Binnaz Abla

Aynen :) yani bize göre Fal Sepeti daha kaliteli ama... Bu arada canım Cezzve'den Şeyma'ya baktırdın mı? güzel bakıyo
Yok canım Şeyma'yı denemedim.Cezzve 'de birine baktırmıştım aylar önce adını bile unuttum berbat bi faldı, ondan sonra o siteye uģramadım.
Çok çok fazla falcıyla aynı uyumu sağlamışız meğer,şu an onu farkettim.Taha'da ve Bilge'de bulduğumuz tutarlılık ,popüler falcıların bizimle uyuşmazlığı,Venüs,Esince,Serüven,Firuze,Nalân ,Defne,Kiraze ve daha fazlası ile düşünce bazında seninle aynı uyumdayız destinyx.

Son düzenleme:

Canım bu derece yürekten pişmalık duyman bile tòvbenin kabulune sebeptir.Belki ikinci kez yaptîğın bi hata ama öyle büyük bi pişmanlığın varsa kalbinde Allah bunu zaten bilen gören be canım.Sen tövbe edip O'na sığın, Allah bağışlayıcîdır affedicidir.

Cnm bende ayni durumdayim senle hatta ramazanda baktirdim tovbe etmistim ama bozdum..3 gun once kendimi cok kotu hissettim ve yasin okudum zikir cektim tovbe ettim yalvardim allahim insallah kabul eder sende tovbe istiğfar et yasin oku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar dost aci söyler acikcasi fal baktirmak istemiyorsaniz bir süre foruma ugramayin kendinizi kötü hissettiginizde yürüyüşe çikin ya da film izlemeye kendinizi zorlayin muhabbet edecek arkadas filan bulun ama cok sık fal baktirmayin.falcilarinda bisi bildikleri yok anlik durum harici cok bilen falci yok bence..yaşiycaginiz olaylari kendiniz belirliyorsunuz bazisida allah tarafindan belirtilmis olanlar ztn bilen falci olsa simdiye kdr bilirdi nedense su kadar kisiyiz bi tanemizde bile mutluluk verici bisi yok neden diye dusunmuyormusunuz?

Doğru gerçekten,burda birbirimizi istemedende olsa gereksiz gaza getiriyoruz.İnsanın içinde istek bile olmasa yeni bi ismi okuyunca o dürtü kahretsin ki uyanıyo.Bencede fala ara vermek isteyen çok net kafada bitirmiş olmalıki olayı herşey başa sarmasın.En azından çok sık hergün hergün baktırmamak ya..Eminim hepimiz yapabiliriz aslında...

canım maya demire ne baktırdııın?

bir de kızlar bu şeymaya baktırayım diyorum da 2 haftadır girmiyor gibi sitede.. son günlerde baktıran var mı?

İnşallah olumlu dedikleri çıkmıştır, bende beklemekteyim falımda çok iddialıydı.

Maya sadece Kahve fali bakiyor zaten galiba. Kahve fali baktirdim ona. Olumlu konuştu, ve dedikleri çikmaya başladı :)

ayyy telwede 10 liram kalmış..durur muyum hemen chleo'ya fal attım.....
byük ihtimal iade edecek...telwe falcılarına hep düşük puan verdiğim için artık benim fallarımı iade ediyorlar

telwede eski fallarıma bakarken madamsalu'nun yazılı falına rast geldim..gecen yıl 11.ay gibi...hatta topikten çok baktıran olmuştu o dönem....
falı baştan sona tekrar okudum.. bu yaz aylarına kadar olacakları tek tek sırlamış ve hepside çıkmış.. bu yılın 2. yarısında karşına oğlak veya boğa burcu bi erkek çıkacak..önceleri arkadaslık arkasından kısa sürede evliliğe gidecek bir ilişki falan yazmıs..şuan şans vermeyi düşündüğüm kişi boğa burcu...(tabi henüz hiç bişy hissetmiyorum bu kişiye karşı) ama salu'da sen önce bişey hissetmeeyeceksin sonra duygusallık başlayacak yazmış.:))))
şimdi sevebilir miyim diye düşündüğüm kişi hakkında
-Nesibe uzun vadeli bişy olmayacak..sen etkilenmeyeceksın.istemeyeceksin dedi...
-Rezzan abla bi ilişki olabilir ama eskisi kadar yakıcı bi aşk hissetmeyeceksın dedi( devam eder mi yoksa başlamadan biter mi. kısa süreli bi arkadaslık mı olur??? bişey demedi...ortada kaldı yorum)
-salu'da aylar önce bu kişiyi tarif etmiş ve kısmetin olarak çok parlak biri v.s demiş

çok değil 1,5-2 aydan anlarız:)))) kim çıkacak

Son düzenleme:

madamsalu bende de bilmişti.. ama şu an nerelerde hiç bilmiyorum...yok ortada :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…