Arkadaşlar artık medyumlar beni buluyor :) bugün bir mail aldım Tara Medium ilk fal yıldız falı ücretsiz miş size de geldimi, sitelerden mi alıyorlar mail adreslerimizi acaba :44:
daha önce buna benzer yabancı bir site görmüştüm ismi de yanılmıyorsam barbaraydı .. aynen böyle bir kez ücretsiz yorum yapıp ardından mail üstüne mail atardı yok sana yardım edicem bilmem ne, hatta öyle bir sistem yapmışlar ki ben mailini açıp okuduğum an ardından bir mail daha geliyordu şuan gönderdiğim maili okuduğunu biliyorum şeklinde
doğrudur ya zaten uğraşamam bunla mail adresimi nerden bulmuşlar onu merak ettiydim.
Selam:)
1 aya yaklasti canim birkez baktirdim. Falimpirde bakiyor online olacagi saatleri duvarina yaziyor sanirim..ara vermedi diye biliyorum
Bu da garip oluyor değil mi dinlediğin anda tutmayacağını bildiğin bir fal olduğunu anlıyorsun. Ben 2 ay kadar deli gibi baktırmıştım fal şimdi canım hiçbir şey istemiyor. Arkadaş ortamında kapatırım arada o kadar. Bir de yolum Ankaraya düşerse ordaki falcıma giderim...
biyolojikten girip psikolojiyi etkileyip sonrasında bana düğün davetiyesi gelir diye içim içimi kemirdi bi an :18::18: anammm topuklarından vururum onuuu
Yok canım yok o kadar ciddi ve negatif düşünme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keza Meral Saydam ve Hülya Demir.Binnaz abla falcıları gerçekten başarısız bu kabulumüz ama birde öyle diptekiler varki Elif gibi insan dinlemeye dayanamıyor.O siteden tek bir çıkan falım yok,oha yani yuhh..
Ahh sayfa olmus 1704 hala alcanzar cherry marple thalix babyster ayni yerimizdeyiz:)))
Kızlar ben geçen burada yazmıştım, bir fal sitesi açılmış Karşıyakada broşür verdiler.. www.thefal.com.. baktırdım ben 5 ytl.. şimdiki zamanı resmen okudugeçmişi yaklaşık bilmiş.. gelecek bakalım çıkacak mı..
Yok sekerim yok lebuda sak sak söyler...cekinmez...hatta bana bir yorum yapti cikti diyebilirim askla ilgili degil..aileyle ilgili anlik bir durumdu yok artik o kadarda degildir dedim ve son gunlerde yasadiklarima bakinca o kadar oldugunu düşündüm...
hos gelecek cikacak diye beklemiyorum zaten
labudaya ne baktırdınız ??
Sallasam tuttururum, binnazabla atmasyon-tutmasyon fallariyla cidden istatistik bilimine meydan okuyor
O sitede Kesira yi haric tutarim ama bana baktigi kahve cikti sanirsam.
En azından bi kişi olsun tutmuş.Ay ben Kesira'yı unutmuştuuuummm ,şimdi bakıyorum vay beee ne sallamış oda bana.Serra vardı bide,ay bide Haleh aaaaaaaaa.Hiiiiii ürktüm şu an siteden ,kâbus gibi ne yana baksam acaba birazcık düzgün bi fal hatırlamak için?İnci,Deniz Görür...Eyvahlar olsun..
Deniz bana futursuzca sallamisti
haklısın, paşam beni seviyor bu kızlar sadece ihtiyaç için varlar, paşam bana dönecek ve herşey yoluna girecek .. Sevgili Evren mesaj alındı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?