Kızlar ben size fal bakmışmıydım?Tamamen unutmuşum,inşallah attıklarımdan tutanlar iyi şeylerdir.Ama sizi temin ederim ki copy paste yok bende.
kızlar falcı semanın falı geldıı bılmıs kız sımdıı beklememe degdı dıyebılcegım bı faldı uzun vadede dedıkler ama benımde bıldıgım ve olması muhtemel seyler yanı bı suru sacma sapan falcıya para verdıgımızı dusunursek denemeye deger kısa ve oz oncedende dedıgım gıbı
yerımmm ınsallahh bıtanemmm valla bana melekle aynı seylerı dedın devamını beklıyorumm =))) saka bı yana gercekten teşekkurler bır daha yuzsuzluk yapıp hatır gonul sokup ısterızz
Hahahhaahhhaaaaahaaa..Melek'le aynı yorummu,heart'çığım çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.Lafımı olur be canım,taş atıp kolummu yoruluyo,ne zaman istersen..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar nacizane fikrim cezvve sitesinde şeyma adlı falcıya kahve falı baktırdım memnunum. fiyatı da makul, arayışta olanlara tavsiye ederim
cn geçenlerde burdan banada fal sözü vermiştin,özelden yaz bakarım demiştin şimdi bakabilirmsn rica etsem ?
Ben de istesem mi acıbaa :44::44:
Tabi canım bakarım bu gece olmasada yarın yollarım,niyetini yaz özelden bakarım ben.
niyetim belli be canım bir tek dileğim var bana dönsün yeter
Hahhaaahh...Bugün mesajlar ne tatlı ya,çok hoş oluyo okuduğumda,demek niyetin belli,peki peki...
Tek şartım;olumsuza bozulmak,üzülmek yok,eğleniyoruz sadece.
kızlar puanım var da Açelya'yı bekleyeyim dedim ama bugün online olmayacakmış kimi önerirsiniz: Deniz Devrim nasıldır?
Hayır sakın!Gerçi Binnaz'da önerilecek kimsede yok,puanında var,bilemedim.
Teşekkürler bende binnaz ablayı bırakalı baya olmuştu aslında meraktan kesira'ya gönderdim çok kötü olduğu için iade ettim. Ben orda Haleh'i beğendim. Tutarlı ve güzeldi. Açelya için ne diyorsun alcanzar?
Rica ederim,Kesira'yı sana dün yazdım ama epey geç kalmıstım.Açelya'ya dört tarot baktırmıştım.Özellikle ilk iki tarotu beni şok edecek kadar mükemmeldi,bir dediği çok önemli olmasada çıktı ve yazmıştım burda aylar önce.Ancak diğer kehanetleri hiçbiri çıkmadı ve sürekli tarih değişince uymadı bana.Yani geçmiş ve anda merakın , bilmek istediklerin varsa bi kere deneyebilirsin ama gelecek bağbında çok bişey bekleme derim.
kızlar puanım var da Açelya'yı bekleyeyim dedim ama bugün online olmayacakmış kimi önerirsiniz: Deniz Devrim nasıldır?
Fıruze aydın olabilir bende tarıhlerıyle cıkmıstır tarotta da çagan
İyiyiz canım sen nasılsın Özge'cim.İstiharelerini devam ettirebildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?