- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Merhaba hanımlar ben uzun zamandır siteye üyeyim fakat ilk defa yazıyorum fal konusunda fikrinize ihtiyacım var 7 yıllık bir ilişkim var ve aldatıldığımı hissediyorum bana lazım olan geçmişi ve anı çok iyi bilecek falı güvenilir bir falcı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bu konuda iyi bir falcı var mı yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:26:
Suan bır soktayım ama yorumdan cok süre şoku. Dun yagmura fal attım katına falsepetındekı yagmura süre gelınce gözlerim yerınden pörtledi:) 37dakka 40 sanıye yuh dedım ve dınlerken arada laf salatası vardır dedım hep ve macup oldum doldolu nokta atışları olan bı konuda bırsz yanıldı ama 37 dakkada olsun o kadar ;₺dedıklerı cıkarmı cıkmazmı bılmem ama ınanılmaz mantıklı ınanılmaz benım korkularım gıbı yorumdu...soru kısmını attım yuzsuz ben 37 dakka bakmış daha ne dımı ::) ama soru bende cok abatmıyorum kagıda doksen 1,5 sayfalık cvp geldı:) en uzun falım 14 dakkaydı 4 dakkası gecıkme nedenıydı zaten. Hoş sure onemlı degıl içi boş olduktan yada soyledıklerı cıkmadıktan sonra ama garıp geldı paylaşıyım dedım:))) hala favorım Nesıbe,Melek ve Venuss elbette... Ayışınada attım bu arada oda geçmişte bir haylı ıyıydı ama olumsuzdu atıyorum listemden:)sevgıler canlar
Suan bır soktayım ama yorumdan cok süre şoku. Dun yagmura fal attım katına falsepetındekı yagmura süre gelınce gözlerim yerınden pörtledi:) 37dakka 40 sanıye yuh dedım ve dınlerken arada laf salatası vardır dedım hep ve macup oldum doldolu nokta atışları olan bı konuda bırsz yanıldı ama 37 dakkada olsun o kadar ;₺dedıklerı cıkarmı cıkmazmı bılmem ama ınanılmaz mantıklı ınanılmaz benım korkularım gıbı yorumdu...soru kısmını attım yuzsuz ben 37 dakka bakmış daha ne dımı ::) ama soru bende cok abatmıyorum kagıda doksen 1,5 sayfalık cvp geldı:) en uzun falım 14 dakkaydı 4 dakkası gecıkme nedenıydı zaten. Hoş sure onemlı degıl içi boş olduktan yada soyledıklerı cıkmadıktan sonra ama garıp geldı paylaşıyım dedım:))) hala favorım Nesıbe,Melek ve Venuss elbette... Ayışınada attım bu arada oda geçmişte bir haylı ıyıydı ama olumsuzdu atıyorum listemden:)sevgıler canlar
Yağmurda rekor sende benimki 32dk idi ve aynen laf salatası değil dolu dolu, o zamanda helal olsun dedim şimdide emeğine sağlık diyorum tekrardan senin vesilenle.
Merhaba hanımlar ben uzun zamandır siteye üyeyim fakat ilk defa yazıyorum fal konusunda fikrinize ihtiyacım var 7 yıllık bir ilişkim var ve aldatıldığımı hissediyorum bana lazım olan geçmişi ve anı çok iyi bilecek falı güvenilir bir falcı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bu konuda iyi bir falcı var mı yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:26:
Gecmiisi isimlerle direk yuuzune karsi bakip isim veren , bilen biri var antalya topicinde de yazilmisti antalyadaysan bi dusun derim
Şimdi burada herkesin beğendiği falcılar başka, yani benim çok beğendiğimi başkası beğenmeyebiliyor amma velakin; benim en sevdiğim, direkt şahsa yönelik yorum yapan, beni şoke eden, geleceğe dair dedikleri o şekilde ilerleyen, hem fiyatı uygun birini söyleyim.
Cezvve sitesindeki Şeyma, bir falda çıkmayacak detayları bilip beni yatağa yapıştırmıştı okurken. Burada da beğenen oldu baya, 1-2 kişi de beğenmemişti. Kahve atmıştım buna. O zamanlar 4 liraydı, şimdi yine uygun fiyat diğer sitelere göre. Dediği şeyler geleceğe dair de o şekil ilerliyor. İskambili de çok iyidir.
Şimdi diyorum ki keşke en başında buna atsaydım da, diğerlerine hiç para dökmeseydim. 3-4 kişi deneyeceksen aklında bulunsun bu kız. Ha bir de aynı sitede Warlock. Tellwe'de Falcisema keza. Bunlar benim önerilerim. Kahve atmıştım hepsine.
canım çok teşekkür ederim artık seçeceğim bir tanesini inşallah memnun kalırım ya
cezvve deki seyma da bana cok iyi bakti bende begendim istedigim seyi kisinin nasil biri oldugunu bildi onu guzel tarif etti hem katina hem de kahve fali baktirmistim bence tellwe dekilerden cok cok iyi ben de denenebilir diyorum hem de fiyati cidden cok uygun
Òzgecan sana at demeye korkuyorum artık:):):):ay yok dayanamıyorum..yagmura bende atacagm
Òzgecan sana at demeye korkuyorum artık:):):):
gönderdim bile sekerim...insallah bu defa ortak bi yorumcumuz olur
Canim kime gonderdin yine
Umarım:)gönderdim bile sekerim...insallah bu defa ortak bi yorumcumuz olur
Uzuuunn dolu dolu bi seans için Yağmur derim Lale çıkmasada sağlık olsun falın hakkını veriyor ve aklında olsun.Canim kime gonderdin yine
Umarım:)
Uzuuunn dolu dolu bi seans için Yağmur derim Lale çıkmasada sağlık olsun falın hakkını veriyor ve aklında olsun.
lalem fal sepeti yagmur sortise.. kızlara 34 dakika dolu dolu yorum yapmis. dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?