Binnaz Abla

Rezzan abla ile ilgili olarak benim icin bir senedir ayni kisiyi soylemekte ki ben artik istemedigim halde gerci tarihler gecti ama olaki dedigi gibi olursa da bravo derim ustune falci tanimam derim cunku bu kadar umutsuz duruma bile hala gelisme, bir haber varmi diye soran birisi fal harici .simdi siz tarihler gecikmeli deyince aklima geldi.

bana iki şey dedi ikiside çıktı valla . hemde imkansız şeylerdi iş meseleleri . ama aylar sonra çıktı yinede çıktı . ben o kadına güveniyorum bilmiyorum diğerlerine güvenemedim mevcut durumu bile bilemeyenler oldu . benim falcım rezzan abla artık . zaten ayda yılda bir atıcam öle fal işinide bıraktım . birde enerji meselesi var . benle uyuştu demek .. geleceği tamamen kimse bilemez zaten allah bilir .

Ne guzel o zaman enerjiniz uymus demekki rezzan abla falcidan cok sohbet havasinda oldugundan evet guvenveriyor.

Ne guzel o zaman enerjiniz uymus demekki rezzan abla falcidan cok sohbet havasinda oldugundan evet guvenveriyor.

aslında ilk baktırdığımda kızmıştım ona . çünkü verdiği tarihler hep geçti birdaha baktırmadım . dediğim gibi tarihler de çok gecikti ama sonunda onun dediği oldu yine baktırıcam bu ara online yakalayamadım . baktırdıklarımdan bir onun dedikleri çıktı . birde mevcut durumu çok iyi bildi buda bir başarı bence . benim falcım rezzan abla . başkada para vermicem bu fal işine ..

Yok canim yalniz degilsin uzulme tuhaflik sende degil yani su topicte konusulan sadece lebuda ve fatimaya baktirmadim digerleri nin hepsi patladi tek bir kiside 26 falim var bu arada selena denilmis ama pembe tablo bende patlayanlar arasinda

Lebuda ve Fatima'ya da baktırma zaten canım.Önce çok güvenip,sonra elimizde kalanlardan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En guzeli bu zaten eger dedikerini yasiyorsaniz baska birine kafa karistirmaya gerek yok zaten aslinda en iyisi hic baktirmamakta yapamiyoruz gerci ilk defa basardim 2 aydir baktirmiyorum cokta huzurluyum he canim cok sıkılırsa baktiririm ama baktircak falcida kalmadi rezzan ablada 26 falim var cok ta deger verdigim biri ama tekrar gidermiyim zaman gosterir.

Selam,sadece bişey merak ediyorum Rezzan konusunda sizin fallarınızda.Aylar sonra çıkmış sizde falı.Peki tam olarak yorumlarında dediği gibimi gerçekleşti herşey?Yanlış anlamayın sakın bunu sormamın tek sebebi,üzerinden aylar geçtikten sonra gerçekleşmiş olması,çünkü zaman zaten tutmamîş.Rezzan'ın bildiğine kanaat getirdiğinize göre birebir söyledikleri çıkmış olmalı,yanılıyosam lütfen düzeltin.

evet dediği tam olarak çıktı ... ama zaman tutmadı . zaman tutmayınca amann boşver oda atmış dedim hatta . ama o olaylar olunca hadi ya bu kadın bana bunları demişti vay be dedim . mesela 4 vakit demişti . 4 ay 4 hafta 4 .üncü ayda olabilir dedi ama bence 4 hafta dedi . ama dediği olay 4 ayın başlarında oldu . o yüzden bence boş bir kadın değil o kadın . ama gününe denk gelmek gerek .birde enerji tutması lazım .şimdiye kadar olayı hiç bir falcı tahmin edememişti .

Alzancarim suan hic fal krizim yok ama insanlik hali ,kime baktircaz o zaman kimse kalmadiki

Umarım Lale'cim hiçbir zaman baktırma ihtiyacı duymazsın.Bana göre şu an gerçektende kimse kalmadı,ama genel görüş değişir tabi.

bence sık baktırma . rezzan ablada olsa sık baktırılan fallar enerjini düşürür . ben bir ara çok taktım . başıma gelen her olay için fal baktırıyordum . fal sepetindekilerin hepsine binnaz abladakilere hepsine baktırdım ...falımpir sitesinede baktırdım orda büyü müyü dediler o işlere hiç karışmak istemedim . artık baktırmıyorum ama arada rezzan ablaya baktırırım işte oda keyif için yani . yksa fallara bu kadar önem vermemek gerek . birşey söylüyorlar insanı üzüyolar boş yere .. gereksiz parada gidiyor ...

Umarim bitanem baktirirsamda is icin baktiririm zaten is icin soylenen zamanlarda coktan gecti

Aynen bana verdiği zamanlarda bu yorum şeklindeydi,en uzun zamanını baz aldığımda onun üstünden neleer neleer geçti.Kesinlikle bende hep sòylerim falcının ânını yakalamak önemli ama bi fal için bu geçerlide aynı kişiye birden fazla fal atıyosaniz ve hepsi patlıyosa bu fikirde çürümúş oluyor.Hiç ânına gelmemişiz Rezzan'ın.Yinede sizinle demek ki enerjisi tutmuş dediğiniz gibi,umarım devam eder bu şekilde.Güven sağlamaksa...O konuda çok başarılı kesinlikle.Size söylediği gúzel yorumların hep çıkmasını dilerim.

inşş canım ama her şeyide olumlu demedi . mesela iş değiştirme konusunda ben olmaz yaa dediğim birşey oldu . daha farklı bir işe geçtim . o üzücüydü yani bunu bilmesi

Umarim bitanem baktirirsamda is icin baktiririm zaten is icin soylenen zamanlarda coktan gecti
Tabi canım arada baktirilir tabi.
Genel çıkan fallara dikkat ediyorum,hep ıvır zıvır şeyler.Misafir geleceğini bilirler,yol yapacağını bilirler,kalabalığa gireceğini,bir haber alacağinı bilirler yada Özge'ciğin falı gibi su baskını türünde felaket haberlerini blaaa blaaa blaaaa...Bu böyle uzar gider.Bir tek önemli bişey yokmu? Tabi var,yüz faldan belki biri,bir istisna.

hanımlar,selenanın yorumu geldi,ben çok şaşırdım,ruh halimi şıp diye bilmiş....ben esmaül hüsna okuyorum ve son günlerde üstümde aşırı bir ağırlık var,valla demişki:öncelikle senin üzerinde bir ağırlık var. bunu sende hissediyorsun. bu ağırlık ya nazardan, ya da birşey yapıyorsun manevi olarak onunla alakalı olabilir....
aynen kopyaladım cümleyi ve ben soru kısmında kendimle alakalı:ruhsal olarak çok kötü durumdayım demiştim sadce....sizce benim söylediğimden mi çıkarttıki?ama birebir bildi yani....şoktaym hala

inşş canım ama her şeyide olumlu demedi . mesela iş değiştirme konusunda ben olmaz yaa dediğim birşey oldu . daha farklı bir işe geçtim . o üzücüydü yani bunu bilmesi

Hayırlısı be canım,belki olumsuz görünüyo şu an ama ilerisi için iyi olabilir.Bazen hayırı,şerri zaman içinde anlayabiliyoruz.

hayırlısı tabi . ama şu fal işine çok battım bir ara . büyü var sende bozalım gel falan diyenlerde oldu gitmedim ama ne bileyim ya baktırdıkça insan daha çok baktrırıyor kapılıyor ... onların dediklerine bakarak yaşayacaksak oo işimiz var . kader kısmet işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…