Binnaz Abla

yanı bıtanem oyle cok ovulcek bısey yokk ama bılmıs anlık durumu oyle uzun bır yorum degıl ama uzun yazıp bılmeyenlerde var bılıyoruzz,ya valla melekten sonra kımse bnı tatmın etmıyor

önemli olan uzunluğu değil, kısa yorumlamıştır ama dolu dolu yorumlamıştır vay bee iyi bildi dersin işte fal budur

yanı bıtanem oyle cok ovulcek bısey yokk ama bılmıs anlık durumu oyle uzun bır yorum degıl ama uzun yazıp bılmeyenlerde var bılıyoruzz,ya valla melekten sonra kımse bnı tatmın etmıyor

işte her falcının nokta atış yaptığı kişiler değişebiliyor. bu artık belli oldu. ama genel olarak beğenmişsin o iyi.

Benim iste budur diyebilecegim tek kisi Yigit tir. Tespitleriyle, tavsiyeleriyle, tarihleriyle ........Yigit i tek gecerim.

Online falda da Fatima yi cok begendim cidden.

Hangisini yasadin tatlim.merakettm

öyle çok aman aman şeyler değildi ama yine de söylediklerini yaşamam güvenimi sağladı ..

1. seni bir ortamda dans ederken görüyorum dedi ( ki ben düğünlerde dahi oynamam ) kısa süre sonra cidden de eğlenceye gidip deli gibi dans ettim bu benim hayatımda ilktir

2. bir adağın var onu yerine getirirsen işlerin açılacak dedi, gerçekten unuttuğum bir adağım vardı ve onu da yerine getirdim şükür

3. hasta haberi alacaksınız bi koşturmanız olacak ama çok büyük bi hastalık değil dedi, o gün teyzemin hastanede olduğunu öğrendik

4. cezaevinde biri var sanki özgürlüğüne kavuşuyor dedi , çok şükür bugün beraat haberi geldi

dikkatimi çekenler bunlar oldu

bu arada bunların hiç biri soruma yönelik değildi, ben sorularımda sadece ilişkimi sorarım başka sorum olmaz bunlar kahincenin ekstradan yorumlarıydı

Canim benim cok sagol kanalturkeki yemek programina katilmis dun izledim orda fal bakmiyor asil pazar gunleri tr1 de bende aradim 200 tl cok geldii ofisinde bakiyor 2 kisi gidecektik ama cok fazla
Ya zaten palamut sağolsun olayı çözmüş,selinax ın bi yorumu var olumsuz,Günnur'da yatar.

Kesira sirel gerçekten sadece kartların anlamlarını okudu iade ettim
Ben kahve baktırmıştım aylaaar önce,tamamen pembe tabloydu,zaten öyle kahve falı bakan birinden iyi bi tarot yorumu beklenemez,iyi etmişsin kredini almakla.

Ya zaten palamut sağolsun olayı çözmüş,selinax ın bi yorumu var olumsuz,Günnur'da yatar.

Ben bu pazar denk gelirsem tekrar izliycem Telf .ile baglansam oda 200 den asagi olmayacak cunku sonucta hangi falimiz cikti kac 200 verdik smdiye kadar diyorum ve sadece tek yorum var zaten pek bilinmiyor

Ben bu pazar denk gelirsem tekrar izliycem Telf .ile baglansam oda 200 den asagi olmayacak cunku sonucta hangi falimiz cikti kac 200 verdik smdiye kadar diyorum ve sadece tek yorum var zaten pek bilinmiyor
Aynen canım pek bilinen biri değil,inan bilsemki olasılıkları söyleyecek,sıradan yorum yapmayacak,bölük pörçük yirmi kişi deneyeceğimize bi kişiye bu parayı verirdik.Dediğin gibi ne ikiyüzler gitti..Bu arada sitesindeki profil yazısı benim çok hoşuma gitti mesela,benim fal anlayışımda o işte.

Canim sema benim düsündügüm kadariyla kartlara bagli kalarak fal bakan biri degil bu yüzden kartlari pek önemseme
Soru kismi sana kalmis elbette ki sen kendine göre ayarlamalisin tekrar ..

Kadinin slogani hersey guzel olacak dun kanalturkteki yemek yarismasindaydi kazanmasi imkansizda dikktimi ceken gelen yarismacilarin hicbiri onu tanimadi tabi ve reklamini hic yapmadi kazanirsam losemiye bagislaycagim dedi .belkiza bakiyorum medyumlara bakiyorum sayfalarca reklam ben ararsam indirim olurmu diycem birkackisi gelsek zannetmem ama

bunu mu araştırıyorsunuz görmemişim
arkadaşın anlattıkları beğenmemiş o vakit. yok endenozyadan krsital taş getirtiyormuşta, sanada vereyim, üçüncü gözünü açarsın, cart curt, oda demiş ne yapacam kristali.. sanki kız oraya üçüncü gözümü nasıl açabilirime gitmiş.. dedikleri de çıkmamış.

Ama tvye bağlanıp hayran olanlarda bir tuhaf, bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…