Binnaz Abla

Arkadaşlar Rezzan dan sonra dayanamadım Bu Rad Mirza'ya da tarot baktırdım ya adam 50 satır yazı yazmış. arkadaşımın dediği kadar varmış. Çok farklı yorumu var. Bence sesli fal baksa hit olur. Bakalım 1 ay süre verdi inşallah dedikleri çıkar.

Son düzenleme:
Hahhaaahhaa.Yok kabul bu defa daha iyiydi ama oturtamadığı şeyler var falda ve yakın gelecekte yaptığı yorumun olma ihtimali çok zayıf.Dediğin gibi canım sağlık olsun,bütün derdimiz bu olsun:):)

insallah olur canim benim....hayat mucizelerle dolu.....

Bu şeymaya nasıl baktırılıyo sms odemesı sordum cevap yok 3 saat oldu:) paypal ödemek istemıyorum sıfremı fılanda hatırlamıyorum paypal daraldım hepde cevrımdışı ramazandan önce baktırıcam bıdaha 30 gun tatıl fal olayı:))

Merhaba kızlar birkaç gündür şehir dışındaydım, Şeyma konusuna bende katılıyorum o kızın dedikleri ni tarihleriyle birlikte yaşadım son söylediği için biraz zaman var o da çıkarsa bir daha fal baktırırsam gene o nu tercih ederim.

Bu kadar övüldüğü için merak edip şeymaya baktırmıştım. Tek kelime bile bilemedi. Ivır zıvır şeylerle dolu bir faldı. Falımda 2-3 kişiden bahsetmiş ama kim kimdir belli değil. Eğitim hayatımla ilgili de çok alakasız ve hiç düşünmediğim şeyler söyledi. Benim için oldukça başarısız bir fal deneyimiydi. Ama bir hayli memnun olanlar da var. İlginç. Fal gerçekten enerji işi sanırım

Canım kim bu rad mirza ilk defa duyuyorum başka var mı baktıran tavsiye edermisniz

Canım kim bu rad mirza ilk defa duyuyorum başka var mı baktıran tavsiye edermisniz

Valla bana da bir arkadaşım tavsiye etti. Önce teretdüt ettim ama dayanamadım falı yolladım. bence süper yorumlamış tavsiye ederim dene istersen ama olumlu olumsuz her şeyi söylüyor. bakalım bekleyeceğim inşallah söyledikleri olur canım

Nerde bakıyo???

Seyma bende de vorba gibiydi kim kimdir nedir ayiramiyosun

İnşallah Özge'cim mucizeler senin içinde ,hepimiz içinde gerçek olsun:)

"biryolunvar"adlı sitede Rad Mirza.

Sen baktirdin mi? Yeni bir site heralde az önce üye oldum falcilar henüz 3-5 fal anca bakmislar ve hepsi 100%. Denesem mi diye düsünüyorum ama sadece falcilar online olunca fal atilabiliyor.. simdi sürekli takip etmektende üseniyorum acikcasi.. birde yine reklam amaclida olabilir tereddütü var..

Son düzenleme:

Yok canım ben baktırmadım,yeni sitelere bulaşmama taraftarıyım.Zaten elimizde olanlar iyice çorba etti beynimizi,biryolunvar da eksik olsun.

Yok canım ben baktırmadım,yeni sitelere bulaşmama taraftarıyım.Zaten elimizde olanlar iyice çorba etti beynimizi,biryolunvar da eksik olsun.

Ne deyim artik benimde icimden gelmiyor baktirmak.. yaklasik 3 senedir sitelerde az paralar dökmedim maalesef.. yeri geldi yiyecegimden bile kestim fal baktirabilmek icin o kadar bagimliydim diyebilirim.. sonuc: hic bir fal tutmadi! Gecmisi o an ki durumu bilenler oldu onlara umut bagladim ama sonuc ortada.. hep aldirma canimlar, seni seviyorlar, evlilik kesinler duydum.. bu gece yine öyle olaylar oldu ki sasirdim kaldim resmen yilan beslemisim koynumda.. onca emeklerime acidim, fedakarliklarima acidim, kaybettigim zamanima acidim vs vs vs...

Valla doğru en önemlisi giden zaman ,zedelenen maneviyat.Ama Allah emin ol ki çıkarır,ah alanın yanına kalmaz.
Fallarda evet malesef geçmiş odaklı tüm falcîlarımîz .Ha tabi milyonda bir çıkan fal oluyo bizde çıktı diye tutuşuyoruz.Sen üzme ama tatlı canını, en önemli şey sağlık, onun dışında her yara kapanır inan.

Kızlar sohpetınızın ortasına daldım ama kusura bakmayın şeyma için görüşünüz varmı? Bırde o sıtede cevrımdışıykem fal atılmıyo dımı kız hep cevrımdışı ıkınızın görüşü önemli benım için.

Estağfurullah kız ne kusuru:)Ben baktırmadım canım benim malesef keşke bi yorum getirebilseydim sana.

Cezvve Seymayi soruyorsan ben baktirdim. Gecmiste bildigi ufak tefek seyler vardi ama sok edici birseyde degildi.. gelecekle ilgili dedikleri cikmadi.. cikacak gibide degildi zaten.. begeneni cok ama sahsen bende hayal kirikligidi.. kesinlikle tavsiye etmiyorum bence salliyor..

Son düzenleme:

Baktırmıyorum o zaman siz begenmedıysenız bende begenmıcem demektır. Sagolun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…