bnım bekledğım ısım ay oldu yok ortada o yuzden sacmaladımmm denıyorum herkesı :/
senin dediğin isim Melek miydi gülüm ? Şeymayı dene derim , kahvesi 4 kartlar 6 tl için acımaz çok ki bence telwedekilere bakarak oldukça başarılı
ben selena derim hem de falı daha uygun .. fatimaya vereceğin parayla selenaya en az 2 fal atarsın .. Fatima copy olayından dolayı güvenimi sarstı açıkçası ..
bana cıkanda oldu hakkını yemıyım ama esas konu degıl olumlu hep soyle bısey var fal degıl akıl verme havası hakım, dırek tarih gun verıp konusmuyor kadın kendısıde dıyo ztn bn tarıh vermıyorum dıye akıl yurutme var yanı ısın ıcınde bıtanemmm
evet bıtanem benım onunla enerjım superdı yerı ayrıdır bende melegın ama gırmıyor ne zamandır ..hangısını tavsıye edersın kuzum sence kahvemı-tarot mu ?
Selena ani biliyor ama gelecek i-ihhhhhh bence.
Bir Rezzan abla klasiği... 1.Ay
İlk yorum,olacak
ikinci yorum,olacak
üçüncü yorum olacak
Dördüncü " belki olur
Beşinci " belki olur
Altinci yorum olmayacak
Yedinci yorum olmayacak
Ve final,hayatında biri olabilir,evlide olabilir,hatta kumada almış olabilir. 12. Ay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
An da önemli be bacıı mesela şuan benim kerata nabıyo ne ediyor özler mi yoksa gününü gün mü eder bunları da bilmek isterim yaaaani
Canikom kahvede öyle ama....Günde beş fincan kahve içip kapatirim beşide başka şekil.Tarot uzun vadeyi daha çok verir her zaman,aklima gelmişken karşindaki kişinin düşüncelerini merak ediyosan Osho Zen taroru tek geçerim.Meleğin methini çok duydum ben de beklemedeyim onu , canım ben kahve falına daha bir güveniyorum açıkçası sanki tamamen bana aitmiş gibi geliyor ..
Kart olayı ne bileyim şansına ne çekersen yorum ona göre şekilleniyor , misal çektim olumsuz geldi hop aynı şey için çektim bu da olumlu geldi diyelim al sana yorum değiştiBir de kartlara sol elle dokunmak kartla aranda bi enerji alışverişi olması gerek gibi gibi ..
Para vermene gerek yok, ben soyleyeyim bugun cuma, zibidi arkadaslariyla icip, surtup kari kiza bakiyordur
Yok canim malesef,en azindan benim için yok,yeni biri türerse bilemem tabi.Net falcıları bende tamamen patates.yaa herkese aynı mı ki . banaada dedi bu kişi olmaz senle farklı birini görüyorum . hatta o farklı birinin mesleğini falan söyledi . ee dedim olucak demiştin şimdi ne oldu . amann falların hepsi yalan valla . umutlanıyoruz boş yere . ilk falı dediği gibi çıkınca umutlanmıştım . ama şu an olumsuz çıktı .
başka var mı bildiğiniz şöle iyi bir net falcısı ?
Canikom kahvede öyle ama....Günde beş fincan kahve içip kapatirim beşide başka şekil.Tarot uzun vadeyi daha çok verir her zaman,aklima gelmişken karşindaki kişinin düşüncelerini merak ediyosan Osho Zen taroru tek geçerim.
evet kahvede de öyle bir durum sözkonusu ama Allahtan benim şekiller birbirinin kopyası gibidir nerdeysesen osho zen torootunu çok iyi dedin de onu nerde bulcaz anacım bide onu de hele tabiki de onun düşüncelerini merak ediyom gı etmem mi hiç
Yok canim malesef,en azindan benim için yok,yeni biri türerse bilemem tabi.Net falcıları bende tamamen patates.
D-R 'ler music storeler falan satıyolar bu kartları,bende var ama çok zor hiç anlamıyorum,kartlara kâllavi falcıda lazım.
ha yok satılan yerden ziyade bu fala bakan birileri var mı bildiğin onu sordum, acaba şöyle mi yapsak sen benim için yani benim hergelem için kart seçsen hangi kartlar olduğunu söylesen de ben netten anlamlarına baksam olur mu acıba :44:
Hahhhaaa canım çekerim ama o öyle bi açılım değil,kart kombinasyonunun yorumu gerek.Gerçek sonucu bulamayız o şekilde.Bikaç kafede denk gelmiştim önceden bakanlar var aslinda.
Boşşveerrr bahtsizliğimiz falda olsun.....off yaa rezzan abla önce beni umutlandırdı şimdide umutlarım yerle bir oldu . bahtsızım ben ..
Ama aklinda olsun bu , sadece bilinçaltina yöneliktir Zen tarotu, ânı ve düşünceyi verir.hee o zaman bu bizi aşıyor bacım yine işin ehlini bulmak gerekti kısaca bu fal yattı gibi
Ama aklinda olsun bu , sadece bilinçaltina yöneliktir Zen tarotu, ânı ve düşünceyi verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?