Lebuda pozitif yorum yaptıysa öyle hissettiğindendir.Yoksa lafını sakınmaz,takır takır söyler ve bu yüzdende severim hatunu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umarım çıkar dedikleri
bebeğim valla eskisi kadar kötü olmadım görünce konuşunca tekrar.Evet özlemişim bazı şeyleri hatırlatınca vay be dedim içimden ama mantığım hayır diyo ki tekrar çıkma durumuna gelmeyiz.
tanıdığım adam bi kaç kere daha arar ama ciddileşsin istemez durum değiştiğini düşünmüyorum ben
çok kötü yaşanmışlıklar var.
belli olmaz büyükte konuşmak istemiyorum bu adama yapmam dediğim herşeyi yaptığım için
Alcazarcim falimi yollasam sana kesin ayni cikar sabit bazi cumleler bulmus genellemeye uyan oda herkese tutabiliyor bizde okurken kendimiz özel saniyoruz...
öyle canım ama sitede fal baktırmaktansa arkadaşlarıma baktırsam daha iyi net kararım bu:))
gitti bir sürü para:))
Oleyyy artik 1 numarali falcin benim
ahh ahhh bilmem miii benim falımda tekme tokat girdi bana resmen hala acıyo yani
Öyle uslúp bilmeyen biri değil ama???İşte anına denk gelmekte önemli bi yerde,sende öyle bişeymi oldu acaba ne dersin?
ahahaha evveet sana baktırıcam bi tek:)))
hatta baksan fenada olmaz
umarım çıkar dedikleri
Yok sekerim yok lebuda sak sak söyler...cekinmez...hatta bana bir yorum yapti cikti diyebilirim askla ilgili degil..aileyle ilgili anlik bir durumdu yok artik o kadarda degildir dedim ve son gunlerde yasadiklarima bakinca o kadar oldugunu düşündüm...
hos gelecek cikacak diye beklemiyorum zaten
Tekme tokat daldı derken uslüp açısından değil, bana sevdiceğim için cinsel amaçlı biri var hayatında demişti bunu okuduğumda bi inme indi bana :)
Ahh sayfa olmus 1704 hala alcanzar cherry marple thalix babyster ayni yerimizdeyiz:)))
Ahh sayfa olmus 1704 hala alcanzar cherry marple thalix babyster ayni yerimizdeyiz:)))
Bacım bunda inme inecek ne var?Tamam anlıyorum sevdiģin tabiki,belki incildin,belki kîskandın başka bi kadın nihayetinde ama bide onun açısından düşün.Bekâr insan elbette bu tür bi birliktelik yaşaması bence olası, inme inecek kadar şok bi durum değil.Seninkide Notre Dame de Sion baş rahibi değil.Tam tersi bence sevinmelisin sevgi üzerine kurulu bir ilişki var dememiş,tamamen biyolojik beraberlik senin adamınki.
Elif Işık; haklısın tamamen hikâye.Öve öve bitiremeyenin eminim ilk falıdır ve kıyaslamaya gidemiyor doğal olarak.Aylar önce ilk dinlediğim anda bile tutmayacağını için için bildiğim tek falımdır.Bu yüzden yeri bende farklıdır,istisnadır:)
biyolojikten girip psikolojiyi etkileyip sonrasında bana düğün davetiyesi gelir diye içim içimi kemirdi bi an :18::18: anammm topuklarından vururum onuuu
Yok sekerim yok lebuda sak sak söyler...cekinmez...hatta bana bir yorum yapti cikti diyebilirim askla ilgili degil..aileyle ilgili anlik bir durumdu yok artik o kadarda degildir dedim ve son gunlerde yasadiklarima bakinca o kadar oldugunu düşündüm...
hos gelecek cikacak diye beklemiyorum zaten
Özgece Selam :)
baktırmıycam dedim ama Lebuda'yı da merak ettimsanki forumda ara verdiği yazılıydı, bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?