Binnaz Abla

Yok cnm aynisini ben okudum iki sene once yilanci burc yilan burcu vardi yine..o yuzden pek bir haber degeri var gibi de gelmedi ama bilemiyorum cikar yakinda

Sent from my iPad

Falalemme mutlaka yaz ılgılenıyolar maılıde rezzan hnm dıkkatıne dıye at yardımcı oluyolar

merhaba kızlar fal sepetinde aşk tarotu bakıldığı yazılmış bu kadar baktırdım yalnızca klothoyağmurda gördüm aşk tarotu. o olmasın? o da anda çok iyiydi de gelecekte hiçbir dediği çıkmıyor

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Fal alem ile mailleştik, paranın yatmadığına dair satış raporu gönderdiler. Turkcell ile telefonlaştım, bu raporu müşteri hizmetlerine ilettim. Şikayet değerlendirilecekmiş. :44:

benim dediğim fal alemde yorumcunun adı Aşk Tarotu baktıran arkadaş falını okuttu bana hoşuma gitti şu akıl veren fal lardan değil doğrudan çekilen kartlarla alakalı ama belli profesyonel yorumdu.

Yine Koç kaldım iyi mi..

ayyyy sen başak mısın??* başaklarıı peeek severim..annem de başaktır...bence sizler harikasınız
Ayyyy canım Özge'cim çok teşekkür ederim güzel düşüncen için.Aynı burçtan olduğum anneciğinede sevgilerimi yolluyorum kocaman:)
Yine Koç kaldım iyi mi..
Hahahhhaaaaahhh.....Koçum beniiiiimmmmm.Aman her burcun iyi tarafıda var olumsuz tarafıda.Dilekler yerine geldikten sonra hangi burçtan olduğunun önemi hiç yok.Yılan,fare,ejderha...Çin astrolojisine dahi açığım:):)

Melek yeni geldigi zaman kahve atmistim bana is görüsmesine gideceksin demisti (ben imkansiz diye düsünüyordum cünkü hic geri dönüs almiyordum ilanlardan filan) Carsamba günü beni aradilar ve sinav+ mülakat olan isin adini vermiyim bir pozisyonda is icin cagirdilar sinava .Hic hesapta yokken is görüsmesine gittim
Sinavada mülakata girdim melek 3 basamakli olacak demisti 2 basamakta gerceklesti 3. basamak kaldi geriye oda eger olursa.Isi begenmedim ve calismayi da düsünmüyorum eeger istedigim pozisyonu kabul ederlerse tamam derim ama zor onlar degisik bisi ariyor Yapilacak isin icinde veya kurumun icinde Y harfi gördüm dedi .Kurumun bas harfi Y ile basliyor bilinen bi banka tahmin etmesi zor deil

Falin bir kismi tuttu yani böyle söyleyibilirim haber vermek istedim

Hadı hayırlîsı umarım geriside istediğin gibi gelir.Melek gòrüşmenin sonucu için ne dedi yani işe başlangîcını gördümü canım?

Oooooooooooo hadi hayırlı olsun conemmmm

bende 17 eylül cocuguyum burcum ne simdi benim? basak kalasim var yahuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaa sendemi 17 eylül bende eskidende başaktım şimdide başakmışızz detylrdan ayrıtnlrdan pimpirkten çok düşüncli olmktn bi türlü sıyrılamadk

Hadı hayırlîsı umarım geriside istediğin gibi gelir.Melek gòrüşmenin sonucu için ne dedi yani işe başlangîcını gördümü canım?

Melek pozitif düsündügünden belki bilmiyorum seyrek sacli biriyle görüsceksin dedi öyle biriyle henüz görüsmedim o ise baslangicimi gördü
Yani olur mu olmaz mi bilmiyorum benim hedefim banka degil devlet hayirlisi diyorum cokta istekli degilim yani .

Olumlu olan tüm falların çıkar inşallah sevindim canım

Evet Melek belkide daha iş görüşmesine bile gitmeden olumsuz etkilenmeni istememiştir. Kısmen bilmiş,aynen hayırlısî hangisiyse o olsun.

Arkadaşlar son dönemlerde baktırdığım falların yüzde 98 inde ağız birliği yapmış gibi Temmuz ayı veriliyor.

Bu ayın bir özelliği mi var, bir ara yanılmıyorsam Merkür retros u falan vardı, yani bu yorumcular buna dayanarak mı böyle diyorlar.

Merkür retrosu bitti gülüm , bizi görmeden gitti. Bizi ancak mars çarpar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…