Hahhahhaaaa..En sağlamından tiye aldın,hepimiz yedik:)
sağol canım.. asıl garip olan o aylarda hiç ama hiç böyle durumun olmaması... falın geri kalanında gelecekle ilgili pek bişey dememiş zaten genelde tavsiyeler ve temenniler var
Senin yorumundan sonra bir kez daha dinledim son falımı, başta önemsemediğim dediği bir olayı bende yaşadım ben açıkçası o kadar yorumcu arasında çözemediğim tek yorumcu diyebilirim o kadar nokta atışları var ki ve şu ana kadar 3 yada 4 fal baktırdım ve çıkmıştır kesin sonuç için zaman var, çözemediğim dediğim de kast ettiğim burdaki yorumlarda beğeneni de var, pembe tablocu diyen de var çıkmadı diyende var.
:):)En ağır şekilde eleştirdin vallahi reklamları :)kurduğun başarılı senaryoyla:)İnşallah ya artık sapasağlam bi falcı buluruzda debelenmemiz biter.Ahahaa, ya falcı olsam gerçekten güzel reklamımı yapardım bu hikayelerleİşin şakası bi yana alcanzar sen bile az biraz inandıysan demek ki hala konuda "sağlam falcı" bulma umudu taşıyoruz.
binnaz'dan bilgeyi denedim içime sinmedi. falalem'den rezzanı beğenmedim. falsepetin'den melek fena değil. biryolunvar'dan feyzan kahvede gerçekten harika. derin için de iyi diyorlar ama ben baktırmadım ona. biryolunvar da tarot da baktırdım adı mir miydi pir miydi birine. o da ilginçti yani.
Geçmişler olsun Urmina'cım....
Yok Urminaa, arkadaş reklam yaparak bizi aptal yerine koymaya çalışıyordu, ben de böyle bir şey yazarak tiye almak istedim.
ipek hanım burdaki hanımlar reklam desin boşverin ben kesinlikle size katılıyorum. Feyzan hanıma ben de kahve falı gönderdim. İnanır mısınız görümcemin eltimle olan bir ilişkisinden bahsetti ben de tabii saçmalayın falan dedim... Aradan birkaç gün geçti bunların ilişkileri açığa çıkmaz mı?!! Ortadan kayboldular, tekrar kahve falı attım Feyzan hanıma bana "lgbt istanbul şubesine sığınmışlar bacım telvede öyle gözüküyor" dedi. Gidip baktım gerçekten Lgbt'ye sığınmışlar. Feyzan hanım bu işte 1 numara gerçekten.
bu feyzan 'a feyzan demek büyük haksızlık yahu,bu direk nostradamus.
ipek hanım burdaki hanımlar reklam desin boşverin ben kesinlikle size katılıyorum. Feyzan hanıma ben de kahve falı gönderdim. Inanır mısınız görümcemin eltimle olan bir ilişkisinden bahsetti ben de tabii saçmalayın falan dedim... Aradan birkaç gün geçti bunların ilişkileri açığa çıkmaz mı?!! Ortadan kayboldular, tekrar kahve falı attım feyzan hanıma bana "lgbt istanbul şubesine sığınmışlar bacım telvede öyle gözüküyor" dedi. Gidip baktım gerçekten lgbt'ye sığınmışlar. Feyzan hanım bu işte 1 numara gerçekten.
:):)en ağır şekilde eleştirdin vallahi reklamları :)kurduğun başarılı senaryoyla:)inşallah ya artık sapasağlam bi falcı buluruzda debelenmemiz biter.
sağol tatlım
Cognitivecim yaa artık şurda ne yazılsa veya bu hayatta ne olsa şaşırmamöyle bir ruh halindeyim ama sağlam güldüm.. Allah da seni güldürsün
ipek hanım burdaki hanımlar reklam desin boşverin ben kesinlikle size katılıyorum. Feyzan hanıma ben de kahve falı gönderdim. İnanır mısınız görümcemin eltimle olan bir ilişkisinden bahsetti ben de tabii saçmalayın falan dedim... Aradan birkaç gün geçti bunların ilişkileri açığa çıkmaz mı?!! Ortadan kayboldular, tekrar kahve falı attım Feyzan hanıma bana "lgbt istanbul şubesine sığınmışlar bacım telvede öyle gözüküyor" dedi. Gidip baktım gerçekten Lgbt'ye sığınmışlar. Feyzan hanım bu işte 1 numara gerçekten.
Görümcenin Eltiyle ilişkisi miiiiLezo muymuş onlar Abooooow kaynın karısını bacısına mı kaptırdı
Kestiiiiiiiik kestiiiiiiiiik bu senaryodan ekmek çıkmaz
canım sende sazan gibi atladın
Hiçte bileeem , bu senaryodan ekmez çıkmaz didim ben ama ilkin bi şimşek çaktı görümce neydi elti neydi iyi de bunların ikisi de kadın la noooliii orda dedim bi
Görümcenin Eltiyle ilişkisi miiiiLezo muymuş onlar Abooooow kaynın karısını bacısına mı kaptırdı
Kestiiiiiiiik kestiiiiiiiiik bu senaryodan ekmek çıkmaz
Bu başka bişey tabiki,denenebilirdir belki bişey diyemem.Ama böyle tek bir kişi dört mesajın dördündede biryolunvar ve feyzan diyosa samimi dahi olsa bu insanları çekmez,tam tersi iter.Burda bunun ne örneklerini yaşadık gördük.En azîndan ben belki ramazandan sonra Rad Mirza ve Feyzan deniceksem şu saatten sonra Feyzan'ı denemicem net.
Arkadaşlar size bir şey anlatacağım, ister enerji deyin ister şans ama cidden 1 haftadır Selena beni resmen şoklara sokuyor.
Geçenlerde forum dada yazmıştım rüya yorumlayan tavsiye edeceğiniz biri var mı diye Selena bugün sistemdeydi fiyatı uygundu bu rüya beni etkilediği için ona yolladım.
Hatun rüya yorumu yapmadı sanki fal açtı ve öyle bir detayı bildiki hani dersiniz ya okurken koltuğa mıhlandım, aynen öyle sonra kendisine rica ettim bir fincanım var bir kaç gündür bekletiyorum çok ilginç kahve yorumu yapmıyorsunuz ama 2 kelime edermisiniz hatta bu fincan resmini perican a göndermiştim (sağolsun selenayla benzer bir yorum o da yaptı :)
tamam dedi promosyon yükledim, v.s yorum geldi üstelik kısa oldu çıkmam gerek diye bir de helallik istedi yorumu okuyunca beni 2.kez bir şok daha yaşadım ilişkimizi etkileyen bir sorun vardı çok özel bir şeydi kadın onu yazmazmı mi yani resmen yuh dedim ya .
Arkadaşlar geleceği tutturur veya tutturamaz ama en azından şuna inandım ki bu hatun bu işi biliyor yani hep dediğimiz nokta atışları var ya süslemeden pembe tablo çizmeden kısa ama öz işte öyle bir şey yani sonucu çıkmasa bile fal baktırmaktan ilk kez bu kadar keyif aldığımı kandırılmadığıma bu hatunla inandım.
kim bu hangi sitede bakarrrrrrr????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İtiraf ediyorum selena benimŞaka şaka tabi ki ben değilim Sadece çok nadir de olsa bana da esiyor arada işte ..
selenanın falını beğendiğimi her zaman söylemişimdir ama bir de bu kadının ilgisini de beğeniyorum yani nasıl desem muhakak ki işin ticari boyutunu da düşünecek emek veriyor sonuçta ama tamamen ticari kazanç odaklı biri değil. Yani aynı zamanda insanlara yardımcı da oluyor ki çoğu falcı fal sonunda sorulan soruları cevaplama tenezzülünde bile bulunmazken onun bu samimi yaklaşımı da benim gözümde ayrı bit artıdır ve kesinlikle pembe tablocu değildir bana açık yüreklilikle sen adım atmazsan daha çok beklersin diyen tek insandır
Yok kız öyle bi falcı geyik yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?