Binnaz Abla

sen kimlere baktırdın cnm, en çok kimden memnun kaldın?

Binnaz ablada, Haleh, Firuze, Deniz özellikle Firuze Aydın birde yeni yorumcular vardı ilk günleriydi emine yılmaz diye bayan kahve baktırdım o da süperdi.

Fal alemde ; Rezzan a Mert e Nalan abla ya baktırdım bir de en sonu Sinem seçkin yada Lebu da amar Rezzan abla süperdi benim için

Fal sepeti Nesibe olumsuzdu, Melek Öz olumluydu birde yeni bir hatun gelmişti kahve ye Fem Peri kısa ama çok güzeldi olumluydu.
Taha olumsuzdu.

Telwe de, kloth, crazywowan, venüsamber olumluydu
Fatima olumsuzdu
Falımpir de Lebu da olumluydu ve çıktı.

Kısacası tekrar baktırmak istediğimde ; Melek Öz uzun süredir girmiyor siteye, ve Firuze olurdu.

İyi güldüm işte son tepkine. Taygun bende güzel analiz yaptıydı ama yok yani devamı. Tarih falan tutmadı. Ozan Saraçın dediği ufak bir iki şey benzer olaylar yaşadım ben o kadar. Ozan zaten soruya göre de yorum yapmamıştı. Her konudan anlatmıştı.

haleh çetinere tarot baktır derim gayet iyi kendime bile itiraf edemediklerimi söledi verdiği zamanda cıkıomuş beklemedeyim :)

haleh e baktırdım ben çıkan bişey yok fena değil birazda nasihat vardı baktırmam dedikleri çıksın bakalım. esin güvene kahve gönderdim bugun bakalım ne gelecek

şeytan işte dürtüyor maalesef

Unuttum demin aslında tarihin birebir tutturduğu Arnisa Bahadır dı Aralık ayı falandı baktırdığımda o tarihten sonra kadın bir daha on line olmadı.

tarih konusunda birde Melek Özdü o da yok ortalarda.

az önce falım geldi esin güven kesinlikle tavsiye etmem boş laf hep benim bildiğimi bana anlatmış 17,50 tl çöp maalesef.
anlmadığım bu tür falcılara 5 puan verenler neye göre veriyor şimdiye kadar ya hiç fal baktırmadılar mı ? fal mıdır bu yazık ya puana aldanıyoruz

falimpirde de bir tane firuze var. o firuze bu firuze olabilir mi? o mudur acaba :44:

falimpirde de bir tane firuze var. o firuze bu firuze olabilir mi? o mudur acaba :44:

bilemiyorum vallahi ben baştan beri binnaz da baklattım sesli bakıyor birde kızın süper bir enerjsi var yorumlama şekli değişik olur da niyetin olursa baktır derim,

bilemiyorum vallahi ben baştan beri binnaz da baklattım sesli bakıyor birde kızın süper bir enerjsi var yorumlama şekli değişik olur da niyetin olursa baktır derim,

ben yanlış mı görüyorum nedir, binnaz abla fiyatları dolar olmuş. firuze 25 dolar

ben yanlış mı görüyorum nedir, binnaz abla fiyatları dolar olmuş. firuze 25 dolar

Sen nerdesin sekerim, Turkiye'de misin? Avrupada fiyatlar euro gorunuyor

Zaten baktirmiyorum ama popomla guldum acikcasi, adam gibi tek falci yok, bir de ustune euro/dolar mi istiyorlarmis

Sen nerdesin sekerim, Turkiye'de misin? Avrupada fiyatlar euro gorunuyor

Zaten baktirmiyorum ama popomla guldum acikcasi, adam gibi tek falci yok, bir de ustune euro/dolar mi istiyorlarmis

evet Türkiyedeyim, şaşırdım gerçekten ne ara dolar olmuş. sanki süper falcıları varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…