- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Kızlar bu yeniliği sizinle paylaşmak istedim.Biraz önce gazeteleri okurken kapaktan haber olarak giren bu gelişme çok ilgimi çekti.Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü gökbilimciler arasında bi araştırma yaptı.Üniversite Güneş'in günümüzde 1 yıl boyunca hizasında bulunduğu burçlar ve burçlara geldiği tarih aralıklarını yeniden hesapladı.Gökbilimciler"Dünya dònme ekseni hareketi nedeniyle 30 derece batıya kaydı.Dolayısıyla günümüzde burçlar artık eski tarihlerde değil"açıklamasında bulundu.
İŞTE YENI TARİHLER
YAY 18 ARALIK-19 OCAK(33 GÜN)
OĞLAK 20 OCAK -15 ŞUBAT(27 GÜN)
KOVA 16 ŞUBAT-12 MART(25 ")
BALIK 13 MART-18 NİSAN( 37 ")
KOÇ 19 NÎSAN 13 MAYIS(25 ")
BOĞA 14 MAYIS 21 HAZIRAN(39 GÜN)
İKİZLER 22 HAZİRAN -20 TEMMUZ(29 ")
YENGEÇ 21 TEMMUZ-10 AĞUSTOS(21")
ASLAN11 AĞUSTOS-16 EYLÜL(37GÜN)
BAŞAK 17 EYLÜL-30 EKİM(44 ")
TERAZİ 31EKİM-23 KASIM(24 GÜN)
AKREP 24 KASIM-29 KASIM(6GÜN)
YILANCI 30 KASIM-17ARALIK(18GÜN)
Bu araştırmayî vasat astrologlardan biri yapsa ne okur nede buraya yazardım.Ancak kaynak Ankara Üniversitesi Uzay bilimleri olunca pekte yadsınacak bir durum olmadığını düşünüyorum.Bu durumda bende yılların Başak'ı iken ormanlar kralı Aslan'a dònüşmüş oldum.+1 YILANCI ile yeni burçlarımız hayırlî olsun:)
ne yani 25 yıllık boğayken koç mu oluverdim şimdi benhadi hayırlısı
Kızlar bu yeniliği sizinle paylaşmak istedim.Biraz önce gazeteleri okurken kapaktan haber olarak giren bu gelişme çok ilgimi çekti.Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü gökbilimciler arasında bi araştırma yaptı.Üniversite Güneş'in günümüzde 1 yıl boyunca hizasında bulunduğu burçlar ve burçlara geldiği tarih aralıklarını yeniden hesapladı.Gökbilimciler"Dünya dònme ekseni hareketi nedeniyle 30 derece batıya kaydı.Dolayısıyla günümüzde burçlar artık eski tarihlerde değil"açıklamasında bulundu.
İŞTE YENI TARİHLER
YAY 18 ARALIK-19 OCAK(33 GÜN)
OĞLAK 20 OCAK -15 ŞUBAT(27 GÜN)
KOVA 16 ŞUBAT-12 MART(25 ")
BALIK 13 MART-18 NİSAN( 37 ")
KOÇ 19 NÎSAN 13 MAYIS(25 ")
BOĞA 14 MAYIS 21 HAZIRAN(39 GÜN)
İKİZLER 22 HAZİRAN -20 TEMMUZ(29 ")
YENGEÇ 21 TEMMUZ-10 AĞUSTOS(21")
ASLAN11 AĞUSTOS-16 EYLÜL(37GÜN)
BAŞAK 17 EYLÜL-30 EKİM(44 ")
TERAZİ 31EKİM-23 KASIM(24 GÜN)
AKREP 24 KASIM-29 KASIM(6GÜN)
YILANCI 30 KASIM-17ARALIK(18GÜN)
Bu araştırmayî vasat astrologlardan biri yapsa ne okur nede buraya yazardım.Ancak kaynak Ankara Üniversitesi Uzay bilimleri olunca pekte yadsınacak bir durum olmadığını düşünüyorum.Bu durumda bende yılların Başak'ı iken ormanlar kralı Aslan'a dònüşmüş oldum.+1 YILANCI ile yeni burçlarımız hayırlî olsun:)
bende öyle ve üstelik koç un özelliklerini hiç taşımam
ayy bendee tam boğayımdır, şimdi dinçer günerin yazısını okudum her sene çıkartırlar bu dedikoduyu yok öyle bir şey yazmış
ufff ben halâ yengecim.....kurtulamadim su kuruntulu duygusal burcttan...yukselenime kadar yengecim..yengecin dibiyim
Ya ben biliyodum bu burçlarda bişeler olduğunu , sen ne biçim oğlaksın derler bana hep meğeeeeersem yay olmuşum ben , bi rahat dur totonda yay mı var zıp zıp yerinde duramıyon derler
Benim sıpam da ne biçim terazi bu ya derdim o da başakmış ki hakkatten de titiz adamdı akça pakçaydı pırıl pırıldı özledim laaaaaaan !!!:84::84::84::84:
Ya ben biliyodum bu burçlarda bişeler olduğunu , sen ne biçim oğlaksın derler bana hep meğeeeeersem yay olmuşum ben , bi rahat dur totonda yay mı var zıp zıp yerinde duramıyon derler
Benim sıpam da ne biçim terazi bu ya derdim o da başakmış ki hakkatten de titiz adamdı akça pakçaydı pırıl pırıldı özledim laaaaaaan !!!:84::84::84::84:
Allah kavuştursun tez zamanda...........................
Alcanzar bu senelerdir soyleniyor yine mi cikmis sekerimcifter cifter yazmisim ipad yuznden sorry
ufff ben halâ yengecim.....kurtulamadim su kuruntulu duygusal burcttan...yukselenime kadar yengecim..yengecin dibiyim
Merhaba Kızlar
Fal alemde yeni bir yorumcu var mış Aşt Tarotu sadece tarot bakıyor arkadaşım baktırdı ve çok memnun kalmış soru sormama bile gerek kalmadı dedi ama onun fikri bu yanlış yönlendirmek istemem, ama paylaşmak istedim.
Arkadaşlar fal alemde daha önce baktırmıştım. Bugün turkcell hattımdan 10 ytl ücret kesti ama fal alem para görünmüyor diyor :18: Turkcelli tekrar aradım, ödemein görüntülendiğini söylüyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu daha önce ?
Ne ben terazımı oldum ınanmam tam akrebım cunku:)) buarada 13 aralık ne olmuş abım onun burcu yılanmı . Alcanzarım bende okudum buna benzet bı yazı ama bızım astrologlar kabul etmıyo
Arkadaşlar fal alemde daha önce baktırmıştım. Bugün turkcell hattımdan 10 ytl ücret kesti ama fal alem para görünmüyor diyor :18: Turkcelli tekrar aradım, ödemein görüntülendiğini söylüyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu daha önce ?
Evet canım ara ara ortaya atılır bu ama genelde çin astrolojisi üzerinden konu edilirdi. Hani şu tavşan,ejderha,fare gibi hayvan isimlerinden oluşan gurup.Benim dikkatimi çeken bi astroloğun değilde ,Ank.Üni.'nin bu araştırmayı yapmîş olması.Ve bu sabah gazetedede baş sayfada verilen bi haberdi.Benimde itimâdım Üniversite çalîşması olması.Yoksa dediğin gibi sık sık bu tip astrolojik araştîrmalar ve iddialar oluyo tabi.Ne derece doğrudur, sanırım kendimiz üzerindeki olan değişikliklerden veya değişmeyen şeylerden test edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?