- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Özgecim nasılsın bugün?İyi hissediyosundur umarım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alcanzarcım dün senin verdiğin istihareyi yaptım...yine sabah bişey hatırlamıyordum...sonra hafiften rüyam aklıma geldi..ama çok garip bir rüyaydı (evleneceğim kişiyi görmek için yaptım)
rüyamda bayan bir falcıya tarot baktıyorum eski sevgilimle alakalı bana diyorkı tekrar görüşmenız var ama bişey değişmeyecek senin istediğin gibi olmayacak hersey aynı olarak kalacak görüşme sonunda diyor...
sadece bunu gördüm...
abdestli uyudum herseyı yaptım...acaba rahmanı değilmiydi rüya..onun için yapmadım ki
ahhh bitanem bende sana yazmıstım:))) yukardaaa...
çok şükür güzelkalplim sen nasılsın
Aynen, ucana kacana baktirdik artik kimse kalmadi. Online isi hikaye bence.
Ayyy görmedim canım iyiyim bende kuzum sağol,dünkü hassas durumundan dolayı seni merak etmiştim,istihareye yatacak kadar iyi olman ne güzel.
Canım bence rahmani çünkü istihare ruyası,normal uyku ruyası değil.Ruyada falcının söylediği doğrudur derler ama tabi bu istihare ruyası tabiri değişebilir.Bende bazen niyet ettiğim şeyi değil,bambaşka bi merakıma cevap alabiliyorum,hayır olsun diyelim,istersen 3 veya 7 geceye tamamlarsın belki o zaman daha netleşir sonuç.
Ayyy görmedim canım iyiyim bende kuzum sağol,dünkü hassas durumundan dolayı seni merak etmiştim,istihareye yatacak kadar iyi olman ne güzel.
:))) durmak yok bitanem istihareye devam:)))) görene kadar yatacağım..:))) ayyy olabilir şekerim belkide onu merak ettiğim için onu görmüşümdür...
ayy canımsın araba bulunmus şekerim çok şükür....
daha iyiyim
Evet canım abdestli olmak şart.Alzancarim ya hangi istihareydi sayfalarda geri gittim ama birde abdestlimi yapmamiz gerekiyor
oyyyyyyy ,niye falcı yok diyemi?daraldımmmmmmmmmmmmmmmmm beeee
Aa cok sevindim,gözünüz aydın canım.Rezzan abla bunu söylememisti değilmi,çünkü bu olumlu ,iyiki söylemedi söylese çıkmazdı mazallah.
Evet canım en azindan üç geceye tamamla iyice netleşiyor.
oyyyyyyy ,niye falcı yok diyemi?
yok ya çıkmıyor ki bişey herkes fos herkesen son o hülyaya baktırıcam 400 liraya kıyıp sonra oturup parama ağlicam
yok anacım cebimizdeki para bizi rahatsız edıyor
ayyyhiiihhiii doğru tahmin etmişim.rezzan abla sadece bir hırsızlık olayı yaşanacak dıkkat et demıstı sonucu sylemedi:))))
yok ya çıkmıyor ki bişey herkes fos herkesen son o hülyaya baktırıcam 400 liraya kıyıp sonra oturup parama ağlicam
yok anacım cebimizdeki para bizi rahatsız edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?