Binnaz Abla

Yağmura geçen yaz baktirmistim fazla uzun gelmişti fali 30 dk ama sordugum ve benim iicin önemli olan bir soruya görmedigim birsey icin evet olucak diyemem demişti nitekim melegin baktigi olumsuz fal gibi sordugum soru olumsuz sonuclanmisti . Yagmur en azindan dürüsttü

Tabiki favorim melek hala..ve esince

canım bende boyle bır durum yasadm melek bılmıstı bendee hatta aramızz cok ıyı oldugu bır zamanda boyle boyle bısey olucak demıstı ınanmamıstım acıkcası sen yakalıycaksın demıstı,sonra tam aldatma degıldı ama yalanlar soylemıstı oyle bıseydı ve ben aynen bu yalanları yakaladım tek tek ıstersen dene ama sakınn bu lafımdan umutlanma ben kendımı kotu hıssederım fal enerjı ısı kendı hıslerıne guven ve bız kadınlar kesınlıkle hıssedıyoruz bıseyler dondugunu en ufak bısey bıle olsa,sen ıcını ferah tut ..insallahh fallardan veya baska bıseyden demıyorum,fallara guvenerek bırını yargılama sakın, ınsallah hersey dusundugunun tersıdır hep mutlu olursun ..

Canım çok tatlısın alakan için çok teşekkür ederim kadam çok karışık etrafındaki kadınlarla çok gereksiz samimiyet kuruyor ve bu kadınların hepsi onun eleman çok rahatsızım durumdan bir kaç kez konuştuk sıkıntımı dile getirdim bana güven diyor yapsam söylerim yok öyle birşey dedi ve birde üstüne yemin etti ama ben hala bu histen kurtulamadım bir kaçta yalanını yakalamışlığım var bilmiyorum belki onunda etkisi oldu ne bileyim çok üzgünüm ya 7 sene dile kolay pat diyede söküp atamıyorsun çok fedakarlık yaptım bu ilişki için ama hareketleri gerçekten çok şüpheli ofisinde başbaşa uzun süreli oturmalar muhabbetler falan gözümün önünde ooofffff oooffff

Yağmurda rekor sende benimki 32dk idi ve aynen laf salatası değil dolu dolu, o zamanda helal olsun dedim şimdide emeğine sağlık diyorum tekrardan senin vesilenle.

Dedıklerıde çıkarsa ayakta alkışlarız alcanzarcım

Aferinnn hic dayanamiyoruz zaten insallah begenirsin canim bayagida uzunmus

Belli olmuyo ya işte ,falcınında bi günü bi gününü tutmuyo.Neyse canım umarım Òzge memnun kalır.

duru görü veya suya bakanlara bir nebzede olsa güveniyorum ani biliyorlar en azindan.
valla o kadar soru sordum ki rahat rahat 30 dakikayi doldursun kiz zorlanmasin diye..
yalniz yagmur yorumu ne zaman gondercek acab kac saat oldu 4 kisi vardi suan 3 kisi sirada...nasil yogunlasiyorsa

Kizlar melegin (falsepetinde ki) fallari cikiyor muuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende eski sevgilim icin binnazdaki cagan beye baktirmistim bana suan baska biriyle iliski yasamak isteyebilir bole bi adim atabilir demisti 1 hafta gecmeden resimlerini gordum ama basarili olamicak demisti ki ole de oldu ayrildi katina baktirmistim denemeni isterim.

maya demiri kim tavsiye ettiyse o kisi kendisidir kesin ben bole sacma bi fal okumadim 5 liralik fal bile bin basar ona denemeyin

25 dakikalik bir yorum geldi...giris 5 dakika kadar fali nasil yorumladigini ne yaptigini falan filan anlatmis.. cumlelerinin cogunu anlamak ici artik adina falci mi yorumcu mu enerji isleri mi ne derseniz olmak gerekiyor sanirim,, cogu kelimenin anlamini bilmiuordum.
yorumu dinlerken cok sıkıldım..hatta ortasinda kapatmak bile gecti icimden.. surekli eski enerjilerden,sevgilerden kurtul yeni enerjilere yer ac kalbini temizle...cumleleri aklima kazindi... bunu yapmayi yagmur'dan cok ben istiyorum :) acaba olur mu diye danistim..yorumlar havada kaldi..cogu seyi bildi cogunu bilemedi..is konularinda tamamen yanildi...
ancak emek vermis cesit cesit destelere sormus. sagolsun..
durugoru oldugunu sanmiyorum bazen hep kart anlamlarindan gittu. sadece kartlarin anlamlarini okudu bu cok sıkıciydi.. bana gore orta bi yorumcu..
benim enerjim tutmadi..birdaha danisacagimi sanmiyorumm..
yine de emegi icin tesekkurler

Son düzenleme:

Banada 37 dakkalık bi yorum gelmişti, burdada paylaşmıştım şimdi yazdıklarını okuyunca enerjıylr ilgili aynı şeyleri söylemiş şaşırdım😳bende durumda iyiydi. Gelecek beklıcez ama yanıldıgı bi konu bendede oldu.bılemedım anlamıyorum zaten yorumları okuyosun sıtede herkese cıkıyo bı gaz fal yoluyosun sonra fos cıkıyo buda onlara benzemez umarım

maya demiri kim tavsiye ettiyse o kisi kendisidir kesin ben bole sacma bi fal okumadim 5 liralik fal bile bin basar ona denemeyin

Önerenlerden biri bendım,ama şöyle katıldım şuan görüşüne ben memlun kalınca 2 kez daha yoladım fal. En sonuncusu banada tatmınsız gelmişti.bıde yazılıya dönmüş ben seslı baktırdım hep bilemedım.işte böyle böyle olan maddıyata ve umutlara oluyo

Selaam kızlar güne KIvanç Tatlıtuğ ile başladığım için bugün ayrıca mutluyum bunu hiçbir falcı bilemedi dermişim :13:yakışıklı evet bende yağmura baktırdı. BEĞENMEDİM durugörüsü olduğuna hiç inanmıyorum

O kadar sacmaydi ki benimle alakasiz seyler hayretle okudum.. ben ramazan dolayisiyla son falimi rezzan ablaya baktirdim dunde melege ikiside iyiydi ayni cumleleri solediler nerdeyse.. eski sevgilimin bi iliskisi oldugunu solediler ve gercektende ole simdiden 1 tanesini bildiler insallah digerleride gerceklesir ikisi de iyi digerleri copluk

Bacı seninle farklı falcıların müşterisi olmamız gerektiği artık Yağmur'la test edildi onaylandı.Bende gòzünün önüne gelen görüntülerden bahsetti.Sonuna kadar bunu görmeye çalıştığını anlattı.Enerji ile ilgili herhangi bi yorumu yok benim falımda.Ve doluca 32dk idi.Ya gerçekten belli olmuyo.Ben o yüzden hiç kimse için ısrarla "yanılmaz" yorumu yapmıyorum.Kendi memnun yada memnuniyetsizliğimi söylüyorum.Ben Yağmurun falînı çok içime sindirdim.Ya şöylede òrnek veriyim mesela iki gün önce Venüs e tekrar şans verdim, aralık ayında tellwe tecrübesinden sonra...Bu defa anlıķ durum daha iyiydi evet ama çok mu hayran kaldım ,çokmu içime sindi.Evet dersem yalan olur.Yani malesef bu olay böyle devam edecek.Ne diyelim canım sağlık olsun,iyi yorumlar yalansada umarım gerçek olsun..

akşam ben de baktırdım aynen bu yazdıklarını yazacaktım :) fazla eğitim almış meditasyon olumlama vs vs :) 30 tl ye içim gitti . yagmurun yarım saatte konustugundan bişey anlamadım rezzan melek on dakıka da on kat daha faydalı şeyler soyluyorlar :)

aynen canim. paraya yazik oldu. dinlerken icim Kıyıldı.)) rezzan abla kiyaslamasini asla yapmam bile. kadincagiz 10 dakka icinde her telden yorum yapiyor bana.. dilini anliyorum. en azindan:))) siralama yine ayni bende...Rezzan Nesibe Venus:)))

canim benimmm aynen bu son olsun birdaha birbirbirimizin begendiklerini baktirmayalim..cunku gercekten bizim enerjilerimiz farkli:)))) bak seni uyardim demi sen venuse gonderme dedim. duramadin yine....))
saglik olsun güzel kalplim.

canim benimmm aynen bu son olsun birdaha birbirbirimizin begendiklerini baktirmayalim..cunku gercekten bizim enerjilerimiz farkli:)))) bak seni uyardim demi sen venuse gonderme dedim. duramadin yine....))
saglik olsun güzel kalplim.
Hahhaaahhaa.Yok kabul bu defa daha iyiydi ama oturtamadığı şeyler var falda ve yakın gelecekte yaptığı yorumun olma ihtimali çok zayıf.Dediğin gibi canım sağlık olsun,bütün derdimiz bu olsun:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…