Binnaz Abla

http://www.youtube.com/watch?v=LgI5citlI0E&feature=kp
bu şarkı bize gelsin cherry

Genel kadin aliskanligi bir tek sen degilsin.

Yok be, bir de hukukcu ksimetim cikti, sorma, adam cok duzgundu. Evlenmek, yuva kurmak isteyen en az 6-7 kadin pesine pervaneydi bu adamin, efendi ve yakisikliydi cunku. O kadinlarin kafa calisiyor, cins olan biziz

Yok be, bir de hukukcu ksimetim cikti, sorma, adam cok duzgundu. Evlenmek, yuva kurmak isteyengörüşürüz-7 kadin pesine pervaneydi bu adamin, efendi ve yakisikliydi cunku. O kadinlarin kafa calisiyor, cins olan biziz

Ayy hukukcu doktor falan hic hoşlanmam..
Bana soyle ticaretle ugrasan esmer benden kisa,(ben 1,78) gobekli ,espirili ,atarli giderli,halis mulis turk erkegi lazim...adaylarla sahsen gorusurm..izmir tercihim))))

Prenseste neymiş bakin son durumuma prenses bile güler ayol

Gobek falan hic gelemem kendim dal gibiyim masallah Spor yapmaktan topugum kaydi

MIthatla Gulsah cikiyormus galiba, uzuldum prenses e. Duygu adisi ne oldu acaba?

aynen bende eskiden spor yapardım yürüyüşe çıkardım hani biraz uğraşırdım formda kalayım 3 kilo vereyim diye sonra aşık olunca kendiliğimden verdim 6kilo neyseki bu halimdende memnunum

1 kilo aldım kız zor bela zalım sevgilim terk edince kurudum yeni gelin misali gibi yeni yeni topluyom kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…