Sitede Aliye Abla ben baktırmadım arkadaşım baktırdı çok memnun kaldı, kadının geçirdiği sağlık sorunu ve sebeple yaşadığı psikolojik sorunu bilmiş ki bu arkadaşım bebeğini düşürmüştü isimler v.s de vermiş gelecekle ilgili de söylediklerine zaman var.
teşekkürler cnm yardımın için,kusura bakma yeni gördüm msjını..ama bir daha girmem asla o siteye,sayelerinde sinir hastası oldum bugun.
Hayırdır ne oldu
ya cnm site zaten farkındaysan saçma sapan artı kuş kadar fal için 10 saat bekletildim sırada da 2-3 kişi vardı..ve az önce falı dinledim hayatımda dinlediğim en berbat faldı Ada'ya baktırdım,bide tarotta iddalıyım yazmış bu işi bırakıp overlokçuda çalışmalı bence.Bu arada alcanzarcğm sen üstüne alma bacım kadın benm falımı mındar etti resmen,olan parama oldu.
Yok canım benim,hep yaşadığımız durum zaten,hepimiz aynı falcıyı beğenmiyoruz.Ada'ya ben gün içinde yolladığımda akşam dinlemiştim.Yani üç saat falan herhalde bekledim ki falsepetinde kime yolladıysam bu kadar bekledim zaten.O sitede malesef yarım saat bi saat içinde fal gönderen falcı yok.Ada fal yorumu olarak iyiydi bende hemde ben çokta itibar edip mantıklî buldum,ama işte hep aynı klişe durum malesef.İade isteseydin keşke hiç içine sinmediyse..ya cnm site zaten farkındaysan saçma sapan artı kuş kadar fal için 10 saat bekletildim sırada da 2-3 kişi vardı..ve az önce falı dinledim hayatımda dinlediğim en berbat faldı Ada'ya baktırdım,bide tarotta iddalıyım yazmış bu işi bırakıp overlokçuda çalışmalı bence.Bu arada alcanzarcğm sen üstüne alma bacım kadın benm falımı mındar etti resmen,olan parama oldu.
Arkadaşlar çıkan 2 fal hk, ufak ama detayı önemli
Selena ve Şeyma ikiside ayrı olduğum arkadaşımın bir seyahate çıkacağını ve bu seyahatte bazı kararlar alacağını seyahat dönüşü taşların yerine oturacağını söylemişti.
Dün gece öğrendim arkadaşım dün seyahate çıkmış
İnşallah falların kalanıda çıkar
sen, ben ve peri'nin filan şeyma ile enerjisi iyi tuttu. umarım kalanı da tutar falın
Selena ve Şeyma ikiside ayrı olduğum arkadaşımın bir seyahate çıkacağını ve bu seyahatte bazı kararlar alacağını seyahat dönüşü taşların yerine oturacağını söylemişti.
ya cnm site zaten farkındaysan saçma sapan artı kuş kadar fal için 10 saat bekletildim sırada da 2-3 kişi vardı..ve az önce falı dinledim hayatımda dinlediğim en berbat faldı Ada'ya baktırdım,bide tarotta iddalıyım yazmış bu işi bırakıp overlokçuda çalışmalı bence.Bu arada alcanzarcğm sen üstüne alma bacım kadın benm falımı mındar etti resmen,olan parama oldu.
şeyma, arkadaşınız için kullandığı cümleyi bana da kullandı geçmişte.nisan sonu gibi baktırdığımda seyahate çıkıp, aşkla ilgili herşeyi kafamda oturtarak döneceğimi yazmıştı.aklınızda olsun.onun fiks cümlesi olabilir bu.
benim fal sepetimde bu ikinci fal baktırma gafletimdi ve hayatımda bu kadar berbat bir site görmedim, tellweye kurban olsunlar.falcıları 100 saat bekletir,site desen saçma sapan düzenlenmiş,ne sıran belli,ne seçtiğin kartlar bir daha aslaaaa,aslaaaa,aslaaaaa!!!!! başlarım nesibesine'de,ada'sınada sanki bana evrenin sırrını verecekleryok ama bana mustehak uzak durmazsan faldan 3 kuruşluk insanlara maymun olursun işte.
Yazik olmus ada konusundan bazi duyduklarim vardi pek fal bakma potansiyeli olan biri oldugunu dusunmuyorum acik konusmak gerekirse .iade hakkin mutlaka vardir begenmedigini belirtip iade talep etmelisin ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Serüven katina patlamış durumda tarih itibariyle bende.Tarottada ilerlettiği süreç şu anla alâkasız. Bunların üstüne bide kitap falı atmıştım ne akla hizmetse. Hay kafama sı....
Neyse bi kez daha anladım geçmiş başarısına aldanmamak gerektiğini,ders olsun bana iyice kafama girsin.
Haydaaaa buda tırttttt desene kim kaldı şimdi beklediğin
İlknur'cum sürekli baktırdığım için beklediklerimde hiç tükenmiyor.Bir sürü var yine.Ha bide Fem peri patlamış,tekrar okudumda,o belliydi gerçi.
Serüven katina patlamış durumda tarih itibariyle bende.Tarottada ilerlettiği süreç şu anla alâkasız. Bunların üstüne bide kitap falı atmıştım ne akla hizmetse. Hay kafama sı....
Neyse bi kez daha anladım geçmiş başarısına aldanmamak gerektiğini,ders olsun bana iyice kafama girsin.
Canım seninde kandilin mübarek olsun.Dua edelim bu gece bol bol.İnşallah hayırlîsıyla sana çıkar tatlım.Ben baktıramıyorum uzun zamandır kimseye aklımda denk gelirse venüsamber var onuda yakalayabilirsek ne ala..
Artık kimse kalmadı verdikleri süre hep ağustos beklentilerim için bakalım beklicem.
Hepimizin Kandini Mübarek olsun inşallah bu vesile ile onuda yazmış olayım.
Vallahi benim hep böyle olmuştur.Beni hep şaşırtan "oha nasıl bildi"dediğim her fal sağlam patlamıştır g........Serüven patlamis mi :/ üzüldüm canim bende benim fallarin patliycagini düsünüyorum ztn 2 falim vardi serüvende tarotu patladi kitap falida patlar ama nasil biliyorsa gecmisi cok iyi biliyor insan umutlanir o kadar gören gelecek icinde görür diye hepimiz umutlanmadim mi sankiBende kitap falini önerdigim icin suclu hissettim simdi üzüldüm cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?