Binnaz Abla

Falımpir'de falcıberfu ya fal attım 2 gündür ses seda yok hiç girmiyorlar neden online görünüyorlar ki

Falımpir'de falcıberfu ya fal attım 2 gündür ses seda yok hiç girmiyorlar neden online görünüyorlar ki

falımpir öyle yaa beklemeyip kaç kere falımı çektim ordan birde atıyorum lebudaya promosyon atıyosun bir bakmışsın başkası yorumlamış bu konuda en iyisi tellwe ama ordada falcılar fal alımını açık tutup günlerce saatlerce bekletiyorlar,dedikleride çıksa gam yemeyeceğim

Kizlar lebuda sesli fal mi bakiyor ?? Bide saraylihanimi ovmuslerdi galiba ona ne baktirdiniz su telweye bi guvenemedim nedense sanki diger sitelerdeki falcilar orda yazili bakiyor gibi ztn yazili fala guvenim yokk,ztn bi kac kiside oyle cikmisti .. Offf meleegi bekliyorum ben ama ortada yokkk biraktimi acabaa (

binnaz ablaya şimdi ben de baktım bende de Tl cinsinden görünüyor fiyatları:44:

hımm sanırım anladım, kullandığım tarayıcıyla alakalı. expolererdan baktım tl cinsi.

HADRANIEL e baktıran var mı? Hep beşyıldız olumlu yorum almış. Bu kadar olumlu yorumu alma sebebi nedir acaba, ne yapıyor herkese erosun okuyla mutluluk mu dağıtıyor nedir.

Eros da oku da yerin dibine batsin, ok popoma saplandi resmen. Hadraniel e baktirsak mi?

Falimpir de Güllü ana diye bir hatun var ama cevrimdisi......merak ettim, gelirse baktiririm

atıyorum cnm sende bir bak bakalım nsl ? bu arada pericancgm sana attım falı.. ben falı eski erkek arkadaşım için atmıştım ama dedimki iş içinde kart seçermsnz..buyrun yorum..

okudum canım , pek beklediğim gibi gelmemiş yorumu diyebilirim size

Eros da oku da yerin dibine batsin, ok popoma saplandi resmen. Hadraniel e baktirsak mi?

Falimpir de Güllü ana diye bir hatun var ama cevrimdisi......merak ettim, gelirse baktiririm

Hadraniel, Firuze, Doğa arasında gidip geliyorum. Birine karar versemde kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…