rapisa içimden geldi bana özelden tellweye fal atarmış gibi soru sor sana tarot açaym,pericana tutturdum ilk ona bakmıştım bakalım sanada tutacakmı
kız attım tuttumudur nedir bilemedimkendi kendime bakarım hep ama tanımadığım birine ilkti,tanımayınca daha iyi oluyor demekki yatacağım birazdan rapisaya son 5 dakka veriyorum
Amin canım cümlemizin inşallah, sana şunu diyim şey yapma nasıl derler kendini şartlama sakın yoksa verdiğin kadar alırsın sadece mideni küçült biraz .. işte araç yerine yakın mesafelerde yürüyerek git gel. amaaan bu erkeklere yaranılmaz zayıf olsan cücük gibisin derler, etli olsan bu ne bıngıl bıngıl derler seven böyle sevsin arkadaşş !!
bide o eşşek herif çocuk gibisin bileğim kadar kolun var kaç beden dediğinde 36 derdim o kilon olmasın sakın falan derdi kilo al derdi adam bendeki kiloları da aldı gittiay o gelsin keşke gece gündüz hayvan gibi yerim ya hiç sorun değil canıııım rabbim hepimizi sevdiklerimize kavuşturur inşallah valla hepimiz için çok dua ediyom namazlarımda
canım benim çok iyisin mesaj atıcam ama posta kutun dolu gitmiyor :26:
canım benim Allah kabul etsin
ok cnm boşalttım tekrar dene
canım ya meraklandımbenim fala ne zaman bakarki :26:
yolladım cnmtutmadıysada kusura bakma artık acemiyim
ben sana güveniyorum bence on numero beş yıldız tuttu
hani tellwede oluyo yaa enerji olayısenle enerjimiz tuttu demekki
canım benim çok iyisin mesaj atıcam ama posta kutun dolu gitmiyor :26:
yolladım cnmtutmadıysada kusura bakma artık acemiyim
okudun mu cnm senin yorumunu bekliyorum bende uyuyacağm ses vero kadar mı kötü yaa şoka sesin çıkmıyor
yooo canım çok güzel yorumlamışsın yorumuna sağlık
özel msjını okudum cnm o dediğin konuya yarın bakalım tamammı :) şimdi yatmam lazım yarın erken kalkacağm sende bi ara bana bakarsın,hersey gönlünce olsun iyi geceler :)
tamam canım içime su serptin işle ilgili canımı sıkan birşey olduda bugün o yüzdeniyi geceler
kızzzz sende mi bakıyon ?
bakıyorum biraz ama kahve bakamıyorum.tarotla katina bazen tutuyor bazen tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?