Mrb kızlar ya uzun zamandır online fl bakan bi bakımcı arıyorum,telwedeki sirazla geçmişte olan bir olaydan dolayı etkilnip fal göndermiştim ama iade etmiş.Sonra binnaz ablaya bakındım kararsız kaldım:2: benim sorunlarım bu ara ağırlaşmaya başladı sağlam bir yorumcu tavsiyesi verrsmisiniz. binnaz abladan yada falımpir diye başka biyerde var oradanda olabilir nerden olursa artıkHayatım biryolunvar diye bir site açılmış orda bakıyor. Ben çocuğa bayıldım tavsiye ederim. zaten tek erkek o var sitede
bu arada 2 gündür takip ediyorum genelde akşam ve gece online oluyor sitedekiler.
Hayatım biryolunvar diye bir site açılmış orda bakıyor. Ben çocuğa bayıldım tavsiye ederim. zaten tek erkek o var sitede
bu arada 2 gündür takip ediyorum genelde akşam ve gece online oluyor sitedekiler.
İnşallah Özge'cim mucizeler senin içinde ,hepimiz içinde gerçek olsun:)
"biryolunvar"adlı sitede Rad Mirza.
Hayatım biryolunvar diye bir site açılmış orda bakıyor. Ben çocuğa bayıldım tavsiye ederim. zaten tek erkek o var sitede
Baktırmıyorum o zaman siz begenmedıysenız bende begenmıcem demektır. Sagolun canlar
Geçen sene bir açelyaya fal atmıştım sonra atmadım bir daha bu kızın dediklerini yaşayan varmı binnazdaki açelya
ben 1 kez baktırdım tarot tu çıktı ama kesin sonuç için zaman var
Canım ne çıktı tam olarak sakıncası yoksa söylemen mümkün mü
Sent from my iPad
Arkadaşımla ayrı olduğum dönemde baktırmıştım verdiği tarihler de barışma olacak sana tekrar bir adım atacak dedi, ve dediği tarihlerde dediği oldu
Çok teşekkürler canım
Sent from my iPad[/QUOT
Rica ederim ne demek, eğer baktırırsan beğenip beğenmediğini yazarsın olumlu ve hayırlı olur inşallah
Çok teşekkürler canım
Sent from my iPad[/QUOT
Rica ederim ne demek, eğer baktırırsan beğenip beğenmediğini yazarsın olumlu ve hayırlı olur inşallah
Eveet red miraz mı onu denedim falı sekız milyona göre oldukça doyurucu dürüst ve yol göstericiydi.gayett güzel neyse onu söylemiş umutlandırmamış yarın kapında biri var diyerek beklentiye sokmamış özetle tavsiye ederim tahanın fal bakımına benzettim zaten onu da başarılı bulurum bu arkadası da gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
Özel degılse nelerı bildi paylaşabılırmısın
Valla bana da bir arkadaşım tavsiye etti. Önce teretdüt ettim ama dayanamadım falı yolladım. bence süper yorumlamış tavsiye ederim dene istersen ama olumlu olumsuz her şeyi söylüyor. bakalım bekleyeceğim inşallah söyledikleri olur canım
Canım ne çıktı tam olarak sakıncası yoksa söylemen mümkün mü
Sent from my iPad
Marple cim sanirim seninle fal frekansiniz ayni, bana soyledigi tek kelime cikmadi ne olumlu ne olumsuz. Bence baktirma.
Canım sen açelyayı mı dıyorsun onu ben hayatımdan sileli baya oldu ama mirza çok iyi
Sent from my iPad
Acelya yi diyorum tabi aslanim kaplanim , Mirza icin kanima girme simdi
Boşverdim acelyayı o baksın orda mirza paypalle odersen 8 tl :)) anladın sen beni
Sent from my iPad
gunaydin canim baktiralimmi diyorsun yeni biri en azindan hakkimizda bisey bilmiyor deneyeyim o zaman
Evet canım ben memnun kaldım taze bir gözden yorum alayım dedim :) diğerlerinin hepsimi denedim nerdyse
Sent from my iPad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?