hahahahha aynen ya :44: baktıran olursa düşüncelerini paylaşsınlar da baktırdığımız falların doğruluk payını öğrenelim demek istemiştim aslında.Bir de unuttum söylemeyi Rad mirzanın taha olabileceği konusunda şüphelerim var:2:
böyle bir şüpheye nasıl kapıldın
Doğru diyosun bacı,gerçek bu...
yalanmi alcanzarim bir seneyi gecti burdayiz kimin.olumlu fali cikti hep bekledik bahardi kisti yazdı derken gunler gecti rad mirza pembe tablo cizseydi onuda elerdim ama falin hakkini vermis ve yol gostermis ve neden olmayacaginida mantikli olarak anlatmis puan kaygisi olmadan fal bumudur budur en azindan tarih verip beklentiye sokmamis ha pembe tablo cizse inanacakmiydim hayir kesinlikle
Sunu dusunuyorum bilmem hic sizinde acaba dediginiz oldumu biz falcilarin gercek isimlerini bilmiyoruz fotograflari hep ordan burdan alinma ama bizim tum bilgilerimiz ortada..sizce bu adilmi ne kadar tehlikeli bir is yapiyoruz fatkinda olmadan bence guven karsilikli olmali.sirf bu yuzden bile fali biraksak yeridir
dogru diyorsun bu tarafi hic dusunmuyoruz herseyi soyluyoruz canim bi gun basimiza bu fal yuzunden bi is gelecek ama ne zaman
bende yazim ve kibarligi bakimindan benzettim onada baktirmistim ama bu kadar ucuza bakacagini sanmam
Lalecim tek tek katiliyorum yazdiklarina fallari degisenler bile bunun sorumlulugunu kabul edemezken dogrulari soyleyebilen kac falci var siteye ragmen..hep yuzde doksan yuzde yuz en uydurugu bile ..sacmalik benim icin fal disinda bir yolgostericide saraylihanim dun isimlemilgili bir sey danistim nasil bilmis anlamadim tamamen stratejik ve akla dayali muthis bir yorum yapmis is oldugu icin gelecekten ziyade cozum sunmus bayildim
Arkadaşlar bende bir şey soracağım tarot veya katina kartları hemen hemen hepimizin kartların anlamlarını biliyoruz önemli olan sıralaması veya yorumcunun hissiyatı diyelim benim kafama takılan farklı zamanlar da hemen hemen aynı kartların oluşu ancak 2 yorumcunun zıt anlamda yorum yapması beni düşündürüyor tamam fallar çıkmıyor v.s olabilir ama neye hangisine güveneceğiz örnek bir kart yazacağım az çok anlayanınız vardır fikirlerinizi bekliyorum.
Faraler düz
Bedes düz
Yol ters
isfahan düz
baykuş düz
Anahtar düz
Dare düz
yani bebem gelecegi kim bilmis melek cok begeniliyor mesela bana pembe tablo cizmisti ayrilinca fal attim olumsuz konustu iyide siz bana bir ay once evleniyosunuz dediniz verdigi cevap ;bu kahve fali kisa vade zaman gecsin tekrar bi bakalim kisa vadede bir barisma yok eee ne oldu bir ay onceki durumlara
Ben kendime uc isim belirledim bir daha bunlarin disina asla cikmayacagim su mubarek gunde kendime soz verdim biri sarali biri taha digeri de bilge
bilge de aynen olumsuzu pat diye soyler bende soz verdim cok canim sıkılirsam genel olarak atacagim daha fazla kandirilmaya gerek yok bebem
Arkadaslar biraz gulelim telwede kahinson diye biri var profil fotosuna bakarmisiniz belliki kendi fotosu dedim ki biz kimlerle muattap oluyoruz yahu bilmeden :))
napacan tipini boşver tipik mahalle falcısı yada falcı teyze dediklerimizden ama beğeniliyor galiba
Napicam bilmiyorum tipini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?