Binnaz Abla

Lebuda pozitif yorum yaptıysa öyle hissettiğindendir.Yoksa lafını sakınmaz,takır takır söyler ve bu yüzdende severim hatunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh ahhh bilmem miii benim falımda tekme tokat girdi bana resmen hala acıyo yani

Haklisin bebek sonucta uzerinden zaman gecmis kisiler farkli iliskiler yasamis..ama yinede belli olmaz bu durumlar bakalim ne olacak))

Alcazarcim falimi yollasam sana kesin ayni cikar sabit bazi cumleler bulmus genellemeye uyan oda herkese tutabiliyor bizde okurken kendimiz özel saniyoruz...

Tabi canım ya, dediğin gibi seninde zaten bazı arkadaşlar fallarını tellweye kopyalamışlardı.Öyle cümleler varki,yeryüzünde uymayacak tek kişi çıkmaz.O zaman çok güvenildiģi ićin kimsenin umudunu baltalamamak,kırmamak için yorum yazmadım.Yazık ya, fal bakmak bu değil.

öyle canım ama sitede fal baktırmaktansa arkadaşlarıma baktırsam daha iyi net kararım bu:))
gitti bir sürü para:))

Doğru haklısın.Evliyi bilemezler,senin eskiyi bilemezler .....E arkadaşa baktırsanda olur yani.En azından karşılıksız,içten gelerek.

ahh ahhh bilmem miii benim falımda tekme tokat girdi bana resmen hala acıyo yani

Öyle uslúp bilmeyen biri değil ama???İşte anına denk gelmekte önemli bi yerde,sende öyle bişeymi oldu acaba ne dersin?

Öyle uslúp bilmeyen biri değil ama???İşte anına denk gelmekte önemli bi yerde,sende öyle bişeymi oldu acaba ne dersin?

Tekme tokat daldı derken uslüp açısından değil, bana sevdiceğim için cinsel amaçlı biri var hayatında demişti bunu okuduğumda bi inme indi bana :)

umarım çıkar dedikleri

Yok sekerim yok lebuda sak sak söyler...cekinmez...hatta bana bir yorum yapti cikti diyebilirim askla ilgili degil..aileyle ilgili anlik bir durumdu yok artik o kadarda degildir dedim ve son gunlerde yasadiklarima bakinca o kadar oldugunu düşündüm...
hos gelecek cikacak diye beklemiyorum zaten

AY hadi inşallah

Ahh sayfa olmus 1704 hala alcanzar cherry marple thalix babyster ayni yerimizdeyiz:)))

Tekme tokat daldı derken uslüp açısından değil, bana sevdiceğim için cinsel amaçlı biri var hayatında demişti bunu okuduğumda bi inme indi bana :)

Bacım bunda inme inecek ne var?Tamam anlıyorum sevdiģin tabiki,belki incildin,belki kîskandın başka bi kadın nihayetinde ama bide onun açısından düşün.Bekâr insan elbette bu tür bi birliktelik yaşaması bence olası, inme inecek kadar şok bi durum değil.Seninkide Notre Dame de Sion baş rahibi değil.Tam tersi bence sevinmelisin sevgi üzerine kurulu bir ilişki var dememiş,tamamen biyolojik beraberlik senin adamınki.

biyolojikten girip psikolojiyi etkileyip sonrasında bana düğün davetiyesi gelir diye içim içimi kemirdi bi an :18::18: anammm topuklarından vururum onuuu

Bu da garip oluyor değil mi dinlediğin anda tutmayacağını bildiğin bir fal olduğunu anlıyorsun. Ben 2 ay kadar deli gibi baktırmıştım fal şimdi canım hiçbir şey istemiyor. Arkadaş ortamında kapatırım arada o kadar. Bir de yolum Ankaraya düşerse ordaki falcıma giderim...

biyolojikten girip psikolojiyi etkileyip sonrasında bana düğün davetiyesi gelir diye içim içimi kemirdi bi an :18::18: anammm topuklarından vururum onuuu

Arkadaşlar artık medyumlar beni buluyor :) bugün bir mail aldım Tara Medium ilk fal yıldız falı ücretsiz miş size de geldimi, sitelerden mi alıyorlar mail adreslerimizi acaba :44:

Özgece Selam :)
baktırmıycam dedim ama Lebuda'yı da merak ettim sanki forumda ara verdiği yazılıydı, bilgin var mı?

Özgece Selam :)
baktırmıycam dedim ama Lebuda'yı da merak ettim sanki forumda ara verdiği yazılıydı, bilgin var mı?

Selam:)
1 aya yaklasti canim birkez baktirdim. Falimpirde bakiyor online olacagi saatleri duvarina yaziyor sanirim..ara vermedi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…