Binnaz Abla

teşekkürler cnm yardımın için,kusura bakma yeni gördüm msjını..ama bir daha girmem asla o siteye,sayelerinde sinir hastası oldum bugun.

Hayırdır ne oldu

ya cnm site zaten farkındaysan saçma sapan artı kuş kadar fal için 10 saat bekletildim sırada da 2-3 kişi vardı..ve az önce falı dinledim hayatımda dinlediğim en berbat faldı Ada'ya baktırdım,bide tarotta iddalıyım yazmış bu işi bırakıp overlokçuda çalışmalı bence.Bu arada alcanzarcğm sen üstüne alma bacım kadın benm falımı mındar etti resmen,olan parama oldu.

Sıkma canını boşver, olmayınca olmuyor işte enerjimidir ne halt ise tutmayınca tutmuyor

Yok canım benim,hep yaşadığımız durum zaten,hepimiz aynı falcıyı beğenmiyoruz.Ada'ya ben gün içinde yolladığımda akşam dinlemiştim.Yani üç saat falan herhalde bekledim ki falsepetinde kime yolladıysam bu kadar bekledim zaten.O sitede malesef yarım saat bi saat içinde fal gönderen falcı yok.Ada fal yorumu olarak iyiydi bende hemde ben çokta itibar edip mantıklî buldum,ama işte hep aynı klişe durum malesef.İade isteseydin keşke hiç içine sinmediyse..

Arkadaşlar çıkan 2 fal hk, ufak ama detayı önemli

Selena ve Şeyma ikiside ayrı olduğum arkadaşımın bir seyahate çıkacağını ve bu seyahatte bazı kararlar alacağını seyahat dönüşü taşların yerine oturacağını söylemişti.

Dün gece öğrendim arkadaşım dün seyahate çıkmış

İnşallah falların kalanıda çıkar

sen, ben ve peri'nin filan şeyma ile enerjisi iyi tuttu. umarım kalanı da tutar falın

sen, ben ve peri'nin filan şeyma ile enerjisi iyi tuttu. umarım kalanı da tutar falın

inşallah ama yanılmıyorsam perinin tarihinde tutmadı ama tarihlere fazla takılma diyorum peri ye banada yakın zaman denmişti seyahat için ama 2 ayı geçmişti

Dediğin gibi burda aslında detay önemli ve bilmişler helâl olsun ,bu kadar boş fal içinde...Tabi inşallah finalide bilirler hayırlısıyla.Bu arada bugün Berat gecesi,dualar için hepimize büyük fîrsat.

Yazik olmus ada konusundan bazi duyduklarim vardi pek fal bakma potansiyeli olan biri oldugunu dusunmuyorum acik konusmak gerekirse .iade hakkin mutlaka vardir begenmedigini belirtip iade talep etmelisin ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şeyma, arkadaşınız için kullandığı cümleyi bana da kullandı geçmişte.nisan sonu gibi baktırdığımda seyahate çıkıp, aşkla ilgili herşeyi kafamda oturtarak döneceğimi yazmıştı.aklınızda olsun.onun fiks cümlesi olabilir bu.

olabilir ama Selena da aynı şeyi dediği için biraz rahatım

sinirlenme canım Ada'ya fal göndermiştim fal 1 gün bekledi mail attı bilgiler eksik bakamam yazmıs bilgileri tamamladım...1 gn daha bekledi ve sonunda Nesibe baktı iyiki de Nesibe bakmıs valla çok beğenmiştim
sanırım Ada hanımda öyle bir sorun var

Serüven katina patlamış durumda tarih itibariyle bende.Tarottada ilerlettiği süreç şu anla alâkasız. Bunların üstüne bide kitap falı atmıştım ne akla hizmetse. Hay kafama sı....
Neyse bi kez daha anladım geçmiş başarısına aldanmamak gerektiğini,ders olsun bana iyice kafama girsin.

Haydaaaa buda tırttttt desene kim kaldı şimdi beklediğin

Haydaaaa buda tırttttt desene kim kaldı şimdi beklediğin

İlknur'cum sürekli baktırdığım için beklediklerimde hiç tükenmiyor.Bir sürü var yine.Ha bide Fem peri patlamış,tekrar okudumda,o belliydi gerçi.

Son düzenleme:
İlknur'cum sürekli baktırdığım için beklediklerimde hiç tükenmiyor.Bir sürü var yine.Ha bide Fem peri patlamış,tekrar okudumda,o belliydi gerçi.

Ben baktıramıyorum uzun zamandır kimseye aklımda denk gelirse venüsamber var onuda yakalayabilirsek ne ala..
Artık kimse kalmadı verdikleri süre hep ağustos beklentilerim için bakalım beklicem.
Hepimizin Kandini Mübarek olsun inşallah bu vesile ile onuda yazmış olayım.

Serüven patlamis mi :/ üzüldüm canim bende benim fallarin patliycagini düsünüyorum ztn 2 falim vardi serüvende tarotu patladi kitap falida patlar ama nasil biliyorsa gecmisi cok iyi biliyor insan umutlanir o kadar gören gelecek icinde görür diye hepimiz umutlanmadim mi sanki Bende kitap falini önerdigim icin suclu hissettim simdi üzüldüm cidden

Merhaba kızlar, haberi bekleyenler vardı ondan yazıyorum. Ravazza kafe Ferda hanıma gittim bugün. Kahve 20 tarot 30 tl. Tarot baktırdım. Geçmişe çok girmedi. Beni şaşırtacak detay vermedi geçmişten. Bildiği şeyler oldu, bilemediği de. Şuan içinde bulunduğum durum hakkında bayaa olumsuz konuştu hem de bayaa. Ama söylediği durumu öğrenmem şuan için mümkün değil. Bekleyip görücem. En yakın verdiği tarih ağustos, ağustosta evleneceğim kişiyle tanışacakmışım Meslek, eğitim durumu, nereli olduğu, boyu, teni, isminin baş harfini söyledi. Geçmişten bir detay vermediği ve geleceğe yönelik konuştuğu için iyi ya da kötü diyemiyorum. Ama beni şaşırttı mı hayır. 30 liraya yazık oldu mu şuan için evet Tabii ileride dedikleri çıkarsa, gelir yazdıklarımı geri yalarım. Şuanki durum için olumsuz konuştu, umarım dediği gibi değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım seninde kandilin mübarek olsun.Dua edelim bu gece bol bol.İnşallah hayırlîsıyla sana çıkar tatlım.
Vallahi benim hep böyle olmuştur.Beni hep şaşırtan "oha nasıl bildi"dediğim her fal sağlam patlamıştır g........
O yüzden her zaman geçmişi vasat bulduğum ve olayı değilde ruhumu anlatan fallarım bi nebze başarılıdır.Bu yüzden Ada ve Yağmur diyorum, benim ruhumu okudular,iki gün sonra demediler,havada uçan yorumlar yapmadılar,hayatta olabilecek şeyler hep söyledikleri.Her ne kadar kart yorumcusuda olsada,hisleri sıfırda olsa Bilge benim için.Kart okuyo evet ama olaylar onun okuduğu kartlardaki gibi ilerliyo.Diğerleri hissediyoda ne oluyo,boklarında boncukmu buluyorum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…