ben yanlış mı görüyorum nedir, binnaz abla fiyatları dolar olmuş. firuze 25 dolar
Yanlış görmüşsün tl o
Falımpir'de falcıberfu ya fal attım 2 gündür ses seda yok hiç girmiyorlar neden online görünüyorlar ki
Falımpir'de falcıberfu ya fal attım 2 gündür ses seda yok hiç girmiyorlar neden online görünüyorlar ki
promosyonsa seninkisi genelde önceliği ücretlilere verdiğinden bekletiyor olabilirler ..
evet Türkiyedeyim, şaşırdım gerçekten ne ara dolar olmuş. sanki süper falcıları varda
Yok canım promosyon değil
binnaz ablaya şimdi ben de baktım bende de Tl cinsinden görünüyor fiyatları:44:
ben kuile'ye tarot baktırdım ve açıkçası pekte memnun kalmadım :S denemek isteyenlere duyrulur
hımm sanırım anladım, kullandığım tarayıcıyla alakalı. expolererdan baktım tl cinsi.
HADRANIEL e baktıran var mı? Hep beşyıldız olumlu yorum almış. Bu kadar olumlu yorumu alma sebebi nedir acaba, ne yapıyor herkese erosun okuyla mutluluk mu dağıtıyor nedir.
hadi yaa bu da mo gol değil
cnm falı sana atıyorum sen karar ver :26:
Ben de merak ettim
Eros da oku da yerin dibine batsin, ok popoma saplandi resmen.Hadraniel e baktirsak mi?
Falimpir de Güllü ana diye bir hatun var ama cevrimdisi......merak ettim, gelirse baktiririm
atıyorum cnm sende bir bak bakalım nsl ? bu arada pericancgm sana attım falı.. ben falı eski erkek arkadaşım için atmıştım ama dedimki iş içinde kart seçermsnz..buyrun yorum..
Eros da oku da yerin dibine batsin, ok popoma saplandi resmen.Hadraniel e baktirsak mi?
Falimpir de Güllü ana diye bir hatun var ama cevrimdisi......merak ettim, gelirse baktiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?