Binnaz Abla

aklın yolu birdir gülüm bak aynı fikirdeyim ben bu çocukla, erkekler boşluktan dönmez pişmanlıktan döner, sende bulduğunu başkasında bulamadığından döner, içinde bir şeyler bitmediğinden döner .. yoksa dediğim gibi maksat laylaylom ise kız mı yok piyasada ? sürüsüne bereket .. bu konuyu sakin bi kafayla düşün, ona olan hislerini gözden geçir .. kalbinin sesini dinle

bencede alcanzarcıım. ama patladı bütün fallar durum bu.
çok garip bir durum ya.

Fallarin hepsi patlamis olamaz bence tutacak gibi olanlarin gene tutar hos ztn bir cumlecik anca tutuyor cogu falda...
Beybi senin bu durum olagadisi bence planli tasarlanarak olmus gibi gelmiyor bana

tamam sözünü dinlicem kafamı topladığım bir anda:))

Fallarin hepsi patlamis olamaz bence tutacak gibi olanlarin gene tutar hos ztn bir cumlecik anca tutuyor cogu falda...
Beybi senin bu durum olagadisi bence planli tasarlanarak olmus gibi gelmiyor bana

hıı arada belki bi kaç cümle tutmuştur ama hiç bir falcı bunu göremedi sonuçta thalixciim
olağandışı tabi 2 yıl geçmiş ya

bencede alcanzarcıım. ama patladı bütün fallar durum bu.
çok garip bir durum ya.

Canım benim hiç garip değil aslında çünkü hep olan bu zaten.Bu durum değişmezde inan .Tüm falcılar olabilitesi yüksek durumları mantıklarıyla değerlendirip yorum yapıyolar ve senin bu durumu bu sitelerden bilecek adam çıkmazdı.Boşveerrr falı ,senin için hangisini yaşaman doğruysa inşallah onu yaşaman kısmet olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben Melih gün e çok fal bakıttım geçen yıl ama hiç bir dediği çıkmadı hatta tam tersi oldu

hıı arada belki bi kaç cümle tutmuştur ama hiç bir falcı bunu göremedi sonuçta thalixciim
olağandışı tabi 2 yıl geçmiş ya

Dogru gerci bende baktirdigim fallara bakinca cogu hic tutmamis tutaninda icinde gecen 1 cumlecik tutmus

Banada birini anlatio duruyolardi ztn evlenecegim kisi diye 2 de cocugumuz oluyodu haha
Ama adam evli ... Hic kimse bilemedi

hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyorum

Pericim bu arada Fatima 'nın foyası çıkmış ortaya.Açıkçası çok şaşırdım diyemem,zaten ilk zamanlardan copy'den sabıkalıydı,seninkiyle tescillendi.Özellikle beklemiştim sakinleşmesini,son dönem gönderenlerdenim biliyosun.İki gün sonra gelen falın hiçbi numarasıda yoktu.Vasattı,bi Rumii'den,bi Madam'dan,bi Gelecek Yıldızından üstün değildi.Zaten isim bilen ,duvarına baktığında şok üstüne şok yaşatan biri ,sabahlara kadar online bakıp,gündúz cafede ömrünü yarıya indirmez.Bu üstün yeteneğini değerlendirip günde 50 değilde, özel olarak beş fal bakar aynî kazancıda sağlar.Ama bu dediģim olamıyor çünkü durugörú falan yok ortada diğerleri gibi biri var sadece.

Canım ben Melih gün e çok fal bakıttım geçen yıl ama hiç bir dediği çıkmadı hatta tam tersi oldu

çok pozitifti zaten canım 3 hafta sonra patlar artık ne yapalım Lebuda'ya negatifçi demişler ama o da bana pozitif yorum yaptı açıkcası inanmıyorum Şu an en mantıklı yorum Nesibe'nin miş gibi geliyor ama o da yeni birisi olacak dedi göreceğiz artık :18:

Dogru gerci bende baktirdigim fallara bakinca cogu hic tutmamis tutaninda icinde gecen 1 cumlecik tutmus

Banada birini anlatio duruyolardi ztn evlenecegim kisi diye 2 de cocugumuz oluyodu haha
Ama adam evli ... Hic kimse bilemedi

boş ya cidden bebeğim.
bu arada c li biriyle konuşucaksın demiştin bunun ikinci adı c ile başlıyo.
tabi ben direk yeni biriyle tanıştım diye ona yordum hiç aklıma gelmezdi ki bu durum benimde:))

Lebuda pozitif yorum yaptıysa öyle hissettiğindendir.Yoksa lafını sakınmaz,takır takır söyler ve bu yüzdende severim hatunu.

öyle canım ama sitede fal baktırmaktansa arkadaşlarıma baktırsam daha iyi net kararım bu:))
gitti bir sürü para:))

öyle tabi napalım,lebuda ya da ben yeni bakıttım o yüzden onunla da ilgili bir yorum yapamıyorum,nesi be yi hatırladım geçen yıl ilk çıktığında onu da denedim ama maalesef......................

aynen katılıyorum alzancarım, ilk başlarda isim vermeleri meslekleri bilmesi filan bizde bir şok etkisi yaptı ve güven sağladı, sonrasında bu durumun yaşanmasıyla tüm bu etkisini yok etti gitti .. Artık kimin yorumuna inanacağımı yahut kimin kaliteli falcı olduğunu anlayacağımı şaşırdım cidden ..

Alcazarcim falimi yollasam sana kesin ayni cikar sabit bazi cumleler bulmus genellemeye uyan oda herkese tutabiliyor bizde okurken kendimiz özel saniyoruz...

öyle tabi napalım,lebuda ya da ben yeni bakıttım o yüzden onunla da ilgili bir yorum yapamıyorum,nesi be yi hatırladım geçen yıl ilk çıktığında onu da denedim ama maalesef......................

umarım Nesibe çıkmaz Lebuda'dan umudum yok keşke çıksa bekleyip göreceğim tabi bu sırada yine bir sürü fal baktırmamam için çareler lazım valla bağımlı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…