Binnaz Abla

teşekkürler kızlar düşünceleriniz beni rahatlattı sağolun var olun.Hiç kimse böyle birşeyi yaşamasın dilerim.Gercekten cok sinir bozucu.Hanımefendilik ağırbaşlılık bi halta yaramıyor!Böyle ucuz aşifteler olduğu sürece erkeklerin evliliğe neden yanaşmadıklarını çok ii anlıyorum.Ama inanıyorum kimsenin ahı kimsede kalmaz.Bana dönmesi tekrar barışmak falan değil de malum o adamın da acı içinde kıvrandığını görmek hatta yüzüne tükürmek istiyorum.

Kıyamam ya bende hani tanıtım diye attım ama baya baya uzun yazmış merak ettim. Hiç dememiş büyü falan. Bi denese burdan tanıtım hakkı olan biri çok sevinirim ya

Bu herifi sen s..tiret, adam olan erkegi 1 degil 1000 sirfinti gelse bozamaz, adam olan adam donup boyle tiplere bakmaz.

Bu adamdan sana bor yol olmaz bence sekerim, bosver fali falan, onune bak, yeni asklara yelken ac

luna ya baktıran varmı sonuçlar nasıl ben baktırdım geçmiş güzel şimdiki zaman güzel bildi.gelecek için söyledikleri çıkarmı bilmem baktırıp sonuç alan varmı ki ya

Canim var ya kurtulduguna sükür et bence ve önüne bak. Benim basima gelenler anlatilacak sekilde bile degil maalesef. Anlatsam vayyy bee benim durumum iyiymis yine bile dersin inan. Seninde dedigin gibi kimsenin ahi kimsede kalmaz mutlaka cikar cevremize bakildigindada bu hep görülür ilahi adalet iste deriz. Tabi bizim canimiz yandiginda biz hemen hersey olsun canimizi yakan hemen cezasini ceksin isteriz, ama Allah herseyin zamanini yerini daha iyi bilendir ve yavas yavas baslarina türlü türlü belalari verir. Belki bir sene sonra belki on sene sonra ama mutlaka cikar bir taraftan icin rahat olsun! Sahsen benim icim cok rahat tamamen Allaha havale ettim, bu dünyada olmayacak olsa bile bana yaptiklarinin birer birer hesabini verecegi gün gelecek nasilsa. Hayat devam ediyor onu birak kösesine olacaklari bir gün nasilsa görürsün duyarsin. Allah karsina insallah seni hak eden birini cikarir tez vakitte ve cok mutlu olursun.

canım baktırmammmı evet amauzunzaman sonra eskisi için kesinlikle birliktelik yokdedi vemantıklı açıklamaları vardı.ben tahaya benzettim yorumu çok uzun bir faldı

Bende tahaya benzettim bur iki nuans disinda katinada atacagim buna gayet basarili buldum

Bende tahaya benzettim bur iki nuans disinda katinada atacagim buna gayet basarili buldum

Gece gece aklima geldi yeni forumu okuyam uyeler varsa onlara bir yol gosterici olur belki.diger arkadaslar zaten kimin ne oldugunu gayet iyi ogrendiler bende dahil..fali cikmayanlar disinda fali degisenlerin bir listesini yapayim dedim,bunlar biraz enteresan bir ay once olacak dedikleri bir ay sonra tatlim maalesef enerjiler degismis bu adam ya da iste su olay farkli bir yonde ilerlemis..ama sana yeni biri var..diyen bunu da soyle savunan kisiler,taort enerji isidir taraflardan birinin enerjisi degisirse tarot sonucu dgisir,himmm cok akillica

isim olarak vermek gerekirse

Binnaz acelya,haleh,sema,elif,meral,kesira,fahriye,sahra,serra,sevval,ayse melek,

Falsepeti melek,nesibe

Sent from my iPad

Lalecim demek baktirdin gayet guzel degil mi yeni birinden filan bahsettimi sana tatlim

ya bende sizin yorumlarinizdan sonra fal yolladim bana esinceyle tipatip ayni fal yollamis ama selenanin yada diger faliclarin dediklerinden farkli seyler soylemis bilmem belkinin onun dedigi dogrudur bir bilebilsek gelecegi yada onumuze bir isaret ciksada su fal illetinden kurtulsak cunku olumsuz duydukca insan fala daha cok sariliyo ne yalan soyliim

Kader de yap-boz tahtasi gibi ztn bugün bu adam görünüyor yarin başka bir adam ....
Iyiymiş. .gözle görlmeyen kismetimiz çoğaldı :)))

[/HR
Kader de yap-boz tahtasi gibi ztn bugün bu adam görünüyor yarin başka bir adam ....
Iyiymiş. .gözle görlmeyen kismetimiz çoğaldı :)))

Sormabitanem bunlardan bazilari da pembe tablo cizmede usta falin yaninda promisyon bir pembe gozluk vs versinler duble olsun..gercek fal degismez ben iyi bakamiyorum yamuk yumuk goruyorumun modernize edilmis hali tatliimmm enerjiler degismis. Ya evet

Son düzenleme:

1-güvenmez de nasil kendime baglarim diyeugrasiyordur
2-hicbir kadin kendini gosterme konusunda bu kdr iddiali olmamali tapusunu mu aliyoruz adamlarin
3-yillarca cinselligi aldatilmasina ragmen surduruyorsa zayif karakterli bi insandir gururlu degil gurursuzdur .elinde o sekilde bile tutarak bi medet umuyodur ama karsi taraf icin sadece kullanilip atilan bi pacavradir
4-yani yukardaki maddenin verdigi agir bozuklugun disa vurumu bu bence. Ayrica baska asklarada acigim sinyali veriyor .
5-özgüven problemi , komplexleri olacagini dusunuyorum
6-sevmiyorda erkeklerde zayif boyle biribi gorunce aciycaklari tutuyor ee biliosun erkekler bi kadin gorunce bile yelkenleri suya indirir cok fazla yoktur adam gibi adam olani o yuzden boyle sacma bi iliskide arada kalman kotu olmus. Fallik durum yok bu seni mutsuz eder..ins bu adam beter olur ve hak ettiklerini bulur arkadaslarinda dedigi gibi bugunden yarina bisi olmuyor ama goreceksin ve duyacaksin bir gun..ahi olanin ahi yerde kalmaz

Katılıyorum bu isimlerin yorum anlayîşı böyle ,kader zırt pırt değişen bi kavram değildir.Her ne kadar bòyle bir kılıf bulmaya çalışsalarda ve bunu" enerji" diye giydirselerde şahsen bana giydiremiyolar.Ben bu boş açıklamaları yemeeeeeeeemm..

1-hayır güvenilmez. Güven tamir edilmesi en zor duygulardan biridir.
2-gösterenler var.
3-yaşar. çünkü bunların yaşam tarzı budur.
4-bulunur.
5-koyar. çünkü komplekslidir sürekli beğenilmek ister.
6-sevmiyordur. ona gönlünden değil, şeyinden bağlanmıştır.

Sonuç : Kocaman bir sıfır. Bu ilişki gittiği yere kadar gider. sonunda hayır yok bence.

gunaydin arkadaslar rad mirzanin fali selenanin rezzan ablanin soylediklerinin tam tersiydi olumsuzdu ama benim simdiye kadar olan tum olumlu fallarimin hepsi patladi o yuzden rad mirza bence olumlu olanlarin hangisini yasadikta hala inaniyoruzki

gunaydin arkadaslar rad mirzanin fali selenanin rezzan ablanin soylediklerinin tam tersiydi olumsuzdu ama benim simdiye kadar olan tum olumlu fallarimin hepsi patladi o yuzden rad mirza bence olumlu olanlarin hangisini yasadikta hala inaniyoruzki

Doğru diyosun bacı,gerçek bu...

kızlar ben de fal manyağı biri olarak sizinle aynı deneyimlere sahibim,nette fal baktırmak alışkanlık oldu neredeyse.Ben yakın zamanda onlinefalcım.net i keşfettim.Orada neslihana fal baktırdım.Sistem şöyle:mobil ödeme seceneği yok,paypal veya havale yoluyla ödeme yapılıyor.Mini tarot 5 tl,sadece sorduğunuz soruya yönelik bir cevap olayı oluyor,tarot 20,kahve tarot 30 tl.Neyse ben neslihandan ve siteden memnun kaldım.Ödemeyi yapar yapmaz aradılar,uygunsanız hemen bakalım diye,bu arada ben canlı fal seceneğini tercih etmiştim.Maille yorumum gelsin derseniz soru cevap hakkı olmuyor maalesef.Ama dediğim gibi talebinizi alır almaz hemen arıyorlar ve son derece ilgili alakalılar.Canlı fal baya uzun sürdü kafama takılan bütün soruları sordum.yorumcuyla bu şekilde iletişim kurmak bana daha mantıklı geliyor.Üstelik sitenin hem cep hem de sabit numarası var bir sorun halinde aradığınızda öyle diğer fal siteleri gibi geciştirmiyorlar.Neslihanın hislerini ve yorumlama taktiğini beğendim.Sorularıma hiç sıkılmadan cevap verdi,diğer yorumcuları denemedim.Size de bu siteyi tavsiye ederim.En azından canlı canlı sohbet tadında falınız yorumlanıyor.bütün sorularınızı rahatlıkla soruyorsunuz.Birde tavsiyem konuşmanızı kaydedin ve ilerde dinleme fırsatınız olsun.Biraz reklam gibi oldu ama tavsiye olsun dedim.

Evet ya çok reklam gibi olmuş ve hatta son satırı okuyana kadar ben öyle zannettim.

Evet ya çok reklam gibi olmuş ve hatta son satırı okuyana kadar ben öyle zannettim.

hahahahha aynen ya :44: baktıran olursa düşüncelerini paylaşsınlar da baktırdığımız falların doğruluk payını öğrenelim demek istemiştim aslında.Bir de unuttum söylemeyi Rad mirzanın taha olabileceği konusunda şüphelerim var:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…