Kadinin slogani hersey guzel olacak dun kanalturkteki yemek yarismasindaydi kazanmasi imkansizda dikktimi ceken gelen yarismacilarin hicbiri onu tanimadi tabi ve reklamini hic yapmadi kazanirsam losemiye bagislaycagim dedi .belkiza bakiyorum medyumlara bakiyorum sayfalarca reklam ben ararsam indirim olurmu diycem birkackisi gelsek zannetmem ama
bunu mu araştırıyorsunuz görmemişim
arkadaşın anlattıkları beğenmemiş o vakit. yok endenozyadan krsital taş getirtiyormuşta, sanada vereyim, üçüncü gözünü açarsın, cart curt, oda demiş ne yapacam kristali.. sanki kız oraya üçüncü gözümü nasıl açabilirime gitmiş.. dedikleri de çıkmamış.
Ama tvye bağlanıp hayran olanlarda bir tuhaf, bilemicem.
Açıkçası sen söylemesen bende görsem vatandaş Günnur zannederdim.O tip toplu fala indirim benimde aklıma geldi ama dün konuştuğum Günnur'un öyle pek indirime gidecek türden bir yaklaşımı yoktu. Ama giriş yazısı beni gerçekten etkiledi.Çok başka bi noktadan yaklaşmış yaşanmışlara ve yaşanacaklara.Falı böyleyse ,bu doğrultudaysa on numara.Enerjimin tutmasına bağlı ,on yılıda görebilirim dedi bana ,çok iyi güzel ama ya enerji tutmazsa?Bilemedim Lale'cim bu kadınla ilgili gidip gidip gelmekteyim kafamda,iyi kötü arasında.Pazar günü bi bakmaya çalişiyim programına falını bi göriyim ,tarzını anlarım en azından.
Canim benim o zaman soyle yapalim sen pazar gunu cmt de cikiyo galiba facede yaziyor cikacagi saatleri sen bi dinle ona gore degerlendirelim tekrar acelemiz yok zaten
tarot ama kadın bıldı sımdı hakkını yemıyım kısa ama ozdu anlatmıs olayların hepsını ztn ben ılıskımle ılgılı sormustum sımdıde ozel acılım yolladım bakalım
Kizlarr falimpirde semiha ya baktirip dedikleri cikam varmi ??
Kizlarr falimpirde semiha ya baktirip dedikleri cikam varmi ??
selam canlarımmm
nasılsınızzz......varmı bi gelişme:)
canım baktırdım ben sevimli kız iyi hos da falı söyle böyle yani olmasa da olur bende tutmadı:26:
valla oylee hıc bırını begenmıyorum resmennn oyle bır haldeyımm telweede falcısema da hala falım onuda ıptal edıcem galıbaa kızlar onerı varmı telweedenn
valla oylee hıc bırını begenmıyorum resmennn oyle bır haldeyımm telweede falcısema da hala falım onuda ıptal edıcem galıbaa kızlar onerı varmı telweedenn
falcısema beni deli etti ya 2 gündür bekliyorum baska öneri yok mu kızlar
"Gelecek yıldızı" bende fena değildi ,bide direk gelecek ağırlıklı yorum yapıyo,boş uzatmıyo ama artık çekinerek tavsiye veriyorum,çünkü birinde iyi olan bakıyorum beş kişide patlamış.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
"Gelecek yıldızı" bende fena değildi ,bide direk gelecek ağırlıklı yorum yapıyo,boş uzatmıyo ama artık çekinerek tavsiye veriyorum,çünkü birinde iyi olan bakıyorum beş kişide patlamış.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada kuzumm senın falını hepsıneee tek gecerımmmm nettt !!!! =)))
alcanzar ilk falın en önemli kısmı çıktı seni tekrar sahalarda görmek istiyorum ne olacak benim halim
Kızlar ben size fal bakmışmıydım?Tamamen unutmuşum,inşallah attıklarımdan tutanlar iyi şeylerdir.Ama sizi temin ederim ki copy paste yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?