Binnaz Abla

bilmiyorum alcanzarım araştırıcam şimdi onu. bi sitede görmüştüm tarot dersleri veriyordu fiyat sormuştum. 400 lira demişti transitlere bakıyorum 1 yıllık olayları söylüyorum demişti.

Haaaa transit olayı,astroloji,yıldız haritası çıkarıyo demekki,fal falan değil .Ve çok riskli doğum saatini dakikasına kadar doğru bilmek çok önemli. Doğru saati bilmeme rağmen,dakikası önemli olduğundan yanlış harita çıkarmışlardı bana.Yoksa o transitide,Hülya'yıda,400'üde çöpe atmak demek.Astrolojide doğum saati herşey demektir.Hülya'yıda geçelim bacım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum alcanzarım araştırıcam şimdi onu. bi sitede görmüştüm tarot dersleri veriyordu fiyat sormuştum. 400 lira demişti transitlere bakıyorum 1 yıllık olayları söylüyorum demişti.

Bigün tekrar yıldız haritası düşünürsem tek tercihim tartışmasîz Şenay Yangel olur.

tellwe hakkında,

önerdiklerim / önermediklerim listesini güncellemeye geldim, yeni baktırdıklarım da var arada.

medyumselena : hala harika. sanırım en beğendiğim iki falcıdan biri.

seruven : bu da bir diğeri. üç ya da dört kez baktırdım, son zamanlarda biraz fal bakmaktan sıkılmış gibi bir hava sezdim ama yine de çok çok iyi bakıyor bağımlısı oldum nokta atışları bolca.

saraylihanim : çok iyiydi. çok memnun kaldım. somut şeyler de bildi.

bathsheba : çok uzun bakıyor, ama bildiği tek bir şey bile çıkmadı.

falaniyethakkaniyet : aman diyeyim uzak durun, tamamen alakasız şeyler söyledi bir de beni yalancılıkla suçladı. sevgilim var gibi konuşmuş ben de sevgilim yok hiç de olmadı dedim, ''sen sevgilin olduğunu gayet iyi biliyorsun'' filan dedi :S

kiraze12 : rezil bir faldı. verdiğim paraya oturup ağlayacaktım. bir de tartıştı benimle düşük verdim diye, neymiş sitedeki falcılardan biriymişim öyle dedi

klothoyagmur : aslında bu yazıyı yazma sebebim şuan kendisi. dün baktırdım, bugün de sorularımı sormuştum cevap vermiş. sinirlerim bozuldu. fala zaten olabildiğince özensiz bakmış, hadi onu geçtim. üç tane soru sordum güven zedelemek istemediğim için cevap vermek istemiyorum tarzında bir şey demiş o zaman güven zedelememek için para da alma?? sinirlerimi bozdu cidden ya. aman diyeyim bu sitede üç kişiden uzak durun : kiraze12 ; falaniyethakkaniyet ; klothoyagmur.

Fal Değilde arkadaşlar Bioenerji gerçekten çok etkili . Panik atağım Vardı bioenerji seansları aldım okadar etkili olduki anlatamam. panik atağım geçti üzerinde içimde oluşan sıkıntı yorgunluk bitkin hissetme hallerim bile geçti kesinlikle tavsiye ederim. Seziş Medical diye bir yer Yapan kişi bioenerji uzmanı yanısıra psikolog.

kızlarr medyum selena nasılll bakıyor sızcee bıde fatıma emın olamadım ztn falları kapalı su anda fatımanın

kızlarr medyum selena nasılll bakıyor sızcee bıde fatıma emın olamadım ztn falları kapalı su anda fatımanın

ben selena derim hem de falı daha uygun .. fatimaya vereceğin parayla selenaya en az 2 fal atarsın .. Fatima copy olayından dolayı güvenimi sarstı açıkçası ..

ben selena derim hem de falı daha uygun .. fatimaya vereceğin parayla selenaya en az 2 fal atarsın .. Fatima copy olayından dolayı güvenimi sarstı açıkçası ..

gercekten mı 50 tl bıde telweye gore fazlaaaa valla bn kacırmısım o konuyuu ,katına yolladım beklıyorum selenayı

gercekten mı 50 tl bıde telweye gore fazlaaaa valla bn kacırmısım o konuyuu ,katına yolladım beklıyorum selenayı

aynen canım o konuyu paylaştık topiclerde benim falımın aynısını bir arkadaşa göndermiş sadece burç bilgisini değiştirerek ve o an tüm güvenim bitti ona ama hakkını yiyemem chatten çok güzel baktı fala ve bildiği şeyler de vardı .. ama bu olaya rağmen 50 Tl kıyıp ona yine fal atar mıyım ? çok zor bi ihtimal ..
Selenanın yorumu gelince fikirlerini paylaş bizimle, inşallah memnun kalırsın

kızlar rezzan ablaya fal baktırdım iki kere .birinci falında olumlu konuştu bir kişi için baktırmıştım neyse ikinci falında tam tersi . ben anlamadım hangiisine inanayım . resmen ikinci falı ters dönmüş . baştan olucak dediği şey şimdi olmayacak oldu . nasıl iş bu ya . burda çok övüldü tkip ediyordm siteyi yeni üye oldum gerçi dışardan bakıyordum . rezzan ablayı çok övmüştünüz . size dedikleri çıkıyor mu çok kafam karıştı ya moralim bozuk yardım

ınsallah bıtanem gec bakıyor galıba,kartlarım olumsuz gıbı ama bn anlamadıgım ıcın kendı kendıme gelın guvey olmıyım =)) bska tavsıye varsa beklıyorum kafayı yedımm bu araa =)))

bana cıkanda oldu hakkını yemıyım ama esas konu degıl olumlu hep soyle bısey var fal degıl akıl verme havası hakım, dırek tarih gun verıp konusmuyor kadın kendısıde dıyo ztn bn tarıh vermıyorum dıye akıl yurutme var yanı ısın ıcınde bıtanemmm

ınsallah bıtanem gec bakıyor galıba,kartlarım olumsuz gıbı ama bn anlamadıgım ıcın kendı kendıme gelın guvey olmıyım =)) bska tavsıye varsa beklıyorum kafayı yedımm bu araa =)))

çok geç bakmıyor aslında ama diğer demirbaşlar gibi 7/24 falda değil günde bir kaç saat oluyor sistemde .. valla bacı benim bir diğer önerim de cezvve sitesindeki şeyma, ücreti makul falı doyurucu ve tutarlı onu da deneyebilirsin .. yorumları da genel değil yani bayağı sana yönelik yorumlar yapıyor .. ben memnunum hatta bi kaç güne yine atıcam ona

Bir Rezzan abla klasiği... 1.Ay
İlk yorum,olacak
ikinci yorum,olacak
üçüncü yorum olacak
Dördüncü " belki olur
Beşinci " belki olur
Altinci yorum olmayacak
Yedinci yorum olmayacak
Ve final,hayatında biri olabilir,evlide olabilir,hatta kumada almış olabilir. 12. Ay

bnım bekledğım ısım ay oldu yok ortada o yuzden sacmaladımmm denıyorum herkesı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…