Ulan ben anlayamadim zaten, sizin olumsuz dedikleriniz de, Venusamber bile bana zengin herifle evleneceksin dedi
Doktor bir hatunla arkadaslik ediyorum, bana "sende zengin doktorlarla evlenen yabanci kadin tipi var" demisti. Bu ne demek arkadas dedim ben de...Sonra doktor bir ksimetim cikti ama kafam kopsun isinamadim
Her kusu optum, karga kaldi zaten, evlendim zengini kaldi.....tovbeeeeeeeeee
Valla gariplik bende, duzgun, efendi adamlara isinamiyorum. Zirtolari seviyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=LgI5citlI0E&feature=kp
bu şarkı bize gelsin cherry
Genel kadin aliskanligi bir tek sen degilsin.
Valla gariplik bende, duzgun, efendi adamlara isinamiyorum. Zirtolari seviyorum.
Yok be, bir de hukukcu ksimetim cikti, sorma, adam cok duzgundu. Evlenmek, yuva kurmak isteyengörüşürüz-7 kadin pesine pervaneydi bu adamin, efendi ve yakisikliydi cunku. O kadinlarin kafa calisiyor, cins olan biziz
Ayy hukukcu doktor falan hic hoşlanmam..
Bana soyle ticaretle ugrasan esmer benden kisa,(ben 1,78) gobekli ,espirili ,atarli giderli,halis mulis turk erkegi lazim...adaylarla sahsen gorusurm..izmir tercihim))))
Prenseste neymiş bakin son durumuma prenses bile güler ayol
Gobek falan hic gelemem kendim dal gibiyim masallahSpor yapmaktan topugum kaydi
MIthatla Gulsah cikiyormus galiba, uzuldum prenses e. Duygu adisi ne oldu acaba?
Yok be, bir de hukukcu ksimetim cikti, sorma, adam cok duzgundu. Evlenmek, yuva kurmak isteyen en az 6-7 kadin pesine pervaneydi bu adamin, efendi ve yakisikliydi cunku. O kadinlarin kafa calisiyor, cins olan biziz
cherry canım boyun kilon kaç merak ettim :26:
1.70 im ama olumune topuklu giyerim
Kilomu bilmiyorum.
1.70 im ama olumune topuklu giyerim
Kilomu bilmiyorum.
hmmm iyisin maşallah
1.72 boya 50 kilo da benden ama değer bilen yok ellaaaam
aynen bebeğim ya al benden de o kaaaaa . ama canım sen biiraz kilo alsan daha güzel olursun bence
Eki Görüntüle 1051645
..............................
1 kilo aldım kız zor belazalım sevgilim terk edince kurudum yeni gelin misali gibi yeni yeni topluyom kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?