selam kızlar var mı hayatlarda gelişmeler? artık ayda bir gelebiliyorum nerdeyse.. işi öğrenme aşamasında ne o allahın cezası ve fal aklıma geldi aylardır. şimdi ne olduysa 1 haftadır aşkım depreştiçerezlik bi fal istiyorum tellweden. yeni çıkmış iyimsi birileri var mı?
Palamuuut sen gelirmiydin buralara hosgeldin :)
Vallahi gelisme yok herkesin fali patladigi icin cikan fal haberi epey lüks oldu buralarda herkesin en güvendigi falcilari bile foss cikiyor
Sende bir gelisme oldu mu???
Ben haftasonu tellweden FALCISEMA diye birini begendim gerekli bilgileri verdim sadece bazi gecmis ve olan durumumu bildi begendim baya .Fiyati 3-5 henüz vip degil .Dilersen sende dene
Tellwede kesfedilmeyen falcilarda deneyimlerim devam ediyor
Kızlar ben ilk falıma nesibe ile başladım onda ölüm kartı çekmiştim gerçi bir çok anlamı varmış ama benim aklımda şüphe kaldı ya ailemden birisi ölür diye 6 nisanda amcamı kaybettik akciğer kanserinden.rezzan ablaya en son ocak ayında baktırmıştım o da bi akrabanızıın durumu ile bir haber alıp yolculuk edilebilir demişti daha önce babam şehir dışına abisi için gidiyordu hastalığı yüzünden en son vefat haberini aldık ve babam şehir dışına gittivdurum gerçekleşmiş oldu..
dua mı büyümü önce bunu ayırt etmelisiniz bazı duaları büyü kategorisine koyuyorlar büyü olmadığı halde
Büyü öyle uzaktan uzağa okunarak yapılacak bir şey değil
Büyü öyle uzaktan uzağa okunarak yapılacak bir şey değil
Bacılar konu nedir bilmiyorum,okumadım önceki mesajları ama sadece anne adını bilerek dünyanın öbür ucundan bile etki edecek bir sürü büyü çeşidi var.Yani direk temasla,yedirme yoluyla olur diye düşünmeyin.Sadece Allah bunları yapacak vicdanda insanlarla karşılaştırmasın hepsi bu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alzancarim sana gecende bahsetmistim dun yine tv de denk geldi bende bugun aradim 200 tl dedi internetten bakiyorum hic yorum yok ama dun tv de kadinin cekmeceden yazmasini buldurup buyuyu soyledi aklim takildi sen bakabildinmi hic.t
Bana bir dediği çıktı o yüzden hakkını yemek istemem küçücük bir şey belki ama hiç kimse hiçbir şeyi bilemeyince o bile değerlioluyorBen de baktırmam daha bencede hepsi boş gerçekten
valla sekerim adam gibi baksa, cerezliklere 20ser 50ser verecegimize goturup bir kerede 200 verelim derim ama biliyorsun ki garantisi yok :2: Ankara'daki Nisan a 100 tl verdikten sonra icim fena acimisti, yani parayi cok verince cok beklentin oluyor, beklentin karsilanmazsa ben ne yaptim diyorsun.
Alzancarim sana gecende bahsetmistim dun yine tv de denk geldi bende bugun aradim 200 tl dedi internetten bakiyorum hic yorum yok ama dun tv de kadinin cekmeceden yazmasini buldurup buyuyu soyledi aklim takildi sen bakabildinmi hic.t
konu fal sitesindeki dua yla alakalı arkadaş büyü falan olabilir diye düşünmüş.
Alcanzar cığım dediğin doğru olabilir ama yorumlara bakarsan bu falcılar fal bakmayı beceremiyor, değil ki 10-20 TL büyü yapacak yetenekleri olsun.
Canim benimm sen ne baktirdin offfff aklim acayip karisik en son katina yollamistim ben onaa levudaya yani vede rezzan abla kesinlikle tarot bakamiyor o kahvede iyi
kızlar bayağıdır giremiyordum umarım iyisinizdir:) iş konusuna kafam takık bu ara söyle çerezlik 3 5 liralık bir fal baktırmak istiyorum nasılsa 5 liralık da 25 liralık da aynı yalanları atıyor :) kime baktırayım tellwe de ve kallista online oluyor mu ya onu demek istemiştim eskidende
FALCISEMA ya baktir bence sasircaksin :) reklam falan yapmiyorum onuda belirtiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?