Binnaz Abla

Kizlar birkac gun once siraza sinavim icin fal attim sakin atmayin bana sinavin cok kotu gececek dedi cok guzel bir sinavdi belgemi aliyorum yazik oldu o kadar paraya

Arkadaşlar falimpirde fountain diye bir falcı var ben promosyon fal yolladım fakat baya detaylı bakmış daha önce baktıran ve geleceği tutan var mı?

arkadaşım falımpire hiç bulaşma derim,her falın sonunda muhakkak ücreti daha yüksek başka fallara yönlendirip,afedersin kaz gibi yoluyorlar milleti.Bir de işin içine muhakkak büyü,tılsım,okuma vs katıyorlar ama yine de sen bilirsin.Benim moralimi çok bozdular

aynı şekilde düşünüyorum.. falimpirde kime fal attıysam ya büyü, nazar, enerji dşüklüğü ya da ücreti yüksek fallara yönlendirme olmuş..3 aydır da baktırmadım..asla bulaşılmaz o siteye..

Falımpir banada buyu çıkardı birdaha denemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sevilen,erkeğini peşinden koşturan ama bir o kadar da gururlu bir kadın şunları yapar mı? biliyorum bu sayfayla alakasız ama fikirlerinize ihtiyacım var...
1-defalardır aldatıldığını bile bile aynı adama hep güvenir mi?
2-erkeğin kendisini aldattığı diğer kadına aradan çekil diye dişini gösterir mi?
3-hiçbir beklentisi olmadan yıllardır aynı adamla sadece sexe dayalı bir ilişki yaşar mı?
4-facede twitte hep bunalım,hep istenmemişlik üzerine,karşılıksız aşklara dair paylaşımlarda bulunur mu?
5-herkese açık paylaşımlarında en güzel en photosoplu resimlerini koyar mı?
6-Bu adam bu kadını gercekten seviyor mudur?sevmiyorsa neden vazgecmiyordur?
teşekkürler şimdiden hepinize

Bende katiliyorum, arkadaslarin yasadiklarinin aynisini bana da yaptilar..

1.Güvenmez bile bile kabullenir çünkü kaybetme korkusu vardır, veya kadının kendine güveni yoktur.
2.İlişki uzun süreliyse, evlilik var ise çocuk var ise ve bu aldatma ilk kez oluyor ise erkek kadar karşıdaki kadında hatalıdır ve dişini gösterir.
3-Kadın yaşayamaz gibi geliyor bana ama başa dönelim kadının kendine güveni yoksa ilişki yasak bir ilişki ise ve erkek sorun yaratmıyorsa olabilir
4-İlgi çekme ve arayış içinde ise olabilir
5-Piyasasını yükseltmeye çalışıyor aranıyor
6-Saplantı dır , seks vardır, bedava hatundur kadının adamdan beklentisi yoktur örnek çoğaltılabilir

teşekkürler ama unutmuşum belirtmeyi her iki taraf da bekar ve 8 yıllık sürüncemede kalan ayrılıp barışan bir taraf.not:bu kadın ben değilim::)

teşekkürler ama unutmuşum belirtmeyi her iki taraf da bekar ve 8 yıllık sürüncemede kalan ayrılıp barışan bir taraf.not:bu kadın ben değilim::)

O zaman şöyle diyeyim bu ilişki saplantılı ve bağımlılık yapmış büyük bir ihtimalle de kadın baskın yani her seferinde ilişkiye kadın başlıyor adam için hava hoş kadın büyük bir ihtimalle ruh sağlığı yerinde değil manik defresif olabilir yani benim nacizane düşüncem bu sevgi olamaz.

Böyle bir kadın yüzünden 2 yıllık ilişkim bitti ben onun çoktan gecmişte kaldığını düşünürken birden ortaya çıktı ve bana bunları yaptı,ben neden bu olayları yaşadım derseniz benim tayinim çıkıp erkek arkadaşımla ayrı şehirlere düştüğimüz için.Üstüne bir de erkek arkadaşımın ailevi sorunları bunalımları eklenince tuzu biberi oldu ve bir gün aniden böyle bir kadının beni aramasıyla darmadağın oldum.Ben kadınsal içgüdüyle birşeyleri sezinlerken biraz dapolyannacı davrandım,daha saatler öncesinde günümün nasıl gectiğini merak eden adamın telefonundan o kadın beni aradı düşünebiliyor musunuz yaşadığım şeyi....ben de fallar da aradım çareyi büyük bir aptallıkla.hepsi umut dağıtıyor düşünün yani...bugün dayanamadım rad mirzaya attım falımı yorumu şöyle oldu,gururlu,daima peşinden koşturan bir kadın bu''ama benim bildiğim çok basit biri olduğu.Neyse kızlar anlayacağınız careyi fallarda değil kendi irademizde aramak lazım

Bu sekilde 8 degil 18 sene bile sürer; cunku her erkeğin isteye bilecegi turden bir iliski bu, bedava seks, ego tatmini, bir kadin tarafindan sahiplenilme vs.vs kendine adam diyen bu tarz bi iliskiyi bu kadar uzatmaz, kadininda kendine saygisi olsa uzatmaz.ee sonuc olarak tencere yuvarlanmis kapagini bulmuş. Olan o kadina olur bir kac sene sonra kafasını vuracak tas arar:/olan herzmn istisnasiz kadina olur..

canım, fala filan ihtiyaç yok, ben sana söyleyeyim, bu adam seni ilerde arar..bu kadınla sıkılır takılmaktan sonra döner dolaşır seni arar ancak sonra yine döner gider bu kadına.. adam için sevgi-aşk durumları pek önemli değil sanırım.. bir de yarım kalmışlık her zaman sorundur her ilişki için.. bir ilişki zamanından önce bitmişse her an yeniden başlam riski taşır ve başlar da..

Cok gecmis olsun cnm:/ne denirki baska..yasa ki neler goresin etraftaki potansiyel tehlikeler yetmezmis gibi birde heriflerin eski kiriklari cikabilio demekki sahneye ama sunu bil ki o adamla kadindan bir halt olmaz, yani sonlari yok..sen hanim efendiligini koru ve bekleyip gor.

Canım takma açıkçası ilişkinin detaylarını bilmiyorum, erkek arkadaşınla bu konuyu konuşsan sana vereceği cevap şu olacaktır büyük bir ihtimalle o benim için hiç bir şey ifade etmiyor, sen uzaktasın ben de sağlıklı ve ihtiyaçları olan bir erkeğim onunla ilişkim sadece yatağa dayanıyor öyle olmasa evlenirdim senle ne işim vardı, gibi erkekler arasında şöyle bir bir düşünce vardır eğlenilecek kadın evlenilecek kadın sen şu an çok çok üzgünsün ne desem boş bundan sonra ne yapman gerektiğine sen karar vereceksin konuş onunla senle devam edecekse bu ilişkiyi bitirip bir an önce bir araya gelip evlenmek istediğini söyle yapamyıorsa s......et gitsin canım.

O adamin baska cinse yansimis hali o kadin ikisi uygun bence kendini hic suclama ne halleri varsa gorsunler afedersin burnumu sildigm mendil bile olamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…