Binnaz Abla

urmına sana su salıh hocanın soyledıklerınden cıkan oldumu telde baktırmıstınya?

hayır tatlım yaa..çıkmadı..zaten net bişey de söylememişti.. hep sorularıma, neden olmasın? çalışırsan olur.. vs vs tarzında cvplar vermişti

urmına sana su salıh hocanın soyledıklerınden cıkan oldumu telde baktırmıstınya?

Onu ben de aramıştım , sana bir bayram mesajı atacak onun öncesinde birşey bekleme ve kendi hhayatına devam et onu düşünme gez eğlen vs .. demişti

ayyy telwede 10 liram kalmış..durur muyum hemen chleo'ya fal attım.....
byük ihtimal iade edecek...telwe falcılarına hep düşük puan verdiğim için artık benim fallarımı iade ediyorlar
Bile bile ahaaahhhhaaaaa...bu iyiydi:):)
Madam Salu'ya şaşırmadım desem yalan olur.Herkese patladı zannediyodum.
madamsalu bende de bilmişti.. ama şu an nerelerde hiç bilmiyorum...yok ortada :26:

Üstüne bide Urminaa'dan teyit geldiyse Madam'a ,banada eski Madam Salu fallarımı okumak düşer.

Madam Salu'nun 12.ayda baktığı bi katina,bi tarot ,bi yıldıznamede verdiği tarihler üzerinden çooookkk zaman geçmiş,üçüde patlak malesef

Üstüne bide Urminaa'dan teyit geldiyse Madam'a ,banada eski Madam Salu fallarımı okumak düşer.

Hepsi patladi bende salunun

MadamSalu ile Batsheba ayni kişiler. Ikisine fal gönderdim, ayni şeyleri yazdılar.
Ikiside patladı

Son düzenleme:
Hicbirimi cikmaz yahu sifir,vourucasini mi ne ona benzer bir ismi olan falci baya bilmis bende

Maalesef öyle... Gerçi böyle ufak tefek çıkan şeyler var ama onlar da günlük hayatta olabilecek tutturması kolay şeyler. Aslında uzun zamandır baktırmıyorum, temizim (uyuşturucu bağımlısıyım da bırakmışım gibi asdfg.)

hahahhahah evet madam sanirim beyzada da patlamisti...ayyy acaba bende ne olacak:))) artik hayatim nasil olacak merakindan cok hangi falci cikacak hangisi patlayacak meraki basladi bende...ama garip bi his var bende 2 defa fal baktirdim. Nesibenin fali cikacakmis gibi hissediyorum. oyle olur ya

Son düzenleme:

)))) temiz kal bulasma sekerim bize cikan fallar yok sanirim

Hepsi patladi bende salunun
Bendede valla yanından bile geçmemiş sòylediklerinin..
MadamSalu ile Batsheba ayni kişiler. Ikisine fal gönderdim, ayni şeyleri yazdılar.
Ikiside patladı
Batsheba tellweye ilk geldiği günlerde reklamı ve indirimli fiyatlarıyla öyle aynıydı ki bangır bangır bağırıyodu ben Madam Salu'yum diye..Bende orda farketmiştim ,senin yorumunlada emin oldum.
Evet ya öyle bişey bende de var.Artık falcıları kendi içimde yarıştırır haldeyim.Ben genelde olumsuz yorumlar yapan falcının falı çıkıcak diye hissetmişimdir ve òylede olmuştur.Bigün negatif yorum yapan falcılara daha fazla güveneceğimi söyleseler hayatta inanmazdım.

bende sirf olumsuz oldugu icin Nesibe cikacak gibi hissettim..malum bana pek guzel seyler cikmaz

bende sirf olumsuz oldugu icin Nesibe cikacak gibi hissettim..malum bana pek guzel seyler cikmaz

İnşallah hepimize tabiki güzel yorumlar çıksın ama olumsuza meyil etmemizin sebebi %99'luk bi oranla iyi fallarımızın patlak vermesi olsa gerek.

biliyorum kimse kalmadı ama
kahve baktırmak istiyorum
kime baktırayım

Hayatım kahve falı için benim önerim

Bir yolun var; Feyzan Tekin olabilir güzel yorumluyor.

Bir yolun var; Derin Kaya olabilir güzel yorumluyor.

Fal sepeti; Melek Öz olabilir güzel yorumluyor.

Fal Alem; Rezzan Abla olabilir.

Binnaz Abla; Bilge Özdoğru olabilir.

binnaz'dan bilgeyi denedim içime sinmedi. falalem'den rezzanı beğenmedim. falsepetin'den melek fena değil. biryolunvar'dan feyzan kahvede gerçekten harika. derin için de iyi diyorlar ama ben baktırmadım ona. biryolunvar da tarot da baktırdım adı mir miydi pir miydi birine. o da ilginçti yani.

feyzan feyzan... biryolunvarda feyzan bende başarılıydı. negatif ya da pozitif... deneyin diyom aaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…