harunu bende denedim ve beğendim deneyin derim
Canim sakasina yazdim ya hatirlamiyor musun ikimize tarot gibi bisey bakmisti hatta ustune ozelden mesajlasmistik :))
Of ya ne garip çoğumuzun olduğu gibi benim fal baktırma sebebim geri dönüş le ilgiliydi, olumlu olan tüm fallarım tarihleriyle birlikte 3 aşağı 5 yukarı çıktı, yani tekrar bir araya geldik ve ilişkiyi kaldığı yerden devam ettirmeye karar verdik.
ama kesin sonuç için uzun süre var, su an sonuç umrumda değil açıkçası gittiği yere kadar deyip yürütmeye çalışacağım.
tamam kızlar keyıflı oldugum birgün bakıyorum...
Canim en iyisi bu ya bende fala vurmustum kendimi ama yarisina gore baskasiylaydim bi ksmina gore adim atmasini beklemeliydim bi ismina gore ben konusmaliydim falan filan insallah gonlunden gecen hayirlisiysa olur ama fala bel baglmamak lazimmis ben bunu ogrendim. Kesin sonuc falan diye bakma hakkimizda nasil hayirliysa oyle olsun smdi evlensek de kesin sonuc olmaz ki bu sefer de bebek yok mu k.valide ile napcam diye fala dadanacagiz en iyisi kendini bundan soyutlamak yapamiyorsan da azaltmak ve umut baglamamak :))
Canim sakasina yazdim ya hatirlamiyor musun ikimize tarot gibi bisey bakmisti hatta ustune ozelden mesajlasmistik :))
Kim fal bakiyor aslanlar, ben de isterim
Canım benim tüm samimiyetimle yazıyorum hiçbiri ne kötüsü ne iyisi çıkmadı.Bazı şeyleri iyikide çıkmamış,çünkü ben şu an çok daha alâsını yaşıyorum ama bu onun başarısızlığını değiştirmez,sonuç tutturamadı.artık aşk hayatımda ablanın falı çıkmaması gbi bir durum sözkonusu bile olamaz...çünkü son yorumunda bütün olasılıkları söylemiş..mutlaka biri gerçekleşir canım bitli paklanında kör alıcısı olur:)))) çıkmaması mümkün değil...ayyy ama hakkını yiyemem olumsuz yorum yapıpda cıkmayan falı yoktur bende çoğunu yasadım:)))
Bu topice ilk bakmaya basladigimda destinyx94 vardi acaba nerelerde oda epey fal baktirmisti..Cikanlar varsa simdiye dek yazardi heralde
Selam hala topigi okuyorum ama bir turlu yorum yapamamistim canim.. Galiba lebuda sana kotu seyler soylemisti ama hic uzulme kendisi beni de deli etmisti. Ona promosyon yolladim ve bana gunler sonra promosyon bakmadigini ama sırf(!!!!) bana yardim amacli olarak sorumu kartlarina sordugunu yazmis. Bana sacma sapan kafiyeli yok gururunu ayaklar altina alma zaman yarana care olacak yine yuzün gulecek tarzi bir cevap yollamisti. Eh bende uzuldum falan neyse sonra ben lebudanin dedigini sallamadim ve bir adim atttim baristigimizi yazmistim. Adam cumartesi gunu resmen evlilik teklifi etti ki persembe baristik :) benim ona dönmemi bekliyormus... demem o ki o kadin yuzunden kendini kotu hssetme bahtsiz falan degilsin Allaha ne kadar sukretsek az bozma moralini..
Buradayim
Geçenlerde Falsepetindeki Defne Babüre kahve fali baktirdim. Ve herşey aynen onun dediği gibi ilerliyor. Kesinlike tavsiye ederim onu. 17 dk. sürdü fali ve sorduğum kişi ile ilgili herşeyi bildi. Yani gerçekten şaşirdim
Taha'ya da baktirdim.
Oda sorduğum kişinin geçmişini mükemmel analiz etti. Tahanin dediklerini sonra sorduğum kişinin kendi ağzindan duydum. Şok oldum valla.
Rezzan ve Merte de baktirim. Ancak sanki onlar biraz pembe tablocular ya. Çünkü onlar hep olumlu konuştular. Defne olumsuz konuştu ve maalesef o hakli çikti.
Taha ne olmumlu ne olumsuz du. Bekle ve gör dedi yani.
Buradayim
Geçenlerde Falsepetindeki Defne Babüre kahve fali baktirdim. Ve herşey aynen onun dediği gibi ilerliyor. Kesinlike tavsiye ederim onu. 17 dk. sürdü fali ve sorduğum kişi ile ilgili herşeyi bildi. Yani gerçekten şaşirdim
Taha'ya da baktirdim.
Oda sorduğum kişinin geçmişini mükemmel analiz etti. Tahanin dediklerini sonra sorduğum kişinin kendi ağzindan duydum. Şok oldum valla.
Rezzan ve Merte de baktirim. Ancak sanki onlar biraz pembe tablocular ya. Çünkü onlar hep olumlu konuştular. Defne olumsuz konuştu ve maalesef o hakli çikti.
Taha ne olmumlu ne olumsuz du. Bekle ve gör dedi yani.
Canım benim tüm samimiyetimle yazıyorum hiçbiri ne kötüsü ne iyisi çıkmadı.Bazı şeyleri iyikide çıkmamış,çünkü ben şu an çok daha alâsını yaşıyorum ama bu onun başarısızlığını değiştirmez,sonuç tutturamadı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) Allah mutlulugunu daim etsın...canım benım...walla yorumsuz basarılı desem olmaz basarısız desem olmaz anlayamadım gitti
Amin canım hepimize.Özgecim bide senin farklı bi ilişkin vardı ,dost gibiydiniz hakikaten.Yoksa hangi fal çıkıyoki?Bir sürü pembeci var yok değil,yani tek Rezzan diyemeyiz.Meral,Firuze,Mert,Serra,Kiraze,Elif,Madam,inci,Hülya daha niceleri yazamadığım.Ama Rezzan öyle bi iletişim kuruyoki insanlarla diliyle bağlıyo kendine.Sonrasında da bu dostluğun yıkımı bu saydığîm isimlere oranla çok daha fazla oluyo tabi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) Allah mutlulugunu daim etsın...canım benım...walla yorumsuz basarılı desem olmaz basarısız desem olmaz anlayamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?