Boşşveerrr bahtsizliğimiz falda olsun.....
O öyledir acayipte güven verir insana.Benim inşallah yakinda bir ay olacak baktirmiyorum,sanirim açilişi sağlam bir falcıyla reel falla yapıcam.ya öylede kadın bana gazı verdi verdi sonra fıss yani . hani bu adam kaderimse nasıl değişti birden . ya var ya hepsi sallamasyon .. kurtulmak sitiyorum artık bu fal çılgınlığından ..
O öyledir acayipte güven verir insana.Benim inşallah yakinda bir ay olacak baktirmiyorum,sanirim açilişi sağlam bir falcıyla reel falla yapıcam.
hanımlar uzundur yoktum çıkmayan fal haberi vereyim, medyumfatima patladııı
Evet canım abdestli olmak şart.
Ela Yalemu Men Halâk Ve Hüvel Latiful Habir.Bunu oku canım 7 kez,uykuya dalana kadarda içinden Ya Habir esmasını zikret.İnşallah görürsün.En başta tabiki niyetini söyle canım ve kesinlikle konuşulmayacak dua okunduktan sonra.
kızlar rezzan ablaya fal baktırdım iki kere .birinci falında olumlu konuştu bir kişi için baktırmıştım neyse ikinci falında tam tersi . ben anlamadım hangiisine inanayım . resmen ikinci falı ters dönmüş . baştan olucak dediği şey şimdi olmayacak oldu . nasıl iş bu ya . burda çok övüldü tkip ediyordm siteyi yeni üye oldum gerçi dışardan bakıyordum . rezzan ablayı çok övmüştünüz . size dedikleri çıkıyor mu çok kafam karıştı ya moralim bozuk yardım
evet bıtanem benım onunla enerjım superdı yerı ayrıdır bende melegın ama gırmıyor ne zamandır ..hangısını tavsıye edersın kuzum sence kahvemı-tarot mu ?
En azindan sana olmacagini soylemis pembe tablodan cok daha iyi bence
ya pemve tablo çizdi zaten baştan . olucak çok iyi olucak dedi . sonradan döndü olmayacak dedi .şok oldum . tutarlı bulmadım ben . birdaha baktırmam ya . bence yalan söylüyorlar . birşey varsa vardır yoksa yoktur yani . önce olur diyor sonra olmaz böyle şey olur mu ya . ne saçma sapan birşey bu .
Canim sunu demek istedim en azindan sen 2.falda farketmissin tutarsizli bizim gibi 25 -26 fal pembe tablo olup sonra olumsuz konussaydi ayni ben gibi
Bebem cok sagolasin yarin aksam baslayayim bu arada anil can duydunmu hic reel
peki kime gidiceksin ?istanbulda mısın ?off off valla o taksimdekilerin hepsine gittim nerdeyse . kadınlar kahvesi,melekler kahvesi,o tasulaya falan filan . hepsi foss çıktı .
Bizde o insanı arıyoruz,akla yatar biri olursa hemen değerlendiririm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu fal maceramı anlatsam donar kalırsınız kızlar . ben kadıköyde aslan bey diye bir adama baktırmıştım . o zamanla bir kaç sene önce 150 liraydı . her dakika gidiyordum adama tam 1000lira verdim düşünsenize hatta küsüratı bile var . dua yapıcam şöle yapıcam böle yapıcam dedi durdu yok yok . gitti paralarım sonra bu adam dolandırıcıymış netten gördüm çğrendim . bu adama denk gelirseniz uzak durun lütfen .mu cafemiydi neydi o zamanlar ordaydı
hadi ya bir ara çok konuşuluyordu, ama gidipte memnun kalmayanlarda çoğunluktaydı diye hatırlıyorum. Uyanık olmak lazım, bunlara prim vermemek gerek. Sanada geçmiş olsun diyorum
Bizde o insanı arıyoruz,akla yatar biri olursa hemen değerlendiririm.
Şu Kundalini Reiki Anıl Can'mı?Eğer oysa bir iki konuşmasına denk gelmiştim.Canım o faldan ziyade çakralar,bionerji üzerine ağırlıklı çalışmaları, fal olarak tek tarot bakıyo diye biliyorum.Ama araştirilirsa altından başka şeylerde çikabilir belki.Falda ne derece başarılı hiç bilimiyorum Lalecim.
ayy inanmıyorum sana 25. falda mı döndü . ay kıyamam ya yazık o paralara . ben sık baktırmadım allahtan . kızlar valla hepsi yalan söylüyor inanmayın ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?