Binnaz Abla

aynen bende eskiden spor yapardım yürüyüşe çıkardım hani biraz uğraşırdım formda kalayım 3 kilo vereyim diye sonra aşık olunca kendiliğimden verdim 6kilo neyseki bu halimdende memnunum

valla ne spor ne diyet hepsi halt yemiş zayıflamak isteyen aşık olsun garantili zayıflama çin diyetine on basar

aynen işe gidiyorum bizim mağazada zayıflamaya çalışan arkadaşlar var sabah kahvaltısında biri sütlü mısır gevreği yiyor öteki kepekli avucum kadar sandviç üzülüyorum

valla ne spor ne diyet hepsi halt yemiş zayıflamak isteyen aşık olsun garantili zayıflama çin diyetine on basar

ya aslında o da iyi bişey değilki canım en güzeli sevdiceğin olacak seni üzmeyecek sen içinden gelerek ona güzel görünmek için zaten zayıflarsın bence seni mutsuz eden biri yüzünden iğne ipliğe dönmekte iyi bişe değil aslında bak bana tahtaları oynatıyorum arada bir ha bu oyuncakla oynayan çocuk gibi

keşke bende üzüntüden kilo versem

ya önemli olan sevmek sevmediğin biriyle ömür geçer mi bilmemki millet yapıyo

kriteri olmayanlar evli,mutlu,çocuklu zaten mantığına uyuyosa hoop nikah masasına yok bacım ben yapamam,zaten öyle imkansız isteklerim yok bari oluyosa içime sinen olsun isterim

keşke bende üzüntüden kilo versem

yok annem hiç tavsiye etmem geceleri kemiklerimin batmasından çok uyandım hiç bir kıyafetim olmuyordu ne giysem emanet gibiydi üstümde bide benim burnum geniştir zayıflayınca yüzüme bakıldığında sadece tokmak gibi bir burun dikkat çekiyordu

aynen benimde yanaklarımdan gidiyor

haklısın cnm herseyın aşırısı zarar.Ama ben öyle kilo verecek kadar çok bir şeye üzülemiyorum 29 yasındaym ve epey üzücü şey yasadım, sevgiliye öyle eriyip bitmek istesemde olmuyor :/ ama 2005 yılında 1 ay çıktığım bir çocuğa çok fena aşık olmuştum o terk edince epey kilo vermiştim,1 kez asık olma ve erime hakkımı taa ozaman kullanmışta olabilirm

inşallah sevdiceğine kavusursunda toparlarsın cnm

bende var o potansiyel hayatımın odak noktası sevdiğim kişi olunca böyle oluyor

inşallah sevdiceğine kavusursunda toparlarsın cnm

bide o eşşek herif çocuk gibisin bileğim kadar kolun var kaç beden dediğinde 36 derdim o kilon olmasın sakın falan derdi kilo al derdi adam bendeki kiloları da aldı gitti ay o gelsin keşke gece gündüz hayvan gibi yerim ya hiç sorun değil canıııım rabbim hepimizi sevdiklerimize kavuşturur inşallah valla hepimiz için çok dua ediyom namazlarımda

rapisa içimden geldi bana özelden tellweye fal atarmış gibi soru sor sana tarot açaym,pericana tutturdum ilk ona bakmıştım bakalım sanada tutacakmı

rapisa bu fırsatı kaçırma kızım tellwe,falımpir bilmem nelrelerdeki falcıların hepsi halt yemiş acayippp güzel yorumluyor walla hala açar açar okurum yorumlarını

allah kabul etsın cnm benm inşallah duaların kabul olur...benm öküzde zayıfla diyip duruyodu bana ben 1 senedir istanbuldaym hiç arkadaşım yoktu,işim yoktu,her yere arabayla gittim ve haliyle kilo aldım yani keyfimden değildi aldığım o kilolarıda vereceğim inşallah görür o gününü

rapisa bu fırsatı kaçırma kızım tellwe,falımpir bilmem nelrelerdeki falcıların hepsi halt yemiş acayippp güzel yorumluyor walla hala açar açar okurum yorumlarını

kız attım tuttumudur nedir bilemedim kendi kendime bakarım hep ama tanımadığım birine ilkti,tanımayınca daha iyi oluyor demekki yatacağım birazdan rapisaya son 5 dakka veriyorum

Amin canım cümlemizin inşallah, sana şunu diyim şey yapma nasıl derler kendini şartlama sakın yoksa verdiğin kadar alırsın sadece mideni küçült biraz .. işte araç yerine yakın mesafelerde yürüyerek git gel. amaaan bu erkeklere yaranılmaz zayıf olsan cücük gibisin derler, etli olsan bu ne bıngıl bıngıl derler seven böyle sevsin arkadaşş !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…