Binnaz Abla

selam kızlar var mı hayatlarda gelişmeler? artık ayda bir gelebiliyorum nerdeyse.. işi öğrenme aşamasında ne o allahın cezası ve fal aklıma geldi aylardır. şimdi ne olduysa 1 haftadır aşkım depreşti çerezlik bi fal istiyorum tellweden. yeni çıkmış iyimsi birileri var mı?

Palamuuut sen gelirmiydin buralara hosgeldin :)

Vallahi gelisme yok herkesin fali patladigi icin cikan fal haberi epey lüks oldu buralarda herkesin en güvendigi falcilari bile foss cikiyor
Sende bir gelisme oldu mu???
Ben haftasonu tellweden FALCISEMA diye birini begendim gerekli bilgileri verdim sadece bazi gecmis ve olan durumumu bildi begendim baya .Fiyati 3-5 henüz vip degil .Dilersen sende dene
Tellwede kesfedilmeyen falcilarda deneyimlerim devam ediyor

Son düzenleme:

geldim canım yine canım sıkkın olunca auguru mu denesem diyordum bende ama hiç yorum yok burda bu ikisine atayım birer fal

Kızlar ben ilk falıma nesibe ile başladım onda ölüm kartı çekmiştim gerçi bir çok anlamı varmış ama benim aklımda şüphe kaldı ya ailemden birisi ölür diye 6 nisanda amcamı kaybettik akciğer kanserinden.rezzan ablaya en son ocak ayında baktırmıştım o da bi akrabanızıın durumu ile bir haber alıp yolculuk edilebilir demişti daha önce babam şehir dışına abisi için gidiyordu hastalığı yüzünden en son vefat haberini aldık ve babam şehir dışına gittivdurum gerçekleşmiş oldu..

Basiniz saolsun canim

Büyü öyle uzaktan uzağa okunarak yapılacak bir şey değil

aynen daha çok saça , teninin değediği bir kıyafete yapılır bir de yedirme içirme olayı var .. ama kendin yapmak istersen de muma okuyup mum yakma ne bileyim ipe düğüm atma gibi meteryallerle yapılan işlemler de büyü sınıfına giriyor

Büyü öyle uzaktan uzağa okunarak yapılacak bir şey değil

Bacılar konu nedir bilmiyorum,okumadım önceki mesajları ama sadece anne adını bilerek dünyanın öbür ucundan bile etki edecek bir sürü büyü çeşidi var.Yani direk temasla,yedirme yoluyla olur diye düşünmeyin.Sadece Allah bunları yapacak vicdanda insanlarla karşılaştırmasın hepsi bu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu fal sitesindeki dua yla alakalı arkadaş büyü falan olabilir diye düşünmüş.

Alcanzar cığım dediğin doğru olabilir ama yorumlara bakarsan bu falcılar fal bakmayı beceremiyor, değil ki 10-20 TL büyü yapacak yetenekleri olsun.

kızlar bayağıdır giremiyordum umarım iyisinizdir:) iş konusuna kafam takık bu ara söyle çerezlik 3 5 liralık bir fal baktırmak istiyorum nasılsa 5 liralık da 25 liralık da aynı yalanları atıyor :) kime baktırayım tellwe de ve kallista online oluyor mu ya onu demek istemiştim eskidende

Alzancarim sana gecende bahsetmistim dun yine tv de denk geldi bende bugun aradim 200 tl dedi internetten bakiyorum hic yorum yok ama dun tv de kadinin cekmeceden yazmasini buldurup buyuyu soyledi aklim takildi sen bakabildinmi hic.t

Alzancarim sana gecende bahsetmistim dun yine tv de denk geldi bende bugun aradim 200 tl dedi internetten bakiyorum hic yorum yok ama dun tv de kadinin cekmeceden yazmasini buldurup buyuyu soyledi aklim takildi sen bakabildinmi hic.t

valla sekerim adam gibi baksa, cerezliklere 20ser 50ser verecegimize goturup bir kerede 200 verelim derim ama biliyorsun ki garantisi yok :2: Ankara'daki Nisan a 100 tl verdikten sonra icim fena acimisti, yani parayi cok verince cok beklentin oluyor, beklentin karsilanmazsa ben ne yaptim diyorsun.

Bana bir dediği çıktı o yüzden hakkını yemek istemem küçücük bir şey belki ama hiç kimse hiçbir şeyi bilemeyince o bile değerlioluyor Ben de baktırmam daha bencede hepsi boş gerçekten

Canim benimm sen ne baktirdin offfff aklim acayip karisik en son katina yollamistim ben onaa levudaya yani vede rezzan abla kesinlikle tarot bakamiyor o kahvede iyi

Dogru diyorsun canim belkiza 150 verip bide papaz buyusu var 7.000 tl ye bozarim dedkten sonra biseyde diyemiyorum ama sitesni inceledm metafizik falan diyo sadece ses tonu ile bakiyo tv de degisik geldi

Lalecim sitesini inceledim de tabi biliyosun bunlara baktırmadan bişey söylemek zor.Baktırdıktan sonra bile iyi dediklerimizin uzun zaman sonra patlaklıkları ortaya çıkıyor.Benim bu konuda hiçbirine güvenim yok doğrusu.Ünlülere bakması ve tv'de olmasıda bişey ifade etmiyo. Kadını bağlar canlı yanına önceden anlaşmalı,buldurur yazmayı.Ne cingözdur onlar. Ancak kadın Allah tarafından hisleri güclü ve bu konuda iyiyse bi ona tamam derim.İnan başka hiçbişey referans değil bu tip şeylerde.Şu an kalabalık içindeyim,ama birazdan bi ariyim Günnúr'u sakinlikte,yazarım canım burdan sana.Bakalım aynı fiyatımı verecek?Aklıma yatrsa baktırırım vallaha vermediğimiz para değil iki yüz lira.

Duanın ne olduğuna bakamadım,bişey diyemem ama işin kötüsüde bu canım ya.Falda bile yüzüne gözüne bulaştiranlarin bide büyüye falan girişmeleri dahada riskli.Allah muhafaza bilemez,yanlîş olmayacak duayı verirler,ne biliyim aklıma herşey geliyo be canım.Onun için yinede bence online kapsamında òzellikle kimseye anne adı vermeyin.

canım ölüm kartı bir şeylerin bitmesi anlamındadır sorulan soruya göre yorum yapılır Tarot zaten sorulara göre şekillenen bir fal öyle ölüme falan çıkarma

Son düzenleme:

FALCISEMA ya baktir bence sasircaksin :) reklam falan yapmiyorum onuda belirtiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…