Ha bu arada öyle düsünme sakın.Bende Ada'yı önerdim mesela beğenilmedi.Burda olan biten bu zaten thalix'cim.Bide ezberledik artık hepimizin iyisi kötüsü farklı çok belliki.Deneyerek görüyoruz tutar yada tutmaz,birbirimizi zorlamıyoruzki canım,öneriyoruz isteyerek baktırıyoruz.Velhasıl hiç aklına öyle bişey gelmesin.Ben senin önerdiğini bile unutmuştum.İlk patlayan fal değilki şekerim e sonda olmayacak.Sağlık olsun:)Serüven patlamis mi :/ üzüldüm canim bende benim fallarin patliycagini düsünüyorum ztn 2 falim vardi serüvende tarotu patladi kitap falida patlar ama nasil biliyorsa gecmisi cok iyi biliyor insan umutlanir o kadar gören gelecek icinde görür diye hepimiz umutlanmadim mi sankiBende kitap falini önerdigim icin suclu hissettim simdi üzüldüm cidden
Canım seninde kandilin mübarek olsun.Dua edelim bu gece bol bol.İnşallah hayırlîsıyla sana çıkar tatlım.
Vallahi benim hep böyle olmuştur.Beni hep şaşırtan "oha nasıl bildi"dediğim her fal sağlam patlamıştır g........
O yüzden her zaman geçmişi vasat bulduğum ve olayı değilde ruhumu anlatan fallarım bi nebze başarılıdır.Bu yüzden Ada ve Yağmur diyorum, benim ruhumu okudular,iki gün sonra demediler,havada uçan yorumlar yapmadılar,hayatta olabilecek şeyler hep söyledikleri.Her ne kadar kart yorumcusuda olsada,hisleri sıfırda olsa Bilge benim için.Kart okuyo evet ama olaylar onun okuduğu kartlardaki gibi ilerliyo.Diğerleri hissediyoda ne oluyo,boklarında boncukmu buluyorum?
Merhaba kızlar, haberi bekleyenler vardı ondan yazıyorum. Ravazza kafe Ferda hanıma gittim bugün. Kahve 20 tarot 30 tl. Tarot baktırdım. Geçmişe çok girmedi. Beni şaşırtacak detay vermedi geçmişten. Bildiği şeyler oldu, bilemediği de. Şuan içinde bulunduğum durum hakkında bayaa olumsuz konuştu hem de bayaa. Ama söylediği durumu öğrenmem şuan için mümkün değil. Bekleyip görücem. En yakın verdiği tarih ağustos, ağustosta evleneceğim kişiyle tanışacakmışımMeslek, eğitim durumu, nereli olduğu, boyu, teni, isminin baş harfini söyledi. Geçmişten bir detay vermediği ve geleceğe yönelik konuştuğu için iyi ya da kötü diyemiyorum. Ama beni şaşırttı mı hayır. 30 liraya yazık oldu mu şuan için evet Tabii ileride dedikleri çıkarsa, gelir yazdıklarımı geri yalarım. Şuanki durum için olumsuz konuştu, umarım dediği gibi değildir.
Aplamiz, BIlge sana ne dedi, bana yazmak ister misin cok merak ettim
dediğim gibi, beğenmeyenler elbette var. bu her falcı için böyle kızlar. birimizin çok beğendiğini başkası beğenmeyebiliyor, en azından hiç beğenmediğimizi değil de beğendiklerimizi önermek kısmen daha mantıklı. gelecek için dediklerini de yazarsın.
Öyle tabii canım, seni suçlamıyorum sakın yanlış anlama. Fal enerji işi bunun farkındayım. Benimle enerjisi tutmadı sanırım. Soru cevap şeklinde ilerledi biraz bende. Bildikleri de oldu ama çok çok az. Bilinebilecek şeylerdi. Ohaaaa şok oldum diyemedim. Benden önce gelen kadına bayaa uzun baktı bana kısa baktı bir de. Bilmiyorum bakalım gelecek çıkarsa eğer paylaşıcam sizlerle.
canım elbette yanlış anlamadım, bak tarot mesela uzun detaylı faldır sana kısa bakmış. frekansa göre resmen bu olay, bu bi gerçek. beni hiçbi zaman yanıltmadı. ama sen pek memnun kalmamışsın. istediğin şekilde olur umarım olaylar.
Canım seninde kandilin mübarek olsun.Dua edelim bu gece bol bol.İnşallah hayırlîsıyla sana çıkar tatlım.
Vallahi benim hep böyle olmuştur.Beni hep şaşırtan "oha nasıl bildi"dediğim her fal sağlam patlamıştır g........
O yüzden her zaman geçmişi vasat bulduğum ve olayı değilde ruhumu anlatan fallarım bi nebze başarılıdır.Bu yüzden Ada ve Yağmur diyorum, benim ruhumu okudular,iki gün sonra demediler,havada uçan yorumlar yapmadılar,hayatta olabilecek şeyler hep söyledikleri.Her ne kadar kart yorumcusuda olsada,hisleri sıfırda olsa Bilge benim için.Kart okuyo evet ama olaylar onun okuduğu kartlardaki gibi ilerliyo.Diğerleri hissediyoda ne oluyo,boklarında boncukmu buluyorum?
Bilge binanz ablada ki mi
Evet İlknur'cum.Ama genelde beğenilmez söylemiş olayım.
doğrudur herkes te farklı sonuçlar çıkıyor.
Ben saraylıya baktıracağım da beklemedeyim kısmet olursa ay başı sen denedin mi onu
Hepsı patladı. Aşk'ı bılmem iş anlamında dıdem venus selena dışında herkes yanıldı((( maya dahıl. Artık fal olayı bitmiştır benim için. Zaten hayatta bı ümidimde kalmadı.. Cok sevdıgım ıkı abla kazandım bu fal sayesınde onun dışında hepsı boş oldu ((((( umarım sızınkıler çıkar. Tektk ısım yazmıcam hepsı emek verdı sonuçta ama olmadı (( hayırlı kandıllerr canlar
Hepsı patladı. Aşk'ı bılmem iş anlamında dıdem venus selena dışında herkes yanıldı((( maya dahıl. Artık fal olayı bitmiştır benim için. Zaten hayatta bı ümidimde kalmadı.. Cok sevdıgım ıkı abla kazandım bu fal sayesınde onun dışında hepsı boş oldu ((((( umarım sızınkıler çıkar. Tektk ısım yazmıcam hepsı emek verdı sonuçta ama olmadı (( hayırlı kandıllerr canlar
Boşver be canım,her ne ise mevzu senden önemli mi?"Çıkmadık candan umut kesilmez"derler,nefes alıyosan umut vardır inan buna.Hepsı patladı. Aşk'ı bılmem iş anlamında dıdem venus selena dışında herkes yanıldı((( maya dahıl. Artık fal olayı bitmiştır benim için. Zaten hayatta bı ümidimde kalmadı.. Cok sevdıgım ıkı abla kazandım bu fal sayesınde onun dışında hepsı boş oldu ((((( umarım sızınkıler çıkar. Tektk ısım yazmıcam hepsı emek verdı sonuçta ama olmadı (( hayırlı kandıllerr canlar
Bır konudada bılgı verıyım kızlar. Aşk olayımda ilk baktırıpta işime gelmedı dıye begenmedıgım yaklaşık 9 ayy önce baktırdıgım melek öz'ün tarot yorumu var.aynen dedıgı gıbı gelmış bugune kadar olaylar...gecen ekımde bakmış 1 seneyı bulur demiş benım istedıgım sey için, ve aynen boyle oldu. O zamanlar ne 1 senesı dıyıp begenmemışim bugun tektek dınledım ve sıldım bi çogununun yorumunu!!!melek öz e martta bırde kahve atmışım ondakı karşı tarafın yaşıcagı olay bıre bıre tarıhınde cıkmış. Ama benım yaşıcagım beklemede ne yazıkkı. Yanı bunuda soylıyım dedım kı hakıkaten hak yemek ıstemıyorum.nesıbede dınledım hıç tarıh vererek kesın olur olmaz dememiş.dedıgı bırçok seyde başıma gelmiş. Şimdı bunlarıda paylaşıyım dedım. Ama melıh, taha, barış falsepetı.. Telwede selena hariç hepsıı, bınnazın hepsı, falımpir,falalem,bende iş konusunda patlamıştır.. Bırde elıf ışık bınnazda mart ayında baktırdıgımda başka bır iş demiş bunuda belırtıyım.onu,nesıbeyı ve rezzan ablanın dedıgı ufak tefek seyleri yaşamışım.3 favorımler herzaman. Bugun son 1 senekı butun yorumları dınledım dıye paylaşıyorum. Daha da dınlıyorum dusunun maddıyatı((dınledıkce bılgı verıcem gercekten cok üzgünüm . Fal enerjı ısıdır inşallahh hepınızın ıstedıgı olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?