hee tamam tamam bildim onu ben tamam
Pericim Ajan Salt misali Fatima'nın izini sürüyodun,heveslendirdin bizi varmı takipte bi sonuç?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sakasina yazdim ya hatirlamiyor musun ikimize tarot gibi bisey bakmisti hatta ustune ozelden mesajlasmistik :))
kızlar semihaya baktıran var mı?ben baktırdım acaip olumsuz bi yorum geldi.profilinde de çok ilginç şeyler yzdığı için inansam mı bilemedm ama yorum için de eski sevgilime bi evli yazmış:)bi hayatında kimse yok herkesi temizlemş demiş,kız çocuğundan bahsetmişki kız çocuğu ne alaka?çorba oldum
canısı sonuca çok yaklaştım ecük daha bekleyin eğer beni ekmezse bugün olayı çözeceğim
Ben Semiha'ya baktırdım ve önermiştimde .Kısacıktır yorumu ,òzdür ama normaldi bende çok negatif değildi ,pembede değil ortada bi yerdeydi.Tabi artık ezberlediğimiz şey belli olmaması.Hiç takılma hepsi boş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya profilinde o kadar hisleri olduğunu falan yazınca ben çok gerildim açıkçası....özeline bakarmısın msj atıyrm özelden
pembe tablocu mu değilmi onuda anlamadım...bana olumlu olumsuz karısık yorum yaptıgı için....
evet benım fal falan umrumda değil...beni üzen o boyutu oldu....
ya profilinde o kadar hisleri olduğunu falan yazınca ben çok gerildim açıkçası....özeline bakarmısın msj atıyrm özelden
Canim.suan gordum kusura bakma telefondan giriyorum copy paste yapmayi deneyecegim özel mesaj ile :) bence iyi faldi ama falsosu yok diyemem semiha icin de...
Buradayim
Geçenlerde Falsepetindeki Defne Babüre kahve fali baktirdim. Ve herşey aynen onun dediği gibi ilerliyor. Kesinlike tavsiye ederim onu. 17 dk. sürdü fali ve sorduğum kişi ile ilgili herşeyi bildi. Yani gerçekten şaşirdim
Taha'ya da baktirdim.
Oda sorduğum kişinin geçmişini mükemmel analiz etti. Tahanin dediklerini sonra sorduğum kişinin kendi ağzindan duydum. Şok oldum valla.
Rezzan ve Merte de baktirim. Ancak sanki onlar biraz pembe tablocular ya. Çünkü onlar hep olumlu konuştular. Defne olumsuz konuştu ve maalesef o hakli çikti.
Taha ne olmumlu ne olumsuz du. Bekle ve gör dedi yani.
Defne bana cikmadi, 2 kere baktirdim. Degisik bakiyor. Ona kalsa zengin bir herifle simdiye evlenmistim.
Tahayi begenmedim
Mert paralarimizi yeterince topladi zaten, bundan sonra baktirmasak da zengin ettik
cherry bebeğim moralim çok bozuktu güldürdün benibende 7-8sene önce bi fal baktırmıştım teyze bana 5-7 sene içinde evleneceksin demişti bu falcılar duygularımızı sömürüyo
Ulan ben anlayamadim zaten, sizin olumsuz dedikleriniz de, Venusamber bile bana zengin herifle evleneceksin dedi
Doktor bir hatunla arkadaslik ediyorum, bana "sende zengin doktorlarla evlenen yabanci kadin tipi var" demisti. Bu ne demek arkadas dedim ben de...Sonra doktor bir ksimetim cikti ama kafam kopsun isinamadim
Her kusu optum, karga kaldi zaten, evlendim zengini kaldi.....tovbeeeeeeeeee
Ulan ben anlayamadim zaten, sizin olumsuz dedikleriniz de, Venusamber bile bana zengin herifle evleneceksin dedi
Doktor bir hatunla arkadaslik ediyorum, bana "sende zengin doktorlarla evlenen yabanci kadin tipi var" demisti. Bu ne demek arkadas dedim ben de...Sonra doktor bir ksimetim cikti ama kafam kopsun isinamadim
Her kusu optum, karga kaldi zaten, evlendim zengini kaldi.....tovbeeeeeeeeee
Kızlarr sizce kıme baktırmalıno sitede lebuda ve eşref dışımda
al bendende o kadar derler ya gönül bu oka da konar b.ka da diye aynen öyle nerde olmaz bişey var gider onu severim.olacak bişeye de içim ısınmaz bende bi acayiplik var.bakıyorum etrafımdaki çiftlere mesela yakışıklı çocuk yanında alakasız bi kız yada tam tersi kız çok güzel çocuk tipsiz .ben niye böyleyim yaaaaa:26:
Kızlarr sizce kıme baktırmalıno sitede lebuda ve eşref dışımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?