Ben baktırıcaktım ama kahve bakıyo sadece,bende kahve falı hiç sevmem,foto yükle hiç uğraşamam,vazgeçtim o yüzden.Ama sitesine düşen üç beş yorumda olumlu dediğin gibi.
hakkaten ramazan etkiler mi bilmiyom ki. onu da sormak lazım
ramazan döneminde bakıyosa tamam sana da baktırırım cherrycim ama önce bi ramazan döneminde bakıyo mu onu da öğrenmek lazım. ücret olayı kolay hallederiz
Tamamdır bu konuyu bi netleştirelim önce sonra seni velik tayin ederiz
hakkaten ramazan etkiler mi bilmiyom ki. onu da sormak lazım
ramazan döneminde bakıyosa tamam sana da baktırırım cherrycim ama önce bi ramazan döneminde bakıyo mu onu da öğrenmek lazım. ücret olayı kolay hallederiz
kız benim baktırdığım fal olumsuz etkilenir mi acaba, yani ben 2'nize de baktırırsam
Evet ravazza karşıyakada akbank sokağı mı öyle bi yerde, kahve 20 tarot 30 lira
karşıyaka çarşı içinde akbank sokağı'na gir, ileride sağda. kahve baktırdım ben hep, 20 küsür lira mı neydi. 7-8 dakikada şipşak her şeyi söylüyor ne var ne yok, gelecekle ilgili dediklerini de daha önce bizzat yaşadım.
beğenilme oranı çok yüksek ama arada beğenmeyenler de elbette var. umarım senle de enerjisi tutar
Tamam kızlar sağolun. Belki yarın gidebilirim. Gelişmeleri yazarım size de.
Aslında bende istiyorum ama kendimi tutuyorum
Tarot baksa ben atmıştım çoktan ne yalan söyleyeyim.
Ravazza cafedeki bakanin adi neyy kacirdim..
oradakileri pek begenmiyorlar ama yeni geldi heralde merak ettim hemen gideyim :)
tarot u gerçekten bakan süper bakıyor bazılarıda sadece kartın anlamına göre o kadarını int. sende bulursun ben tarotta gerçekten beğendiğim tek isim Mert Reiki olmuştu
Mert geçmiş ve durum analizinde tarotta bencede kusursuz,hakkını yiyemem.Ancak gelecek tutturamadı ya....
Yoo ravazza cafe . neyse bakalim bi gidelimde :)
Açıkçası benim durumda onun dediği gibi gidiyor daha önce de demiştim, barışma bir süre sonra ayrılık sonra tekrar barışma :) tekrar barışma kısmına henüz gelemedik.
İnşallah oda olur hayırlısıyla...
karşıyaka çarşı içinde akbank sokağı'na gir, ileride sağda. kahve baktırdım ben hep, 20 küsür lira mı neydi. 7-8 dakikada şipşak her şeyi söylüyor ne var ne yok, gelecekle ilgili dediklerini de daha önce bizzat yaşadım.
beğenilme oranı çok yüksek ama arada beğenmeyenler de elbette var. umarım senle de enerjisi tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?