Binnaz Abla

İnşallah canım Haleh çıksın sana ama çok bel bağlama Haleh'e,bende çok beğenmiştim ilk baktirdiğimda hiçbi dediği çıkmadı.Baktırıp unutmak gerek,çıkarsa sana sürpriz olsun.

Hahhaahaaa..Yok be canım attığım tutmuş işte bi şekilde.Son dönem mesajlarını bende çoğunu sildim ama bi kısım duruyodu bakiyim falin duruyosa atarim sana.Benimde bir aya yaklaştım online baktırmıyorum,hakikaten canım ya,kocamaann bi maşallahhh...

ay hadi ben neyse de baktirsamda bisey yok baktirmasamda..ama sen baktirma sekerim guzelim mutluguna ugursuzluk gelmesin Allah korusun:)

ay hadi ben neyse de baktirsamda bisey yok baktirmasamda..ama sen baktirma sekerim guzelim mutluguna ugursuzluk gelmesin Allah korusun:)

Canım senin falın duruyomuş bende,gönderdim gece sana,ama bi tuhaflık oldu,giden gelen her iki yönde göründü bende,ulaştimi sana?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sefer daha cok begenmissin

kızlar melege aralıgın sonunda baktırdıgım fal çıkma noktasına doğru ilerliyo yenıden baktırmak istiyorum melek nerelerde bılen varmı acaba?

kızlar melege aralıgın sonunda baktırdıgım fal çıkma noktasına doğru ilerliyo yenıden baktırmak istiyorum melek nerelerde bılen varmı acaba?

ay tolincik sevindim yaa.. olumluları mı bildi neyi bildi? özel olmazsa biraz paylaşır mısın?

Canım senin falın duruyomuş bende,gönderdim gece sana,ama bi tuhaflık oldu,giden gelen her iki yönde göründü bende,ulaştimi sana?

yok bitanem gelmedi

ay tolincik sevindim yaa.. olumluları mı bildi neyi bildi? özel olmazsa biraz paylaşır mısın?

şöyle anlatıyım sana kumral bırının gırecegını ama ben ıstersem olacagını soyledıkı oyle bırı gırdı ama ben ıstemedım
sonra benım cok ıcıme kapandıgımı ve tamda bu zamanlarda artık toparlanmaya başlayacıgım soyledıkı dogruydu artık eskısı kadar uzulmedıgımı ve kafama takmadıgımı hıssedıyorum
benım ex in hayatında bırısı vardı bununla ayrılacaklarını soylemıstı bu ara bı durumları var ama ne oldugunu anlayamadım bu da cıkarsa cok ıyı olucak

Haydi bakalım, umarım olumlu biçimde devam ederek tamamlanır Melek'in falı.Kız bilmiş epeyce...

evet bayaa bayaa bilmiş işte

Haydi bakalım, umarım olumlu biçimde devam ederek tamamlanır Melek'in falı.Kız bilmiş epeyce...

evet bayaa bayaa bilmiş işte

evet baya bildi bızımkı kızdan ayrıldıktan sonra bi şansınız olabılır demişti ama bunun cıkacagını dusunmuyorum ben genede görücez gelsede fal atsam yaa

Ah onu bende bekliyorum face nde (18 Mart) yakında on line olacağım demiş ama yok ortalarda

ben en son ona şubatta baktırmışım kızlar, bana 2 haftaya kadar haberleşme 6-8 haftaya kadar da görüşme demiş. ve elbetteki de tutmadı bana genelde falcıların olumsuz görüşleri tutuyor sağolsunlar..ne var ne yok hepsini biliyorlar hatta artık bir falda olumlu olanlara değil de olumsuzları iyice okuyorum ediyorum

evet baya bildi bızımkı kızdan ayrıldıktan sonra bi şansınız olabılır demişti ama bunun cıkacagını dusunmuyorum ben genede görücez gelsede fal atsam yaa

Çıkan fal heleki esas konularda hemen hemen yok gibi,o yüzden bu kadar detaylı bilmesi önemli,şimdi hakkınî yemeyelim.Sık sık yazın burdan ,istek yapın okuyolar burayı tolinim.

Ah onu bende bekliyorum face nde (18 Mart) yakında on line olacağım demiş ama yok ortalarda
hımmm bende bir ıkı gune bı mesaj atıyım bakalım:44:
evet aslında olumsuz cıkanlar genelde daha cok oluyo zaten o zaman baktırdıgımdada benımkının hayatında baskası oldugunu bılmıstı yın melegın katınası cok ıyı aklında bulunsun

evet bencede arada yazalımda dönsün yahu:13:

Melek bi küçük bişey dışında bende de patladı,ama tolin'e bilmiş hemde yüzeysel değil ,bayağı bi bağlantılı anlatmış mevzuyu,ay bu falcı olayı asla tavsiye verilecek bişey değil aslında,hiç belli olmuyo.

Durup durup eski falları okuyorum fal baktırmak içimden gelmiyo benimde alcanzar gibi ama zaten baktırıcak kimse kalmamış gibi en azından benim için onlıne olarak. Kendi fallarımı karıştırıyorum da amma sallamışlar yaa..

Efsunlar; Pembe pespembe özet olarak 1 cümle var o cümleyi kompozisyon haline getirebilen ender kişilerden biri..
HYDRA; Kartların anlamları ne demek istedikleri konusunda beni bilgilendirdi saolsun. alıntı :kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kalındığı sürece mutluluğa ve dinginliğe ulaşılabileceğini gösterir bunun gibi.. Ben yorum, hissiyat eksik bulmuştum kendisinde. Ama pembe tablocu değil. Net bir dille olmıcak demiş , ümitlendirmemiş ve nitekim sormuş olduğum tüm sorular için olumsuz dedi ve yakın bir tarih söylemedi. Aynen öyle oldu beklentim olan konularda gelişme yok.
Falcı Aslı: Onun yorumlamasını net buldum lafı dolandırmadan olmıcak bekleme ben göremiyorum demişti. Sonra 2. ye baktırayım bu kız kandırıkçı değil dedim. İkincide Falın başı ortası ile sonu karmakarışıktı o bile kararsız kalmış. Soru sordum 5 yıldızı verdikten sonra cevapta vermedi.
Sellinus; Ofal için sorduğum soruda iyi cevaplar verdi , anlık bi soruydu. ama dediği kadar bi aydınlanma ferahlık yaşamadım yani. Çok kısa ve yetersizdi.
nosferatu; Ne sorduysam olumlu cevap aldım. herşey oluyordu kendisine göre. Pozitif biri sanırım :)
LadyKahin; Çöp.
medyumhiper; 2014 yılı benim yılım olacağını idda edenlerden. İlk aylarına dikkat çekmiş özellikle bahar aylarına girdiğimiz bugünlerde kendisinin falıda yalan oldu böylece.
portakal3: Sorduğum sorunun bir tanesi ile ilgili 2 ay süre vermiş çoktan geçti. Diğer sorumla ilgili verdiği zamana daha var.
Altıncıboyut-Madamsalu; Geçiniz bence..
nefertiti424; Onun tarihide geçti.
utem; utemle elektrik tutturduk ufak tefek söylediklerinden çıkanlar oldu. Ama oda fiyatları 10 katı yapıp gitti.
Venusamber; elektriğim tuttu yorumunu beğeniyorum. İlk onlıne olduğunda gideceğim adres.
FISILTI; 3 tl lik kısa ve öz bi faldı bana kalırsa. Gayet güzel özetlemişti durumu.
Kehriban; sevgili ceryy nin tavsiyesi idi. Verdiği tarihlere var ayrıca bir iki güzel nokta atışları vardı beğenmiştim.
Nesibe; kendisini severim yorumunu hissiyatını güçlü buluyorum önemli tespitleri oldu ancak verdiği süre doldu ve geçti.
Binnaz ablayla bağlantımı keseli uzun zaman oldu. Haleh,tümay,açelya, elif,pınar vs hepsine en az 1 kez gittim.
Harun; promosyon falıma 1 cümlecik söyledi. Neyse ücretli gideyim dedi özel bi zamanda bakmak istediğini söyledi ve bekledim ama fal öyle çok özel bakılmış bi fal gelmedi. Yasin okumamı tavsiye etti. İnançlı biriyim okuyorum Allaha şükürde ortada bi yerde bıraktı öyle yani..
Klotyo yağmur; yok oda olmadı geçti üzerinden epey zaman.

aklıma gelenler bunlar benim sağda solda bukdukça yine yazarım kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…