yanı bıtanem oyle cok ovulcek bısey yokk ama bılmıs anlık durumu oyle uzun bır yorum degıl ama uzun yazıp bılmeyenlerde var bılıyoruzz,ya valla melekten sonra kımse bnı tatmın etmıyor
yanı bıtanem oyle cok ovulcek bısey yokk ama bılmıs anlık durumu oyle uzun bır yorum degıl ama uzun yazıp bılmeyenlerde var bılıyoruzz,ya valla melekten sonra kımse bnı tatmın etmıyor
Bacılar noooldu sizin fal ? Buarada uygun kredili olarak kahinceyi tavsiye ederim bugün itibariyle dediği 3. şeyi yaşadım asıl bombayı da bekliyorum
Hangisini yasadin tatlim.merakettm
öyle çok aman aman şeyler değildi ama yine de söylediklerini yaşamam güvenimi sağladı ..
1. seni bir ortamda dans ederken görüyorum dedi ( ki ben düğünlerde dahi oynamam ) kısa süre sonra cidden de eğlenceye gidip deli gibi dans ettim bu benim hayatımda ilktir
2. bir adağın var onu yerine getirirsen işlerin açılacak dedi, gerçekten unuttuğum bir adağım vardı ve onu da yerine getirdim şükür
3. hasta haberi alacaksınız bi koşturmanız olacak ama çok büyük bi hastalık değil dedi, o gün teyzemin hastanede olduğunu öğrendik
4. cezaevinde biri var sanki özgürlüğüne kavuşuyor dedi , çok şükür bugün beraat haberi geldi
dikkatimi çekenler bunlar oldu
Ben falımpir i begenmedim hiç çok kısa yorum yapıyorlar
Bende şimdi Kesira Sirel e attım ilk kez deniyorum baktıran var mı
Ne falı baktırdınız
Canim benim cok sagol kanalturkeki yemek programina katilmis dun izledim orda fal bakmiyor asil pazar gunleri tr1 de bende aradim 200 tl cok geldii ofisinde bakiyor 2 kisi gidecektik ama cok fazla
Ya zaten palamut sağolsun olayı çözmüş,selinax ın bi yorumu var olumsuz,Günnur'da yatar.aslında alcanzarcım pahalı. ama düşünsene bölük pörçük sırf bir senede giden parayı 50 yiğite 50 ayhane 25 melekti 25 nesibeydi vs vs 4 5 bin verilmiştir.
bir kere bulsak adam gibi bakan baksa bir 6 aylık 200 değil 400 dahi verilir.
işte geçenlerde de ben birini görmüştüm kasım aralık gibi sormştum forumda. hülyaydı ismi galiba bi bayan 400e bakıyordu. bir yıllık bakıyormuş transitlere falan bakıyormuş bişeyler bişeylerbir tecrübe eden olsa düşelim peşine..
Ben kahve baktırmıştım aylaaar önce,tamamen pembe tabloydu,zaten öyle kahve falı bakan birinden iyi bi tarot yorumu beklenemez,iyi etmişsin kredini almakla.Kesira sirel gerçekten sadece kartların anlamlarını okuduiade ettim
Ya zaten palamut sağolsun olayı çözmüş,selinax ın bi yorumu var olumsuz,Günnur'da yatar.
thalixxxx bu sema bir harika dostum
Aynen canım pek bilinen biri değil,inan bilsemki olasılıkları söyleyecek,sıradan yorum yapmayacak,bölük pörçük yirmi kişi deneyeceğimize bi kişiye bu parayı verirdik.Dediğin gibi ne ikiyüzler gitti..Bu arada sitesindeki profil yazısı benim çok hoşuma gitti mesela,benim fal anlayışımda o işte.Ben bu pazar denk gelirsem tekrar izliycem Telf .ile baglansam oda 200 den asagi olmayacak cunku sonucta hangi falimiz cikti kac 200 verdik smdiye kadar diyorum ve sadece tek yorum var zaten pek bilinmiyor
uzak gelecek ile ilgili soru sorduğumdan iade etmiş keske genel bir yorum yapsaymış cok güzel kartlar çekmiştim ve merak ediyordum ne diyeceğini... pff mesaj da atamıosun istersen bakarım yazms cevap olarak bak diyecem ama ne duvarı açık ne bsy 2. falı gönderidm yine yeniden 4. sıradayım ve kartlara hiç odaklanamadım hevesim kaçtı ah sema yaa
Aynen canım pek bilinen biri değil,inan bilsemki olasılıkları söyleyecek,sıradan yorum yapmayacak,bölük pörçük yirmi kişi deneyeceğimize bi kişiye bu parayı verirdik.Dediğin gibi ne ikiyüzler gitti..Bu arada sitesindeki profil yazısı benim çok hoşuma gitti mesela,benim fal anlayışımda o işte.
Ya zaten palamut sağolsun olayı çözmüş,selinax ın bi yorumu var olumsuz,Günnur'da yatar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?