Binnaz Abla

alcanzarcım dün senin verdiğin istihareyi yaptım...yine sabah bişey hatırlamıyordum...sonra hafiften rüyam aklıma geldi..ama çok garip bir rüyaydı (evleneceğim kişiyi görmek için yaptım)
rüyamda bayan bir falcıya tarot baktıyorum eski sevgilimle alakalı bana diyorkı tekrar görüşmenız var ama bişey değişmeyecek senin istediğin gibi olmayacak hersey aynı olarak kalacak görüşme sonunda diyor...
sadece bunu gördüm...
abdestli uyudum herseyı yaptım...acaba rahmanı değilmiydi rüya..onun için yapmadım ki

Özgecim nasılsın bugün?İyi hissediyosundur umarım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhh bitanem bende sana yazmıstım:))) yukardaaa...
çok şükür güzelkalplim sen nasılsın

Canım bence rahmani çünkü istihare ruyası,normal uyku ruyası değil.Ruyada falcının söylediği doğrudur derler ama tabi bu istihare ruyası tabiri değişebilir.Bende bazen niyet ettiğim şeyi değil,bambaşka bi merakıma cevap alabiliyorum,hayır olsun diyelim,istersen 3 veya 7 geceye tamamlarsın belki o zaman daha netleşir sonuç.
Tüm şartları yerine getirmişsin canım abdest falan,yapacağin başka bişey yok zaten,rahmani bi istihare ruyası bana kalirsa.

Son düzenleme:
ahhh bitanem bende sana yazmıstım:))) yukardaaa...
çok şükür güzelkalplim sen nasılsın

Ayyy görmedim canım iyiyim bende kuzum sağol,dünkü hassas durumundan dolayı seni merak etmiştim,istihareye yatacak kadar iyi olman ne güzel.

Ayyy görmedim canım iyiyim bende kuzum sağol,dünkü hassas durumundan dolayı seni merak etmiştim,istihareye yatacak kadar iyi olman ne güzel.

Alzancarim ya hangi istihareydi sayfalarda geri gittim ama birde abdestlimi yapmamiz gerekiyor

:))) durmak yok bitanem istihareye devam:)))) görene kadar yatacağım..:))) ayyy olabilir şekerim belkide onu merak ettiğim için onu görmüşümdür...
ayy canımsın araba bulunmus şekerim çok şükür....
daha iyiyim

Aynen, ucana kacana baktirdik artik kimse kalmadi. Online isi hikaye bence.

Hahahha yaa komedi değilmi bu durum?O kadar falcı içinde kimse kalmadı,vay be...Yeni bi site lâzım sıfîrdan falcılarla diyeceğim ama bencede online patates.Yine ne varsa yüzyüze reel falcıda var.

Aa cok sevindim,gözünüz aydın canım.Rezzan abla bunu söylememisti değilmi,çünkü bu olumlu ,iyiki söylemedi söylese çıkmazdı mazallah.
Evet canım en azindan üç geceye tamamla iyice netleşiyor.

Alzancarim ya hangi istihareydi sayfalarda geri gittim ama birde abdestlimi yapmamiz gerekiyor
Evet canım abdestli olmak şart.
Ela Yalemu Men Halâk Ve Hüvel Latiful Habir.Bunu oku canım 7 kez,uykuya dalana kadarda içinden Ya Habir esmasını zikret.İnşallah görürsün.En başta tabiki niyetini söyle canım ve kesinlikle konuşulmayacak dua okunduktan sonra.

Aa cok sevindim,gözünüz aydın canım.Rezzan abla bunu söylememisti değilmi,çünkü bu olumlu ,iyiki söylemedi söylese çıkmazdı mazallah.
Evet canım en azindan üç geceye tamamla iyice netleşiyor.

rezzan abla sadece bir hırsızlık olayı yaşanacak dıkkat et demıstı sonucu sylemedi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…