Binnaz Abla

Allah askina kizlar size bisey soracagim .rezzan ablayi cozemedim gitti fali cikiyor mu cikmiyor mu anlamadim bile:)
simdi bikac ay once saglik sorunu var dis olabilir dedi.hic programimda yoktu..aniden dis sorunlarim basladi simdi gunluk discideyim
Evde bir sorun olacak sanki dogal afet gibi dedi.( tabi bende he deprem olacak sadece bizim evde olacak diye icimden gecirmistim..) yine uzun surmedi
Evi sel aldi götürdü)) hemen arkasindan tasinma dedi evet ev ariyoruz:) ama askiya aldik
Bayan misafir dedi hic hesapta yokken yurt disindan teyzem geldi..( hatta ben anneanneme yormustum) ama teyzem geldi
Iste sikinti olacak dedi ciddi tartismalar falan filan evet suan isyerinde oyleyim kimseyle konusmuyorum..
ask konusunda gelince arayacak diyordu ariyordu..onun gecmisini benim gecmisi cok guzel analiz ediyordu..ama ne yazikki gorusmlerin sonucu icin hic boyle bir yorum yapmamisti...olumluydu...ama benim durum yine ayni...hic degisen bisey olmadi
Bu kadinin ask yorumlari bana tutmadi...ama bu kadin basarili bir yorumcu mu degilmi anlamadım siz soyleyin))[/QUOTE]

bu yorumlara bakarsak oldukça başarılı görünüyor

Allah askina kizlar size bisey soracagim .rezzan ablayi cozemedim gitti fali cikiyor mu cikmiyor mu anlamadim bile:)
simdi bikac ay once saglik sorunu var dis olabilir dedi.hic programimda yoktu..aniden dis sorunlarim basladi simdi gunluk discideyim
Evde bir sorun olacak sanki dogal afet gibi dedi.( tabi bende he deprem olacak sadece bizim evde olacak diye icimden gecirmistim..) yine uzun surmedi
Evi sel aldi götürdü)) hemen arkasindan tasinma dedi evet ev ariyoruz:) ama askiya aldik
Bayan misafir dedi hic hesapta yokken yurt disindan teyzem geldi..( hatta ben anneanneme yormustum) ama teyzem geldi
Iste sikinti olacak dedi ciddi tartismalar falan filan evet suan isyerinde oyleyim kimseyle konusmuyorum..
ask konusunda gelince arayacak diyordu ariyordu..onun gecmisini benim gecmisi cok guzel analiz ediyordu..ama ne yazikki gorusmlerin sonucu icin hic boyle bir yorum yapmamisti...olumluydu...ama benim durum yine ayni...hic degisen bisey olmadi
Bu kadinin ask yorumlari bana tutmadi...ama bu kadin basarili bir yorumcu mu degilmi anlamadım siz soyleyin))[/QUOTE]

Bendede 3-4 baktirdigim fali var anladigim kadariyla esas bizim merak ettigimiz olaylar haric herseyi biliyor bunlar daha cok gündelik olaylar bendede böyle bikac seyi bilmisti ama bu tarz seyleri bildi diye yoramiyorum esas konumuz baska

Haa bide bi arkadasim baktirmisti ona dedigi olaylar tuttu kuaför kendisi dükkan acicaksin dedi akillarinda varmis ztn hamile kalcaksin kiz cocugun olcak dedi su an hamile ve cocukta kiz imis esiyle iliskilerinide bildigini söylemisti demekki enerjileri tuttu bilemiyorum

Cancağızım bu yorumlardan çıkardığım sonuç;
1-Kadın şom ağızlı olumsuz ne varsa tutmuş.
2-Olumsuzun dışında bildiği şeyler abur cubur,hepsini toplasan ele avuca gelen bişey çıkmıyo .
3-Asıl olayın malesef canım zaten mâlum.
Sonuç:Başarı oranı %10,net başarısız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özge'cım onbeş gün oldu baktırmıyorum,zerre kadar da istek ve ihtiyaç duymuyorum,çok ta mutluyum.Haklısın,nehrin tersine yüzmeye çalışmak insanı sadece yorar,aktığı tarafa yönelmek ise son noktaya , yüzmeye bile gerek kalmadan akarak gitmek demektir.

Cancağızım bu yorumlardan çıkardığım sonuç;
1-Kadın şom ağızlı olumsuz ne varsa tutmuş.
2-Olumsuzun dışında bildiği şeyler abur cubur,hepsini toplasan ele avuca gelen bişey çıkmıyo .
3-Asıl olayın malesef canım zaten mâlum.
Sonuç:Başarı oranı %10,net başarısız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Hahhahaha bayiliyorum sana alcanzarim...kiz gercekten oyle olumsuz ne dediyse cikti...birtane kaldi olumsuz yine bir saglik soruni..bekliyorum cikacak mi diye...:))) simdi rezzan ablaya fal gonderip abla olumsuz ne goruyorsan soyle guzel olanlari gec cikmiyor diyeceğim:)))

Son düzenleme:

Guzelkalplim suanki ruh halim aynende oyle...biraktim kaderime derler ya
inanmiyorum zaten...cok yoruldum..hayat ne getirecek bekliyorum sadece...

İlk ayrildigim zaman tanidim rezzan ablayi geri donecek demisti ve zor sartlarda sen alttan a dedi ben ilk buradada yazdim iliskim onun sayesinde basladi diye evet 6 ay devam etti ve hic sebepsiz bitti fallara gore cok hayirliydi beni cok seviyordu gorduk ne kadar sevdigini yani esas konum cikmadi.isimden stifa ettim biranda oldu ki o aralar cok sık baktiriyordum bunu goremedi ki benim icin donum noktasiydi 17 senedir hic ara vermeden ayni yerde calistim.cikanlar tabiki var yurtdisina gitmeye hic niyetim yoktu italyaya gdiyorsun dedi guldum ma 2 ay sonra dubiye gittim evet cikti.ama bunlar benim icin onemli degil onemli olan asil ask konusuydi ve patladi.Yegenm bosanma arefesndeydi kesin dedi mahkemeden donduler suanda cok mesutlar.

Bendede 3-4 baktirdigim fali var anladigim kadariyla esas bizim merak ettigimiz olaylar haric herseyi biliyor bunlar daha cok gündelik olaylar bendede böyle bikac seyi bilmisti ama bu tarz seyleri bildi diye yoramiyorum esas konumuz baska

Haa bide bi arkadasim baktirmisti ona dedigi olaylar tuttu kuaför kendisi dükkan acicaksin dedi akillarinda varmis ztn hamile kalcaksin kiz cocugun olcak dedi su an hamile ve cocukta kiz imis esiyle iliskilerinide bildigini söylemisti demekki enerjileri tuttu bilemiyorum[/QUOTE]

:))) bizdede suc var falin biri cikmadan diğerini gonderiyoruz iki gune bi rezzan ablata fal gonderiyordum. Hangisi cikacagini sasirsi fallar hic biri cikmadi...:))) neyse olmayacagi varmis olmamis bahane bulmayayim)

Sorma yigit tam fiyasko ya yanarim 50 tl ye yanarim-bide demezmi sen merak ettirmek icin aramiyo diye yalniz alzancarim yigite ben istanbuldan ariyorum demedim daha fala basladi bu adam uzakta ama isanbula senin yanina geliyor dedi istanbulsa oldugumu nasil bilmis olabilir

:))) bizdede suc var falin biri cikmadan diğerini gonderiyoruz iki gune bi rezzan ablata fal gonderiyordum. Hangisi cikacagini sasirsi fallar hic biri cikmadi...:))) neyse olmayacagi varmis olmamis bahane bulmayayim)

Canim ben araliklarla gönderdim
hatta hatirlar gibiyim ilk falimi haziran ayinin 20sinde yollamisim (beni mahveden fal bu zaten ah ah )

2.falim ekimde
3. de ocakta

Ama ne tuttu hicbisey..NE ask ne is..
Ama cer cöp hersey tuttu

Guzelkalplim suanki ruh halim aynende oyle...biraktim kaderime derler ya
inanmiyorum zaten...cok yoruldum..hayat ne getirecek bekliyorum sadece...

Hahaa valla canım en mantikli bakim şeklini Rezzan'a bulmuşsun bence,ona en mantıklı yaklaşım bu olur.Hayat inşallah güzel şeyler getirir sana Özge'cim.

Canım o konuda ben bi hinlik geçirdim içimden ancak öyle olabilir,özelden yazıcam şimdi.

Canim ben araliklarla gönderdim
hatta hatirlar gibiyim ilk falimi haziran ayinin 20sinde yollamisim (beni mahveden fal bu zaten ah ah )

2.falim ekimde
3. de ocakta

Ama ne tuttu hicbisey..NE ask ne is..
Ama cer cöp hersey tuttu

Bu fal işi,, çok sık baktırmayla ya da ara verip baktırmayla olmuyor gibi. çıkacağı varsa çıkıyor. mesela burda beyza diye biri vardı. günde kaç kişiye fal atardı. enerjisi ile tutanlarla falları çıktı sanırsam..

:))) bizdede suc var falin biri cikmadan diğerini gonderiyoruz iki gune bi rezzan ablata fal gonderiyordum. Hangisi cikacagini sasirsi fallar hic biri cikmadi...:))) neyse olmayacagi varmis olmamis bahane bulmayayim)[/QUOTE]

Var tabi ya ,en büyük suç bizde.Arka arkaya beş fal attım hepsi çöp.Bi bekle bi dur be alcanzar ,çıkarsa amenna o zaman yolla.

enerji işi gerçekten

arkadaşlar en son tellwedeki bathsebaya tarot gönderdim uzun yazmasına rağmen malesef ikimizin burçlarına göre yorum yapmış.misal ben balığım sen naif,duygusal ve kararsızsın (ki alakam yok burcumun çoğu özelliğiyle) o da aslan güçlü,sabırlı bilememne biri.bunların üzerinden gitmiş.kartlarla alaka kuramamış.kişilik analizi yapmış burca göre anlayacağınız.gelecekle ilgili de sadece tavsiye var.ama ben tavsiye eder miyim onu hayır :)

Birde bugun yine dikkatimi ceken ben bazi fallarda malum kisinin ismini vermisim. Bazilarina vermemsim.fakat isim vermedikerimde entresan sekilde harfleri tutturrmuslar ama fallar patladi.simdi benim aklima gelen tellwedeki fallarimizin diger falcilarin gordugu cunku bunu bilmelerine imkan yok yada bu kadar isim bilecek kadar iyilerde fallar niye cikmadi.

İlk ayrildigim zaman tanidim rezzan ablayi geri donecek demisti ve zor sartlarda sen alttan a dedi ben ilk buradada yazdim iliskim onun sayesinde basladi diye evet 6 ay devam etti ve hic sebepsiz bitti fallara gore cok hayirliydi beni cok seviyordu gorduk ne kadar sevdigini yani esas konum cikmadi.isimden stifa ettim biranda oldu ki o aralar cok sık baktiriyordum bunu goremedi ki benim icin donum noktasiydi 17 senedir hic ara vermeden ayni yerde calistim.cikanlar tabiki var yurtdisina gitmeye hic niyetim yoktu italyaya gdiyorsun dedi guldum ma 2 ay sonra dubiye gittim evet cikti.ama bunlar benim icin onemli degil onemli olan asil ask konusuydi ve patladi.Yegenm bosanma arefesndeydi kesin dedi mahkemeden donduler suanda cok mesutlar.[/QUOTE]

Bitanem burda beni en derinden etkileyen olay senin hikayen olmustur...hatta senin duruma yanlis hatirlamiyorsam rezzan abla o belirsizlik doneminde bile olumlu yorum yapmisti.. bende surekli diyordum sana rezzan abla oyle diyorsa mutlaka bisey vardir sabret ne cikacak v.s ama geldigimiz nokta oyle olmadigini gosterdi bize...cok uzulmustum.keske yorumcular biraz bizim yerimize koysalar kendilerini ona gore yorum yapsalar...bu surecte neler yasiyoruz...bir biz bir allah biliyor...
Ama sen guclu bir kadina benziyorsun..insallah rabbim gonlune gore versin...

biri daha yazmıştı burç yorumu yapıyor diye. o kadar parayı burç yorumu yapmak için mi alıyor. Bunların üçharflileri terk edince performansları düşüyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…