Binnaz Abla

kız attım tuttumudur nedir bilemedim kendi kendime bakarım hep ama tanımadığım birine ilkti,tanımayınca daha iyi oluyor demekki yatacağım birazdan rapisaya son 5 dakka veriyorum

acemi şansı mıdıııır yoksa iyi mi konsantre oldun bilemedim ama emin olduğum tek şey var bire bir beni tanımlayan bir faldı nokta atış dicem de bu bayağı kafa atışı gibi bişe oldu bende rapisa bak hakkına tecavüz edicem ha gel çabıkkkk

aynen öyle cnm kendi sanki Brad pitt tamam kilolu değil ama süper fitte değil kendisi dediğin gibi hareket edeceğim artık bende memnun değilm halimden :/

canım benim Allah kabul etsin

bence falların hepsi boşşş,sadece paralarımız gidiyor.rabbim bulunduğumuz durumlardan hepimizi bi şekilde kurtarsın

tamam canım içime su serptin işle ilgili canımı sıkan birşey olduda bugün o yüzden iyi geceler

özel msjını okudum cnm o dediğin konuya yarın bakalım tamammı :) şimdi yatmam lazım yarın erken kalkacağm sende bi ara bana bakarsın,hersey gönlünce olsun iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…