Binnaz Abla

Ilknurcum aenden baska sikitntim yok su an hayirdir senin sikintin nedir

Vallahi sana sıkıntı yaratacağım aklıma gelmedi hiç benim sıkıntımda şu sıralar fallar yorumcuların söyledikleri tarihler geldi çıkar mı çıkmaz mı boşunamı umutlanıyorum neden bu falları s... edip yoluma devam etmiyorum gibi şeyler

senin umutlarini tabi kirmak istemem ama bence yola devam gibi geliyo insallah cikarda bizde biri icin seviniriz

senin umutlarini tabi kirmak istemem ama bence yola devam gibi geliyo insallah cikarda bizde biri icin seviniriz

Yanlış hatırlamıyorsam bugüne kadar tam anlamıyla 1 kişinin falı çıkmış ayrıca gülüm sen niye umudutum kıracaksınki kendi tercihlerimizin sonucu yaşıyoruz inşallah hepimiz için hayırlı ne ise o olsun

Falin güzel görünüyor yalniz ilişki anlaminda şu an bir ilişkin olmayabilir ama gecmiste kalmiş olan biri var sanirim hayatinda bu kişi her kim ise tutum degistirmen gerektirdigini işaret eden bir kart var
Sabirli davranman gerekiyor şu an seçtigin yol yanliş bunu degistirirsen hayatinda degisim olacagi cikmiş kartlara göre

Kız biz fallar boşuna para veriyoruz ne süper di senin mi bana bir sözün vardı fal hk yanlış hatırlamıyorsam

Canimm iyiyimm sen nasilsin ? Fal atmadim canim ramazan gelmişken birakmaya calisiyorum
Ramazan boyunca atmazsam guzel bir baslangic olucak
Sen attin galiba :)

Kredileri bitirmeye calisiyorum ) bitti sayilir artik zaten o kadar acikki birseylerin yanlis oldugu fallarda

Vallahi canım söylediklerin doğru ha çıkarsa (güzel olanlar inşallah çıkar tabi)sürpriz olur en büyüğünden.Yalnız ben kendi adıma( bu kadar zamandır online baktîrıyoruz )güven anlamında derimki ben Bilge'ye Taha'ya güvenirim sadece.Tabiki iyi bulduğum farklı bikaç isim daha var.Yağmur,Ada,son dönemden Siraz gibi ama güven başka bi durum.Bilge ve Taha 'nın yorumlarında oynama olmayacağını dolayısıyla güveneceğimi biliyorum.Ama şu bakımdan Marple kesinlikle haklı ki,tüm bilgilerimiz ellerinde ve biz bunlara niçin güveniyoruz?Onlar bizim karşımıza farklî sitelerde farklî nicklerle çıkarken bizim bu salakça güvenimizin sebebi ne?

Salakça değil gülüm, umut ediyoruz, tutunacak bir dal arıyoruz bazen çaresiz kalıp işin işinden çıkamayınca ne bilim kimseyle paylaşamayınca fallara sarılıyoruz aslında gerçekten yorumlarına güvendiğimiz senin gibi isim belirleyip bunların dışına çıkmamak lazım ama birbirimizin yorumlarında etkileniyoruz hadi deniyelim ne kaybedeceğiz ki diyoruz,

kızlar ya yardım 2 falcı arasında kararsız kaldım aranızda baktıran var mı arkadaşım 2 sindende memnun

Telwe de Saraylı ve Binnaz

Binnaz ı özellikle dedi belki enerjisi tuttmuştur bilmiyorum .

Canim Binnazi ben sana kesinlikle tavsiye etmem aman aman uzak dur derim. Ben ona iki üc kez fal göndermistim fena yanilmisti. Özelden mesaj atiyorum sana.

Merhaba kızlar. Dün şans eseri bu konuyu bulmuştum. Gece Rad Mirza'ya tarot açtırdım.

Gerçekten çok kibar çok ilgili yazmış. Kendi fikirlerini sunmuş, mantık çerçevesinde alış vermiş. Söyledikleri mantıklı şeyler. Beğendim gibi. Ama benim ilk deneyimim alıştırmayın beni böler şeylere 😔😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok bende aslında çok dışına cıkıyorum bu isimlerin ama yapmamak gerek işte.Tutamiyoruz kendimizi.Ha bu arada Siraz'ın profili bende de açılmıyo,direk falcılar kısmına geçiyor sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…