benimkisi imkansız aşk olduğu için Haleh'inki onunla ilgili olumsuzdu ama yeni bir aşk istiyorum gerçekten de yeni biri var demiş, onunla ilgili güzel şeyler yazmış. Ben falın tutarlı olmasını sevdim beklediğim özel tarih yok :) O zaman yarına Açelya'yı bekleyeyim çok sağol
Canim istihareye yarndan itibaren devam edecem.bi kere yaptim bisey görmedimbitanem ben toplu mesaj silerken yalislikla senin falida silmisim:) genel olarak aklimda ama yinede senin mesajlarda varsa bana gonderirmisin.ay topikte fallarin cikmis sekerim belki banada cikar:) ayy nasilda olumluydu:)
Bu arada 1 aydir online fal baktirmiyorum.masallah bana
Hahhaahaaa..Yok be canım attığım tutmuş işte bi şekilde.Son dönem mesajlarını bende çoğunu sildim ama bi kısım duruyodu bakiyim falin duruyosa atarim sana.Benimde bir aya yaklaştım online baktırmıyorum,hakikaten canım ya,kocamaann bi maşallahhh...
ay hadi ben neyse de baktirsamda bisey yok baktirmasamda..ama sen baktirma sekerim guzelim mutluguna ugursuzluk gelmesin Allah korusun:)
kızlar falcı semanın falı geldıı bılmıs kız sımdıı beklememe degdı dıyebılcegım bı faldı uzun vadede dedıkler ama benımde bıldıgım ve olması muhtemel seyler yanı bı suru sacma sapan falcıya para verdıgımızı dusunursek denemeye deger kısa ve oz oncedende dedıgım gıbı
kızlar melege aralıgın sonunda baktırdıgım fal çıkma noktasına doğru ilerliyo yenıden baktırmak istiyorum melek nerelerde bılen varmı acaba?
Canım senin falın duruyomuş bende,gönderdim gece sana,ama bi tuhaflık oldu,giden gelen her iki yönde göründü bende,ulaştimi sana?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay tolincik sevindim yaa.. olumluları mı bildi neyi bildi? özel olmazsa biraz paylaşır mısın?
yok bitanem gelmedi
şöyle anlatıyım sana kumral bırının gırecegını ama ben ıstersem olacagını soyledıkı oyle bırı gırdı ama ben ıstemedım
sonra benım cok ıcıme kapandıgımı ve tamda bu zamanlarda artık toparlanmaya başlayacıgım soyledıkı dogruydu artık eskısı kadar uzulmedıgımı ve kafama takmadıgımı hıssedıyorum
benım ex in hayatında bırısı vardı bununla ayrılacaklarını soylemıstı bu ara bı durumları var ama ne oldugunu anlayamadım bu da cıkarsa cok ıyı olucak
şöyle anlatıyım sana kumral bırının gırecegını ama ben ıstersem olacagını soyledıkı oyle bırı gırdı ama ben ıstemedım
sonra benım cok ıcıme kapandıgımı ve tamda bu zamanlarda artık toparlanmaya başlayacıgım soyledıkı dogruydu artık eskısı kadar uzulmedıgımı ve kafama takmadıgımı hıssedıyorum
benım ex in hayatında bırısı vardı bununla ayrılacaklarını soylemıstı bu ara bı durumları var ama ne oldugunu anlayamadım bu da cıkarsa cok ıyı olucak
Haydi bakalım, umarım olumlu biçimde devam ederek tamamlanır Melek'in falı.Kız bilmiş epeyce...
evet bayaa bayaa bilmiş işte
kızlar melege aralıgın sonunda baktırdıgım fal çıkma noktasına doğru ilerliyo yenıden baktırmak istiyorum melek nerelerde bılen varmı acaba?
evet baya bildi bızımkı kızdan ayrıldıktan sonra bi şansınız olabılır demişti ama bunun cıkacagını dusunmuyorum ben genede görücez gelsede fal atsam yaa
hımmm bende bir ıkı gune bı mesaj atıyım bakalım:44:Ah onu bende bekliyorum face nde (18 Mart) yakında on line olacağım demiş ama yok ortalarda
evet aslında olumsuz cıkanlar genelde daha cok oluyo zaten o zaman baktırdıgımdada benımkının hayatında baskası oldugunu bılmıstı yın melegın katınası cok ıyı aklında bulunsunben en son ona şubatta baktırmışım kızlar, bana 2 haftaya kadar haberleşme 6-8 haftaya kadar da görüşme demiş. ve elbetteki de tutmadıbana genelde falcıların olumsuz görüşleri tutuyor sağolsunlar..ne var ne yok hepsini biliyorlar hatta artık bir falda olumlu olanlara değil de olumsuzları iyice okuyorum ediyorum
Çıkan fal heleki esas konularda hemen hemen yok gibi,o yüzden bu kadar detaylı bilmesi önemli,şimdi hakkınî yemeyelim.Sık sık yazın burdan ,istek yapın okuyolar burayı tolinim.
ben en son ona şubatta baktırmışım kızlar, bana 2 haftaya kadar haberleşme 6-8 haftaya kadar da görüşme demiş. ve elbetteki de tutmadıbana genelde falcıların olumsuz görüşleri tutuyor sağolsunlar..ne var ne yok hepsini biliyorlar hatta artık bir falda olumlu olanlara değil de olumsuzları iyice okuyorum ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?