Binnaz Abla

Hayatım biryolunvar diye bir site açılmış orda bakıyor. Ben çocuğa bayıldım tavsiye ederim. zaten tek erkek o var sitede

bu arada 2 gündür takip ediyorum genelde akşam ve gece online oluyor sitedekiler.
Mrb kızlar ya uzun zamandır online fl bakan bi bakımcı arıyorum,telwedeki sirazla geçmişte olan bir olaydan dolayı etkilnip fal göndermiştim ama iade etmiş.Sonra binnaz ablaya bakındım kararsız kaldım:2: benim sorunlarım bu ara ağırlaşmaya başladı sağlam bir yorumcu tavsiyesi verrsmisiniz. binnaz abladan yada falımpir diye başka biyerde var oradanda olabilir nerden olursa artık

Hayatım biryolunvar diye bir site açılmış orda bakıyor. Ben çocuğa bayıldım tavsiye ederim. zaten tek erkek o var sitede

bu arada 2 gündür takip ediyorum genelde akşam ve gece online oluyor sitedekiler.

Sagol arkadaşım bıde onu deniyelım barı

Özel degılse nelerı bildi paylaşabılırmısın

Canım ne çıktı tam olarak sakıncası yoksa söylemen mümkün mü

Sent from my iPad

Arkadaşımla ayrı olduğum dönemde baktırmıştım verdiği tarihler de barışma olacak sana tekrar bir adım atacak dedi, ve dediği tarihlerde dediği oldu

Hayatım bende baktım Rad mirza ya, bu gün gündüz online olmadı heralde bende fal sepeti ilkay a gönderdim. daha sonra akşam 9 gibi online olmuş. dayanamadım ona da gönderdim sırada 2 kişi vardı inşallah yorumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…