Binnaz Abla

Ferda diye bir hatun varmis Izmir'de ona ne dersin?

Ferda mı, hiç duymadım canım. 3 kişiye baktırdım ben İzmir'de hatrı sayılır. Sevgi, asiye ve kemal. Kemal berbattı. Asiyeyle sevgi çok iyilerdi. Asiye patladı gelecekte. Sevgi gelecek için çok net konuşamadı açıkcası. Ama duygularıma evimin içine kadar bildi herşeyi. Pasaklı Birsen var meşhur ona gitmeyi düşünüyorum aslında..

O dedigin de var, adi FalciSema

İyi mi gerçekten Gelecekte başarılı mı peki, yaşadın mı hiç dediklerini ve ne kadara bakıyor?

Aslında haklısın. Yüz yüze baktırmak daha mantıklı ama insan üşeniyor resmen netten baktırmak kolay geliyor ama sonuç hüsran, kopyala yapıştır fallar geliyor bazen

Online isi tirt bence sekerim, en iyisi yuz yuze.

Birsen e gidebilirsin bence.

Ferda nin nerde oldugu Izmir topik inde var zannimca.

ravazza cafe ferda hanım. izmir falcıları topiğinde kendisi hakkında baya bi şey yazılı. keza beni her gittiğimde dumura uğratmıştır.

Evet online kolaylığı sadece insanı cezbeden,başka bi artısı yok.Copy pasteden hepimizin vurgun yemişliği vardır .

Online isi tirt bence sekerim, en iyisi yuz yuze.

Birsen e gidebilirsin bence.

Ferda nin nerde oldugu Izmir topik inde var zannimca.

Bir göz gezdireyim şu Ferda'ya o halde :)

ravazza cafe ferda hanım. izmir falcıları topiğinde kendisi hakkında baya bi şey yazılı. keza beni her gittiğimde dumura uğratmıştır.

Canım ravazza karşıyaka tarafında değil mi? Ne kadara bakıyor? Ne baktırmıştın sen?

Evet online kolaylığı sadece insanı cezbeden,başka bi artısı yok.Copy pasteden hepimizin vurgun yemişliği vardır .

Aynen öyle maalesef.

kızlar bana fal sepetinde nesibe harıs acil birini önerebilirmsnz? ilkay nsl?yada ada?

İlkay'ın bana dedikleri cıkmadı, Ada'ya ise bir ay önce baktırdım gelecek konusunda bişi diyemem ama tercihim Ada olur benim.Karar senin..

Bir göz gezdireyim şu Ferda'ya o halde :)

Canım ravazza karşıyaka tarafında değil mi? Ne kadara bakıyor? Ne baktırmıştın sen?

karşıyaka çarşı içinde akbank sokağı'na gir, ileride sağda. kahve baktırdım ben hep, 20 küsür lira mı neydi. 7-8 dakikada şipşak her şeyi söylüyor ne var ne yok, gelecekle ilgili dediklerini de daha önce bizzat yaşadım.

beğenilme oranı çok yüksek ama arada beğenmeyenler de elbette var. umarım senle de enerjisi tutar

Son düzenleme:
kızlar bana fal sepetinde nesibe harıs acil birini önerebilirmsnz? ilkay nsl?yada ada?

Sitede Aliye Abla ben baktırmadım arkadaşım baktırdı çok memnun kaldı, kadının geçirdiği sağlık sorunu ve sebeple yaşadığı psikolojik sorunu bilmiş ki bu arkadaşım bebeğini düşürmüştü isimler v.s de vermiş gelecekle ilgili de söylediklerine zaman var.

Ben baktırıcaktım ama kahve bakıyo sadece,bende kahve falı hiç sevmem,foto yükle hiç uğraşamam,vazgeçtim o yüzden.Ama sitesine düşen üç beş yorumda olumlu dediğin gibi.

Ramazana denk geliyo sanırım o zaman bakar mı acaba :44:

hakkaten ramazan etkiler mi bilmiyom ki. onu da sormak lazım

Ben de isterimmmmmmmmmm

Valla hayra gecersin sekerim, para mevzusunu nasil halledecegimizi mesajlasalim sen de istersen

ramazan döneminde bakıyosa tamam sana da baktırırım cherrycim ama önce bi ramazan döneminde bakıyo mu onu da öğrenmek lazım. ücret olayı kolay hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…