Binnaz Abla

ufff ben halâ yengecim.....kurtulamadim su kuruntulu duygusal burcttan...yukselenime kadar yengecim..yengecin dibiyim

Merhaba Kızlar

Fal alemde yeni bir yorumcu var mış Aşt Tarotu sadece tarot bakıyor arkadaşım baktırdı ve çok memnun kalmış soru sormama bile gerek kalmadı dedi ama onun fikri bu yanlış yönlendirmek istemem, ama paylaşmak istedim.

Ya ben biliyodum bu burçlarda bişeler olduğunu , sen ne biçim oğlaksın derler bana hep meğeeeeersem yay olmuşum ben , bi rahat dur totonda yay mı var zıp zıp yerinde duramıyon derler

Benim sıpam da ne biçim terazi bu ya derdim o da başakmış ki hakkatten de titiz adamdı akça pakçaydı pırıl pırıldı özledim laaaaaaan !!! :84::84::84::84:

ufff ben halâ yengecim.....kurtulamadim su kuruntulu duygusal burcttan...yukselenime kadar yengecim..yengecin dibiyim

Bende Başak'tan kurtulursam hiç şikâyetçi olmam gerçekten.Gereksiz detaylardan yırtmış olurum heheyy..

Allah kavuştursun tez zamanda...........................

Alcanzar bu senelerdir soyleniyor yine mi cikmis sekerimcifter cifter yazmisim ipad yuznden sorry

Evet canım ara ara ortaya atılır bu ama genelde çin astrolojisi üzerinden konu edilirdi. Hani şu tavşan,ejderha,fare gibi hayvan isimlerinden oluşan gurup.Benim dikkatimi çeken bi astroloğun değilde ,Ank.Üni.'nin bu araştırmayı yapmîş olması.Ve bu sabah gazetedede baş sayfada verilen bi haberdi.Benimde itimâdım Üniversite çalîşması olması.Yoksa dediğin gibi sık sık bu tip astrolojik araştîrmalar ve iddialar oluyo tabi.Ne derece doğrudur, sanırım kendimiz üzerindeki olan değişikliklerden veya değişmeyen şeylerden test edicez.

Son düzenleme:

Ne ben terazımı oldum ınanmam tam akrebım cunku:)) buarada 13 aralık ne olmuş abım onun burcu yılanmı . Alcanzarım bende okudum buna benzet bı yazı ama bızım astrologlar kabul etmıyo

Yemın var( bı kez bozdum gene bozmıyım dıyorum ayyyy

Arkadaşlar fal alemde daha önce baktırmıştım. Bugün turkcell hattımdan 10 ytl ücret kesti ama fal alem para görünmüyor diyor :18: Turkcelli tekrar aradım, ödemein görüntülendiğini söylüyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu daha önce ?

Ben falsepetinde buna yakın bi durum yaşadım.Sağolsunlar hemen ilgilendiler ve falsepeti sisteminde görünüyodu benim kredi aldığım ve heme yüklediler zaten.O yüzden falalemle bağlantıya geç derim turkcelle değil.

Ne ben terazımı oldum ınanmam tam akrebım cunku:)) buarada 13 aralık ne olmuş abım onun burcu yılanmı . Alcanzarım bende okudum buna benzet bı yazı ama bızım astrologlar kabul etmıyo

Bende baktım canım simdi Şenay Yangel yorumuna.Geçen yıl "korkmayın herkesin burcu aynı"diye yazmış ama bu yıl bi açıklaması yok.Bişey değil bunlar bi rivayetse bile kırk gün bişeyi sòyleyince olurmuş ya,söyleye söyleye en sonunda burçlarımız gerçekten değişecek:)

bende 17 eylül cocuguyum burcum ne simdi benim? basak kalasim var yahuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onların jetonu biraz geç düşüyor

Ünv artık fazla güvenmem Tubitak söyleseydi iş değişirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…