Binnaz Abla

kızlaar şimdi biraz uzun yazabilirim ama oldukça özet geçicem.
ben eski sevgilim için fal baktırırken beni ondan önceki sevgilim aradı.
bu arada önceki dediğim aşık olduğum adam.bu fal baktırdığım çocuğu sevmiştim sonradan evet ama aşk farklıdır bilirsiniz,ben bunun için çok fedakarlık yaptım neler neler yaptım hatta..Yapmam dediğim herşeyi yaptım.Ayrıldık bununla ayrıl barış konuşma görüşme oldu olmadı durumları 1 yıl sürdü.Sonra neyse ki beyimiz başka şehire gitti orda da bir kaç kere aradı beni bitti.
Bununla ayrılalı 2 yıl olmuştu ben çok zor atlatmıştım bu durumu ve bilin bakalım ne oldu adam geri aradı beni.Tam 2 yıl sonra..
Hem şaşırdım hem sevindim bir garip oldum..Çok eskide kalmış geçmiş ama bana bazı şeyleri unutmadığını gösterip hatırlattıkça yuuh dedim ne kadar olmuş ne güzel günlermiş ama tabi insan bu kadar zaman sonra kötü şeyler için ne kadar kötüyümş diyemiyomuş onu da gördüm..
sadede geleyim kızlar hiç bir falcı bana bunun arayacağını vs demedi,bilemedi.
Ya yeni biri olucak ya da fal baktırdığım eskisi için birşeyler bitmemiş tekrar olucak dediler.
Sonuç çook çook farklı.Belki de falda bunun arayacağını görüp hani ona yordular ama bilmiyorum.
Vee kısacası bütün fallar patladı:)))
Benim ruh hali de rezil rüsva durumda tahmin edersiniz

Fallardan beklentimi coktan kestigim icin bisey demiyorum sekerim
Aynen benziyir durumlar bende 3 yil onceki adama asiktim kopek gibi ne derse yapiyordum..sonra tabi birakti gitti. Bu cikti karsima buna oyle asik falan degilim eskiyle kiyaslarsam hicbisey hissetmemisim bile o kadar yani:)))

) hikayemiz benziyor ama benim sonuc farkli bende ikiside yok)) neyse saka bi yana..
Ne yapmayi dusunuyorsun merak ettim sekerim

MErhaba, bu olayın benzerini de ben Binnaz Abladaki Özge Ünverde yaşadım. Başka birini deneme hevesiyle öylesine fal baktırdığım birgün seçmiştim kendilerini. Falıma ismimle başlayıp vedayı bambaşka bir isimle yapınca şok oldum. Sonra soru sormadığım halde başka birine yazacağı cevabı bana yolladı. Yorumsuz...

ahh ahhh darısı başımıza inşallahhhhh

bebeğim valla eskisi kadar kötü olmadım görünce konuşunca tekrar.Evet özlemişim bazı şeyleri hatırlatınca vay be dedim içimden ama mantığım hayır diyo ki tekrar çıkma durumuna gelmeyiz.
tanıdığım adam bi kaç kere daha arar ama ciddileşsin istemez durum değiştiğini düşünmüyorum ben
çok kötü yaşanmışlıklar var.
belli olmaz büyükte konuşmak istemiyorum bu adama yapmam dediğim herşeyi yaptığım için

akıllarınca işin kolayına kaçıyorlar ama böyle yaparak bizi de kaybediyorlar ..

kız bu kadarıda olmazdı ama gene sardı bana öööf

2 yıl çok uzun bir süre gerçekten eski hislerin devam etmekte mi bilmiyorum ama şuan gönlünde yer eden kişi hangisiyse ona yönelmelisin diye düşünmekteyim .. benim gönlümde biri var mesela 3 aydır ayrıyız dönmesi için ne dualar edip esmalar çekiyorum ah ahhh, o hariç tüm eski takanaklarım ya aradı ya dönmeye çalıştı bir tek gönlümdekinde hareket yok

bebişim çok farklı bir durum ya.
ben buna aşıktım çok fena gözüm hiçbirşey görmüyodu tek unutabilme yolum ayrı şehirlerdi ki oldu
askere gidicekmiş geri dönmüş işte falan boşluktan sardı kesin
neyse bakalım kısmet herşey

boşluktan sarma işine pek inanmıyorum ben çünkü bir erkek için kız bulmak zor iş değil eğer maksat vakit geçirmekse .. amaç buysa şayet seni tercih etmek yerine yeni yelkenlere su açardı bence :) bi dakka ya bu söz böyle değildi sanki yeni sulara mı yelken açıyoduk ? :44::44:

Kızlar ben Fal sepeti'nden Melih Gün e gönderdim pozitif yorum yapmış, Falımpir'de ki Lebuda da öyle farklı tarihler vermişler of durum aslında hiç o kadar parlak değil pozitifçiler mi sizce korkuyorum baktıran varsa yorum yapabilir mi?:18::18:

2 yıl az zaman değil,ufak ihtimal gibi görünür düşünsen ama imkânsız değil demek ki hiçbi şey.Gerçekten isteyene ne zaman ne mekân engel değil .Kader,kısmet böyle bişey işte.Falcıların bilmemesi öyle normalki onlar genelde rutinin üzerine yorum yapıyolar,böyle olağan dışı durumlara hissiyat lazım,açık algılar lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

C şıkkı hicbiri :) falcilari dinle ama unut cunku kendileri bile kendi hayatlari icin bugun şu olacak kesin olur diyemez
Fazla baglanma sakinn

lebuda pozitifçi değil emin ol bizzat tecrübeyle sabittir

Hadi inşallah canım peki Nesibe ye baktırmış mıydın o olumsuz demişti

ben falalem falsepeti ya da binnaza baktırmadım hiç sadece bi ilkay gür vardı bi yerde ona baktırdım baktırmaz olaydım patladı gitti falı ben daha çok tellweciyim azıcık da falımpir :)

öyle mi diyosun sende yaa..ben kötü düşünmeye çalışıyorum da ondan:))
oda öyle dedi bana.başka kızlara da mesaj atabilirdim ama hiç sorgulamıyo musun niye ben seni arıyorum hep diye dedi.sorgulamıyorum dedim.
işte sen farklısın eksik bişeyler var içimde vs vs diye zırvaladı

bencede alcanzarcıım. ama patladı bütün fallar durum bu.
çok garip bir durum ya.

Yeni denizlere yelken acmak

Elif Işık; haklısın tamamen hikâye.Öve öve bitiremeyenin eminim ilk falıdır ve kıyaslamaya gidemiyor doğal olarak.Aylar önce ilk dinlediğim anda bile tutmayacağını için için bildiğim tek falımdır.Bu yüzden yeri bende farklıdır,istisnadır:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…