Binnaz Abla

canlarım biryolunvar feyzan... kahvede başarılı. ya hani beni çok iii tanıyan biarkadaşım falıma bakmış gibi hissettim. şaştım yani.....:26:

yav arkadaş konuşmayayım diyorum ama siz bizi saf mı sanıyorsunuz? bir yolun var reklamlarından fenalık geldi be.biz yolunacak kaz değiliz arkadaşım.yeter artık.

feyzan feyzan... biryolunvarda feyzan bende başarılıydı. negatif ya da pozitif... deneyin diyom aaaa.

canlarım biryolunvar feyzan... kahvede başarılı. ya hani beni çok iii tanıyan biarkadaşım falıma bakmış gibi hissettim. şaştım yani.....:26:
Bu Feyzan 'a Feyzan demek büyük haksızlık yahu,bu direk Nostradamus.

yokummmm..reklamlardan sonra gelcem kizlar...

yav arkadaş konuşmayayım diyorum ama siz bizi saf mı sanıyorsunuz? bir yolun var reklamlarından fenalık geldi be.biz yolunacak kaz değiliz arkadaşım.yeter artık.
Üstelik bu ramazan gününde.Bin keredir yazıyoruz neyin ne olduğunun gayet farkındayız,falda çakalız diye.Israrla anlamak istemiyolar ama ben anlatmaktan yorulmaaaammm.

Bu Feyzan 'a Feyzan demek büyük haksızlık yahu,bu direk Nostradamus.

Arkadaşlar ben henüz yorum almadım ama arkadaşım kahve falı baktırmış Feyzan a kendisi içinde 1 kart çekmiş faldan genel anlamda memnun sorduğu soruya da cvp almış ama yorum bir çok yorumcuda olduğu gibi sıradan yani olağanüstü nokta atışları olan bir yorum değil falı çıktımı derseniz her fal da olduğu gibi zaman var tavsiye edermisin diye sordum fiyatına göre denenebilir dedi.

paylaşmak istedim

Bu başka bişey tabiki,denenebilirdir belki bişey diyemem.Ama böyle tek bir kişi dört mesajın dördündede biryolunvar ve feyzan diyosa samimi dahi olsa bu insanları çekmez,tam tersi iter.Burda bunun ne örneklerini yaşadık gördük.En azîndan ben belki ramazandan sonra Rad Mirza ve Feyzan deniceksem şu saatten sonra Feyzan'ı denemicem net.

ayy bu kadar övgüden sonra Feyzanı kesinlikle ve kesinlikle denemeyeceğim... falcı dediğin özellikle ilk tanınma ve çıkış döneminde kendi başarısı ile adını duyurmalı...birileri ısrarla adını veriyorsa kesinlikle reklamdır.. biz de mal değiliz...artık işin çakalı olduk.. hayatta denemem..denenmesini de tavsiye etmem bu saatten sonra..

rezzana mayıs başında baktırdığım falda sağlık durumumla ilgili bir konuyu bilmiş.. nerde negatif durum var çıkar zaten

ipek hanım burdaki hanımlar reklam desin boşverin ben kesinlikle size katılıyorum. Feyzan hanıma ben de kahve falı gönderdim. İnanır mısınız görümcemin eltimle olan bir ilişkisinden bahsetti ben de tabii saçmalayın falan dedim... Aradan birkaç gün geçti bunların ilişkileri açığa çıkmaz mı?!! Ortadan kayboldular, tekrar kahve falı attım Feyzan hanıma bana "lgbt istanbul şubesine sığınmışlar bacım telvede öyle gözüküyor" dedi. Gidip baktım gerçekten Lgbt'ye sığınmışlar. Feyzan hanım bu işte 1 numara gerçekten.

Geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir.

sağol canım.. asıl garip olan o aylarda hiç ama hiç böyle durumun olmaması... falın geri kalanında gelecekle ilgili pek bişey dememiş zaten genelde tavsiyeler ve temenniler var

neehhh? ciddi misin sen cognitive ??? alla allah.. neyse insanlar nasıl mutlularsa öyle olsunlar..hayırlısı.. zaten bu gidişle ben de erkek milletinden vazgeçicem sanırım..

neehhh? ciddi misin sen cognitive ??? alla allah.. neyse insanlar nasıl mutlularsa öyle olsunlar..hayırlısı.. zaten bu gidişle ben de erkek milletinden vazgeçicem sanırım..

Yaaaa çok zor bir durum aile için ama kim ne düşünürse düşünsün hatunların cesaretine hayran kaldım

sağol canım.. asıl garip olan o aylarda hiç ama hiç böyle durumun olmaması... falın geri kalanında gelecekle ilgili pek bişey dememiş zaten genelde tavsiyeler ve temenniler var
Geçmişler olsun Urmina'cım....

Yok Urminaa, arkadaş reklam yaparak bizi aptal yerine koymaya çalışıyordu, ben de böyle bir şey yazarak tiye almak istedim.

Son düzenleme:
Ciddimisin,inanamadım bende,ne yazacağımı bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…