Binnaz Abla

Eylül acar bilmiyorum,
deniz devrimin falı biraz tarihte gecikmelide olsa bende çıkmıştır.

denizin falı gecikmelide olsa bende de çıkmışlığı vardır. Ama binnazdan uzaklaşalı uzun zaman oldu, sayfasını açmıyorum bulaşmamak adına

Hahhahah selinax ayni seyi düşünmüştüm. Cogu uc harfli kiz...gecmisi cok iyi bilen gelecegi tuturamayan cinsten...hic güvenmeyin

Bu kadar çok falcının çıkması bir abes tuhaflık var zaten. herkesin hisleri olur ama herkesin her dediğinde hisleri kuvvetli olmaz. Bu durumda yardımcı elemanlara başvuruyorlar. Bu elemanlarda malum kandırıkçı çoğu

birzaman ara veriyorum sonra yine başlıyorum, sanırım kandırılmaya alıştık bırakamadık gittik şu falı,

Şans belkide ama benim tüm olumlu fallarım çıktı barışma bir araya gelme vardı, ancak sonuç için daha çok erken kimi yorumcu bu ilişki resmiyete gider, kimi bu şekilde sen istediğin sürece devam eder.

ben rezzana bir kere kahve baktırdım büyük umutlarla ama hiç memnun kalmadım hiç bir şey bilemedi bende,dedikleride elle tutulur bir şey değildi

ben rezzana bir kere kahve baktırdım büyük umutlarla ama hiç memnun kalmadım hiç bir şey bilemedi bende,dedikleride elle tutulur bir şey değildi

ben rezzana baktırdım mesela ufak bir ayrılık olacak demişti bi konudan dolayı oldu diğer dedikleri uzun vadeli bilemiycem. ertesi gün arkadaşım gönderdi hiç beğenmedi elle tutulur bişey yoktu

binnaz ablada hülya demir için ne düşünüyorsunuz puanı baya ii o kadar çok fal bakmasına ragmen. yaklaşık bir sene önce baktırmıştım yanlışlıkla silmiştim dediği hiç bir şeyi hatırlamıyorum fiyatıda 20 tl kararsız kaldım ne dersiniz sizce baktırıp çıkan falı var mı

baktirma kesinlikle - net.

Bana söledikleri çıkmadı pembe tablo hesabı hep :/

haleh çetinere tarot baktır derim gayet iyi kendime bile itiraf edemediklerimi söledi verdiği zamanda cıkıomuş beklemedeyim :)

arkadaşlar yeni falcı arıyorsanız Cezvvede ki Kahin'i öneririm fiyatlarıda uygun,ben epey memnun kaldım promosyon kahve baktırmıştım çok uzun ve güzel yorumlamıştı

Şans belkide ama benim tüm olumlu fallarım çıktı barışma bir araya gelme vardı, ancak sonuç için daha çok erken kimi yorumcu bu ilişki resmiyete gider, kimi bu şekilde sen istediğin sürece devam eder.

sen kimlere baktırdın cnm, en çok kimden memnun kaldın?

Ben felaket bir şekilde dadandım şimdide falaleme bakıyorum Rezzana inşlh yakalarımda son olur :))))

bende, arada bir, sitenin birine dadanıyorum şimdide falimpirden çıkamıyorum. hay girmez olaydım

dünde falaleme baktım, rezzan daha hala full çekiyor. mert tam gaz, hayranları peşinde falan filan, nalan ablasıdır, esteri mesteridir, ayyy dayanamadım çıktım hemen, uzak dur dedim kendi kendime

ben hala binnazabladayım ya bi çıkamadım ordan :) eski falları dinliyorum okuyorum baktırmamak için :)))

haleh çetinere tarot baktır derim gayet iyi kendime bile itiraf edemediklerimi söledi verdiği zamanda cıkıomuş beklemedeyim :)

Haleh binnazdakilerde orta şekerli diyebileceğim bir falcı. Ancak verdiği tarihler çıkıyo diyemem 3 falımda da söylediği tarihleri ötelediği halde çıkmadı.

Haleh binnazdakilerde orta şekerli diyebileceğim bir falcı. Ancak verdiği tarihler çıkıyo diyemem 3 falımda da söylediği tarihleri ötelediği halde çıkmadı.

halehi bekliyorum bakalım çıkanlar olmuş baya...bana çıkanlar oldu verdiği tarihten 1 gün sonra gerçekleşti umut ışık kahve falı..
Alev tansel kahve falı verdiği tarih çıktı

ben hala binnazabladayım ya bi çıkamadım ordan :) eski falları dinliyorum okuyorum baktırmamak için :)))

Bende böyle eskileri mi okusam ne yapsam acaba :44: eskisini okuyacağıma yeni birine baktırırım diyorum sonra. Üff..eskileri okumaya üşeniyorum resmen. aklımda ne kaldıysa ile devam ettim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…