Kızlar ya ben bu lebu dayı çok sevdim msj atmış dua lar nasıl gidiyor gelişme var mı biliyorsunuz onun duasından sonra (belki de tesadüf) barışmıştık.
msj hakkım kalmamış açıkçası merak ettiğim aklıma takılan bir soru da vardı, mecburen kredi aldım sorumu cevaplamış kredimi de geri iade etmiş.
Niyetinin iyi olduğunu hissediyorum, İnşallah yanılmam.
Bu arada sorumun cevabınıda öyle bir güzel yazmış ki olur yada olmaz Rabbim billir ama ben çok mutlu oldum.
Perican sorumun cevabını sana özelden göndereceğim.
Selam musgar;işte seninkide somut bi örnek.Fallara göre hareket edersek zaten Allah yardımcımız olsun.Aslında söylediklerinin tam tersini baz almaliyîz,genelde tersi çıkıyo çünkü.Fal" baktır,unut" olmalı .Çıkarsa eyvallah,çıkmazsa zaten en başa dönüş.Başka falcı arama olmadı başkası vs.. kısır döngü.Umarım ilişkin kısa zamanda yoluna girer.Falsız mutlu zamanlar dilerim sana.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarim nasilsiniz(( var mi bir gelisme...bu arada falcinin alasi icimizden cikti...sevgili alcanzar on numara fal bakmis bana ayol sagolsun:)
Ay bugün ıyıkı bu siteye üye olmuşum ve sizleri tanımışım dedım hepınıze tesekkurler alcanzarımızın fal yorumlarını hepsınden daha ciddiye alın bence çünkü dostça ve karşılıksız bakıyo:) ben baktırmadım ama inanın aramızda hislerı çok kuvvetli olan dostlarımız olduguna eminim..çünkü burda bi çok insan üye özellikle bizim topicte gercekten yüreği temiz insanlar besbelli.. Ben fal orucuna girmiş bulunuyorum zaten gene tedavim var az buçuk ama sizi takip edicem hep dönmeyi nasip ederse rabbim açılışıda alcanzara ricayla yapıcam. Mutlu çıktı haberlerınızı almak dıleğiyle..
:) canim sen nasilsin
Iyo olmaya calisiyorum sekerim..yoksun sende uzun zamandir
Bakiyorum genelde foruma canimm sizleri hep takip ediyorum ama fal baktirmama karari aldim bakalim netesadüftür irli olabilicem.. Hos ztn baktirdiklarima donup okuyunca tutan bisi goremiyorum artik . Haliyle burayada bisi yazmadim epeydir...
Aynen bitanem bende baktirmama karari aldim..en guzeli herseyi akisina birakmak...cunku gercekten cikan fal yok.cikanlarda tesadüf bence..
Kızlar falımpir'de Harun ve Lebuda nasıldır? Merak ettim baktıran varsa yazabilir mi?
canım lebudayla ilgili yorumları falımpir başlıklı topicte bulabilirsin
Aynen bitanem bende baktirmama karari aldim..en guzeli herseyi akisina birakmak...cunku gercekten cikan fal yok.cikanlarda tesadüf bence..
Kizlar sizi ozledim ve soyledikleirnize katiliyorummm
Marplemm mutlulugu yakaladin da nazar olmasin diye soylemiyorsun gibi geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?