Binnaz Abla

şimdi freya uçurumdan düşerken sen mi kurtardın
Canım hep tavsiyeyle günaha giriyoruz,emin olduğum yerde de engel oldum,e birazda sevaba girelim,değilmi ama?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bana tarot için gelecek ile ilgili söyledikleri tutan birini önerebilir misiniz :/

şimdi afaki bir cevap alabilirsin. kimine çıkan kimine çıkmayabiliyor. en son baktırdıklarımdan herapunzel ve harunu önerebilirim.

Canım hep tavsiyeyle günaha giriyoruz,emin olduğum yerde de engel oldum,e birazda sevaba girelim,değilmi ama?

biz fal baktırarak en başından günaha giriyoruz zaten..bu fal ne illet birşey böyle :95:

biz fal baktırarak en başından günaha giriyoruz zaten..bu fal ne illet birşey böyle :95:

Yirmi gün oldu hemen hemen baktırmıyorum,dilimi ısırıyim bari.

kızlar bana tarot için gelecek ile ilgili söyledikleri tutan birini önerebilir misiniz :/

Yorumladıkları gibi sürecin ilerlediği bir iki isim var ,ama öyle takır takır dedikleri çıkan biri yok bende.Olan varsa ne hoş ne alâ..

Yirmi gün oldu hemen hemen baktırmıyorum,dilimi ısırıyim bari.

ben bir buçuk ay baktırmadım oda kendimi tuttuğumdan falan değil yani,, fırsat bulamadığımdan ne az ne çok, hiç baktırmak istemiyorum aslında.. tövbe çekicem çekicem de dilim varmıyor tööö demeye

=ilknur46;34828214]Aynen kibarcık kırıldı kırılacak, ama ben yorumunu beğenirim sen beğendin mi[/QUOTE]

Sesiyle karizmasiyla, Chery hanimmmmm diyisiyle tum paralarimi yedi zaten

evet aynen öyleydi çok şuh bir sesi var

Ilknurcm burda reiki yi ilk kesfeden kisiyim sanırım eylul ayinda baktirdim 4 fal...malesef cikmadi..gecmisi cok iyi bildi...
Benzetmeleri falan tam dramdi bende fali dinlerken kendi hayatimin filmini izliyormus gibi oldum.:

kızlar reikiye yaklaşık 2 ay önce baktırdığım falı dinledim de maalesef hiiç tutmamış...hatta bi olaya 45 gün vermiş o süre bile dolmuş

ayy hadi yaa dün baktırdım bende gitti 20 gayme desene

Hevesini kırmak istemem ama üç tarot ve bir kahve bağışladım Reiki'ye.Abur cubur şeyler dışında bende de patladı.

Şu an bende istemiyorum,kendimi zorlama değil,istek yok,ay hep böyle devam etse yaa..Benim rekorum2012'de oldu,8 ay baktırmadım.Aslında isteyince oluyoda ,biz ruhen hazır olduğumuzdan en ufak şeyde cumburlop atlıyoruz.

Hevesini kırmak istemem ama üç tarot ve bir kahve bağışladım Reiki'ye.Abur cubur şeyler dışında bende de patladı.

Bende mi terslik var bilemedim baktırdığım tüm fallarda olumlu olan barışacaksın sana dönecek diyen tüm fallar çıktı çok affedersiniz hemde köpek gibi pişmanlıkla (burası iyi)

Sonuç için (Allah bilir tabii) resmiyete dökülmesiyle alakalı çıkan tüm falların ortak tarihleri yaz sonu ilişkinin adı konucak 2014 sonu 2015 başı gibi evlilik

Geri dönüşü tam tarihiyle birlikte bilen ve kesin ama kesin konuşan tek yorumcu binnaz abla da Firuze Aydın bu kızın enerjisine bayılıyorum.

Birde Arnisa bahadır var dı binnaz abla da ona Firuze den de önce baktırmıştım Ocak ayı başıydı onun tarihi de tam tuttu (ama o zamandan beri on line değil)

Fal sepeti Melek Öz onunda tam tarihi tuttu ama oda aylardır on line olmuyor
Bundan sonraki fallarımda sizlerin tavsiyeleriyle kime baktırdıysam hepsi olumluydu ve en Selena onda farklı olan benim göz rengimi bilmesi, hissettiğim duygular v.s şimdi arkadaşların selena dan yorumları gelsin ona göre 1 hafta sonra falanda su falı baktıracağım

Binnaz ablada telwede bir cok yerde fal baktirdim .en iyisinin rezzan abla oldugunu düşünüyorum ben .verdigi tarihler gec cikiyor ama bende cikmayan birsey olmadi.ama suda var biraz olumsuzu soylemek istemiyor gibi bir hali var.ondan cok dertliyseniz kirmak istemiyor gibi.ama eger eminse ustune basa basa konusuyor.benim falcim rezzan oldu.ilkay gure melege tahaya melige merte bir surusune baktirdim artik favorim rezzan sadece tarihleri tutturamadi bende

Ne güzel işte. Zaten benim gözlemlediğim kadarıyla online falda falı en çok çıkan kişisin.Maşaallah diyelim,nazara gelme.Belliki enerjin tutmuş pekçoğuyla.Ha tabi inşallah istediğin gibi ilerler durumun ve bu iyi gelişmeleri umarım sende hep tuttururlar.Bu yazdığın isimlerden sadece aylar önce tek bir şeyi Melek bilmişti bende,gerisi çıkmadı.

Sağol canım, öyle oldu hep ben binnaz abla dışındaki yorumcuları hep bu forumdaki yorumlardan ve tavsiyelerden seçtim ben süper yorum ne güzel diyorum pat bir yorum okuyorum patladı, patladı. bu sefer kafam karışıyor ama şimdilik bir sıkıntı yok ilerisi dediğim gibi hayırlı ise olsun artık belirli bir yaştan sonra anı yaşamak gerekiyor çok üzerinde durmuyorum.

Aynen canım üzerinde durma zaten,fal ya işte eğlence amaçlı,çok üstünde durmak psikolojiyi bozar diye düşünürüm.Çoğunu unutmuşum zaten,en çok bahsettiģimiz isimler kalmış aklımda hep.Mesela geçen Alev Tansel'in adını gördüm burda bi yerde ,falını zerre kadar hatırlamıyodum,okudum havada bi yorummuş bak oda,gelecek zamanda da tutmayan.

bende bir tuhaflık mı var alcanzarcım......birtane bile falım çıkmadı) şekerım
olumsuzlar tam olumsuz oldukları için patladı
olumlularda çok olumlu oldukları için patladı...
ay falcı kardeşler size tavsıye bende tutturmak istiyorsanız ortada bir yorum yapın...
tabııı birdaha size fal gönderirsem

Son düzenleme:

Vallaha canım öyle düşününce bende de var bi acayiplik.Ne karamsarı ne masalı bende de yok,olmadı,çıkmadı. Ve birde tamamen bambaşka bir çizgide ilerlemeside var tabii.Derin düşününcede iyiki çıkmamış diyorum,şu ânımı gönülden tercih ederim.Ama tabi Òzge'cim fal başarısı olarak baktığımızda duruma(benim kendi fallarım adına)başarı en altlarda,dipte bi yerlerde.
Senin falcılara duyuruna bende iştirak ediyorum canım.Sadece şu farkla;banada en olmayacak yorumu yapsınlar lütfen,eminim o zaman tutacağına..

Yok canim yalniz degilsin uzulme tuhaflik sende degil yani su topicte konusulan sadece lebuda ve fatimaya baktirmadim digerleri nin hepsi patladi tek bir kiside 26 falim var bu arada selena denilmis ama pembe tablo bende patlayanlar arasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…