Yagmura cok onceden baktirmistim enerjim hic tutmamisti tatlim ya tarot atmistim
Merhaba hanımlar ben uzun zamandır siteye üyeyim fakat ilk defa yazıyorum fal konusunda fikrinize ihtiyacım var 7 yıllık bir ilişkim var ve aldatıldığımı hissediyorum bana lazım olan geçmişi ve anı çok iyi bilecek falı güvenilir bir falcı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bu konuda iyi bir falcı var mı yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:26:
Yağmurda rekor sende benimki 32dk idi ve aynen laf salatası değil dolu dolu, o zamanda helal olsun dedim şimdide emeğine sağlık diyorum tekrardan senin vesilenle.
Aferinnn hic dayanamiyoruz zaten insallah begenirsin canim bayagida uzunmus
Belli olmuyo ya işte ,falcınında bi günü bi gününü tutmuyo.Neyse canım umarım Òzge memnun kalır.
Canım çok tatlısın alakan için çok teşekkür ederim kadam çok karışık etrafındaki kadınlarla çok gereksiz samimiyet kuruyor ve bu kadınların hepsi onun eleman çok rahatsızım durumdan bir kaç kez konuştuk sıkıntımı dile getirdim bana güven diyor yapsam söylerim yok öyle birşey dedi ve birde üstüne yemin etti ama ben hala bu histen kurtulamadım bir kaçta yalanını yakalamışlığım var bilmiyorum belki onunda etkisi oldu ne bileyim çok üzgünüm ya 7 sene dile kolay pat diyede söküp atamıyorsun çok fedakarlık yaptım bu ilişki için ama hareketleri gerçekten çok şüpheli ofisinde başbaşa uzun süreli oturmalar muhabbetler falan gözümün önünde ooofffff oooffff
25 dakikalik bir yorum geldi...giris 5 dakika kadar fali nasil yorumladigini ne yaptigini falan filan anlatmis.. cumlelerinin cogunu anlamak ici artik adina falci mi yorumcu mu enerji isleri mi ne derseniz olmak gerekiyor sanirim,, cogu kelimenin anlamini bilmiuordum.
yorumu dinlerken cok sıkıldım..hatta ortasinda kapatmak bile gecti icimden.. surekli eski enerjilerden,sevgilerden kurtul yeni enerjilere yer ac kalbini temizle...cumleleri aklima kazindi... bunu yapmayi yagmur'dan cok ben istiyorum :) acaba olur mu diye danistim..yorumlar havada kaldi..cogu seyi bildi cogunu bilemedi..is konularinda tamamen yanildi...
ancak emek vermis cesit cesit destelere sormus. sagolsun..
durugoru oldugunu sanmiyorum bazen hep kart anlamlarindan gittu. sadece kartlarin anlamlarini okudu bu cok sıkıciydi.. bana gore orta bi yorumcu..
benim enerjim tutmadi..birdaha danisacagimi sanmiyorumm..
yine de emegi icin tesekkurler
maya demiri kim tavsiye ettiyse o kisi kendisidir kesin ben bole sacma bi fal okumadim 5 liralik fal bile bin basar ona denemeyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yağmura geçen yaz baktirmistim fazla uzun gelmişti fali 30 dk ama sordugum ve benim iicin önemli olan bir soruya görmedigim birsey icin evet olucak diyemem demişti nitekim melegin baktigi olumsuz fal gibi sordugum soru olumsuz sonuclanmisti . Yagmur en azindan dürüsttü
Tabiki favorim melek hala..ve esince
Önerenlerden biri bendım,ama şöyle katıldım şuan görüşüne ben memlun kalınca 2 kez daha yoladım fal. En sonuncusu banada tatmınsız gelmişti.bıde yazılıya dönmüş ben seslı baktırdım hep bilemedım.işte böyle böyle olan maddıyata ve umutlara oluyo
Bacı seninle farklı falcıların müşterisi olmamız gerektiği artık Yağmur'la test edildi onaylandı.Bende gòzünün önüne gelen görüntülerden bahsetti.Sonuna kadar bunu görmeye çalıştığını anlattı.Enerji ile ilgili herhangi bi yorumu yok benim falımda.Ve doluca 32dk idi.Ya gerçekten belli olmuyo.Ben o yüzden hiç kimse için ısrarla "yanılmaz" yorumu yapmıyorum.Kendi memnun yada memnuniyetsizliğimi söylüyorum.Ben Yağmurun falînı çok içime sindirdim.Ya şöylede òrnek veriyim mesela iki gün önce Venüs e tekrar şans verdim, aralık ayında tellwe tecrübesinden sonra...Bu defa anlıķ durum daha iyiydi evet ama çok mu hayran kaldım ,çokmu içime sindi.Evet dersem yalan olur.Yani malesef bu olay böyle devam edecek.Ne diyelim canım sağlık olsun,iyi yorumlar yalansada umarım gerçek olsun..25 dakikalik bir yorum geldi...giris 5 dakika kadar fali nasil yorumladigini ne yaptigini falan filan anlatmis.. cumlelerinin cogunu anlamak ici artik adina falci mi yorumcu mu enerji isleri mi ne derseniz olmak gerekiyor sanirim,, cogu kelimenin anlamini bilmiuordum.
yorumu dinlerken cok sıkıldım..hatta ortasinda kapatmak bile gecti icimden.. surekli eski enerjilerden,sevgilerden kurtul yeni enerjilere yer ac kalbini temizle...cumleleri aklima kazindi... bunu yapmayi yagmur'dan cok ben istiyorum :) acaba olur mu diye danistim..yorumlar havada kaldi..cogu seyi bildi cogunu bilemedi..is konularinda tamamen yanildi...
durugoru oldugunu sanmiyorum bazen hep kart anlamlarindan gittu. sadece kartlarin anlamlarini okudu bu cok sıkıciydi.. bana gore orta bi yorumcu..
25 dakikalik bir yorum geldi...giris 5 dakika kadar fali nasil yorumladigini ne yaptigini falan filan anlatmis.. cumlelerinin cogunu anlamak ici artik adina falci mi yorumcu mu enerji isleri mi ne derseniz olmak gerekiyor sanirim,, cogu kelimenin anlamini bilmiuordum.
akşam ben de baktırdım aynen bu yazdıklarını yazacaktım :) fazla eğitim almış meditasyon olumlama vs vs :) 30 tl ye içim gitti . yagmurun yarım saatte konustugundan bişey anlamadım rezzan melek on dakıka da on kat daha faydalı şeyler soyluyorlar :)
Bacı seninle farklı falcıların müşterisi olmamız gerektiği artık Yağmur'la test edildi onaylandı.Bende gòzünün önüne gelen görüntülerden bahsetti.Sonuna kadar bunu görmeye çalıştığını anlattı.Enerji ile ilgili herhangi bi yorumu yok benim falımda.Ve doluca 32dk idi.Ya gerçekten belli olmuyo.Ben o yüzden hiç kimse için ısrarla "yanılmaz" yorumu yapmıyorum.Kendi memnun yada memnuniyetsizliğimi söylüyorum.Ben Yağmurun falînı çok içime sindirdim.Ya şöylede òrnek veriyim mesela iki gün önce Venüs e tekrar şans verdim, aralık ayında tellwe tecrübesinden sonra...Bu defa anlıķ durum daha iyiydi evet ama çok mu hayran kaldım ,çokmu içime sindi.Evet dersem yalan olur.Yani malesef bu olay böyle devam edecek.Ne diyelim canım sağlık olsun,iyi yorumlar yalansada umarım gerçek olsun..
Hahhaaahhaa.Yok kabul bu defa daha iyiydi ama oturtamadığı şeyler var falda ve yakın gelecekte yaptığı yorumun olma ihtimali çok zayıf.Dediğin gibi canım sağlık olsun,bütün derdimiz bu olsun:):)canim benimmm aynen bu son olsun birdaha birbirbirimizin begendiklerini baktirmayalim..cunku gercekten bizim enerjilerimiz farkli:)))) bak seni uyardim demi sen venuse gonderme dedim. duramadin yine....))
saglik olsun güzel kalplim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?