[QUOTsıkızar;34780361]Canım eğer bulutların üzerinde gezinmek,alice harikalar diyarın'da gibi hissedip Alice olmak istersen ve Şapkacı'nın da kankan olmasını istiyosan hemen durma baktır.Ama masalın sonunda evine döndüğünde bunların hiçbirinin yanında olmayacağını unutma lütfen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[QUOTsıkızar;34780361]Canım eğer bulutların üzerinde gezinmek,alice harikalar diyarın'da gibi hissedip Alice olmak istersen ve Şapkacı'nın da kankan olmasını istiyosan hemen durma baktır.Ama masalın sonunda evine döndüğünde bunların hiçbirinin yanında olmayacağını unutma lütfen.
)) ay aman fal falan bos...birakalim akisina bakin bana baktiemiyorum...verdigim paralarada uzuluyorum..ne olumsuz fallarim cikti ne olumlu fallarim..
Olumsuzlar unut sana dönüşü yok olmayacak aramaz diyenlerin üstünden kac defa aradi...
Olumlular arayacak gelecek hatta senin bulundugun sehire bile yerlesecek diyenler...hic oyle tozpembe bisey olmadi aksine yine ayni..degisen birsey olmadi..kizcagizlarim olan paealarimiza maneviyatimiza oldu.
Allah askina kizlar size bisey soracagim .rezzan ablayi cozemedim gitti fali cikiyor mu cikmiyor mu anlamadim bile:)
simdi bikac ay once saglik sorunu var dis olabilir dedi.hic programimda yoktu..aniden dis sorunlarim basladi simdi gunluk discideyim
Evde bir sorun olacak sanki dogal afet gibi dedi.( tabi bende he deprem olacak sadece bizim evde olacak diye icimden gecirmistim..) yine uzun surmedi
Evi sel aldi götürdü)) hemen arkasindan tasinma dedi evet ev ariyoruz:) ama askiya aldik
Bayan misafir dedi hic hesapta yokken yurt disindan teyzem geldi..( hatta ben anneanneme yormustum) ama teyzem geldi
Iste sikinti olacak dedi ciddi tartismalar falan filan evet suan isyerinde oyleyim kimseyle konusmuyorum..
ask konusunda gelince arayacak diyordu ariyordu..onun gecmisini benim gecmisi cok guzel analiz ediyordu..ama ne yazikki gorusmlerin sonucu icin hic boyle bir yorum yapmamisti...olumluydu...ama benim durum yine ayni...hic degisen bisey olmadi
Bu kadinin ask yorumlari bana tutmadi...ama bu kadin basarili bir yorumcu mu degilmi anlamadım siz soyleyin))
Özge'cım onbeş gün oldu baktırmıyorum,zerre kadar da istek ve ihtiyaç duymuyorum,çok ta mutluyum.Haklısın,nehrin tersine yüzmeye çalışmak insanı sadece yorar,aktığı tarafa yönelmek ise son noktaya , yüzmeye bile gerek kalmadan akarak gitmek demektir.
Allah askina kizlar size bisey soracagim .rezzan ablayi cozemedim gitti fali cikiyor mu cikmiyor mu anlamadim bile:)
simdi bikac ay once saglik sorunu var dis olabilir dedi.hic programimda yoktu..aniden dis sorunlarim basladi simdi gunluk discideyim
Evde bir sorun olacak sanki dogal afet gibi dedi.( tabi bende he deprem olacak sadece bizim evde olacak diye icimden gecirmistim..) yine uzun surmedi
Evi sel aldi götürdü)) hemen arkasindan tasinma dedi evet ev ariyoruz:) ama askiya aldik
Bayan misafir dedi hic hesapta yokken yurt disindan teyzem geldi..( hatta ben anneanneme yormustum) ama teyzem geldi
Iste sikinti olacak dedi ciddi tartismalar falan filan evet suan isyerinde oyleyim kimseyle konusmuyorum..
ask konusunda gelince arayacak diyordu ariyordu..onun gecmisini benim gecmisi cok guzel analiz ediyordu..ama ne yazikki gorusmlerin sonucu icin hic boyle bir yorum yapmamisti...olumluydu...ama benim durum yine ayni...hic degisen bisey olmadi
Bu kadinin ask yorumlari bana tutmadi...ama bu kadin basarili bir yorumcu mu degilmi anlamadım siz soyleyin))
Öyle tabi bu bi başarı açıkçası ,o kadar faldan sana tek doğru tahmin Seruven'den geldiyse hakkını yememek lâzım.Son an baktırdığın Yiğit bile iki dağ arası yorumunu yapıyosa...Seruven 5tl,Yiğit 50.
:))) bizdede suc var falin biri cikmadan diğerini gonderiyoruz iki gune bi rezzan ablata fal gonderiyordum. Hangisi cikacagini sasirsi fallar hic biri cikmadi...:))) neyse olmayacagi varmis olmamis bahane bulmayayim)
Guzelkalplim suanki ruh halim aynende oyle...biraktim kaderime derler ya
inanmiyorum zaten...cok yoruldum..hayat ne getirecek bekliyorum sadece...
Sorma yigit tam fiyasko ya yanarim 50 tl ye yanarim-bide demezmi sen merak ettirmek icin aramiyo diye yalniz alzancarim yigite ben istanbuldan ariyorum demedim daha fala basladi bu adam uzakta ama isanbula senin yanina geliyor dedi istanbulsa oldugumu nasil bilmis olabilir
Canim ben araliklarla gönderdim
hatta hatirlar gibiyim ilk falimi haziran ayinin 20sinde yollamisim (beni mahveden fal bu zaten ah ah )
2.falim ekimde
3. de ocakta
Ama ne tuttu hicbisey..NE ask ne is..
Ama cer cöp hersey tuttu
Bendede 3-4 baktirdigim fali var anladigim kadariyla esas bizim merak ettigimiz olaylar haric herseyi biliyor bunlar daha cok gündelik olaylar bendede böyle bikac seyi bilmisti ama bu tarz seyleri bildi diye yoramiyorum esas konumuz baska
Haa bide bi arkadasim baktirmisti ona dedigi olaylar tuttu kuaför kendisi dükkan acicaksin dedi akillarinda varmis ztn hamile kalcaksin kiz cocugun olcak dedi su an hamile ve cocukta kiz imis esiyle iliskilerinide bildigini söylemisti demekki enerjileri tuttu bilemiyorum
Canım o konuda ben bi hinlik geçirdim içimden ancak öyle olabilir,özelden yazıcam şimdi.
Enteresan şu fal denilen şey.Benna 'da benim en kötülerimdendir ,nerdeyse bi yıl olacak ona baktırdığım,Binnaz Abla klasiğidir ,tek bi dediği çîkmaz,çıkamaz.Binnaz'ın topunu negatif güçler ele geçirip Voltran 'ımı oluşturdular acaba?
arkadaşlar en son tellwedeki bathsebaya tarot gönderdim uzun yazmasına rağmen malesef ikimizin burçlarına göre yorum yapmış.misal ben balığım sen naif,duygusal ve kararsızsın (ki alakam yok burcumun çoğu özelliğiyle) o da aslan güçlü,sabırlı bilememne biri.bunların üzerinden gitmiş.kartlarla alaka kuramamış.kişilik analizi yapmış burca göre anlayacağınız.gelecekle ilgili de sadece tavsiye var.ama ben tavsiye eder miyim onu hayır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?