hahahahaaa Bahattin yaao değilde zaten piyasada adam yok ben bide uzun adam arıyorum,birini bulma ihtimalim orta boylulardan daha düşük tr ortalaması malum
aynen bende eskiden spor yapardım yürüyüşe çıkardım hani biraz uğraşırdım formda kalayım 3 kilo vereyim diye sonra aşık olunca kendiliğimden verdim 6kilo neyseki bu halimdende memnunum
1 kilo aldım kız zor belazalım sevgilim terk edince kurudum yeni gelin misali gibi yeni yeni topluyom kilomu
valla ne spor ne diyet hepsi halt yemiş zayıflamak isteyen aşık olsun garantili zayıflamaçin diyetine on basar
oooooooooooo sen bendeki kriterleri görsen
keşke bende üzüntüden kilo versem
kriteri olmayanlar evli,mutlu,çocuklu zaten mantığına uyuyosa hoop nikah masasınayok bacım ben yapamam,zaten öyle imkansız isteklerim yok bari oluyosa içime sinen olsun isterim
keşke bende üzüntüden kilo versem
yok annem hiç tavsiye etmem geceleri kemiklerimin batmasından çok uyandımhiç bir kıyafetim olmuyordu ne giysem emanet gibiydi üstümde bide benim burnum geniştir zayıflayınca yüzüme bakıldığında sadece tokmak gibi bir burun dikkat çekiyordu
ya aslında o da iyi bişey değilki canım en güzeli sevdiceğin olacak seni üzmeyecek sen içinden gelerek ona güzel görünmek için zaten zayıflarsın bence seni mutsuz eden biri yüzünden iğne ipliğe dönmekte iyi bişe değil aslındabak bana tahtaları oynatıyorum arada bir ha bu oyuncakla oynayan çocuk gibi
yok annem hiç tavsiye etmem geceleri kemiklerimin batmasından çok uyandımhiç bir kıyafetim olmuyordu ne giysem emanet gibiydi üstümde bide benim burnum geniştir zayıflayınca yüzüme bakıldığında sadece tokmak gibi bir burun dikkat çekiyordu
aynen benimde yanaklarımdan gidiyor
haklısın cnm herseyın aşırısı zarar.Ama ben öyle kilo verecek kadar çok bir şeye üzülemiyorum 29 yasındaym ve epey üzücü şey yasadım, sevgiliye öyle eriyip bitmek istesemde olmuyor :/ ama 2005 yılında 1 ay çıktığım bir çocuğa çok fena aşık olmuştum o terk edince epey kilo vermiştim,1 kez asık olma ve erime hakkımı taa ozaman kullanmışta olabilirm
inşallah sevdiceğine kavusursunda toparlarsın cnm
..................
Eki Görüntüle 1051650
rapisa içimden geldi bana özelden tellweye fal atarmış gibi soru sor sana tarot açaym,pericana tutturdum ilk ona bakmıştım bakalım sanada tutacakmı
bide o eşşek herif çocuk gibisin bileğim kadar kolun var kaç beden dediğinde 36 derdim o kilon olmasın sakın falan derdi kilo al derdi adam bendeki kiloları da aldı gittiay o gelsin keşke gece gündüz hayvan gibi yerim ya hiç sorun değil canıııım rabbim hepimizi sevdiklerimize kavuşturur inşallah valla hepimiz için çok dua ediyom namazlarımda
rapisa bu fırsatı kaçırma kızım tellwe,falımpir bilmem nelrelerdeki falcıların hepsi halt yemiş acayippp güzel yorumluyor walla hala açar açar okurum yorumlarını
allah kabul etsın cnm benm inşallah duaların kabul olur...benm öküzde zayıfla diyip duruyodu bana ben 1 senedir istanbuldaym hiç arkadaşım yoktu,işim yoktu,her yere arabayla gittim ve haliyle kilo aldım yani keyfimden değildialdığım o kilolarıda vereceğim inşallah görür o gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?