Binnaz Abla

Arkadaşlar artık medyumlar beni buluyor :) bugün bir mail aldım Tara Medium ilk fal yıldız falı ücretsiz miş size de geldimi, sitelerden mi alıyorlar mail adreslerimizi acaba :44:

canısı maillerime baktım şimdi böyle bir mail yok bende :44::44:

daha önce buna benzer yabancı bir site görmüştüm ismi de yanılmıyorsam barbaraydı .. aynen böyle bir kez ücretsiz yorum yapıp ardından mail üstüne mail atardı yok sana yardım edicem bilmem ne, hatta öyle bir sistem yapmışlar ki ben mailini açıp okuduğum an ardından bir mail daha geliyordu şuan gönderdiğim maili okuduğunu biliyorum şeklinde

doğrudur ya zaten uğraşamam bunla mail adresimi nerden bulmuşlar onu merak ettiydim.

Keza Meral Saydam ve Hülya Demir.Binnaz abla falcıları gerçekten başarısız bu kabulumüz ama birde öyle diptekiler varki Elif gibi insan dinlemeye dayanamıyor.O siteden tek bir çıkan falım yok,oha yani yuhh..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biyolojikten girip psikolojiyi etkileyip sonrasında bana düğün davetiyesi gelir diye içim içimi kemirdi bi an :18::18: anammm topuklarından vururum onuuu

Yok canım yok o kadar ciddi ve negatif düşünme.

Yok canım yok o kadar ciddi ve negatif düşünme.

haklısın, paşam beni seviyor bu kızlar sadece ihtiyaç için varlar, paşam bana dönecek ve herşey yoluna girecek .. Sevgili Evren mesaj alındı mı ?

Sallasam tuttururum, binnazabla atmasyon-tutmasyon fallariyla cidden istatistik bilimine meydan okuyor

O sitede Kesira yi haric tutarim ama bana baktigi kahve cikti sanirsam.

Kızlar ben geçen burada yazmıştım, bir fal sitesi açılmış Karşıyakada broşür verdiler.. www.thefal.com.. baktırdım ben 5 ytl.. şimdiki zamanı resmen okudu geçmişi yaklaşık bilmiş.. gelecek bakalım çıkacak mı..

Ahh sayfa olmus 1704 hala alcanzar cherry marple thalix babyster ayni yerimizdeyiz:)))

Hahaaa farklı bi yaklaşım olmuş topiğe.Vallahi fall olayında cin gibiydim ,burda paylaşmaya başladım başlayalı cingöz oldum.

labudaya ne baktırdınız ??

Tellwe de HOROSCOP diye biri var, baktirsak mi? Ucana kacana baktrirdik, buna da baktiralim.

Son düzenleme:
labudaya ne baktırdınız ??

Falimpir de yani Lebuda olarak katina atmıştım.Falalemde de kendisine hem tarot hem katina baktırdım.Falalemde suyla desteklediğini yazmıştı bana.Falimpir de de suyu katıyormu işe bilmiyorum.

Sallasam tuttururum, binnazabla atmasyon-tutmasyon fallariyla cidden istatistik bilimine meydan okuyor

O sitede Kesira yi haric tutarim ama bana baktigi kahve cikti sanirsam.

En azından bi kişi olsun tutmuş.Ay ben Kesira'yı unutmuştuuuummm ,şimdi bakıyorum vay beee ne sallamış oda bana.Serra vardı bide,ay bide Haleh aaaaaaaaa.Hiiiiii ürktüm şu an siteden ,kâbus gibi ne yana baksam acaba birazcık düzgün bi fal hatırlamak için?İnci,Deniz Görür...Eyvahlar olsun..

Deniz bana futursuzca sallamisti

haklısın, paşam beni seviyor bu kızlar sadece ihtiyaç için varlar, paşam bana dönecek ve herşey yoluna girecek .. Sevgili Evren mesaj alındı mı ?

Ayyhahhaha evet budur işte........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…