Binnaz Abla

Açıkçası sen söylemesen bende görsem vatandaş Günnur zannederdim.O tip toplu fala indirim benimde aklıma geldi ama dün konuştuğum Günnur'un öyle pek indirime gidecek türden bir yaklaşımı yoktu. Ama giriş yazısı beni gerçekten etkiledi.Çok başka bi noktadan yaklaşmış yaşanmışlara ve yaşanacaklara.Falı böyleyse ,bu doğrultudaysa on numara.Enerjimin tutmasına bağlı ,on yılıda görebilirim dedi bana ,çok iyi güzel ama ya enerji tutmazsa?Bilemedim Lale'cim bu kadınla ilgili gidip gidip gelmekteyim kafamda,iyi kötü arasında.Pazar günü bi bakmaya çalişiyim programına falını bi göriyim ,tarzını anlarım en azından.

Selinax biraz detay olucak,bilmeyebilirsin tabiki.Acaba arkadaşın tarot vs mi baktırdı,bioenerji içinmi gitti?Bu şekilde hiç değmez tabi,banane taşından.Dedikleride çikmamiş ama hıımmm simdi farkettim,ay buda online fala döndü,birileri hayran olur,gideninde falı çıkmaz,tuhaf hakikaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim o zaman soyle yapalim sen pazar gunu cmt de cikiyo galiba facede yaziyor cikacagi saatleri sen bi dinle ona gore degerlendirelim tekrar acelemiz yok zaten

Canim benim o zaman soyle yapalim sen pazar gunu cmt de cikiyo galiba facede yaziyor cikacagi saatleri sen bi dinle ona gore degerlendirelim tekrar acelemiz yok zaten

Tabi Lalecim acelemiz yok,zaten şehirdışında olucam demişti,bakmaya çalışıcam hafta sonu.

tarot ama kadın bıldı sımdı hakkını yemıyım kısa ama ozdu anlatmıs olayların hepsını ztn ben ılıskımle ılgılı sormustum sımdıde ozel acılım yolladım bakalım

hadi bakalım inşallah o da güzel olur sonucu bildirirsin bende katina düşünüyorum

selam canlarımmm

nasılsınızzz......varmı bi gelişme:)

canım baktırdım ben sevimli kız iyi hos da falı söyle böyle yani olmasa da olur bende tutmadı:26:

valla oylee hıc bırını begenmıyorum resmennn oyle bır haldeyımm telweede falcısema da hala falım onuda ıptal edıcem galıbaa kızlar onerı varmı telweedenn

valla oylee hıc bırını begenmıyorum resmennn oyle bır haldeyımm telweede falcısema da hala falım onuda ıptal edıcem galıbaa kızlar onerı varmı telweedenn

"Gelecek yıldızı" bende fena değildi ,bide direk gelecek ağırlıklı yorum yapıyo,boş uzatmıyo ama artık çekinerek tavsiye veriyorum,çünkü birinde iyi olan bakıyorum beş kişide patlamış.

falcısema beni deli etti ya 2 gündür bekliyorum baska öneri yok mu kızlar

allah allah 2 gundur beklemedım hıc sımdı hakkını yemıyelım kızın dun baktırdım ben hemen geldı ama sende neden oyle sorun oldu kı :S ben tez canlılıgımdan beklıyemedımm telweedede bırını denemek ıstemıyorum tavsıye olursa ondan dedım:S sanada bakar ınsallah sımdı onlına bıtanem

bu arada kuzumm senın falını hepsıneee tek gecerımmmm nettt !!!! =)))

alcanzar ilk falın en önemli kısmı çıktı seni tekrar sahalarda görmek istiyorum ne olacak benim halim

kızlar falcı semanın falı geldıı bılmıs kız sımdıı beklememe degdı dıyebılcegım bı faldı uzun vadede dedıkler ama benımde bıldıgım ve olması muhtemel seyler yanı bı suru sacma sapan falcıya para verdıgımızı dusunursek denemeye deger kısa ve oz oncedende dedıgım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…