Binnaz Abla

canım bugün moralim bozuk olduğu için falımabakan arkadaşların fallarına bakamadım önce söz verdiğim fallara bakayım sonra bakmaya çalışırım. lütfen yanlış anlama böyle sanki çok önemli bişey yapıyormuş gibi düşünmeni istemem ama ben çalışıyorum o yüzden sık giremiyorum foruma ama müsait olursam bakarım

yedinoktabes de öyle diyordu ama ciğerimi okudu müsait zamanında uğrasam sana olur muuuu

tamam canım listene yaz beni ne zaman müsait olursan o zaman bakarsın çok tşk edeerim

rica ederim canım saç ten göz rengini burcunu eğer ilişkin varsa ilişkinle ilgili baktırmak istiyorsan ikinizin bilgilerini mesaj atman gerek

tamam canım listene yaz beni ne zaman müsait olursan o zaman bakarsın çok tşk edeerim

Kimdir bu Semiha cok meraklandim, herkese olumsuz konusmus, olumlu olan tek sen varsin aplamiz

Vallahi doğru diyorsun bende ilginç olan çok çok beğenilen ler olumsuz konuştu, ama onların değilde pembe tablo çizenler çıktı.
Sonucu daha önce dediğim gibi bundan sonra umrumda değil, gittiği yere kadar,

buarada merti ben çok beğeniyorum,geçmiş falları dinlediğimde farkedyrmki genelde onun dediklerini yaşıyorum.hatta bi keresinde bi tarih vermişti ve dediği tarihte konuyla ilgili gzl bişi olmştu ve 1 yıldır olmayan şeydi.bizim sanırım enerjimz uyuştu mertle.

Hercaii bana niyetini yaz òzelden yani neye cevap almak istiyosan gece bakip yollarim falini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süpersin canm...yazıyorum özeldn
Tamam,gece sende.
Yalnız Vanga'dan yorum gelicek diye düşünme,bide benim kartlarımın esprisi olsun işte ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimler olumsuz konuşmuştı cnm?

bende o kadar çok baktırmışım ki hatırladığımı, Nesibe, Taha; Yiğit, Melih (hele bu 1 kelimesi bile mi tutmaz)

olumlu olanlar; bunlar Aralık ayı ve Ocak ayı başıydı; Melek, Arnisa, Firuze, Mert, Rezzan,Sinem

Bu ay telwe ye takıldım; Fatima (ne olumlu ne olumsuz) Klotho, Venüsamber, crazy wowan , hisler enerji , rhea, ve en son olarak hydra

Falımpir de; Lebuda

Medyum Beyaz a 2 ayrı hesaptan promosyon yolladım birinde olumlu birinde olumsuz du

nesibe ve yiğit genelde olumlu konuşur sana olumsuz konuşmalarına şaşırdım açıkçası:)

bugun gerçekten kötüyüm buaralar firuzenin, elif ışıkın yiğittin ayhanın melek dediği gibi benimki beni aldattığı kızla ayrıldı. Buna tam sevındım bütğn yorumcularım mayıs ı bekle olucak dedi defne babür bile gel görki ben kaşındım serüvene baktırdım ayrılmışlar barışıcaklar ama temmuzda senın dedı. Hadi tamam dedım sonra gene kaşındım melih güre attım oda hem işime geri döniceğimi hemde erkek arkımla olacağımı soyle. Eyvallah ve bekle dımı ama yok ben dün gece gene allah benı kahretsın ayışıgı dıye falsepetınde bı kıza attım kız ne işine dönuyosun nede bu çocukla olucan bu cocuk kızla barışıcak gene sene silmiş iş yerine donemıcen başka bi işin olucak 6 sonrada şuan tanıdıgın ama dıkkat etmedığın bırıyle olucan bu cocuk bu kızı sevıyo unut dedı. İşte burda başladı benim film sabah kesira dıe bırı bınnazda ona attım işinede donebılırsın uğraş dedı. Erkek arkın kıza donebılır heran aklında sana donmek yok elını çabuk tut sende tesellı bulsun dedı. Kızın 12 si doğumgunu onuda yazmıştım eee ona istinaden hemen harekette geç dedı ben onu yapamam kanser atlattım hayatım 2.yarısı bukadar aydır bekledım şimdi ararmam. Sen beklersen aramaz dedı. Bıde bu ayışı denlen yorumcu bu çocuk seni silmiş dedı sağ tarafta 15 e yakın yorumcu unutmamış dıyor burda 1 falcı unut dıyor şimdi saraylı hanım ve harıçuna attım beklıyorum ama gerçekten çokk kötüyümm. Nesibede 15 yorumcu içinde buarada mert ve rezzan ablada. Sizce ben ne düşünmeliyim lutfen ıkı dakkanızı ayırın kızlar sizce ben kıme ınanmalıyım((((

Harun u kaç saat beklıyoruz sabah 10 dan beri 4. Sıradayım

Tatlim bi dur bi sakin ol,ne guzel ayrilmis iste buna sevinmen gerekirken fallar yuzunden uzuluuosun.ben de cok fal baktiryrm ama gelecegi bilecklerine pek inanmiorum.bu kadar falcnn icnde belki bir iki tanesi vardr gelecegi gorebileck durugorusu olan.benim mert ve melek de cikan fallarim oldu.ama gerisi genelde fos.bi sakin ol.donmek isteyen doner zaten.hem seni aldaticak hem de sen mi ayagina gideceksn.boylece yani senin cabanla iliskinin basladigini farzet o iliskiden hayir gelirmi?aldatmayla ayrildysan sadece kapinda kopek olursa affet yoksa unutmaya calis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…