Binnaz Abla

Aldatılıp aldatılmadıgını şüphesını asla bır fal veya yorumcuyla gıderme derım ben. Çok rısklı ve garantısı yok. Evet der yıkılırsın hayır der kendını kandırırsın ve içini kemirir acabamı dıye. Nacızane fıkrım kendı hıssın ve tabıkı elle tutulur bır seyler olurdu..onun için yorumcu onermıcem onlarada aldatılıyorum ne dıyosun dıye asla soru kısmında sorma ıllada fal baktırıcam dıyosan nesıbe veya meleke bence ılışkı acılımı at onlar bı baksın sonra fal sonunda soru kısmında ılet derım bu sıkıntını

Suan bır soktayım ama yorumdan cok süre şoku. Dun yagmura fal attım katına falsepetındekı yagmura süre gelınce gözlerim yerınden pörtledi:) 37dakka 40 sanıye yuh dedım ve dınlerken arada laf salatası vardır dedım hep ve macup oldum doldolu nokta atışları olan bı konuda bırsz yanıldı ama 37 dakkada olsun o kadar ;₺dedıklerı cıkarmı cıkmazmı bılmem ama ınanılmaz mantıklı ınanılmaz benım korkularım gıbı yorumdu...soru kısmını attım yuzsuz ben 37 dakka bakmış daha ne dımı ::) ama soru bende cok abatmıyorum kagıda doksen 1,5 sayfalık cvp geldı:) en uzun falım 14 dakkaydı 4 dakkası gecıkme nedenıydı zaten. Hoş sure onemlı degıl içi boş olduktan yada soyledıklerı cıkmadıktan sonra ama garıp geldı paylaşıyım dedım:))) hala favorım Nesıbe,Melek ve Venuss elbette... Ayışınada attım bu arada oda geçmişte bir haylı ıyıydı ama olumsuzdu atıyorum listemden:)sevgıler canlar

bu melek dediğiniz kişi hangi sitede

Yağmurda rekor sende benimki 32dk idi ve aynen laf salatası değil dolu dolu, o zamanda helal olsun dedim şimdide emeğine sağlık diyorum tekrardan senin vesilenle.

Gecmiisi isimlerle direk yuuzune karsi bakip isim veren , bilen biri var antalya topicinde de yazilmisti antalyadaysan bi dusun derim

Son düzenleme:
melek öz'e baktırmak istiyorum ama bu aralar sanırım yazılı bakıyor. yazılı fala 3lira 5lira baktırırm ama 20 tlden fazla yazılı fal baktırmak istemiyorum yaa

cezvve deki seyma da bana cok iyi bakti bende begendim istedigim seyi kisinin nasil biri oldugunu bildi onu guzel tarif etti hem katina hem de kahve fali baktirmistim bence tellwe dekilerden cok cok iyi ben de denenebilir diyorum hem de fiyati cidden cok uygun

falsepeti ayışığına baktıran varmı. profilinde pek övmüş kendini. fal bakarken gözünün önüne geliyormuş var mı baktıran, tavsiye edecek olan

canım çok teşekkür ederim artık seçeceğim bir tanesini inşallah memnun kalırım ya

Rezzan a baktırdım çok hoştu ya taha ya baktım sürekli kapalı hiç açmadı. birde rad mirza diye biri çıkmış arkadaşım baktırmış çok övüyor. onu denesem mi karar veremedim ya baktıran var mı hiç??

kesinlikle katılıyorum, tellwe'dekilere 10 basar. boş bir falcı değil kesinlikle. yani hiçbir falda çıkmayacak, sadece benim bildiğim şeyleri bildi ve dediği bazı şeyler de şu an gerçekleşiyor gibi hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…