madamsalu bende de bilmişti.. ama şu an nerelerde hiç bilmiyorum...yok ortada :26:
urmına sana su salıh hocanın soyledıklerınden cıkan oldumu telde baktırmıstınya?
urmına sana su salıh hocanın soyledıklerınden cıkan oldumu telde baktırmıstınya?
Bile bile ahaaahhhhaaaaa...bu iyiydi:):)ayyy telwede 10 liram kalmış..durur muyum hemen chleo'ya fal attım.....
byük ihtimal iade edecek...telwe falcılarına hep düşük puan verdiğim için artık benim fallarımı iade ediyorlar
Madam Salu'ya şaşırmadım desem yalan olur.Herkese patladı zannediyodum.telwede eski fallarıma bakarken madamsalu'nun yazılı falına rast geldim..gecen yıl 11.ay gibi...hatta topikten çok baktıran olmuştu o dönem....
falı baştan sona tekrar okudum.. bu yaz aylarına kadar olacakları tek tek sırlamış ve hepside çıkmış.. bu yılın 2. yarısında karşına oğlak veya boğa burcu bi erkek çıkacak..önceleri arkadaslık arkasından kısa sürede evliliğe gidecek bir ilişki falan yazmıs..şuan şans vermeyi düşündüğüm kişi boğa burcu...(tabi henüz hiç bişy hissetmiyorum bu kişiye karşı) ama salu'da sen önce bişey hissetmeeyeceksin sonra duygusallık başlayacak yazmış.:))))
şimdi sevebilir miyim diye düşündüğüm kişi hakkında
-Nesibe uzun vadeli bişy olmayacak..sen etkilenmeyeceksın.istemeyeceksin dedi...
-Rezzan abla bi ilişki olabilir ama eskisi kadar yakıcı bi aşk hissetmeyeceksın dedi( devam eder mi yoksa başlamadan biter mi. kısa süreli bi arkadaslık mı olur??? bişey demedi...ortada kaldı yorum)
-salu'da aylar önce bu kişiyi tarif etmiş ve kısmetin olarak çok parlak biri v.s demiş
çok değil 1,5-2 aydan anlarız:)))) kim çıkacak
madamsalu bende de bilmişti.. ama şu an nerelerde hiç bilmiyorum...yok ortada :26:
Bile bile ahaaahhhhaaaaa...bu iyiydi:):)
Madam Salu'ya şaşırmadım desem yalan olur.Herkese patladı zannediyodum.
Üstüne bide Urminaa'dan teyit geldiyse Madam'a ,banada eski Madam Salu fallarımı okumak düşer.
Madam Salu'nun 12.ayda baktığı bi katina,bi tarot ,bi yıldıznamede verdiği tarihler üzerinden çooookkk zaman geçmiş,üçüde patlak malesef
Hepsi patladi bende salunun
Hicbirimi cikmaz yahu sifir,vourucasini mi ne ona benzer bir ismi olan falci baya bilmis bende+1 ile katılıyorum asdfg.
Hicbirimi cikmaz yahu sifir,vourucasini mi ne ona benzer bir ismi olan falci baya bilmis bende
Canım sen kahve mi?? Tarotmu baktırdın ???
Bile bile ahaaahhhhaaaaa...bu iyiydi:):)
Madam Salu'ya şaşırmadım desem yalan olur.Herkese patladı zannediyodum.
Üstüne bide Urminaa'dan teyit geldiyse Madam'a ,banada eski Madam Salu fallarımı okumak düşer.
Maalesef öyle... Gerçi böyle ufak tefek çıkan şeyler var ama onlar da günlük hayatta olabilecek tutturması kolay şeyler. Aslında uzun zamandır baktırmıyorum, temizim (uyuşturucu bağımlısıyım da bırakmışım gibi asdfg.)
Bendede valla yanından bile geçmemiş sòylediklerinin..Hepsi patladi bende salunun
Batsheba tellweye ilk geldiği günlerde reklamı ve indirimli fiyatlarıyla öyle aynıydı ki bangır bangır bağırıyodu ben Madam Salu'yum diye..Bende orda farketmiştim ,senin yorumunlada emin oldum.MadamSalu ile Batsheba ayni kişiler. Ikisine fal gönderdim, ayni şeyleri yazdılar.
Ikiside patladı
Evet ya öyle bişey bende de var.Artık falcıları kendi içimde yarıştırır haldeyim.Ben genelde olumsuz yorumlar yapan falcının falı çıkıcak diye hissetmişimdir ve òylede olmuştur.Bigün negatif yorum yapan falcılara daha fazla güveneceğimi söyleseler hayatta inanmazdım.hahahhahah evet madam sanirim beyzada da patlamisti...ayyy acaba bende ne olacak:))) artik hayatim nasil olacak merakindan cok hangi falci cikacak hangisi patlayacak meraki basladi bende...ama garip bi his var bende 2 defa fal baktirdim. Nesibenin fali cikacakmis gibi hissediyorum. oyle olur ya
Bendede valla yanından bile geçmemiş sòylediklerinin..
Batsheba tellweye ilk geldiği günlerde reklamı ve indirimli fiyatlarıyla öyle aynıydı ki bangır bangır bağırıyodu ben Madam Salu'yum diye..Bende orda farketmiştim ,senin yorumunlada emin oldum.
Evet ya öyle bişey bende de var.Artık falcıları kendi içimde yarıştırır haldeyim.Ben genelde olumsuz yorumlar yapan falcının falı çıkıcak diye hissetmişimdir ve òylede olmuştur.Bigün negatif yorum yapan falcılara daha fazla güveneceğimi söyleseler hayatta inanmazdım.
bende sirf olumsuz oldugu icin Nesibe cikacak gibi hissettim..malum bana pek guzel seyler cikmaz
biliyorum kimse kalmadı ama
kahve baktırmak istiyorum
kime baktırayım
Hayatım kahve falı için benim önerim
Bir yolun var; Feyzan Tekin olabilir güzel yorumluyor.
Bir yolun var; Derin Kaya olabilir güzel yorumluyor.
Fal sepeti; Melek Öz olabilir güzel yorumluyor.
Fal Alem; Rezzan Abla olabilir.
Binnaz Abla; Bilge Özdoğru olabilir.
Bendede valla yanından bile geçmemiş sòylediklerinin..
Batsheba tellweye ilk geldiği günlerde reklamı ve indirimli fiyatlarıyla öyle aynıydı ki bangır bangır bağırıyodu ben Madam Salu'yum diye..Bende orda farketmiştim ,senin yorumunlada emin oldum.
Evet ya öyle bişey bende de var.Artık falcıları kendi içimde yarıştırır haldeyim.Ben genelde olumsuz yorumlar yapan falcının falı çıkıcak diye hissetmişimdir ve òylede olmuştur.Bigün negatif yorum yapan falcılara daha fazla güveneceğimi söyleseler hayatta inanmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?