sen kimlere baktırdın cnm, en çok kimden memnun kaldın?
Keza Meral Saydam ve Hülya Demir.Binnaz abla falcıları gerçekten başarısız bu kabulumüz ama birde öyle diptekiler varki Elif gibi insan dinlemeye dayanamıyor.O siteden tek bir çıkan falım yok,oha yani yuhh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haleh çetinere tarot baktır derim gayet iyi kendime bile itiraf edemediklerimi söledi verdiği zamanda cıkıomuş beklemedeyim :)
haleh e baktırdım ben çıkan bişey yok fena değil birazda nasihat vardı baktırmam dedikleri çıksın bakalım. esin güvene kahve gönderdim bugun bakalım ne gelecek
Bende böyle eskileri mi okusam ne yapsam acaba :44: eskisini okuyacağıma yeni birine baktırırım diyorum sonra. Üff..eskileri okumaya üşeniyorum resmen.aklımda ne kaldıysa ile devam ettim hep.
Alev tanselide denemeni öneririm gayet başarılı kahvede bana dediği tarih çıkmıştı
deneyeyim onu da kötü dadanıyor insan ya diyosun oturduğun yerden rahat ama sonu gelmiyor
şeytan işte dürtüyor maalesef
Unuttum demin aslında tarihin birebir tutturduğu Arnisa Bahadır dı Aralık ayı falandı baktırdığımda o tarihten sonra kadın bir daha on line olmadı.
tarih konusunda birde Melek Özdü o da yok ortalarda.
bu arada derin yükseli tavsiye ederim ben bi kere yakaladım ama güzeldi.
bende ona baktırmak istemiştim ama bitürlü yakalayamadım :/
melek öz hangi fal sitesinde hiç duymamıştım
melek öz hangi fal sitesinde hiç duymamıştım
Binnaz ablada, Haleh, Firuze, Deniz özellikle Firuze Aydın birde yeni yorumcular vardı ilk günleriydi emine yılmaz diye bayan kahve baktırdım o da süperdi.
Fal alemde ; Rezzan a Mert e Nalan abla ya baktırdım bir de en sonu Sinem seçkin yada Lebu da amar Rezzan abla süperdi benim için
Fal sepeti Nesibe olumsuzdu, Melek Öz olumluydu birde yeni bir hatun gelmişti kahve ye Fem Peri kısa ama çok güzeldi olumluydu.
Taha olumsuzdu.
Telwe de, kloth, crazywowan, venüsamber olumluydu
Fatima olumsuzdu
Falımpir de Lebu da olumluydu ve çıktı.
Kısacası tekrar baktırmak istediğimde ; Melek Öz uzun süredir girmiyor siteye, ve Firuze olurdu.
falimpirde de bir tane firuze var. o firuze bu firuze olabilir mi? o mudur acaba :44:
bilemiyorum vallahi ben baştan beri binnaz da baklattım sesli bakıyor birde kızın süper bir enerjsi var yorumlama şekli değişik olur da niyetin olursa baktır derim,
ben yanlış mı görüyorum nedir, binnaz abla fiyatları dolar olmuş. firuze 25 dolar
Sen nerdesin sekerim, Turkiye'de misin? Avrupada fiyatlar euro gorunuyor
Zaten baktirmiyorum ama popomla guldum acikcasi, adam gibi tek falci yok, bir de ustune euro/dolar mi istiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?