Hımmm bilemedimki yani benim yirmi gün falan oldu baktîrdığım sorun yoktu.Önce ilk olarak üyelik girişini yap canım,üyeliğini girmeden açılmıyodu sanırım.Yalnîz falcılar görünüyodu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) bizdede suc var falin biri cikmadan diğerini gonderiyoruz iki gune bi rezzan ablata fal gonderiyordum. Hangisi cikacagini sasirsi fallar hic biri cikmadi...:))) neyse olmayacagi varmis olmamis bahane bulmayayim)
biri daha yazmıştı burç yorumu yapıyor diye. o kadar parayı burç yorumu yapmak için mi alıyor. Bunların üçharflileri terk edince performansları düşüyor sanırım.
İlk ayrildigim zaman tanidim rezzan ablayi geri donecek demisti ve zor sartlarda sen alttan a dedi ben ilk buradada yazdim iliskim onun sayesinde basladi diye evet 6 ay devam etti ve hic sebepsiz bitti fallara gore cok hayirliydi beni cok seviyordu gorduk ne kadar sevdigini yani esas konum cikmadi.isimden stifa ettim biranda oldu ki o aralar cok sık baktiriyordum bunu goremedi ki benim icin donum noktasiydi 17 senedir hic ara vermeden ayni yerde calistim.cikanlar tabiki var yurtdisina gitmeye hic niyetim yoktu italyaya gdiyorsun dedi guldum ma 2 ay sonra dubiye gittim evet cikti.ama bunlar benim icin onemli degil onemli olan asil ask konusuydi ve patladi.Yegenm bosanma arefesndeydi kesin dedi mahkemeden donduler suanda cok mesutlar.
İlk ayrildigim zaman tanidim rezzan ablayi geri donecek demisti ve zor sartlarda sen alttan a dedi ben ilk buradada yazdim iliskim onun sayesinde basladi diye evet 6 ay devam etti ve hic sebepsiz bitti fallara gore cok hayirliydi beni cok seviyordu gorduk ne kadar sevdigini yani esas konum cikmadi.isimden stifa ettim biranda oldu ki o aralar cok sık baktiriyordum bunu goremedi ki benim icin donum noktasiydi 17 senedir hic ara vermeden ayni yerde calistim.cikanlar tabiki var yurtdisina gitmeye hic niyetim yoktu italyaya gdiyorsun dedi guldum ma 2 ay sonra dubiye gittim evet cikti.ama bunlar benim icin onemli degil onemli olan asil ask konusuydi ve patladi.Yegenm bosanma arefesndeydi kesin dedi mahkemeden donduler suanda cok mesutlar.
Cancağızım bu yorumlardan çıkardığım sonuç;
1-Kadın şom ağızlı olumsuz ne varsa tutmuş.
2-Olumsuzun dışında bildiği şeyler abur cubur,hepsini toplasan ele avuca gelen bişey çıkmıyo .
3-Asıl olayın malesef canım zaten mâlum.
Sonuç:Başarı oranı %10,net başarısız.
Var tabi ya ,en büyük suç bizde.Arka arkaya beş fal attım hepsi çöp.Bi bekle bi dur be alcanzar ,çıkarsa amenna o zaman yolla.
Bitanem burda beni en derinden etkileyen olay senin hikayen olmustur...hatta senin duruma yanlis hatirlamiyorsam rezzan abla o belirsizlik doneminde bile olumlu yorum yapmisti.. bende surekli diyordum sana rezzan abla oyle diyorsa mutlaka bisey vardir sabret ne cikacak v.s ama geldigimiz nokta oyle olmadigini gosterdi bize...cok uzulmustum.keske yorumcular biraz bizim yerimize koysalar kendilerini ona gore yorum yapsalar...bu surecte neler yasiyoruz...bir biz bir allah biliyor...
Ama sen guclu bir kadina benziyorsun..insallah rabbim gonlune gore versin...
Bitanem burda beni en derinden etkileyen olay senin hikayen olmustur...hatta senin duruma yanlis hatirlamiyorsam rezzan abla o belirsizlik doneminde bile olumlu yorum yapmisti.. bende surekli diyordum sana rezzan abla oyle diyorsa mutlaka bisey vardir sabret ne cikacak v.s ama geldigimiz nokta oyle olmadigini gosterdi bize...cok uzulmustum.keske yorumcular biraz bizim yerimize koysalar kendilerini ona gore yorum yapsalar...bu surecte neler yasiyoruz...bir biz bir allah biliyor...
Ama sen guclu bir kadina benziyorsun..insallah rabbim gonlune gore versin...
Canimsin allah herkesin gonlune gore versin hayirli olani nasip etsin aynen oyleydi hep bana kizardi sen ters davraniyorsun diye ve ben bir keresinde ya abla onunla bir akrabaligin va sanki hep onu savunuyorsun derdim.bu olaylar olunca da yine bana olucak dedi en son 2 ay once gondermistim ve ben benim okuze bana yaksmayan kelimeler yazdim rezzan abla sana soylemek zorundayim ama sen bu laflari soyledigene pisman olucaksin dedi ondan sonrada fali kestm zaten ne ona nede baska birine gondermedim.
Canimsin allah herkesin gonlune gore versin hayirli olani nasip etsin aynen oyleydi hep bana kizardi sen ters davraniyorsun diye ve ben bir keresinde ya abla onunla bir akrabaligin va sanki hep onu savunuyorsun derdim.bu olaylar olunca da yine bana olucak dedi en son 2 ay once gondermistim ve ben benim okuze bana yaksmayan kelimeler yazdim rezzan abla sana soylemek zorundayim ama sen bu laflari soyledigene pisman olucaksin dedi ondan sonrada fali kestm zaten ne ona nede baska birine gondermedim.
2 aydir bir gelismr oldu mu. Birde rezzan abla klasigidir..mutlaka baska birinide soyler..oyle biri olmasa bile cikacak der..sanada dedi mi:))) anacim kadin ne yapsin bizim duruma bakti olmuyor yeni birini cikariveriyor..ah keske yeni biri ciksa oda yok:)
Canim sen venusamberi denedin mi merak ettim
Canim hic bir gelisme yok rezzan abla ayni kiside takildi kaldi bende ve ben on falimda onunla ilgili atmadim falim cok guzel merak ettim dedim yeni bir is varmi diye ama o yine malum kisiyi konustu son olarakta iste onun benim bu sozerimden cok etkiendigini soyledi etkilenirse etkilensin serefsiz dedim az bile demistim
Gecen haftasonu kanali hatirlayamadim ama bu kisi e rastladim telefon ie fal bakiyordu bayagida tutturuyo baktim internet sitesi var. Duyan varmi bu kisiyi bilse bilse alzancar bilir :))
Yok canım vallahi ilk kez simdi senden duydum.Tv'yi çıkanların çoğu tırt.Medyum Zodyak ve ruyanız hayrolsun Emine gibi.Ya benim fal anlamında güvenim sıfırlanmış sanırım.
Gec o zaman evet zodyak vakasindan sonra ama musait odugunda bi sitesine bak derim degisik bisey canim
[QUOTsıkızar;34780361]Canım eğer bulutların üzerinde gezinmek,alice harikalar diyarın'da gibi hissedip Alice olmak istersen ve Şapkacı'nın da kankan olmasını istiyosan hemen durma baktır.Ama masalın sonunda evine döndüğünde bunların hiçbirinin yanında olmayacağını unutma lütfen.
merhaba kızlar ben binnazablada deniz devrim ve eylül acara tarot baktırdım. ikisinin söledikleri tutarlıydı ama tarihleri cıkarmı çıkmaz mı bekleyip görücez. siz baktırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?