- 9 Kasım 2013
- 965
- 578
- 358
- 38
Ferda diye bir hatun varmis Izmir'de ona ne dersin?
O dedigin de var, adi FalciSema
Zaten fikir aldıkça kafan karışır.Çünkü hepimizin iyi bulduğu başka başka falcılar oluyo genelde.Eğer imkânın varsa git sağlam bi falcıya ,en azından bi kafede düzgün birine baktır,daha kârlı çıkarsın.Zaten fiyatlar aynı gibi,üstelik reel olunca istediğin kadar soru sor,tek soru tek cevap zımbırtısı olmadan.
Ferda mı, hiç duymadım canım. 3 kişiye baktırdım ben İzmir'de hatrı sayılır. Sevgi, asiye ve kemal. Kemal berbattı. Asiyeyle sevgi çok iyilerdi. Asiye patladı gelecekte. Sevgi gelecek için çok net konuşamadı açıkcası. Ama duygularıma evimin içine kadar bildi herşeyi. Pasaklı Birsen var meşhur ona gitmeyi düşünüyorum aslında..
Ferda mı, hiç duymadım canım. 3 kişiye baktırdım ben İzmir'de hatrı sayılır. Sevgi, asiye ve kemal. Kemal berbattı. Asiyeyle sevgi çok iyilerdi. Asiye patladı gelecekte. Sevgi gelecek için çok net konuşamadı açıkcası. Ama duygularıma evimin içine kadar bildi herşeyi. Pasaklı Birsen var meşhur ona gitmeyi düşünüyorum aslında..
İyi mi gerçektenGelecekte başarılı mı peki, yaşadın mı hiç dediklerini ve ne kadara bakıyor?
Aslında haklısın. Yüz yüze baktırmak daha mantıklı ama insan üşeniyor resmen netten baktırmak kolay geliyor ama sonuç hüsran, kopyala yapıştır fallar geliyor bazen
Online isi tirt bence sekerim, en iyisi yuz yuze.
Birsen e gidebilirsin bence.
Ferda nin nerde oldugu Izmir topik inde var zannimca.
ravazza cafe ferda hanım. izmir falcıları topiğinde kendisi hakkında baya bi şey yazılı. keza beni her gittiğimde dumura uğratmıştır.
Evet online kolaylığı sadece insanı cezbeden,başka bi artısı yok.Copy pasteden hepimizin vurgun yemişliği vardır .
Bir göz gezdireyim şu Ferda'ya o halde :)
Canım ravazza karşıyaka tarafında değil mi? Ne kadara bakıyor? Ne baktırmıştın sen?
Aynen öyle maalesef.
kızlar bana fal sepetinde nesibe harıs acil birini önerebilirmsnz? ilkay nsl?yada ada?
Bir göz gezdireyim şu Ferda'ya o halde :)
Canım ravazza karşıyaka tarafında değil mi? Ne kadara bakıyor? Ne baktırmıştın sen?
Evet ravazza karşıyakada akbank sokağı mı öyle bi yerde, kahve 20 tarot 30 lira
İlkay'ın bana dedikleri cıkmadı, Ada'ya ise bir ay önce baktırdım gelecek konusunda bişi diyemem ama tercihim Ada olur benim.Karar senin..
sen aradın galiba pericim ferda'yı? telefonda bakıyo muymuş?
Aradım canım telefondan bakmıyo ya geleceksin ya da birini göndereceksin dedi
teşekkür ederim cnm yardımın için baktırdıktan sonra durumu bildiririm sizede.
temmuz başı gidecem gibi izmir'e, ben baktırayım mı senin adına
temmuz başı gidecem gibi izmir'e, ben baktırayım mı senin adına
kızlar bana fal sepetinde nesibe harıs acil birini önerebilirmsnz? ilkay nsl?yada ada?
Ben baktırıcaktım ama kahve bakıyo sadece,bende kahve falı hiç sevmem,foto yükle hiç uğraşamam,vazgeçtim o yüzden.Ama sitesine düşen üç beş yorumda olumlu dediğin gibi.Sitede Aliye Abla ben baktırmadım arkadaşım baktırdı çok memnun kaldı, kadının geçirdiği sağlık sorunu ve sebeple yaşadığı psikolojik sorunu bilmiş ki bu arkadaşım bebeğini düşürmüştü isimler v.s de vermiş gelecekle ilgili de söylediklerine zaman var.
Ramazana denk geliyo sanırım o zaman bakar mı acaba :44:
Ben de isterimmmmmmmmmm
Valla hayra gecersin sekerim, para mevzusunu nasil halledecegimizi mesajlasalim sen de istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?