Binnaz Abla

hee tamam tamam bildim onu ben tamam

Pericim Ajan Salt misali Fatima'nın izini sürüyodun,heveslendirdin bizi varmı takipte bi sonuç?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pericim Ajan Salt misali Fatima'nın izini sürüyodun,heveslendirdin bizi varmı takipte bi sonuç?

canısı sonuca çok yaklaştım ecük daha bekleyin eğer beni ekmezse bugün olayı çözeceğim

kızlar semihaya baktıran var mı?ben baktırdım acaip olumsuz bi yorum geldi.profilinde de çok ilginç şeyler yzdığı için inansam mı bilemedm ama yorum için de eski sevgilime bi evli yazmış:)bi hayatında kimse yok herkesi temizlemş demiş,kız çocuğundan bahsetmişki kız çocuğu ne alaka?çorba oldum

Canim sakasina yazdim ya hatirlamiyor musun ikimize tarot gibi bisey bakmisti hatta ustune ozelden mesajlasmistik :))

semihanın yorum sayfasında nickini gördüm,sanırım sen de baktırdın.nasıl buldun semihayı?hatta üşenmezsen msj olarak atarmsn semihanın falını,bende çok olumsudu

Ben Semiha'ya baktırdım ve önermiştimde .Kısacıktır yorumu ,òzdür ama normaldi bende çok negatif değildi ,pembede değil ortada bi yerdeydi.Tabi artık ezberlediğimiz şey belli olmaması.Hiç takılma hepsi boş.

ya profilinde o kadar hisleri olduğunu falan yazınca ben çok gerildim açıkçası....özeline bakarmısın msj atıyrm özelden

ya profilinde o kadar hisleri olduğunu falan yazınca ben çok gerildim açıkçası....özeline bakarmısın msj atıyrm özelden

Tabiki bakarım ama önemseme bu kadar,vallaha bak.Semiha'da Kâhin Mırabelli değil,Falimpir falcısı nihayetinde.Profile bakarsan ohooo hepsi enerjiden uçuyo sanırsın.

pembe tablocu mu değilmi onuda anlamadım...bana olumlu olumsuz karısık yorum yaptıgı için....
evet benım fal falan umrumda değil...beni üzen o boyutu oldu....

Benim fallarım pembe ve olasılıklıydı.

Defne bana cikmadi, 2 kere baktirdim. Degisik bakiyor. Ona kalsa zengin bir herifle simdiye evlenmistim.

Tahayi begenmedim

Mert paralarimizi yeterince topladi zaten, bundan sonra baktirmasak da zengin ettik

cherry bebeğim moralim çok bozuktu güldürdün beni bende 7-8sene önce bi fal baktırmıştım teyze bana 5-7 sene içinde evleneceksin demişti bu falcılar duygularımızı sömürüyo

Defne bana cikmadi, 2 kere baktirdim. Degisik bakiyor. Ona kalsa zengin bir herifle simdiye evlenmistim.

Tahayi begenmedim

Mert paralarimizi yeterince topladi zaten, bundan sonra baktirmasak da zengin ettik

cherry bebeğim moralim çok bozuktu güldürdün beni bende 7-8sene önce bi fal baktırmıştım teyze bana 5-7 sene içinde evleneceksin demişti bu falcılar duygularımızı sömürüyo

Ulan ben anlayamadim zaten, sizin olumsuz dedikleriniz de, Venusamber bile bana zengin herifle evleneceksin dedi

Doktor bir hatunla arkadaslik ediyorum, bana "sende zengin doktorlarla evlenen yabanci kadin tipi var" demisti. Bu ne demek arkadas dedim ben de... Sonra doktor bir ksimetim cikti ama kafam kopsun isinamadim

Her kusu optum, karga kaldi zaten, evlendim zengini kaldi.....tovbeeeeeeeeee

al bendende o kadar derler ya gönül bu oka da konar b.ka da diye aynen öyle nerde olmaz bişey var gider onu severim.olacak bişeye de içim ısınmaz bende bi acayiplik var.bakıyorum etrafımdaki çiftlere mesela yakışıklı çocuk yanında alakasız bi kız yada tam tersi kız çok güzel çocuk tipsiz .ben niye böyleyim yaaaaa:26:

Kızlarr sizce kıme baktırmalıno sitede lebuda ve eşref dışımda

Buraya koptum ya.

Adam akilli bilen biri yok mu. Gerci kimseye guvenilmiyor , falda baktirmiyorum da. Tarot mu baktirsam.

Valla gariplik bende, duzgun, efendi adamlara isinamiyorum. Zirtolari seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…