Binnaz Abla

Güzel kardeşim bu kadar üst üste fal baktırma >; ayrıca şu an dönse bile bu ilişkiden şimdilik hayır gelmez çünkü karşında duygusal anlamda bocalayan bir erkek var. Zamana bırak su akar yolunu bulur biri dönecek biri dönmeyecek biri onu seviyor biri seni seviyor bu ikilem arasında sende
duygularını tahlil edemez sağlıklı karar veremezsin, bu şekilde dönse bile sen irdelemeye sorgulamaya başlarsın.
biraz zaman tanı işinle ilgili sıkıntı ne bilmiyorum ona yoğunlaş,

Ayrı atamıyorum cvp veren herkese sonsuz tesekkurler

Ayrı atamıyorum cvp veren herkese sonsuz tesekkurler

Canım benim ciddi bi rahatsîzlık atlatmışsın çok geçmiş olsun.Kime inanayım diye sormuşsun.Bütün kalbimle derim ki kimseye inanma.Hiçbir falcıya inanma.Benim online falları gòzlemlediğim kadarıyla %90'ı tutmuyo ,ha tutanlar var tabi binde bir ,onlarda tesadüf denk geliyor.Bizlerde ne yapalım artık inanmak istediğimizden çıktı diyoruz.Baktır ,istediğin kadar baktır ama sakın sakın ciddiye alma,bu derece takma.İnan en iyisinden en diptekine kadar hepsininki tahminden öte değil.Bu arada Harun banada geç yollamıştı tarotu ama durugörüsü dahada geç bi sonraki gün gelmişti.Soru soruncada geç geliyo cevap,biraz beklicen yani.Ama fiyatına göre bence Binnazdakilerin hepsinden iyi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, üye olmama rağmen pek bir yorum yapmadan takip ediyordum bu forumu. Söylediklerine aynen katılıyorum. Online falların %90'ı tutmuyor. Hoş birebir olanlardan da bana şimdiye kadar sadece 3 kişinin dediği çıktı ya neyse. Birini beklemedeyim :) Online falda en büyük patlamayı ise eski erkek arkadaşın kesinlikle hayırlı değil şimdiki erkek arkadaşına odaklan diyenlerde yaşadım. Çizdikleri tabloya göre mevcut erkek arkadaşım beni nasıl seviyor, nasıl değer veriyor anlatamam. Eski erkek arkadaşımı kendi aldığım kararla hayatımdan tamamen çıkardım ve mevcut ilişkime odaklandım. Sonuç: Adamla şu an aynı evin içinde konuşmuyoruz bile. Ağzımızı açacak olsak kavga ediyoruz demek isterdim ama o bile yok

reiki bende çıkmadı yaaa.
ööf bilemedim ki
sen muhabbeti falda falıma bi göz atsana kııız:)

Moralim cok bozuk sekerim, bugunluk beni affetsen olur mu?

Kim salliyor kim biliyor artik ben de anlayamiyorum........bir an once mutlu olsak da fal batagindan kurtulsak artik.

Tarotta Alev Kocman diye bir hatun var, ona ne dersin?

Son düzenleme:
Moralim cok bozuk sekerim, bugunluk beni affetsen olur mu?

Kim salliyor kim biliyor artik ben de anlayamiyorum........bir an once mutlu olsak da fal batagindan kurtulsak artik.

Tarotta Alev Kocman diye bir hatun var, ona ne dersin?

ooof oof keşke cherry fal baktırmaktan bıktım vallahi
bilemedim ki o nurşahada yollamadım istek kaçtı içimden

canimm benimm fali falan herseyi birak bi kenaraa oncee kendini dusun bak bi hastalikta atlatmissin kimse senden bizden onemli degil ! O kimki seni bu kadar uzebiliyo biraz kendinin farkina vaf bu hayat bi insan icin uzulmeye degmiycek kadar kisaa hayat akip gidiyo ve sen sana deger vermeyen bi adam icin uzulmeyi hakettigini mi dusunuyosun? Adam aldatmis ustune aldattigi kizla cikmiss hala daha sen bu adami arasan nolur sana yazik olur ayrica boyle karaktersiz bi erkek senin hayatinda olmasin ztn bende bi ayrilik yasiyorum su andaa ama inan hayirlisi neyse o olur erkek adam ugrasir sevdiginin yaninda olur eee ugrasmiyolaf mi kendileri bilir o zaman anladigim kadariyla cok ozverili bi insansin kendinden cok insanlari dusunen ama kendime bu kadar haksizlik etme sakinda arama kendimi kisiligimi hayatini iki paralik bi adam icin dusurmeye degmez.Allah hepimizi ozene bozene ayri ayri yaratmis bi tane elim adaminin bizi uzmesi icin degil hayatimizda bize mutluluk veren insanlar olsun uzen,aglatan,hastaeden,yaralayan degil bence fali falan herseyi bosver once kendini dusun bu hepimiz icin gecerli normal bi ayrilik olsa bekle derskm kardesim ama inan hic bisey senden kiymetli degil bende benzer bi olay yasadim ama Allah bunlafi onumuze cikartiyosa bi bildigi vardir ya evlendikten sonra yasasaydik bunlafi ya isisten gectikten sonra olsaydi herseyin bi cagresi bulunur bitek zaman,saglik geri gelmez o simdi seni kaybettigine yansin .Falida zevkine baktir cunku elimizd bisey gecmiyo ve dua et bolbol olumsuz insanlari dusunceleri hayatindan cikart olumsuz fallarida !! evet zor biliyorum ama degseydi bu adama baska turlu bi ayrilik olsaydi inan uzul derdim bitan ama sna yazik lutfen bide hastalanmisin!ben artik o kafadayim sadece bi tane cikan falim var o kisiyede arada sirada atarim bundan sonra o kadar
İnan icindeki ses sana herseyi ogretiyor evet biz hep umut ediyoruz ozveride bulunuyoruz peki ya karsimizdakiler,degmez bi kadinin belli bir yere kadar yapicaklari vardir kendini dusun canim kardesimmm kusuruma bakma haddimi astiysam .

Ben yazınıza a dan z ye katılıyorum haklısınız tesekkur ederım cvp verıp bana zaman ayırdıgınız ıcın

Ayy harunun cvp ı geldı olumsuz tarot yok bu gun benden yana degıl bıde hep benı okumalara yonlendırmış sıtede arkadaslar var bul onları yaptır dıye ıkı kıişi var senden hoşlanan onların ısımlerını bul bana gene gel demiş ne bu ya yok arkadaş daraldımm bıttı artık uzun süre falmal yokk dedıgınız gıbı dostlar baglanmıcam bunlara

Valla bitanem aynisi bizim icinde gecerli hersey bizler icin biseyler ogreniyoruz hayat hakkinda oyle okuma falanda aman uzak siteden ne oldugunu bilmedigimiz adamdan olmaz o isler kendin dua et bol bol esma oku bak icinden cok iyi geliyor ve en onemlisi kendinin farkina var nolursun yaz sikildikca bizee kendine yazik etmee opuyorumm senincookk

Selam musgar;işte seninkide somut bi örnek.Fallara göre hareket edersek zaten Allah yardımcımız olsun.Aslında söylediklerinin tam tersini baz almaliyîz,genelde tersi çıkıyo çünkü.Fal" baktır,unut" olmalı .Çıkarsa eyvallah,çıkmazsa zaten en başa dönüş.Başka falcı arama olmadı başkası vs.. kısır döngü.Umarım ilişkin kısa zamanda yoluna girer.Falsız mutlu zamanlar dilerim sana.

Bacı bencede bi soluklan,ara ver dediğin gibi.Böyle üst üste aynı niyete kartlar sapıttı artık.

Hercaii falını yolladım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…