Binnaz Abla

Tamamdır bu konuyu bi netleştirelim önce sonra seni velik tayin ederiz

Eyvahlar olsun, ben Ramazan isini unuttum. Ramazan ne zaman bitiyor?

Evet ravazza karşıyakada akbank sokağı mı öyle bi yerde, kahve 20 tarot 30 lira

Tamam kızlar sağolun. Belki yarın gidebilirim. Gelişmeleri yazarım size de.

Ravazza cafedeki bakanin adi neyy kacirdim..
oradakileri pek begenmiyorlar ama yeni geldi heralde merak ettim hemen gideyim :)

Maya demir meşgul tekrardan çevrimiçi oluyor mi yoksa hemen kapatiyomu yakalayamiyorum

Ravazza cafedeki bakanin adi neyy kacirdim..
oradakileri pek begenmiyorlar ama yeni geldi heralde merak ettim hemen gideyim :)

ferda hanım. zaten tek kendisi var yıllardır orada. izmir falcıları topiğine bakabilirsin. karıştırdın herhalde başka cafeyle :)

Son düzenleme:
tarot u gerçekten bakan süper bakıyor bazılarıda sadece kartın anlamına göre o kadarını int. sende bulursun ben tarotta gerçekten beğendiğim tek isim Mert Reiki olmuştu

Mert geçmiş ve durum analizinde tarotta bencede kusursuz,hakkını yiyemem.Ancak gelecek tutturamadı ya....

Mert geçmiş ve durum analizinde tarotta bencede kusursuz,hakkını yiyemem.Ancak gelecek tutturamadı ya....

Açıkçası benim durumda onun dediği gibi gidiyor daha önce de demiştim, barışma bir süre sonra ayrılık sonra tekrar barışma :) tekrar barışma kısmına henüz gelemedik.

Açıkçası benim durumda onun dediği gibi gidiyor daha önce de demiştim, barışma bir süre sonra ayrılık sonra tekrar barışma :) tekrar barışma kısmına henüz gelemedik.

İnşallah oda olur hayırlısıyla...

uffff karsiyaka bana cok uzak((( su pasakli Birsen'e ulasan bana da versin numarasini adresini( kemeralti falcilari nasil acaba ?

Son düzenleme:
benim fal sepetimde bu ikinci fal baktırma gafletimdi ve hayatımda bu kadar berbat bir site görmedim, tellweye kurban olsunlar.falcıları 100 saat bekletir,site desen saçma sapan düzenlenmiş,ne sıran belli,ne seçtiğin kartlar bir daha aslaaaa,aslaaaa,aslaaaaa!!!!! başlarım nesibesine'de,ada'sınada sanki bana evrenin sırrını verecekler yok ama bana mustehak uzak durmazsan faldan 3 kuruşluk insanlara maymun olursun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…