Binnaz Abla

ya öylede kadın bana gazı verdi verdi sonra fıss yani . hani bu adam kaderimse nasıl değişti birden . ya var ya hepsi sallamasyon .. kurtulmak sitiyorum artık bu fal çılgınlığından ..
O öyledir acayipte güven verir insana.Benim inşallah yakinda bir ay olacak baktirmiyorum,sanirim açilişi sağlam bir falcıyla reel falla yapıcam.

O öyledir acayipte güven verir insana.Benim inşallah yakinda bir ay olacak baktirmiyorum,sanirim açilişi sağlam bir falcıyla reel falla yapıcam.

peki kime gidiceksin ?istanbulda mısın ?off off valla o taksimdekilerin hepsine gittim nerdeyse . kadınlar kahvesi,melekler kahvesi,o tasulaya falan filan . hepsi foss çıktı .

hanımlar uzundur yoktum çıkmayan fal haberi vereyim, medyumfatima patladııı

Sasirtici degil copy paste cümleler
herkesin durumuna göre genellemeler olacagi buydu
simdide 50 tlden bakiyo fallarini
hani milletin ablasiydi bu vatandas neden fiyatlari böyle tavan yapti 50 tl nedir yani hayatin sirlarini mi vericek

Bebem cok sagolasin yarin aksam baslayayim bu arada anil can duydunmu hic reel

En azindan sana olmacagini soylemis pembe tablodan cok daha iyi bence

En azindan sana olmacagini soylemis pembe tablodan cok daha iyi bence

ya pemve tablo çizdi zaten baştan . olucak çok iyi olucak dedi . sonradan döndü olmayacak dedi .şok oldum . tutarlı bulmadım ben . birdaha baktırmam ya . bence yalan söylüyorlar . birşey varsa vardır yoksa yoktur yani . önce olur diyor sonra olmaz böyle şey olur mu ya . ne saçma sapan birşey bu .

Canim sunu demek istedim en azindan sen 2.falda farketmissin tutarsizli bizim gibi 25 -26 fal pembe tablo olup sonra olumsuz konussaydi ayni ben gibi

Canim sunu demek istedim en azindan sen 2.falda farketmissin tutarsizli bizim gibi 25 -26 fal pembe tablo olup sonra olumsuz konussaydi ayni ben gibi

ayy inanmıyorum sana 25. falda mı döndü . ay kıyamam ya yazık o paralara . ben sık baktırmadım allahtan . kızlar valla hepsi yalan söylüyor inanmayın ya .

Bebem cok sagolasin yarin aksam baslayayim bu arada anil can duydunmu hic reel

Şu Kundalini Reiki Anıl Can'mı?Eğer oysa bir iki konuşmasına denk gelmiştim.Canım o faldan ziyade çakralar,bionerji üzerine ağırlıklı çalışmaları, fal olarak tek tarot bakıyo diye biliyorum.Ama araştirilirsa altından başka şeylerde çikabilir belki.Falda ne derece başarılı hiç bilimiyorum Lalecim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki kime gidiceksin ?istanbulda mısın ?off off valla o taksimdekilerin hepsine gittim nerdeyse . kadınlar kahvesi,melekler kahvesi,o tasulaya falan filan . hepsi foss çıktı .

Bizde o insanı arıyoruz,akla yatar biri olursa hemen değerlendiririm.

Bizde o insanı arıyoruz,akla yatar biri olursa hemen değerlendiririm.

bu fal maceramı anlatsam donar kalırsınız kızlar . ben kadıköyde aslan bey diye bir adama baktırmıştım . o zamanla bir kaç sene önce 150 liraydı . her dakika gidiyordum adama tam 1000lira verdim düşünsenize hatta küsüratı bile var . dua yapıcam şöle yapıcam böle yapıcam dedi durdu yok yok . gitti paralarım sonra bu adam dolandırıcıymış netten gördüm çğrendim . bu adama denk gelirseniz uzak durun lütfen .mu cafemiydi neydi o zamanlar ordaydı

hadi ya bir ara çok konuşuluyordu, ama gidipte memnun kalmayanlarda çoğunluktaydı diye hatırlıyorum. Uyanık olmak lazım, bunlara prim vermemek gerek. Sanada geçmiş olsun diyorum

hadi ya bir ara çok konuşuluyordu, ama gidipte memnun kalmayanlarda çoğunluktaydı diye hatırlıyorum. Uyanık olmak lazım, bunlara prim vermemek gerek. Sanada geçmiş olsun diyorum

adamın bildiği birşey yok ki .. şu kadar para ver . kısmetin kapalı şansın yok açayım falan filan derken benim paracıklar uçtu gitti . 1000 küsür lira ya . eşşek kafam hala yaptığıma inanamıyorum . çok inandirici konuşuyor . eşiyle çalışıyorlar o mu cafede . hala var mı o cafe bilmiyorum . sonra kadıköyde bir falcıya gittim . oda dedi ki kızım o dolandırıcı ne diyorsun sen diye . herkese aynısını yapıyormuş . saf bulduklarına tabi .

Alcanzarim gunnur suan program yapiyor musaitsen bi baksan canim

ayy inanmıyorum sana 25. falda mı döndü . ay kıyamam ya yazık o paralara . ben sık baktırmadım allahtan . kızlar valla hepsi yalan söylüyor inanmayın ya .

yaaa şekerim banada 25.faldaki yorumu 1. falda yapması gerekiyordu 25. falda yaptı:)15*25=375tl:)
o yorumda öyle saçmaydıkı Rabbim sanki gözüme soktu... bak geleceği bırak geçmişi anı bilmiyor diye:)))
ama hakkını yemeyım olumsuz ne varsa cıkmakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…