Kızlar meleğin söylediği güzel şeyleri yasayan varmı?bana söylediklerinden kötüler çıktı ama iyilerin vakti gelmedi merak ediyorum sadece kotulermi çıkıyor yoksa iyi yorumlarında cikiyomu?
Bana sadece kötüler cikti iyilerden hic cikan yok
Yok canım Şeyma'yı denemedim.Cezzve 'de birine baktırmıştım aylar önce adını bile unuttum berbat bi faldı, ondan sonra o siteye uģramadım.Aynen :) yani bize göre Fal Sepeti daha kaliteli ama... Bu arada canım Cezzve'den Şeyma'ya baktırdın mı? güzel bakıyo
Çok çok fazla falcıyla aynı uyumu sağlamışız meğer,şu an onu farkettim.Taha'da ve Bilge'de bulduğumuz tutarlılık ,popüler falcıların bizimle uyuşmazlığı,Venüs,Esince,Serüven,Firuze,Nalân ,Defne,Kiraze ve daha fazlası ile düşünce bazında seninle aynı uyumdayız destinyx.
Falsepeti
Defne: düşünce analizi iyi, birkaç nokta atişi da yapti, kesinlikle pembe tablocusu değil, hatta çok karamsal diyebilirm. Söylediği bazi şeyler daha çikmadi, asıl dediği şey için beklemekdeyim ve inşallah çikmaz diyorum.
Taha: en beğendiyim yorumculardan biri. Çok nokta atişlari oldu. Geçmişi ve ani ondan iyi bilene raslamadim. Ama coğu onu nedense beğenmiyor, benimle enerjisi tuttu galiba
Aliye Abla: baktirdiğim en rezil fal. Çok kisa ve kesinlikle benimle alakasız bir faldi
Ilkay: an, düşünçe analizleri süper, dedikeri bazen çikiyor, ama hepsi de değil
Venüs Amber: söylediği birşey önce onun dediği gibi gelişti, ama sonucu dediği gibi olmadı. Yeni biri gelecek dedi hayatima, daha gelmedi. 2013 sonunda baktirmiştim
Nesibe: ulan herkes hasta buna, ama bana
dedikleri çikmadi, 3 kere baktirdim. Nokta atişlarida yoktu, niye bu kadar seviyorlar bunu, anlayamiyorum, enerjimiz tuttmadi galiba :/
Biryolunvar.com
Rad Mırza: Falsepetindeki Taha'ya çok benziyor. Yorumlari tutarli ve detayli. Yorumlama tarzi da ayni Taha gibi. Acaba Rad, Taha mı ?
Feyzan: yorumu güzel ve tutarliydi, beğendim :)
Neslişah: bana pembe bir tablo cizdi, pek beğenmedim
Derin Kaya: fena değil, ama o kadar iyi de değil
Lulu Femer: beğenmedim. Tutarli değildi.
Tellwe
Rumi: bir şey için olumsuz konuştu, ama o kadar olumsuz gelişmedi olaylar. Yeni biri olacak falan dedi, çikmadi
Kiraze12: geçen sene baktirmiştim. Olumlu dediği çikti, olumsuz olani çikmadi. Geçen günlerde yine baktirdim, ani ve geçmişi iyi bildi. Her dediği çikmasada, tutturdu şeylerde oluyor :)
Chloe: Aslinda beğeniyordum onu, ama bende kişileri kariştirdi. Sorduğum kişi ile olmaz dedi, yeni biri olacak dedi ve onu tarif etti.Yeni kişi ile de bitecek dedi, ondan sonra yine başkasi olacak dedi. Yeni kişi dediği meğer sorduğum kişi miş. Ve onunla bitmedi. Yani dediği pek çikmadı. Ama karakter analizinde başarili.
Milenaa: burcu su grubundan olan biri sana iligi gösterecek dedi, çikti. Yorumu gayet iyidi.
Esince: ayni Chloe gibi kişileri kariştirdi. Sorduğum kişi ile olmicak dedi. Hatta o kadar emindi ki, falima bile bakmak istemedi onula birşey göremiyorum diye. Sonra bakti, yeni kişi gelecek dedi, onu tarif etti. Yeni kişinin tarifide asil sorduğum kişiye 100% uydu.
Eyifer: ayni Esince gibi.
Klothoyağmur: durum ve an analizi süper, bir dediğide çikti.
Seruven: an ve geçmiş çok iyi. Geleceği idare eder.
Binnazabla
Maya Demir: daha 2-3 hafta oldu baktirali, şimdiden çikmaya başladi dedikleri, başarili :)
Firuze: fali tutarli ve detayli, ama pembe tablocu maalesef.
Bilge: ben falini tutarli buldum. Gelecek için net birşey demedi. Tüyolar verdi ve sabırli olursan, olur dedi
Falalem
Mert: Dediklerinden çikan ve çikmayan da oldu. Geçmişi ve ani da iyi biliyor. Bence başarili bir yorumcu :)
Rezzan: onun Dediklerinden de çikan ve çikmayanlar oldu. Oda aslinda iyi ama bazen çok positif
Nalan: çok berbat. Bütün fal boyunca Ayşe var, Hande var, Tuba var, bilmem ne var deyip durdu, neye uğradimi şaşirdim
Ben gecen salı aglama krızındeyken Rabbıme çok buyuk bır yemın edıp bırdaha fal baktırmıcam dıye tevbe ettım gel gorkı ıkı kez baktırıdım bundan sonra şimdi ne yapmalıyım. Tövbe bozunca ne yapılması gerek. Heryere baktım sızede danışıyıö dedım yardımedin lutfen vıcdanım perişan(
Ben gecen salı aglama krızındeyken Rabbıme çok buyuk bır yemın edıp bırdaha fal baktırmıcam dıye tevbe ettım gel gorkı ıkı kez baktırıdım bundan sonra şimdi ne yapmalıyım. Tövbe bozunca ne yapılması gerek. Heryere baktım sızede danışıyıö dedım yardımedin lutfen vıcdanım perişan(
Kizlar dost aci söyler acikcasi fal baktirmak istemiyorsaniz bir süre foruma ugramayin kendinizi kötü hissettiginizde yürüyüşe çikin ya da film izlemeye kendinizi zorlayin muhabbet edecek arkadas filan bulun ama cok sık fal baktirmayin.falcilarinda bisi bildikleri yok anlik durum harici cok bilen falci yok bence..yaşiycaginiz olaylari kendiniz belirliyorsunuz bazisida allah tarafindan belirtilmis olanlar ztn bilen falci olsa simdiye kdr bilirdi nedense su kadar kisiyiz bi tanemizde bile mutluluk verici bisi yok neden diye dusunmuyormusunuz?
Binnazabla
Maya Demir: daha 2-3 hafta oldu baktirali, şimdiden çikmaya başladi dedikleri, başarili :)
canım maya demire ne baktırdııın?
bir de kızlar bu şeymaya baktırayım diyorum da 2 haftadır girmiyor gibi sitede.. son günlerde baktıran var mı?
İnşallah olumlu dedikleri çıkmıştır, bende beklemekteyim falımda çok iddialıydı.
bende baktırdım maya demire
ama bi dediği bile benle alakalı değildi
Maya sadece Kahve fali bakiyor zaten galiba. Kahve fali baktirdim ona. Olumlu konuştu, ve dedikleri çikmaya başladı :)
Chole hakkinda bilgi veremsnz kizlar? Fali cikan var mi? Yoksa anda ve gecmiste mi iyi o da?
telwede eski fallarıma bakarken madamsalu'nun yazılı falına rast geldim..gecen yıl 11.ay gibi...hatta topikten çok baktıran olmuştu o dönem....
falı baştan sona tekrar okudum.. bu yaz aylarına kadar olacakları tek tek sırlamış ve hepside çıkmış.. bu yılın 2. yarısında karşına oğlak veya boğa burcu bi erkek çıkacak..önceleri arkadaslık arkasından kısa sürede evliliğe gidecek bir ilişki falan yazmıs..şuan şans vermeyi düşündüğüm kişi boğa burcu...(tabi henüz hiç bişy hissetmiyorum bu kişiye karşı) ama salu'da sen önce bişey hissetmeeyeceksin sonra duygusallık başlayacak yazmış.:))))
şimdi sevebilir miyim diye düşündüğüm kişi hakkında
-Nesibe uzun vadeli bişy olmayacak..sen etkilenmeyeceksın.istemeyeceksin dedi...
-Rezzan abla bi ilişki olabilir ama eskisi kadar yakıcı bi aşk hissetmeyeceksın dedi( devam eder mi yoksa başlamadan biter mi. kısa süreli bi arkadaslık mı olur??? bişey demedi...ortada kaldı yorum)
-salu'da aylar önce bu kişiyi tarif etmiş ve kısmetin olarak çok parlak biri v.s demiş
çok değil 1,5-2 aydan anlarız:)))) kim çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?