- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
özgecim sen nasılsın ne zamandır rastlamadım sana da hiç
Hülya kim kı????????Garanti belgeli ise bende varım..
Ah palamutcugum tsk ederim son gördüğünden daha kötüyüm
bilmiyorum alcanzarım araştırıcam şimdi onu. bi sitede görmüştüm tarot dersleri veriyordu fiyat sormuştum. 400 lira demişti transitlere bakıyorum 1 yıllık olayları söylüyorum demişti.
bilmiyorum alcanzarım araştırıcam şimdi onu. bi sitede görmüştüm tarot dersleri veriyordu fiyat sormuştum. 400 lira demişti transitlere bakıyorum 1 yıllık olayları söylüyorum demişti.
Bigün tekrar yıldız haritası düşünürsem tek tercihim tartışmasîz Şenay Yangel olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım Şenay Yangel analiz ücreti ne kadar biliyor musun ?
kızlarr medyum selena nasılll bakıyor sızcee bıde fatıma emın olamadım ztn falları kapalı su anda fatımanın
ben selena derim hem de falı daha uygun .. fatimaya vereceğin parayla selenaya en az 2 fal atarsın .. Fatima copy olayından dolayı güvenimi sarstı açıkçası ..
gercekten mı 50 tl bıde telweye gore fazlaaaa valla bn kacırmısım o konuyuu ,katına yolladım beklıyorum selenayı
aynen canım o konuyu paylaştık topiclerde benim falımın aynısını bir arkadaşa göndermiş sadece burç bilgisini değiştirerek ve o an tüm güvenim bitti ona ama hakkını yiyemem chatten çok güzel baktı fala ve bildiği şeyler de vardı .. ama bu olaya rağmen 50 Tl kıyıp ona yine fal atar mıyım ? çok zor bi ihtimal ..
Selenanın yorumu gelince fikirlerini paylaş bizimle, inşallah memnun kalırsın
kızlar rezzan ablaya fal baktırdım iki kere .birinci falında olumlu konuştu bir kişi için baktırmıştım neyse ikinci falında tam tersi . ben anlamadım hangiisine inanayım . resmen ikinci falı ters dönmüş . baştan olucak dediği şey şimdi olmayacak oldu . nasıl iş bu ya . burda çok övüldü tkip ediyordm siteyi yeni üye oldum gerçi dışardan bakıyordum . rezzan ablayı çok övmüştünüz . size dedikleri çıkıyor mu çok kafam karıştı ya moralim bozuk yardım
ınsallah bıtanem gec bakıyor galıba,kartlarım olumsuz gıbı ama bn anlamadıgım ıcın kendı kendıme gelın guvey olmıyım =)) bska tavsıye varsa beklıyorum kafayı yedımm bu araa =)))
kızlar rezzan ablaya fal baktırdım iki kere .birinci falında olumlu konuştu bir kişi için baktırmıştım neyse ikinci falında tam tersi . ben anlamadım hangiisine inanayım . resmen ikinci falı ters dönmüş . baştan olucak dediği şey şimdi olmayacak oldu . nasıl iş bu ya . burda çok övüldü tkip ediyordm siteyi yeni üye oldum gerçi dışardan bakıyordum . rezzan ablayı çok övmüştünüz . size dedikleri çıkıyor mu çok kafam karıştı ya moralim bozuk yardım
çok geç bakmıyor aslında ama diğer demirbaşlar gibi 7/24 falda değil günde bir kaç saat oluyor sistemde .. valla bacı benim bir diğer önerim de cezvve sitesindeki şeyma, ücreti makul falı doyurucu ve tutarlı onu da deneyebilirsin .. yorumları da genel değil yani bayağı sana yönelik yorumlar yapıyor .. ben memnunum hatta bi kaç güne yine atıcam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?