Binnaz Abla

Rezzan Abla ve Lebuda hane içinde anne, abla ile tartışman olacak demişti oldu umarım diğerleri de çıkar Olumsuza seviniyorum ama küçük bir şeydi ondan

Son düzenleme:

Ne guzel alcanzarim daim olsun....insallah baktirma fal falan artik yakalamassin mutlulugu ugursuzluk gelmesin..
(( ilk falimla son falima kadar yani 9 ay once hangi durumdaysam 9 ay sonrada yine ayni durumdayim o kadar zamandir durumumda iste de aksta da hicbir degisme olmadı...ne ilginc demi
9 ay ya bir insanin hayati hic mi degismez hic degismedi...cocuk doguyor bu surede:)

Öyle iyi anlıyorumki seni.Ama canım ben değişiklik olmaması ile ilgili biraz başka yaklaştım hep duruma.Benim için düzgün yaşayan,emin adımlarla ilerlemek isteyen,hayatını belli bir seviyenin altına indirmeyen kişinin hayatında çok sık değişiklik olamaz zaten.Her önüne geleni (bunu her anlamda söylüyorum)fırsat bilip değerlendiren ,deneme yanılma yöntemiyle hayatın içinde olan insanın ise hayatında değil ayda,her saat değişiklik olucaktır.Çünkü kriterin yoksa herşeyi yaşama olasılığın doğuyor direk,seviyen belliyse,çizgin,duruşun işte o zaman değişiklik dediğin şey çok uzun zaman alabiliyo,ama eminim uzun beklentiye değecek değişiklik olacağına.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim falciya falan ihtiyacim yok alcanzarcim bu paylasimla adeta ruhumu okudun gectin....bende oyle dusunudgum icindir belki.cunku eskiye bile bir sart sundum..
Yeni biri zaten beni oldukca korkutuyor...
yani benim olursa olur olmazsa bir zaman sonra ayrilirim diyebilme lüksüm yok..manevi yara alacak durumda degilim... herseyi sar basa tekrar yaşa. Allah korusun..(( o yuzden boylece kaldim:)))
bu arada sekerim bugun bi istihare mi yapsam:)

Hahaahhaa canım benim ince eleyip sık dokuyan insanların hayatı hep böyle ilerliyo,onun için aynı şeyi geçiriyosun içinden.İnan bana Allah karşılığını verir.Yeni biride olacaksa inşallah sana ve değerlerine uygun biri olur ve sana umarım sonsuz mutluluğu getirir.İstihare ise bence de yap canım.İstiharenin açilimi Allah tan hayirlisini istemektir ,hem ne güzel bi yerde dua yapmış olursun .Ela yalemu....istiharesini tavsiye ederim hem kolay hem sağlam.İstersen yazarim canim tamamini detayini.

Ay guzel kalplim benim canim alcanzarcim o guzel dileklerini hepimiz yasayalim... valla yaz bitanem sana zahmet erken uyuyacagim uyumadan once yapayim:)

Ay guzel kalplim benim canim alcanzarcim o guzel dileklerini hepimiz yasayalim... valla yaz bitanem sana zahmet erken uyuyacagim uyumadan once yapayim:)

İnşallah canım benim amin, hepimize geçerli olsun güzel dileklerimiz.Ne zahmeti canimcim hemen yaziyim:
Ela yalemu men halâk ve hüvel latiful habir.Bunu 7 kez abdestli tekrarla,uykuya dalana kadarda Ya Habir esmasını içinden oku canım.Üçüncü gece net cevabı alırsın,görsen bile 3 geceye tamamla derim.Tabiki konuşmadan bunu yapman ve ilk baştada niyetini söylemen yeterli.Sana güzel ruyalar,tatlı uykular canım şimdiden..

Günaydin canim..
5 saatlik uykumda hicbirsey goremedim:) belki gun icinde hatirlarim

Rezzan abla benimde favorilerim arasında, eski fallarını her dinlediğimde farklı bir detay yakalarım şu ana kadar dedikleri tarihleri yle 3 aşağı 5 yukarı çıkmıştır.

dönüp dolaşıp burada sayfalarca anlatılana geliyor insan.fal işi gerçekten enerji işi ve bu işin ehli de o kadar az ki...bir falın çıkması ise yalnızca ihtimallerden biri.en son venüsamberi denedim tellwede, inanılmaz bir hayal kırıklığı.üstelik o alakasız tespitlerine rağmen nasıl da kendinden emin!bile bile kendimize bunu neden yaşatıyoruz onu da anlayabilmiş değilim.

Enerji iside degil bence gercekten bilen yok :))
Venüsamberi ben severim ama fal baktirsam bile heralde öylesine atarim cünkü bana söyledigi hicbir olayi yasamadim ama karsi tarafin veya baska insanlarin kisikliklerini öyle güzel analiz edebiliyor ki insani hayrete düsürüyor ..bende böyle oldu en azindan..

Ha dersenki hangi falci iyi biliyor eh onu hala bulabilmis degiliz :)))

kızlar tekrar merhaba ben bundan iki hafta önce lebuda ya katina baktıtdım ve sevdiğim kişiyi unutmak istediğimi söyledim bana bir dua verdi onu okuyordum sonra içime kurt düştü ne bunun anlamı diye internetten araştırınca aşık etme duası- büyüsü gibi şeyler çıktı, ben çok korkarım karşı tarafı etkilemekten hem günah. Lütfen siz benim gibi yapmayın önce bakın anlamlarına. Çok üzüldüm şimdi istigfar çekiyorum :2:

dua mı büyümü önce bunu ayırt etmelisiniz bazı duaları büyü kategorisine koyuyorlar büyü olmadığı halde

Canım duayı inceledim, şahsi fikrim büyü olmadığını düşünüyorum ya vedud esmasıyla yapılan bir dua. Büyüler genellikle muma üfleyip yakmalı , kağıt yakmalı, ağaca bağlamalı , toprağa gömmeli, taş altına koymalı vs .. olur. Sana verdiği duadır zannımca ki ben bunu şöyle düşünüyorum nasıl ki Türkçe oarak Allah'ım beni filancaya kavuştur aramızı düzelt diye dua ediyorsak bu da onun Arapça - Latince versiyonu diyelim. Ya Vedud esması zaten sevgiyi kendine çekmek için zikredilen Allah'ın 99 isminden biridir .. için rahat olsun

Teşekkür ederim çünkü gerçekten üzülmüştüm rahatladım biraz

Yinede ben bu kişi bana dönsün, beni sevsin diye değil unutmak için istemiştim aldım ağzımın payını bir daha kimseye güvenmem

Evet sizin isteğinizle çelişen bir dua vermiş size, siz onu unutmak isterken o size dönmesi için bir dua göndermiş

melegıı ıstıyorummm bennn :/// offffff kızlar ne lebuda ne harun bunee yaa falımpırmıss kısacık yorum yapıyolar burda bı suru laf edıyoruz da hıc bır sıtedekı ozen yok kusura bakmasınlar rezzanada attım sıkıntıdan oda anca akıl versın valla kafayı yedım su ana kadar melegın dedıklerını yasıyorum yasadımda ve yok ortada valla kafayı yıcemm herkes bı akıl verme derdınde lan ztn aklımız var bızım sıze mı kaldı akıl vermekk ahh ahhhh bıde oyle dua buyu falan ben korkarım oyle seylerden sızde uzak durun kızlar :S

sızın ıstedıgınızlee ters bır durum banada kısacık bır yorum yapmıss bır akıl verma havası bır daha baktırmam yaa ztn fallardan gınaa geldıı gercektennn artık hepsı boşş hepsı bır garıpp kendımızı kandırıyoruzz

Bana bir dediği çıktı o yüzden hakkını yemek istemem küçücük bir şey belki ama hiç kimse hiçbir şeyi bilemeyince o bile değerlioluyor Ben de baktırmam daha bencede hepsi boş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…