- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Sıkıntıdan falcıların tipine taktın galiba
Ilknurcum aenden baska sikitntim yok su an hayirdir senin sikintin nedir
Vallahi sana sıkıntı yaratacağım aklıma gelmedi hiç benim sıkıntımda şu sıralar fallar yorumcuların söyledikleri tarihler geldi çıkar mı çıkmaz mı boşunamı umutlanıyorum neden bu falları s... edip yoluma devam etmiyorum gibi şeyler
senin umutlarini tabi kirmak istemem ama bence yola devam gibi geliyo insallah cikarda bizde biri icin seviniriz
Arkadaşlar bende bir şey soracağım tarot veya katina kartları hemen hemen hepimizin kartların anlamlarını biliyoruz önemli olan sıralaması veya yorumcunun hissiyatı diyelim benim kafama takılan farklı zamanlar da hemen hemen aynı kartların oluşu ancak 2 yorumcunun zıt anlamda yorum yapması beni düşündürüyor tamam fallar çıkmıyor v.s olabilir ama neye hangisine güveneceğiz örnek bir kart yazacağım az çok anlayanınız vardır fikirlerinizi bekliyorum.
Faraler düz
Bedes düz
Yol ters
isfahan düz
baykuş düz
Anahtar düz
Dare düz
Thalixcim nasilsin canim..fal attinmi bu aralar
Falin güzel görünüyor yalniz ilişki anlaminda şu an bir ilişkin olmayabilir ama gecmiste kalmiş olan biri var sanirim hayatinda bu kişi her kim ise tutum degistirmen gerektirdigini işaret eden bir kart var
Sabirli davranman gerekiyor şu an seçtigin yol yanliş bunu degistirirsen hayatinda degisim olacagi cikmiş kartlara göre
Canimm iyiyimm sen nasilsin ? Fal atmadim canim ramazan gelmişken birakmaya calisiyorum
Ramazan boyunca atmazsam guzel bir baslangic olucak
Sen attin galiba :)
Kız biz fallar boşuna para veriyoruz ne süper di senin mi bana bir sözün vardı fal hk yanlış hatırlamıyorsam
senin umutlarini tabi kirmak istemem ama bence yola devam gibi geliyo insallah cikarda bizde biri icin seviniriz
Kızlar Siraz ın profiline girebiliyormusunuz
Kredileri bitirmeye calisiyorum) bitti sayilir artik zaten o kadar acikki birseylerin yanlis oldugu fallarda
Vallahi canım söylediklerin doğru ha çıkarsa (güzel olanlar inşallah çıkar tabi)sürpriz olur en büyüğünden.Yalnız ben kendi adıma( bu kadar zamandır online baktîrıyoruz )güven anlamında derimki ben Bilge'ye Taha'ya güvenirim sadece.Tabiki iyi bulduğum farklı bikaç isim daha var.Yağmur,Ada,son dönemden Siraz gibi ama güven başka bi durum.Bilge ve Taha 'nın yorumlarında oynama olmayacağını dolayısıyla güveneceğimi biliyorum.Ama şu bakımdan Marple kesinlikle haklı ki,tüm bilgilerimiz ellerinde ve biz bunlara niçin güveniyoruz?Onlar bizim karşımıza farklî sitelerde farklî nicklerle çıkarken bizim bu salakça güvenimizin sebebi ne?
kızlar ya yardım 2 falcı arasında kararsız kaldım aranızda baktıran var mı arkadaşım 2 sindende memnun
Telwe de Saraylı ve Binnaz
Binnaz ı özellikle dedi belki enerjisi tuttmuştur bilmiyorum .
Canim Binnazi ben sana kesinlikle tavsiye etmem aman aman uzak dur derim. Ben ona iki üc kez fal göndermistim fena yanilmisti. Özelden mesaj atiyorum sana.
Özel mesaj gönderecektim ama beceremedim nasil gönderiliyor :))
Yok bende aslında çok dışına cıkıyorum bu isimlerin ama yapmamak gerek işte.Tutamiyoruz kendimizi.Ha bu arada Siraz'ın profili bende de açılmıyo,direk falcılar kısmına geçiyor sistem.Salakça değil gülüm, umut ediyoruz, tutunacak bir dal arıyoruz bazen çaresiz kalıp işin işinden çıkamayınca ne bilim kimseyle paylaşamayınca fallara sarılıyoruz aslında gerçekten yorumlarına güvendiğimiz senin gibi isim belirleyip bunların dışına çıkmamak lazım ama birbirimizin yorumlarında etkileniyoruz hadi deniyelim ne kaybedeceğiz ki diyoruz,
Siraz ın profiline girmeye çalıştığımda beni ana sayfaya yönlendiriyor bende mi bir sorun var dedim ama başka yorumcuya bakabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?