Canım içimden geldi gerçekten,senin için bi tarot açıcam ,aslında katina geçti içimden ama katinada zamanı kestirmek zor.Tarot açarım ama asla geçmişine ve sana lâyık olmayana değil, inşallah gelecekteki beyaz atlı prensine açarım.Simdi dışardayım detaylı falını gece özelden sende canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…